Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yerli ürünler listesi ve yorumları

Ranthor
21-10-2019, 11:22
Arkadaşlar,

sürekli yerli markalar türüyor, çok büyük beklentilere sokuyorlar insanları. Özellikle de temizlik ürünlerinde.

Kullandıklarınızı burda paylaşabilir misiniz, gerçekten iyi ürün varsa neden dövizle ürün alalım.

Başlıyoruz:

Autokit : Pastası cilası şampuanı lastik temizleyicisi, oldukça kötü, adeta sektörde dip noktası. Daha etkisizini görmedim.

Sarp: Lastik parlatıcısı iyiydi ama son fiyatlarını bilmiyorum

E-max : Yerli, iyi markadır, şampuanlarını kullandım, cilasız/cilalı olan ikisinden de çok memnun kaldım. Nano'lu araçta cilasızı tavsiye olunur.
Lastik parlatıcısı mavi su vasat, torpido sütü beyaz silikon...

Ranthor
21-10-2019, 11:25
ÇBS Belko: 90 lı ve 2000 li yıllarda sıkça kullandım, full silikondur tinerlinidir, inanılmaz leke temizler, harelenmeleri kapatır. İki kere yıkandı mı silikonu akar araba korumasız kalır.
Teflon olanı bir tık daha iyidir, ama bu zamanda tercih edilmez.

ÇBS köpüklü şampuan: pH 13, leke, kir , iz , böcek, vernik ne varsa alır :) tuvalet temizlemeye birebir ha ha.. Sevmediğiniz kişilerin arabasına sürün.

Eray
21-10-2019, 12:03
e-max ın lastik parlatıcı ve sütü nü aldım. Lastik parlatıcı iş görüyor ama vasat yani 1 gün filan parlak kalıyor. Süt zaten rezalet kullanmıyorum duruyor öyle. Birdahkine 3D nin lastik parlatıcısını denemeyi düşünüyorum bende

aslan
21-10-2019, 12:14
Atas proteo cilalı şampuanını ve plak 2 si halen vazgeçilmezim ve kullanıyorum da

Ranthor
21-10-2019, 12:22
Atas italyan malı yerli değil, hydrorep, idrolak,plak2r ve vinet fiyatına göre süper ürünlerdi.
Erdem Boya'ın sahibi vefat etmiş:( artık satan yok

aslan
21-10-2019, 12:25
Atas italyan malı yerli değil, hydrorep, idrolak,plak2r ve vinet fiyatına göre süper ürünlerdi.
Erdem Boya'ın sahibi vefat etmiş:( artık satan yok

Doğru bende hep Erdem boyadan alırdım ama kendi sitelerinde satışı var oradan alıyorum

Oznsrl
21-10-2019, 14:59
carpexin şu ürününü seviyorum

Lastik & Jant BakımCarpex3120200018693699001025Carpex Lastik Parlatıcı ve Koruyucu 500 ml. (https://www.carpexonline.com/carpex-lastik-parlatici-ve-koruyucu-500-ml.-312020001)

Uygulanması 5 üzerinden 5
Parlaklığı ve kalıcılığı 5 üzerinden 3
Sıktıktan sonra kuru süngerle iyice yetirirseniz 5 üzerinden 3,5 :)

Sezgin
22-10-2019, 16:39
Sarp için konuşayım; Hammadde fiyatından dolayı F/P oranından maalesef çıktı. 32-50 TL arası değişiyor küçük şişe fiyatı.

BRKBRDL
22-10-2019, 22:17
Divortex..

Grimlord
22-10-2019, 22:28
Divortex set halinde aldım, gerçekten şaşırttı. Özellikle jant temizleyici gerçekten güzel. Fiyatına göre bedava

Ranthor
23-10-2019, 15:57
Nasiol vardı bir de, seramik/nano ürünü tam bir baş belası.
Su ile reaksiyona geçip,griye dönüşüyor. Anca 1500 zımpara ile çıkarabiliyorsun.

Çok özel bir sebep yoksa, uzak durulmasi gereken ürün.
Divortex'in yüksek teknoloji ürünleri nasil?

Leonardo
23-10-2019, 20:58
Kostik olan ürünlerle ilgili ne düşünüyorsunuz. (Förbix vs) Ben bir dönem kullandım kokusu insanı bayıltacak kadar ağır ama boya harici yüzeylerde kullanılabilir diye düşünüyorum solma vs gibi şeyler yaşamadım çok güçlü hertürlü lekeyi çıkarabiliyor

Ranthor
23-10-2019, 21:06
kostik içeren demek istiyorsun sanırım. forbix’in kostik içerdiği kesin mi? kostik -lavabo aç denen madde. bence içinde
çamaşır suyu filan vardır, kostik insanı mahveder.
o kadar keskin ürünleri ailemin dolaştığı yerlerde kullanmama taraftarıyım.

ama forbix megurex videoları çok hoşuma gidiyor, evrenin en pis yerlerine sıkıyorlar

F4R
23-10-2019, 21:32
yaaa alakasız olacak ama açıkcası bu bilgi için yeni konu açmak istemedim. Torpidoda kullanmak üzere tavsiye edeceğiniz bir torpido ürünü var mı? Araç 2009 model mk Leon. Torpido plastiği nispeten sert malzeme ve tırtıklı bir yapısı var. Parlak torpido sevmiyorum, bu yüzden ilk günkü mat görünümü koruyacak ve torpidoyu temizleyecek bir ürün lazım. öneriniz var mıdır?

Ranthor
23-10-2019, 22:05
plak2r ucuz isi olur guzel olur

Leonardo
23-10-2019, 22:31
kostik içeren demek istiyorsun sanırım. forbix’in kostik içerdiği kesin mi? kostik -lavabo aç denen madde. bence içinde
çamaşır suyu filan vardır, kostik insanı mahveder.
o kadar keskin ürünleri ailemin dolaştığı yerlerde kullanmama taraftarıyım.

ama forbix megurex videoları çok hoşuma gidiyor, evrenin en pis yerlerine sıkıyorlar

Evet onlardan bahsediyorum. Bende şasırmıştım bitki özlü vs yazıyorlar

ruudvan
23-10-2019, 22:38
yaaa alakasız olacak ama açıkcası bu bilgi için yeni konu açmak istemedim. Torpidoda kullanmak üzere tavsiye edeceğiniz bir torpido ürünü var mı? Araç 2009 model mk Leon. Torpido plastiği nispeten sert malzeme ve tırtıklı bir yapısı var. Parlak torpido sevmiyorum, bu yüzden ilk günkü mat görünümü koruyacak ve torpidoyu temizleyecek bir ürün lazım. öneriniz var mıdır?

apc . loc benzeri ürünü mikrofiber beze sık. sonrada torpidoyu sil.bez nemli olmasına dikkat et. kuru olmasının anlamı yok cunku.
kurusun hıcbır malzeme surme.

Oznsrl
23-10-2019, 23:38
Kostik olan ürünlerle ilgili ne düşünüyorsunuz. (Förbix vs) Ben bir dönem kullandım kokusu insanı bayıltacak kadar ağır ama boya harici yüzeylerde kullanılabilir diye düşünüyorum solma vs gibi şeyler yaşamadım çok güçlü hertürlü lekeyi çıkarabiliyor

Jant davlumbaz temizliğinde kullanıyordum yarı yarıya suyla karıştırıp gerçekten çok etkili benim janta zarar vermiyordu ama bizim bi abinin jantları hatta arka fren hortumunun dışında mavi bi koruma plastiği varmış yıllar sonra görmüştüm mavi olduğunu ulaştığı heryerde gram kir çamur bırakmıyor :D

Shirb13
31-10-2019, 10:47
arkadaşlar new mix deneyen oldu mu ? Konya da üretiliyormuş diye bir video da izlemiştim, çokta uygun fiyatları ama cesaret edip alamadım.

Ö.mert
01-11-2019, 13:01
quıck wax ı nasıl buluyorsunuz

turboman
01-11-2019, 16:41
Bende cfc marka su bazlı seramik kaplamayı soracam kullanan bilen varmı. Alacak karşılığı aldım 60 adet kadar var elimde bildiğim su bazlı olması ve sudan etkilenmemesi kendi aracımın çamurluğunda denedim gayet hoşuma gitti ama kullanan veya bilgisi olan varsa yorumunu beklyorum ona göre satacağım uygun yollu

Shirb13
15-11-2019, 11:17
divortex hızlı cila ve lastik parlatıcısını 2 li indirimdeydi 32 tl ye aldım, bakalım geldiğinde deneyip yorumumu paylaşırım.

Ranthor
15-11-2019, 18:09
divortex yorumu bekliyoruz , iyiye benziyor.

MertSerhanÖ.
16-11-2019, 01:21
yerlidir diye düşünüyorum,a101 lerde falan sirkelim diye bir temizleyici var.Sirkeli su.Yazılana göre kimyasal yok.Jantlarda kullanıyorum güzel döküyor tozu vs.7.50 tl

Anıl E.
16-11-2019, 08:20
yerlidir diye düşünüyorum,a101 lerde falan sirkelim diye bir temizleyici var.Sirkeli su.Yazılana göre kimyasal yok.Jantlarda kullanıyorum güzel döküyor tozu vs.7.50 tl

Sirkelim her derde deva,ama arabada henüz kullanmadım mıgoo

MertSerhanÖ.
16-11-2019, 09:57
Sirkelim her derde deva,ama arabada henüz kullanmadım mıgoo

üff jantları bal dök yala yapıyo,denemelisin mıgoo

Emre İlbi
16-11-2019, 10:20
Herkese merhaba,

burada görünce dikkatimi çekti, bu üründen kullanan oldu mu? --> Divortex Alpha Foam Ph Nötr Cilalı Oto Şampuanı
yorumlarda memnun kalanda var, kıvam olarak iyi olmadığını söyleyende var, o yüzden daha güvenilir olan, sizlerin tecrübelerini duymak istiyorum,

öncesinde Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam kullanıyordum, bu ürünü sulandırmadan kullandım, o şekilde iş görüyor, ancak sulandırınca tatmin edici değildi, fiyat olarak aralarında uçurum var,

Divortex ilanlarında yer alan şu bilgiler biraz kafamı karıştırdı

"Cilt ile temasında bol suyla yıkayınız."
"Hiç bekletmeden durulayınız."

Valet pro öyle değildi, araç üzerinde ki köpüğün akması durduğu zaman durulayın diyordu,

Divortex ile boyaya yada plastik aksama zarar verir miyiz, kimyasal içeriği fazla mıdır?

YunuscanVg
16-11-2019, 10:26
Herkese merhaba,

burada görünce dikkatimi çekti, bu üründen kullanan oldu mu? --> Divortex Alpha Foam Ph Nötr Cilalı Oto Şampuanı
yorumlarda memnun kalanda var, kıvam olarak iyi olmadığını söyleyende var, o yüzden daha güvenilir olan, sizlerin tecrübelerini duymak istiyorum,

öncesinde Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam kullanıyordum, bu ürünü sulandırmadan kullandım, o şekilde iş görüyor, ancak sulandırınca tatmin edici değildi, fiyat olarak aralarında uçurum var,

Divortex ilanlarında yer alan şu bilgiler biraz kafamı karıştırdı

"Cilt ile temasında bol suyla yıkayınız."
"Hiç bekletmeden durulayınız."

Valet pro öyle değildi, araç üzerinde ki köpüğün akması durduğu zaman durulayın diyordu,

Divortex ile boyaya yada plastik aksama zarar verir miyiz, kimyasal içeriği fazla mıdır?

divortex in washberry şampuanını aldım henüz deneyemedim ama ph nötr olduğu yazıyor.Youtube'da bi videoda ph testi vardı ordada 7 li değerler çıkıyordu boyaya plastiğe zarar vericeğini düşünmüyorum ama şampuanı deneyince yazarım yine

Emre İlbi
16-11-2019, 10:35
divortex in washberry şampuanını aldım henüz deneyemedim ama ph nötr olduğu yazıyor.Youtube'da bi videoda ph testi vardı ordada 7 li değerler çıkıyordu boyaya plastiğe zarar vericeğini düşünmüyorum ama şampuanı deneyince yazarım yine

ph nötr olan ürünlerinde kostik madde olmadığını iddia ediyorlar, hatta bir vatandaşa cevap olarak, avrupa standartlarında sertifikalarının olduğunu (sertifika isimleri ile birlikte) yazmışlar, sizin yorumunuzu bekliyorum

Onrcn
17-11-2019, 14:51
ph nötr olan ürünlerinde kostik madde olmadığını iddia ediyorlar, hatta bir vatandaşa cevap olarak, avrupa standartlarında sertifikalarının olduğunu (sertifika isimleri ile birlikte) yazmışlar, sizin yorumunuzu bekliyorum

İçinde ne var bilmiyorum ama avrupa standartlarinda sertifika olmasi birsey ifade etmiyor, avrupada uretilen bazi sampuanlarin icinde bile kostik var. Yani yasakli bir urun degil.

Ranthor
18-11-2019, 16:40
PH a o kadar takilmayin.

Dengeleyiciler ile oynayabilirler gayet..aseton da ph7.
Kostik yani lavabo aç neden koysunlar ki o temizleme sıvısına...

kimyasal reaksiyonlardan sonra ortaya cikan madde icindekilerin ozelliklerini tasimaz.
babam da sabun yaparken icine kostik koydu, ama kostik reaksiyona girip sabuna donustu.
sabunlasma yag asidi ile guclu bazin birlesmesi .

Onrcn
19-11-2019, 07:55
PH a o kadar takilmayin.

Dengeleyiciler ile oynayabilirler gayet..aseton da ph7.
Kostik yani lavabo aç neden koysunlar ki o temizleme sıvısına...

kimyasal reaksiyonlardan sonra ortaya cikan madde icindekilerin ozelliklerini tasimaz.
babam da sabun yaparken icine kostik koydu, ama kostik reaksiyona girip sabuna donustu.
sabunlasma yag asidi ile guclu bazin birlesmesi .

O zaman hem PH e takilmayacagiz hemde icinde kostik olmasina. O zaman kopuren herhangi birsey kullanabiliriz yani ?

Shirb13
19-11-2019, 09:26
ph seviyesi yüksek olan ürünlerde sürekli kullanımda, uygulanan yüzeye kalıcı zararlar veriyor diye biliyorum.

bu arada divortex hızlı cila ve lastik parlatıcı geldi, kullandığımda yorumlarımı paylaşacağım.

Ranthor
19-11-2019, 13:39
Bu pH işi zamaninda 15000K xenon daha iyidir gibi oldu.

Tam olarak orantili degil, dolaylı.
Cildimizin pH'i da 5.5, arabayi delmesi lazim asidik

OnurG
19-11-2019, 14:35
Divortex hızlı cila gayet başarılı. Arkadaşımın arabasında denedik sonuç baya tatmin edici. F/P ürünü tam. Bir de şampuanı denemiştik kokusu vs güzel fazlada köpürmüyordu. Washberry olması lazım adı.

Onrcn
19-11-2019, 17:09
Bu pH işi zamaninda 15000K xenon daha iyidir gibi oldu.

Tam olarak orantili degil, dolaylı.
Cildimizin pH'i da 5.5, arabayi delmesi lazim asidik

Tabiki dolayli, icerigiyle alakali olarak hersey dolayli. Icerigini zaten tam olarak bilmiyoruz. Onlarda butun icerigi bizlerle paylasamadigi icin geriye degerlendirebilecegimiz PH notr, kostik olmayan icerikler ve daha sonrasinda deneyimlerimiz. Yani 15k xenon la alakali degil, elimizdeki tek deger bu; yoksa formulasyonu aciklamasi lazim firmanin.

BRKBRDL
19-11-2019, 20:59
Divortex hızlı cila gayet başarılı. Arkadaşımın arabasında denedik sonuç baya tatmin edici. F/P ürünü tam. Bir de şampuanı denemiştik kokusu vs güzel fazlada köpürmüyordu. Washberry olması lazım adı.

Aynen hızlı cilası baya iyi yağmurda filan güzel boncuklanma oluyor. Ben bişey aldığımda yanında gelmişti fiyatını bilmiyorum

Ranthor
20-11-2019, 17:15
Haklisin Onurcan, artik deterjan denen sey cok komplex bir kimyasal madde oldu, icinde guclu aktif/bazin yaninda, optik agarticilar,kopuk yapilicilar, kaydiricilar, adini bilmedigim anlamadigim bir suru urun var.
(aile gecmisinde sektorde calisan insanlar var ordan biliyorum *babam FAB'da birader ve esim P&G de uzun yillar calisti)

sirket arabasinin yarinda kisisel araba da aldigim icin tekrar quick detailer yapmaya basladim her yikamadan sonra. Deterjan'a cok onem vermiyorum, boyle asiri dandik bir urun degilse direk kullaniyorum. Uzun suredir chemical guys kullaniyorum, galon almistik.

Yikama sonrasi icin, Atas hydrorep kullaniyordum simdi de divortex'e bakacagim. Bir cok markaninkini kullandim, Adam's cok iyiydi ama nerden bulacagiz kaca alacagiz.

Arac ici iyi yerli urun onerisini olan var mi? Mat, kaydirmayan kaliteli birsey ariyorum, UV filtresi onemli degil.

Ranthor
20-11-2019, 18:13
Glassguard'i nasil unuturum. yerli yagmur kaydirici....
tam 8 sene once bir sise aldim 20TL mi neydi, herkesin konu komsunun arbasina surdum.
bitmiyor, en az 3 ay en cok 6-7 ay dayaniyor.

Cok siddetle tavsiye edilir

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=px6xx6bx-TA)

Onrcn
20-11-2019, 20:26
Haklisin Onurcan, artik deterjan denen sey cok komplex bir kimyasal madde oldu, icinde guclu aktif/bazin yaninda, optik agarticilar,kopuk yapilicilar, kaydiricilar, adini bilmedigim anlamadigim bir suru urun var.
(aile gecmisinde sektorde calisan insanlar var ordan biliyorum *babam FAB'da birader ve esim P&G de uzun yillar calisti)

sirket arabasinin yarinda kisisel araba da aldigim icin tekrar quick detailer yapmaya basladim her yikamadan sonra. Deterjan'a cok onem vermiyorum, boyle asiri dandik bir urun degilse direk kullaniyorum. Uzun suredir chemical guys kullaniyorum, galon almistik.

Yikama sonrasi icin, Atas hydrorep kullaniyordum simdi de divortex'e bakacagim. Bir cok markaninkini kullandim, Adam's cok iyiydi ama nerden bulacagiz kaca alacagiz.

Arac ici iyi yerli urun onerisini olan var mi? Mat, kaydirmayan kaliteli birsey ariyorum, UV filtresi onemli degil.

Aynen oyle, bende o yuzden ozellikle kullanmadigim urunleri oneremiyorum.. sonra basimiza is cikmasin :D

Shirb13
21-11-2019, 12:15
divortex ürünleri geldi ve kullandım;

Hızlı cilayı bende beğendim, araç ıslakken sık ve durula şeklinde uygulayıp sonra aracı kuruluyoruz.

Lastik parlatıcı da durum beklentinize göre değişir, mat bir beklentiniz varsa ideal diyebilirim. Temiz lastiğe bolca sıkıp sonra aplikatöre sıktım ve lastiği silerek üstünden geçtim. Başta çok parlak bir görüntüsü vardı doğal olarak. 15-16 saat sonra matlaştı ve temiz görüntüsünü koruyor. Ben parlak değil mat seviyorum. Zira ürün benim için f/p olarak şimdilik başarılı görünüyor.

https://resmim.net/f/INW8Un.jpeg

Ranthor
24-11-2019, 01:35
su boncuklanma ya da su kaydirma videosu koyabilir misin

Sam
24-11-2019, 02:23
Divortex Wash & Go şampuan kullanıyorum.Şampuan pek köpürmüyor.Araca neredeyse hızlı cila sürülmüş gibi parlaklık veriyor ve bir sonraki yıkayışımda kirler çok çabuk çözülüyor.

Shirb13
25-11-2019, 09:23

hocam en kısa zamanda paylaşacağım.

Emre İlbi
26-11-2019, 14:57
Divortex Alpha Foam Ph Nötr Cilalı Oto Şampuanı

bu üründen satın aldım, bugün geldi, muhtemelen hafta sonu test edeceğim :)

Shirb13
02-12-2019, 11:05

Arkadaşlar selam,

divortex hızlı cila araca parlaklık vermesi konusunda güzel ancak boncuklanma ve su iticilik olarak yorum yapamayacağım.

Video linki: YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=TsrBynw9Bis)

Fotoğraf kötü olabilir kusura bakmayın;

https://resmim.net/f/4lfaBu.jpeg

https://resmim.net/f/muHImb.jpeg

Eren G.
02-12-2019, 11:58
Sarp için konuşayım; Hammadde fiyatından dolayı F/P oranından maalesef çıktı. 32-50 TL arası değişiyor küçük şişe fiyatı.

Bizim millet eline fırsat geçmeye görsün. Senin kıçı kırık ürününe o paraları vereceğime iki katını veririm yine gider doğru dürüst ithal mal bir şey alırım.

Ranthor
02-12-2019, 12:14
boncuklanma yetersiz, su tutma yetisi nasıl?
sıradan bir ürüne benziyor.

Shirb13
02-12-2019, 13:53
boncuklanma yetersiz, su tutma yetisi nasıl?
sıradan bir ürüne benziyor.

abi youtube'a koydum su kaydırma videosu, bir önceki mesajımda linki var.

Kaputta film olduğu için bagaj kapağında denedim.

halili
04-12-2019, 09:26
Divortex den daha önceden yaptığım alışveriş için N11 %15 indirim kuponu vermiş.ihtiyacı olan varsa nasıl olduğunu söylerse kendisine iletiyim.

Aliburakb
04-12-2019, 10:18
benk+plus diye genel temizlik ürünü var instada gördüm. reklamı yapan kişilerin bazıları pek düzgün insanlar olmasalarda ürün iş yapan bir ürüne benziyor deneyen oldu mu acaba ?

Ranthor
04-12-2019, 10:47
bu arada boncuklanma videosu böyle çekilmez, yatay yüzeye hafif su tutman gerekiyor. Dikey yüzeyde tazzikle emin olamadım

Shirb13
04-12-2019, 11:37
bu arada boncuklanma videosu böyle çekilmez, yatay yüzeye hafif su tutman gerekiyor. Dikey yüzeyde tazzikle emin olamadım

nasıl çekileceği konusunda ciddi manada bir fikrim yoktu, ama kapı açık durumda. Yere paralel değil tabii ki ama dikey de değil. Kaputta film olduğu için bagaj kapağında deneyim dedim abi.

Emre İlbi
16-12-2019, 16:13
Divortex Alpha Foam Ph Nötr Cilalı Oto Şampuanı

bu üründen satın aldım, bugün geldi, muhtemelen hafta sonu test edeceğim :)

Merhabalar,

Kötü hava koşulları sebebiyle, ürünü dün tecrübe edebildim, karcher k5 ile fazla köpük üretmedi, arabayı uzun zamandır yıkayamamıştım, üzerinde şuan herhangi bir boya koruma yok, 4-5 defa yağış oldu (kar ve yağmur), bu sebeple epey kirliydi, acelem olduğu için fotoğraf çekemedim ancak ön yıkama için performansı idare eder, kurum bağlamış olan kirleri yumuşattı, performansı fiyatına göre iyi gibi, bakalım uzun süreçte neler olacak

YunuscanVg
16-12-2019, 16:24
Divortex washberry i denedim bende.Köpürme ve kokusu güzel temizlemeside fena değil 4litresine 50 lira verdim fiyatına göre güzel bence

akko
18-12-2019, 12:40
Wax Pro ürünlerini deneyen oldu mu? Jant temizleyici vs..

ypower
12-03-2020, 09:35
Emax lastik parlatıcısını uzun zamandır kullanıyorum.1lt almıştım.idare eder çok kalıcı değil ama iş görür . uygulaması biraz zor oluyor sprey halde olmadığı için .

İzzet Göçmen
18-04-2020, 10:43
Newmix i deneyen oldumu kullananlar cok meth ediyorlar

marikan
18-04-2020, 23:55
Newmix i deneyen oldumu kullananlar cok meth ediyorlar

Newmix memleketim Nevşehir’de bir firma. Ben kullanmadım ama ürünlerini hem satan hem kullananlar var etrafımda. Çok memnunlar. Bundan sonra açıkçası bende Newmix ürünlerini kullanmaya karar verdim. Yabancı ürünlerin fiyatları kur nedeniyle çok yükseldi. Bütçeyi zorluyor artık.

1998corsa
24-04-2020, 23:14
arkadaşlar new mix deneyen oldu mu ? Konya da üretiliyormuş diye bir video da izlemiştim, çokta uygun fiyatları ama cesaret edip alamadım.

ben kullandım ilgi ve alakalarından memnun kaldım, ürünler de fena değil, bu işlerle birebir ilgilenen arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır

2jz
25-04-2020, 00:23

Sarptaki bana biraz fırsatçılık gibi geliyor. Tamam eskisi gibi 5 liraya satsın demiyorum ama büyük şişe 20-30 bandına satılabilir rahatlıkla. Ciddide kar bırakır.

BuRaK_eFe
25-04-2020, 03:55
fastliquid diye bir ürün kullanıyorum çok memnunum :)

samet59
25-04-2020, 15:26
Divortex in fırçasız yıkama, wash berry ph nötr, apc, jant temizleyici be demirtozunu denedim. Fırçasız yıkama kostikli bilerek aldım onu başarılı güzel sayılır kir sökme köpürme. Ph nötr şampuanı kir sökmesi efsane öff diyemeyeceğim ama valetpro ile kapışır snow foam mı ne bir ph nötr şampuanı vardı onun ayarında. Apc si ortalama ne öldürür ne güldürür. Jant temizleyicisi kötü beğenen var ama ben beğenmedim. Demir tozu temizleyicisini tavsiye ederim ucuz güzel bir ürün 500ml suv bir araca jantlarına komple yetti içinde 4 janta yetecek kadar da kaldı başarılı bir ürün şimdi de klima bombasını aldım deneyip yorum yaparım. 1-2 ürünü daha var denemek istediğim denersem paylaşırım yine

zOnstyLe
25-04-2020, 15:48
Divortex in fırçasız yıkama, wash berry ph nötr, apc, jant temizleyici be demirtozunu denedim. Fırçasız yıkama kostikli bilerek aldım onu başarılı güzel sayılır kir sökme köpürme. Ph nötr şampuanı kir sökmesi efsane öff diyemeyeceğim ama valetpro ile kapışır snow foam mı ne bir ph nötr şampuanı vardı onun ayarında. Apc si ortalama ne öldürür ne güldürür. Jant temizleyicisi kötü beğenen var ama ben beğenmedim. Demir tozu temizleyicisini tavsiye ederim ucuz güzel bir ürün 500ml suv bir araca jantlarına komple yetti içinde 4 janta yetecek kadar da kaldı başarılı bir ürün şimdi de klima bombasını aldım deneyip yorum yaparım. 1-2 ürünü daha var denemek istediğim denersem paylaşırım yine
Bende demirtozu sokucuyu bende kullaniyorum memnunum tam fiyat performans urunu.

Mert Safa
27-04-2020, 20:49
Markayı bende instagramdan takip ediyorum şişeleri fotoğrafları falan ilgi cekici dayanım olarak yorumunuz nedir ?

zOnstyLe
28-04-2020, 21:50
Markayı bende instagramdan takip ediyorum şişeleri fotoğrafları falan ilgi cekici dayanım olarak yorumunuz nedir ?

divortex için soruyorsanız demirtozunu kolay temizliyor ama illaki el ile mudahale gerektiriyor suanda ortalama arabayı yıkayalı 20 gun oldu tabii cok kullanmadık arabayı jantlar temiz gorunuyor. Ben memnun kaldım bu urun için.

ghibli06
29-04-2020, 19:19
divortex in Ph zero ürünleri nasıldır şampuan olarak deneyen var mı acaba?

YunuscanVg
29-04-2020, 19:30
divortex in Ph zero ürünleri nasıldır şampuan olarak deneyen var mı acaba?

ben kullanıyorum abi washberry olanını Bence fiyatına göre iyi ürün 4 litresine 50 lira vermiştim.Köpürmesi,kir çıkarması,kokusu vs güzel

ghibli06
29-04-2020, 20:16
ben kullanıyorum abi washberry olanını Bence fiyatına göre iyi ürün 4 litresine 50 lira vermiştim.Köpürmesi,kir çıkarması,kokusu vs güzel

yani yabancı ürünler maşallah 1 llitre olmuş 100 küsür...

YunuscanVg
29-04-2020, 20:23

evet abi yabancılar hep yarım litre bir litre satılıyo 60-70 liradan başlıyolar.Ben ucuz diye almıştım işimi görüyor.Biterse yine bundan alırım büyük ihtimal

İzzet Göçmen
30-04-2020, 02:24
elime gecen newmix krem cilayi deneme sansım oldu kaputu ikiye bölüp, soft99 kiwami ile newmix i denedim ne su iticilik nede parlaklık yaptı para vermemem iyi oldu bekledigimden de kötü oldu

zOnstyLe
01-05-2020, 17:28

Divortex için fiyat aldım instagram hesaplarından, fiyat olarakta performans olarakta iddaalılar. Yarım litresi ile 4 litre arasında fiyat farkı cok yok 4 litre almak cazip gibi geliyor ama ürünün tırt cıkma ihtimalinide dusununce insan tereddut yasıyor :D

16 oz(473 Ml):29.9
4 Litre:64.9
20 Litre:224.9
Fiyatlara kargo ve kdv dahildir.

Ufuk
01-05-2020, 18:47
Lastik parlatıcı tavsiyesi olan var mı ? Parlaklık,daha çok parlaklık kriterim. Sarp, sonax extreme lastik parlatıcı(mavi jel) ve endurance'tan sonra parlaklık olarak onlardan çok aşağıda olmayan bir ürün istiyorum.

ghibli06
01-05-2020, 19:29
Lastik parlatıcı tavsiyesi olan var mı ? Parlaklık,daha çok parlaklık kriterim. Sarp, sonax extreme lastik parlatıcı(mavi jel) ve endurance'tan sonra parlaklık olarak onlardan çok aşağıda olmayan bir ürün istiyorum.

birazdan sana bir ürün tavsiye edicem...

You have been blocked (https://www.hepsiburada.com/autokit-lastik-temizleme-kopugu-500ml-p-OTFA1592?magaza=Eng%20Aksesuar&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&gclid=Cj0KCQjwka_1BRCPARIsAMlUmEpdUakjr5I0BpzjeJdI 52vgKzvWdHxAhDbAsivhh_VwwS_iWCfJ8W4aAmJ_EALw_wcB)

bir çok ürün denedim bu kadar kalıcı ve siyah yapanını görmedim...

Ufuk
01-05-2020, 20:26
birazdan sana bir ürün tavsiye edicem...

You have been blocked (https://www.hepsiburada.com/autokit-lastik-temizleme-kopugu-500ml-p-OTFA1592?magaza=Eng%20Aksesuar&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&gclid=Cj0KCQjwka_1BRCPARIsAMlUmEpdUakjr5I0BpzjeJdI 52vgKzvWdHxAhDbAsivhh_VwwS_iWCfJ8W4aAmJ_EALw_wcB)

bir çok ürün denedim bu kadar kalıcı ve siyah yapanını görmedim...

Attım sepete abi, fiyatı makulmüş kaç uygulama çıkartıyor?

ghibli06
01-05-2020, 20:29
Attım sepete abi, fiyatı makulmüş kaç uygulama çıkartıyor?

https://i.hizliresim.com/xgsHOH.jpg (https://hizliresim.com/xgsHOH)

https://i.hizliresim.com/zY2dj2.jpg (https://hizliresim.com/zY2dj2)

1 ay oldu uygulayalı, köpük olduğu için uzun gidiyor ben biraz abarttım ama zamk gibi yapışıyor...

bilalMW
01-05-2020, 21:15
Newmix 500'er Ml 6+2 Li Ekonomik Bakım Seti - n11.com (https://urun.n11.com/set-urunler/newmix-500er-ml-62-li-ekonomik-bakim-seti-P237958393)

deneme için alacağım.

Hızlı Cila-jant Temizleyici-lastik Parlatıcı-cilalı Fırcalı Şampu - n11.com (https://urun.n11.com/set-urunler/hizli-cila-jant-temizleyici-lastik-parlatici-cilali-fircali-sampu-P279356419)

güzelse 2 arkadaş böyle gireceğiz. :D

S.Saka
01-05-2020, 23:19
bilalMW Perşembe hızlı cila siparişi verdim. Gelsin bilgi veririm. Çok kötü çıkacağını düşünmüyorum ama göreceğiz. Eğer iyi çıkarsa o full setten bende sipariş geçeceğim.

BuRaK_eFe
06-05-2020, 02:57
Divortex washberry i denedim bende.Köpürme ve kokusu güzel temizlemeside fena değil 4litresine 50 lira verdim fiyatına göre güzel bence

Bir haftadır araşırma yapıyordum gene imdadıma techturkey yetişti :) Şuan en ideal fiyatlı ve en güvenilir olarak gözüken ph değeri düşük ve hesaplı tek seçenek gibi inşallah pişman olmam :D

samet59
06-05-2020, 10:23
Newmix 500'er Ml 6+2 Li Ekonomik Bakım Seti - n11.com (https://urun.n11.com/set-urunler/newmix-500er-ml-62-li-ekonomik-bakim-seti-P237958393)

deneme için alacağım.

Hızlı Cila-jant Temizleyici-lastik Parlatıcı-cilalı Fırcalı Şampu - n11.com (https://urun.n11.com/set-urunler/hizli-cila-jant-temizleyici-lastik-parlatici-cilali-fircali-sampu-P279356419)

güzelse 2 arkadaş böyle gireceğiz. :D

Sonuçları merakla bekliyorum. Özellikle jant temizleyici

ghibli06
06-05-2020, 11:18
beyler tekrar sorayım, bu tornado tarzı tabancalarda köpürmeyen bir ürün kullanın diyorlar, ne kullanabiliriz bunlarda?

zOnstyLe
06-05-2020, 18:54
Bir haftadır araşırma yapıyordum gene imdadıma techturkey yetişti :) Şuan en ideal fiyatlı ve en güvenilir olarak gözüken ph değeri düşük ve hesaplı tek seçenek gibi inşallah pişman olmam :D

Denedikten sonra sizde yorumlarınızı paylasırsanız bende merake diyorum.

BuRaK_eFe
08-05-2020, 08:13
Denedikten sonra sizde yorumlarınızı paylasırsanız bende merake diyorum.

Ürün galiba bugün elime geçecek. Ürün bana ulaştıktan sonra test edip bilgi vereceğim. Ama ürün ismi ph nötr olarak geçsede çoğu kişi test edip 5 civarında olduğunu ve nötr olmadığını söylemiş :)

zOnstyLe
08-05-2020, 12:06
Ürün galiba bugün elime geçecek. Ürün bana ulaştıktan sonra test edip bilgi vereceğim. Ama ürün ismi ph nötr olarak geçsede çoğu kişi test edip 5 civarında olduğunu ve nötr olmadığını söylemiş :)

%100 dogru oldugunu dusunmuyordum zaten is yaparmi onu merak ediyorum acikcasi

aposport
09-05-2020, 00:38
Arkadaşlar,

Merhaba,

Newmix ürünlerini kullanan arkadaşım vardı.

Genel itibariyle çok bir beklentiniz yoksa günü kurtaracak ürünler.

Bizim gibi Meguiars i dahi beğenmeyenler için ucuz dahi olsa pek tercih edilmez.

BuRaK_eFe
09-05-2020, 02:49
%100 dogru oldugunu dusunmuyordum zaten is yaparmi onu merak ediyorum acikcasi

Bugün aracımı önce başka bir şampuan ile yıkadım daha sonra kil ve meguiars white wax uygulaması yaptım daha sonra Divortex Washberry Ph Nötr ile yıkama yapmadan tazikli su başlığı ile önce boncuklanmaları kontrol ettiğimde çok küçük ve tam tuvarlak biçimde boncuklamalar vardı. Ama daha sonra Divortex Washberry Ph Nötr ile yıkadığımda durulama sonrası aynı bölgeleri kontrol ettiğimde boncuklanmaların ve su iticiğiliğinin daha etkisini yitirdiğini gördüm. Kir çıkarması konusunda bir yorum yapmam yanlış olur çünkü polisaj yağı dışında aracımda bir kir yoktu. Köpürmesi gayet güzel ve kokusu denildiği gibi hoş ama nihayetinde arabayı kimse koklamayacak :) 10 üzerinde fiyat etkenini de göz önüne alırsak bence ancak 6 alır bir dahakine Meguiars tarzı bir ürün kullanacağım çünkü katı yada sıvı wax uygulamasının önüne geçmesi konusunda memnun etmedi. Umarım almayı düşünen arkadaş varsa yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar :heyoo:

zOnstyLe
09-05-2020, 16:49
Cok bir espirisi yok yani, paylasimin icin tesekkur ederim. Koch chemi ile devam edecegim pw ile cok guzel is yapiyor.

Cgungor
12-05-2020, 13:04
Newmix markasının Hızlı Cila ve APC sini kullanan var mı? Önerir misiniz?

S.Saka
16-05-2020, 21:57
Cgungor bilalMW Hızlı cilayı 2.kez uyguladım aracıma. Aracım beyaz. Çok yüksek beklentiniz olmasın. Ama parlaklık ve su iticilik var.

Cgungor
16-05-2020, 22:33
Arkadaşım denemek amacıyla Newmix Apc almış kullanma fırsatım oldu. Bende de Valet Pro Apc var. 2 ürünü de kullanıp gözlemlerime dayanarak Valet Pro nun kokusu hariç bir artısı olduğunu görmedim. İkisi de işini güzel yaptı. Fakat uzun dönem kullanımında ne olur ne olmaz bilmiyorum. Tek kullanımda gözlemlerim ikisi arasında bir fark olmadığı yönünde.

BARR
18-05-2020, 08:15
Arkadaşlar yerli ürün değil ama yerli marka olarak parlatanadamların malzemesini getirdiği (hammadde ithal marka yerli) Magic Iron Cut'ı kesinlikle tavsiye ederim. Fırçasız bütün fren balata tozlarını çözdü kuru iken uygulayıp 1dk bekletmek yeterli. Boya için deneme yapmadım. imprezaWRC

Magic Iron Out - PH Notr Demir Tozu Sokucu ve Jant Temizleme Parlatma - 1000 ml (https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&path=89_122&product_id=1868)

https://i.hizliresim.com/utEYvL.jpg (https://hizliresim.com/utEYvL)

https://i.hizliresim.com/BUOl3o.jpg (https://hizliresim.com/BUOl3o)

https://i.hizliresim.com/in95s7.jpg (https://hizliresim.com/in95s7)

imprezaWRC
18-05-2020, 10:43
Arkadaşlar yerli ürün değil ama yerli marka olarak parlatanadamların malzemesini getirdiği (hammadde ithal marka yerli) Magic Iron Cut'ı kesinlikle tavsiye ederim. Fırçasız bütün fren balata tozlarını çözdü kuru iken uygulayıp 1dk bekletmek yeterli. Boya için deneme yapmadım. imprezaWRC

Magic Iron Out - PH Notr Demir Tozu Sokucu ve Jant Temizleme Parlatma - 1000 ml (https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&path=89_122&product_id=1868)

https://i.hizliresim.com/utEYvL.jpg (https://hizliresim.com/utEYvL)

https://i.hizliresim.com/BUOl3o.jpg (https://hizliresim.com/BUOl3o)

https://i.hizliresim.com/in95s7.jpg (https://hizliresim.com/in95s7)

Bu tip ürünlerin berbat ve çok keskin kokuları olur. (istisnalar hariç) Bunun kokusu nasıl ?

BARR
18-05-2020, 10:45
Valla hafif bir koku geliyor öle öldüm bittim iğrenç dedirtecek bir kokusu yok açıkçası. Öksürten cislerden değil yani, bizim bir tane önceden kullandığımız IronCut varı hangi markaydı unuttum ama janta sıkarken bile kusasın geliyordu :hehe:

imprezaWRC
18-05-2020, 10:53
Valla hafif bir koku geliyor öle öldüm bittim iğrenç dedirtecek bir kokusu yok açıkçası. Öksürten cislerden değil yani, bizim bir tane önceden kullandığımız IronCut varı hangi markaydı unuttum ama janta sıkarken bile kusasın geliyordu :hehe:

Ben o konuda nigrin'in üzerine tanımam. Öyle böyle berbat kokmuyordu. Hatta filtreli maske takmadan kullanırsan 1 gün boyunca o koku burnuna yerleşiyordu.

samet59
21-05-2020, 13:00
Çimento temizleme ürünü. Yaparken eldiven çıkar tekrar kat çıkar işine giremediğim için fotoğraflayamadım ancak benim gibi zahmet çekmiş birine faydası olur diye yazayım dedim. Bahsettiğim çimento harç çözücü kullandığımız araçta nokta nokta harç sıçramış ve berbat haldeydi eski sahibi metal bir cisimle boyanın anasını ağlatmış kim yaptı bilmiyorum ama harcı asla çıkaramamış sadece boyayı çizmiş. Araştırmalarım sonucu şu ürünle karşılaştım.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRS_g6ktLEJ3OO3UDOuhBZh3e3KPGb GX6uef2mFVZFM1mH7KvWz&usqp=CAU

1 e 5 göz kararı sulandırdım sıkıp sildim sonra bahçe hortumu ile suyu üstüne boca ettim çimento lekesini tamamen çıkardı. 1 litre aldım fiyatı değişmiş olabilir corona kur vs 30 lira civarına almıştım diye hatırlıyorum. Belki birinin işine yarar ben elden yerlerinden aldım evime yakın olduğu için. Alırsanız dikkatli kullanın yeni boyalar su bazlı küçük bir yerde denemeden kullanmayın.