Orijinalini görmek için tıklayınız : R56 Cooper S
Merhabalar,
Sahibinden sitesi dışında maksimum 80bine kadar araç aramaktayım. Otomatik önceliğim. Heleki Lci olursa tadından yenmez :) Sitedeki araçların hepsiyle görüştüm nerdeyse. Varsa eşinde dostunda satmayı düşünen değerlendirmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
onursumer
14-10-2019, 17:54
Merhabalar,
Sahibinden sitesi dışında maksimum 80bine kadar araç aramaktayım. Otomatik önceliğim. Heleki Lci olursa tadından yenmez :) Sitedeki araçların hepsiyle görüştüm nerdeyse. Varsa eşinde dostunda satmayı düşünen değerlendirmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
gri olan son ne dedi ?
gri olan son ne dedi ?
75 dedi abi ben de vazgeçtim.:)
onursumer
15-10-2019, 15:02
75 dedi abi ben de vazgeçtim.:)
biraz daha düşseymiş iyimiş en azından alır motor yapardın sıfırlardın kafan rahat olurdu aradaki farkla
biraz daha düşseymiş iyimiş en azından alır motor yapardın sıfırlardın kafan rahat olurdu aradaki farkla
Aynen öyle abi. Diğer konuda da dediğim gibi o rakamlara verseydi en kötü motor yapılır kafa rahat binilirdi.
Bakalım araştırmalara devam ediyorum. Önceden para yoktu araba vardı, şimdide para var araba yok :D
Yok mu etrafında tanıdığında R56 S olup satmayı düşünen