Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaplica tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
Mümkünse bizzat gitmiş yada görmüş birisi olarak Yalova,Kocaeli,Bolu taraflarında kükürt oranı yüksek,işletmesinden memnun kalınan gidildiğinde 5 karış surat birisiyle karşılaşılmayan fiyat bakımındanda uygun kaplıca,termal tavsiyesi olanlar varsa değerlendirmek için paylaşırsa sevinirim.
Kasım 9-10 gibi düşünüyorum.
Teşekkürler
tayreep_john
18-10-2019, 11:04
bursada sizi kaplıcamızda ağırlamak isteriz :) konaklama da yapabilirsiniz d.m yoluyla ulaşabilirsiniz
Özelden yazdım fakat ileride belki başka birine ihtiyaç olması açısından telefonunuzu buradada paylaşırsanız iyi olur düşüncesindeyim.
bursada sizi kaplıcamızda ağırlamak isteriz :) konaklama da yapabilirsiniz d.m yoluyla ulaşabilirsiniz
Hangi kaplıca Bursa'da?
Ben Kervansaray'ı tercih ediyorum genelde hamam için...
Merhaba arkadaşlar,
Mümkünse bizzat gitmiş yada görmüş birisi olarak Yalova,Kocaeli,Bolu taraflarında kükürt oranı yüksek,işletmesinden memnun kalınan gidildiğinde 5 karış surat birisiyle karşılaşılmayan fiyat bakımındanda uygun kaplıca,termal tavsiyesi olanlar varsa değerlendirmek için paylaşırsa sevinirim.
Kasım 9-10 gibi düşünüyorum.
Teşekkürler
burası en dogru en güzel seçenek ve dogru adres bende tavsiye ederim memnun kalırsınız
bu arada bi gün gelcem laa beni de agırla :D
kükürtlü su istiyorsanız yalova , ankara , afyon ve kütahya
icmece ve eklemler içinse hatay erzin , inegöl oylat kaplıcaları , edremit güre ve ayaş içmecelerini öneririm.
12 yıldır bu işin içinden olarak söylüyorum ( içmece olarak belirtilen yerlerde su analiz raporlarını görmeden kesinlikle içmeyin )
tayreep_john
Ben de bilgi alabilir miyim? Ya da burada paylaşsanız.
Boluda narven'e gittim,aşırı memnun kaldım. Temizlik ortam vs çok iyiydi ama bayan erkek ayrı durumu söz konusu
burası en dogru en güzel seçenek ve dogru adres bende tavsiye ederim memnun kalırsınız
Abi gideyim de arkadaş telefonunu yazmamış özelden yazdım cevapta vermiyor nasıl gideyim ki?
kükürtlü su istiyorsanız yalova , ankara , afyon ve kütahya
icmece ve eklemler içinse hatay erzin , inegöl oylat kaplıcaları , edremit güre ve ayaş içmecelerini öneririm.
12 yıldır bu işin içinden olarak söylüyorum ( içmece olarak belirtilen yerlerde su analiz raporlarını görmeden kesinlikle içmeyin )
Evet yalova ama hangi otel ?
Belirttiğiniz konumlarda değil biraz daha uzakça ama ücretsiz kükürt kaplıcaları mevcut, size 2 tavsiyem olacak birisi belediyenin düzenlediği halka açık işletmesiz bir yer
Dalamanda Havalimanının hemen dibi belki araçla Kocaeli bursaya gidene kadar ucuz biletle burayada gelebilirsiniz :)
Google Maps (https://goo.gl/maps/KvZ1YA3ddeZGAdJ56)
Bu konumda mevcut istenildiği saatte girebilirsiniz ister dere gibi isterse biraz ilerisinde 2 yapma gölet bir ilerisinde doğal gölet mevcut.
https://i2.haber7.net//haber/haber7/photos/2018/09/cf35ab084718c59facf04b3fb4a5c6ee_a.jpg
https://www.gazetem.ru/wp-content/uploads/2018/11/rusturist-dalaman-%C4%B1ujshsdjpg-2-768x512.jpg
Bir kaç fotoğrafı daha var bu linkte; Tripify (https://tripifyapp.com/venue/dalaman-mugla-turkey/kapukargin-kukurt/f459242d-7326-4f0a-957d-4fd5a1a47c3e)
Birde bu işletmeli yer var hem otel hemde günü birlik giriş var
Thermemaris Spa & Thermal
Google Maps (https://goo.gl/maps/L4PwC945XLrbdj5a8)
Yine havalimanın dibinde. Kedim bizzat 2sinide deneyimledim. Hem açık hemde kapalı alanda kükürt havuzları mevcut içeride jakuzi sıcaksu havuzları ve hamamıda var,
masaj hizmetleride var zaten SPA olduğundan siz yinede fiyat sorun ben geçen sene girmiştim giriş 50 lira vermiştim masajda yine aynı şekildeydi 50 lira
Baştan belirtmiştiniz il ilçe ama aklınızda olsun belki daha uyguna gelir diye belirtmek istedim.
@Er teşekkürler bu aklımızda kalsın ama kayınvalideyi götürecegiz oda 120 kilo civarında fazla hareket edemiyor burası zor olur bizim için birkaç öneri aldım ama henüz karar veremedik daha bekliyorum yorumları
tayreep_john
21-10-2019, 11:40
Hangi kaplıca Bursa'da?
Ben Kervansaray'ı tercih ediyorum genelde hamam için...
bi geldiğinizde bizede uğrarsınız hem tanışmış oluruz hemde hamam ve konaklama hamam için fırsatınız olur forumdan eşimiz dostumuz çok gelior :) kervansaya yaklaşık 150 metre uzaklıktayız
istediğin zaman gürsel amca mekan senin :) elpadreyi alıp gel ama :D
tayreep_john
Ben de bilgi alabilir miyim? Ya da burada paylaşsanız.
dm yoluyla aklınızdakileri sorabilirsiniz :)
Abi gideyim de arkadaş telefonunu yazmamış özelden yazdım cevapta vermiyor nasıl gideyim ki?
hafta sonu girme fırsatım olmadı foruma kusura bakmayın geri dönüş yapıldı :)
bi geldiğinizde bizede uğrarsınız hem tanışmış oluruz hemde hamam ve konaklama hamam için fırsatınız olur forumdan eşimiz dostumuz çok gelior :) kervansaya yaklaşık 150 metre uzaklıktayız
Evimde orada Bursa'da, komşuymuşuz aslında. :)
Mekan adı alabilir miyim, ne zamandır aklımda hamam yapmak.
burak1533
22-10-2019, 10:45
muğla taraflarını tercih edeceklere muğla/köyceğiz sultaniye kaplıcalarını tavsiye ederim belediyenin işletmesi güzel bungalov tarzı evlerde uygun fiyatlara kalabiliyorsunuz. dışardan giriş çıkış var. hem kükürtlü su hemde çamur banyoları var.
Şu an için araştırmalar sonucu kükürt bakımından ve en doğal hali ile Bolu Seben kaplıcalarında karar kıldık
Tekrar bir güncel çekeyim varmı Yalova tarafında İstanbula yakın olması sebebi ile önerisi olan hatta bizzat gidip deneyimleyen?
Tekrar bir güncel çekeyim varmı Yalova tarafında İstanbula yakın olması sebebi ile önerisi olan hatta bizzat gidip deneyimleyen?
armutlu kaplıcaları iyidir ben 7 yıl görev yaptım orda armutlunun içmesuyu amaçlı barajını ve arıtma tesisini yaptık
iller bankası olarak tabi ben yapmadım :D
yalovadan sonra çok yakındır tavsiye ederim,armutludan çınarcıga dogru yaklaşık 10 kilometre yukarıdadır esas kaplıca suyunun çıktıgı bölge, hem belediyenin hemde özel otellerin tesisleri var
ama bu ıhlasın yaptıklarına gitme çünkü kaplıca suyunu benim dedidigim yerden getiriyolar mesafe baya uzun olunca tabi esvapını kaybediyo
bu arada unuttum ulaşım olarakda istanbuldan armutluya feribot seferide var
bu arada unuttum ulaşım olarakda istanbuldan armutluya feribot seferide var
Abi peki tavsiye edebilecegin bir otel olur mu?
Abi peki tavsiye edebilecegin bir otel olur mu?
valla benim oldugum zamanlar orda bi tane otel vardı erdilli otel ben bitek onu biliyom 30 sene oldu :D şimdi duruyo mu durmuyo mu onu bilmiyom ,ama belediyeninde tesisleri iyidir