Orijinalini görmek için tıklayınız : Çift sim telefonda İnternete bağlanmak
Beyler şirket hatlarını takmak için huawei p20 lite aldık. İki hattında İnterneti var. 1. Hat Vodafone 2. Hat Turkcell. Ancak aynı anda iki hattında İnterneti açık oluyor mu yada hangisini tercih etmeliyim gibi seçenekler çıkıyor mu önüme. Böyle bişey varmı yokmu? Baya araştırdım bilgi çöplüğü olmuş ortalık. Bişey bulamadım. Yardıma ihtiyacım var
Beyler şirket hatlarını takmak için huawei p20 lite aldık. İki hattında İnterneti var. 1. Hat Vodafone 2. Hat Turkcell. Ancak aynı anda iki hattında İnterneti açık oluyor mu yada hangisini tercih etmeliyim gibi seçenekler çıkıyor mu önüme. Böyle bişey varmı yokmu? Baya araştırdım bilgi çöplüğü olmuş ortalık. Bişey bulamadım. Yardıma ihtiyacım var
Cift hatli samsung a8 kullanıyorum benim telimde kesinlikle iki hattinda interneti aktif olmuyor sim kart yonetme seceneginden birinj seciyorum ve interneti acinca sadece o sim kartin interneti aciliyor. onun interneti bitince digerine ayarliyorum sonra onu kullaniyorum. ama huawei p20 nasildir bilemiyorum.
Ben samsung cift hatli kullaniyorum, ayni anda tabi ki de 2si de acik olamiyor.
Hucresel veri secenegini degistirebiliyor olmaniz lazim, ben 1. Simin paketi bitmeye yakin 2. Sime geciyorum mesela.
Kartlarin fiziki olarak yuvalarini degistirmeye gerek olmuyor.
Çözdüm olayı. Ayarlar / ağlar /mobil veri / varsayılan mobil veri. Bu kanaldan hangi hat üzerinden bağlanmak istiyorsam o hattı seçip devam edeceğim. Tşk. Ler
Iphone da da 2 hattin interneti ayni anda aktif olmuyor.
Sim 1 icin telefon,internet ve sms aktifken
Sim 2 sadece arama ve sms aktif oluyor.
Ayarlardan hangisini onceliklendirirseniz data o karttan kullaniliyor.
Telefonlar tek işlemcili olduğundan 2 sim kart aynı anda sinyal alsada birisi internete bağlıyken diğer hat bağlanamaz birisiyle görüşme yaparken diğerine ulaşılamaz ya da meşgul çalar. Çift hattın tek esprisi bekleme modunda iki hattında ulaşılabilir olmasından ibaret.
Hangi iPhone çift hat destekliyor yav :)
Mi Mix3 kullanıyorum, bende iki hattı da internet açık şekilde kullandırtıyor.
Ayarlardan Sim ayarlarında idi galiba, arama ve internet için hangi hattı kullanmak istediğimi soruyor. Öncelik atıyorsunuz...
Cin pazarina uretilen iphone xs ve ustu butun modeller fiziksel 2 sim kart slotuna sahip.
Ayni modeller çin disinda e-sim ve fiziksel sim olmak uzere yine cift sim destegine sahip. Turkiye henuz e-sim programlamaya gecemedigi icin kullanamiyoruz.
Ha eyvallah, noluyo dedim bi an :D
Evet şu e-sim muhabbeti güzel olurdu. Ama adamlar otomobilde kullanılan sistemi iptal ediyor. Böyle mal bi ortamda zor :)
Mi A3 kullanıyorum. Ayarlar/Ağ ve İnternet/Sim Kartlar/Hücresel veriden değiştirebiliyorsunuz. Aynı anda ikisini aktif etme özelliği yok maalesef. İnternet paketinize göre veri sınırı koyarak bitince diğerine geçebilirsiniz.
Eski telefonumda mesaj için de her seferinde seçmeli hat yapabiliyordum. A3 te bu özelliği bulamadım bende. Yine aynı ayarlardan mesaj için hat seçtiriyor. Ben arama gibi her mesaj için seçenek istiyorum.
Aranel Ciryatan
15-10-2019, 10:47
Hangi iPhone çift hat destekliyor yav :)
Bir an benimde kafamda soru işareti çıkmıştı :D