PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol isteyince fren yapan tüm.....

Sayfa : 1 [2]

ruudvan
24-10-2019, 21:36
konu başlığına ek olarak arka sislerini gereksiz kullananların ta ... ... ... ... ... ... ... .........
trafikte kolay kolay sinirlenmem ama arka sisini açık gördüklerimin bütün sülalesini anıyorum.

Drive Fast
24-10-2019, 22:02
konu başlığına ek olarak arka sislerini gereksiz kullananların ta ... ... ... ... ... ... ... .........
trafikte kolay kolay sinirlenmem ama arka sisini açık gördüklerimin bütün sülalesini anıyorum.

Bide bu mahlukatların arkadan uzunları yakınca deliye dönmesi

fthdrn
24-10-2019, 22:50
Bilim adamları tarafından yapılan araştırmaya göre hava şartlarının gerektirmediği zamanlarda arka sislerini bilerek yakan kişiler diplerini dövdürüyorlarmış, arkadan vurduruyorlarmış.

gökberk
24-10-2019, 23:02

Uzunları yakıyorum, bi şeyimde de olmuyor.

Ormanci
25-10-2019, 08:25
Bilim adamları tarafından yapılan araştırmaya göre hava şartlarının gerektirmediği zamanlarda arka sislerini bilerek yakan kişiler diplerini dövdürüyorlarmış, arkadan vurduruyorlarmış.

Bi de bu sığırlar ve diğer cahiller sisli ve göz gözü görmeyen yağışlı havada yakmazlar bu lambaları. Mal gibi gider 4'lü flaşörleri yakarlar.

Shirb13
25-10-2019, 08:30
Bi de bu sığırlar ve diğer cahiller sisli ve göz gözü görmeyen yağışlı havada yakmazlar bu lambaları. Mal gibi gider 4'lü flaşörleri yakarlar.

sisler + 4lü flaşörler baya işe yarıyor.

rebelh
25-10-2019, 08:40
arka sise bende uzun yakıp götüne giriyorum

Ormanci
25-10-2019, 08:47
sisler + 4lü flaşörler baya işe yarıyor.

Ciddi sis ve ciddi yağışta arkadaki su bulutu sayesinde sisler haricinde hiç biri görünmüyor ;)