Orijinalini görmek için tıklayınız : 80.000 Limit Araç Arıyorum
aspensilber
18-10-2019, 21:45
Arkadaşlar Merhaba,
80.000 TL param var şu an için baktığım araçlar Polo TDI, GOLF MK 6 TDI oldu. Amacım en az 3 sene (60.000 KM) başıma bela açmayacak ve az yakacak bir araç olması bu bağlamda LPG Benzin ve Dizel seçeneklerini değerlendiriyorum. Ancak araçlarda beklentim bir miktar aracın dolu olması. Bu sebeple bana önerdiğniz araçların dolu olması çok işime gelir.
Selamlar.
Skoda FABİA 3 style paket öneririm.İstediğin beklentileri karşılayacağına inanıyorum
Ne alırsanız alın ama o kadar para verdikten sonra B segmenti arabaya binmeyin derim.
Yazıktır
Ne alırsanız alın ama o kadar para verdikten sonra B segmenti arabaya binmeyin derim.
Yazıktır
haklısın abi. fakat şöyle bir gerçek var. Dolu temiz düşük km B segment mi ? Boş yüksek km canı alınmış C segment mi ?
80bin civarına 2015 fluence dizel otomatik icon plus bulunabiliyor km si çok şişmeyenlerden
haklısın abi. fakat şöyle bir gerçek var. Dolu temiz düşük km B segment mi ? Boş yüksek km canı alınmış C segment mi ?
Dediğin paraya
Fluence
Giulietta
alabilirsin mesela.
Polo ile Golf ü karşılaştırırsan evet hep polo kazanır :)
Aynı markada ya boş C yada dolu B segmenti olur.
Farklı araçlara yönel derim :)
Dediğin paraya
Fluence
Giulietta
alabilirsin mesela.
Polo ile Golf ü karşılaştırırsan evet hep polo kazanır :)
Aynı markada ya boş C yada dolu B segmenti olur.
Farklı araçlara yönel derim :)
Göbek bağımız VAG'da kesilmiş. Allah affetsin. Fluence'de haklısın evet var. Ama Renault'da Megane ve Clio arasında bile bu bahsettiğim fark var. Lakin guli çok güzel araç cidden hoşuma giden segmentinin en sürücü odaklı araçlarından biri, orta kesimcier için şöyle bir durum var aldığım araba az değer kaybetsin ya da kaybetsin kolay likiteye dönsün. bu guli de mümkün müdür? Bu bahsettiğim belkide niş bir kıstas ama bir kesimin önceliklerinden biri de bu. Keşke bu kıstas olmasa ama hayat işte.. :)
speed_emre
19-10-2019, 12:08
2014 model accent blue prime paket 60.000 km boyasız yetkili servis bakımlı araba var düşünürsen. 128 lik.
Oğuzhan Ç.
20-10-2019, 00:29
İbiza Fr kullanıyorum tavsiye ederim yakıtıda üzmez yakışıklıda araba ufak dokunuşlarla da daha güzel hala gelir :)
yıldırımbyzt
20-10-2019, 02:46
Düşünürseniz 182lik focus var kırmızı renk manuel yakıt olarak 8.5 litre civarı yakıyor İstanbul içinde
Göbek bağımız VAG'da kesilmiş. Allah affetsin. Fluence'de haklısın evet var. Ama Renault'da Megane ve Clio arasında bile bu bahsettiğim fark var. Lakin guli çok güzel araç cidden hoşuma giden segmentinin en sürücü odaklı araçlarından biri, orta kesimcier için şöyle bir durum var aldığım araba az değer kaybetsin ya da kaybetsin kolay likiteye dönsün. bu guli de mümkün müdür? Bu bahsettiğim belkide niş bir kıstas ama bir kesimin önceliklerinden biri de bu. Keşke bu kıstas olmasa ama hayat işte.. :)
Ben hiç bir zaman değer kaybını düşünmedim. Hep gözümün görüp gönlümün beğendiği arabaya bindim (bütçe dahilinde) :)
Hatta şu anda da Giu kullanıyorum:)
Valla dolu B sınıfı ile boş C sınıfı derken, dolu olarak kullanmayacağım özellikler varsa ben o doluluğu ne yapayım.
İlk aklıma gelen kullandıklarım/isteklerim;
*Bluetoothlu teyp
*Dahili navigasyon
*Xenon/LED far
*Klima
*Kapaksız jant
Yeterli bana. İster B sınıfı ister C sınıfı olsun.
Hiç kullanmayacağım, senede belki 3-4 sefer kullanacağım özelliğe para vermek garip geliyor bana.
Erdem K.
20-10-2019, 09:50
43bin kmde
Manual 160lık 2012 rocco var
İstersen dm’den görüşelim
Ceed doğru seçim olur bence.
aspensilber
20-10-2019, 21:18
Cevap veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Yukarıda yazılanlar doğru benim içinde, şu anda limitimde alınacak arabaların 3-4 sene önceki fiyatlarını bilerek hiç bir arabaya para veremez oldum resmen. Tabi hal böyle olunca her arabaya bir kulp buluyorum o kolay satılmaz, bu güvenliksiz o böyle bu böyle diye. Çok zor bir dönemdeyiz malesef yanıtlarınızın hepsini inceliyorum tekrardan önemseyip yazan herkese sonsuz teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Aynı bütçe doğrultusunda 2 hafta boyunca Cooper S, Scirocco, Polo Gti gibi her türlü araca baktım ama hiç biri içime sinmemişti. En son Cuma günü ilana yeni giren bi A3 8P aldım mutluyum huzurluyum :) Tavsiye ederim.
Hocam diğer arkadaşlarında belirttiği üzere araçtan ne beklediğin çok önemli. Zamanında benzer kaygılarla Hyundai i20 style pan almıştım, 25 aydır kullanıyorum allah nazarlardan saklasın bir sıkıntısı olmadı.
Redfish16V
22-10-2019, 14:15
biraz daha bütçeyi kasarsanız hatasız leon 1.2 tsi aracım var , ilanı paylaşabilirim özelden
ahmetbaha-drs
22-10-2019, 14:44
Nissan Pulsar 1.2 otomatik ve ya 1.5dizel manuel bulabilirsin bu rakama bence gayet mantıklı güncel bir araç. Hayırlısı olsun.
Nissan Pulsar 1.2 otomatik ve ya 1.5dizel manuel bulabilirsin bu rakama bence gayet mantıklı güncel bir araç. Hayırlısı olsun.
1.5 dizel bizim fabrikada kullanan var çok memnun. 1.2 otomatik yakıt açısından üzebilir.
Arkadaşlar Merhaba,
80.000 TL param var şu an için baktığım araçlar Polo TDI, GOLF MK 6 TDI oldu. Amacım en az 3 sene (60.000 KM) başıma bela açmayacak ve az yakacak bir araç olması bu bağlamda LPG Benzin ve Dizel seçeneklerini değerlendiriyorum. Ancak araçlarda beklentim bir miktar aracın dolu olması. Bu sebeple bana önerdiğniz araçların dolu olması çok işime gelir.
Selamlar.
80 e kadar düşünceniz varsa polo fiesta flueance hikaye bence. Kia Rio 1.4 crdi Consept Plus a mutlaka bakın. Araç sınıfının en dolusu.
Dezavantajı otomatik vites seçeneği yok. ama ciddi az yakan bir araç
AliGizda
23-10-2019, 08:34
80 e kadar düşünceniz varsa polo fiesta flueance hikaye bence. Kia Rio 1.4 crdi Consept Plus a mutlaka bakın. Araç sınıfının en dolusu.
Şehir içinde o kadar da az yaktığı söylenemez :) B sınıfı bir arabaya göre iç hacmi oldukça büyük fakat yakıt olarak akranlarının en fazla yakanı diyebilirim.
85 bantlarında kilometresi bir tık yüksek Cerato bulunabiliyor. O paralara araç bakacak olsam ilk tercihim olurdu sanırım.
aspensilber
26-10-2019, 14:05
Hocam diğer arkadaşlarında belirttiği üzere araçtan ne beklediğin çok önemli. Zamanında benzer kaygılarla Hyundai i20 style pan almıştım, 25 aydır kullanıyorum allah nazarlardan saklasın bir sıkıntısı olmadı.
İ20 bence güzel araç 1998-2015 arası hiç sektirmeden full hyundai kullanmış bir ailenin çocuğu olarak hyundai iyi güzel dolu araba sağlamdı bizim kullandıklarımız hiç sorun yaşamadık açıkcası ama gözümde her arabanın olduğu gibi i20 ninde bir ederi var çok pahalı geliyor her şey piyasanın şu durumuna alışamadım bir türlü. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
aspensilber
26-10-2019, 14:07
biraz daha bütçeyi kasarsanız hatasız leon 1.2 tsi aracım var , ilanı paylaşabilirim özelden
Malesef bu rakamıda kredi çekerek tamamlayacağım diye düşündüm zaten. Umarım dilediğiniz fiyata gider aracınız .Teşekkürler.
aspensilber
26-10-2019, 14:09
Hiç düşünmemiştim nissan hemen ilanlara ve donanımlarına bakacağım teşekkür ederim.
aspensilber
26-10-2019, 14:10
Hyundai Kia serisinin az yakacağına çok inanmıyorum, genel olarak ağır oluyor araçları ama yazılımla çözülmeyecek bir sıkıntı değil bence doluluğuna hiç bakmamıştım. Hemen bakıyorum, çok teşekkür ederim.
Hiç düşünmemiştim nissan hemen ilanlara ve donanımlarına bakacağım teşekkür ederim.
avrupa yollarında kiralık olarak yaklaşık 6-7 bin kilometre kullanmıştım pulasarı çok güzel araçtır tavsiye ederim ülkemizde her güzel şey gibi değeri görülmedi arka diz mesafesi muazzam hatırladığım çok kısa bir şaft tüneli olduğuydu konforlu bir araba koltuk süngerleri ve lastiklerin köfte olması aklımda kalanlar sürüş dinamiklerini test edememiştim ama hızlanması güzeldi dizeldi araç ve gerçekten çok çok az yakıyordu. piyasasına bakmadım ama eğer uzun süre kullanılacaksa piyasasının olmaması alırken fiyat kırma açısından avantaj olabilir.
tequila818
28-10-2019, 10:57
şehiriçi kullanılacaksa Polo 1.4 tdi DSG gayet güzel, o fiyatlara da 100 bin KM civarında olanlar bulunuyor. İzmir şehiriçi ortala 5.0 litre, şehir dışı usturuplu kullanımda 4.0 litre gibi yakıt tüketimi oluyor. Otomobil küçük tabi, iri yapılı biri için uygun değil. Kilosuna göre 230 tork ile çok tatminkar gidişi var.
optimus_prime
28-10-2019, 11:19
zorlanmis c sinifi alacagina yeni model dusuk km b sinifi al derim. corsa e kullaniyorum 2 senedir sorunsuz sehirici isimi gordu, SIKILDIGIM icin degistirecegim sadece
aspensilber
28-10-2019, 23:03
şehiriçi kullanılacaksa Polo 1.4 tdi DSG gayet güzel, o fiyatlara da 100 bin KM civarında olanlar bulunuyor. İzmir şehiriçi ortala 5.0 litre, şehir dışı usturuplu kullanımda 4.0 litre gibi yakıt tüketimi oluyor. Otomobil küçük tabi, iri yapılı biri için uygun değil. Kilosuna göre 230 tork ile çok tatminkar gidişi var.
Abi selamlar, bende yaklaşık 4 senedir 1.6 tdı polo hastalığı var çok istedim almayı ama piyasa gelmiş 70 bine değmez diyip o paralara değecek bir araç bakmaya başladım. VW de kesinlikle dsg düşünmüyorum ayrıca pololar ne olursa olsun donanım olarak boş oluyor malesef. Ama güzel araç olduğu konusunda hemfikirim sizinle. Mesajınız için çok teşekkürler.
traktör cusb cusc motor mu? ne arızası bitti ne derdi müşteriden çok kahrını servis çekti bir motorun herhangi birşeyini sökmek zülum olur mu ? bu motorda oluyordu. VW bile inanmadı bitirdi motoru erkenden. :D
Model olarak düşük ama 2012 e-hdi 308 sportium aldık 3 ay önce. Şanzıman hep soru işaretiydi ama anlatılan kadar kötü değil. Sürüşü çok keyifli. Direksiyon , yol tutuş ve frenler. Donanımı söylememe gerek yok sanırım aradığınız herşey var.
Benim düşüncem ise eğer dizel ya da benzinli alıp ufak tefek yükleme isteğiniz yok ise Lpgli araçlara yönelin. Çünkü biz 1.6 dizellerle ş.içi 45-50 kuruş yakarken aynı şartlarda lpgli araçla 30 kuruş yakıyor neredeyse. :)