Orijinalini görmek için tıklayınız : Meg3 coupe duman
Onurkk06
13-10-2019, 16:37
Aracım yazılımlı son susturucu söküktü, sonu taktırdım fakat halen duman atıyor yazılımı orjinale mi çevirmeliyim acaba? Yoksa bu şekilde eksoz muayenesinden grçecirğini pek sanmıyorum
AhmetKadir
13-10-2019, 17:13
Yazilimli partikül iptalli dizel aracim ile egzoz muayenesinden gecmistim, hem de tuvturkten
bende kat ın içi boş yazılımlı halde 2 kere geçtim tüv ün emisyon testinden hemde değerler minimum çıkmıştı şaşırmıştım ordan aklımda kaldı. km çok yüksek değilse motorda bi sorun yoksa geçer bence
Kat ve son üzerinde ise geçer
Onurkk06
13-10-2019, 19:39
Kat ve son üstünde de duman var biraz :) km 74 bin dışarıda Bi emisyon ölçtüreyim ona göre gideyim olmadı
O kadar dumandan bişey olmaz :)
Mehmetmert
14-10-2019, 06:52
Susturucu ile dumanin baglantisi yok, is katalizor-dpfde bitiyor.Kat-dpf artik hangisi varsa ustunde oldugu haldenduman atiyorsa yazilimi guncelleyin, tikanirsa bir ise yaramaz
Tuvdende disaridanda gecer, hicbirinin kalibrasyonu dogru degil,onlara kalirsa benim araba sifir emisyon
mikelazi
14-10-2019, 11:36
1.6crdi dp-yazılım-60mm düz sıfır duman
stock golf tdi dan daha düşük emisyonla çıktım :)))))))))
Kat ve son üzerinde ise geçer
Vesileyle bir soru da ben sorayim, kat ustunde , son ustunde orta iptal gecer mi peki?
Vesileyle bir soru da ben sorayim, kat ustunde , son ustunde orta iptal gecer mi peki?
normal şartlarda geçmez akşam saati git abi belki aradan kaynar yorgunlukla :)
Aynen normalde geçmez, randevuyu son saate alıp şansını dene :)