PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Ülkü Park, Track Day 29/10/2019 1.12.9 En iyi Tur

utkunoa
29-10-2019, 21:26
Araç: BMW E82 135is N55 DKG
Donanım: FBO Stage 2 400 HP 620 NM
Lastik: Pirelli RX5C Radial Slick 225/18 Üretim Yılı: 2013
Hava: 25 Derece, Güneşli.
En İyi Zaman: 1.12.9 Saniye

İlk pist videom, sağ halıdaki su şişesi için kusura bakmayın :) ısıtma ve soğutma turlarında da habire soldan birşeyler ile oynamamın sebebi Methanol kitim calısmıyordu onu calıştırmaya calıştım. Malesef çalışmadı, 11. dakikadaki son turda en iyi süre geldi.

Toplam 57 Hususi araç çıktı
Arkadan İter Klasmanında 1. Genel Klasmanda 2. oldum. Methanolu hallettikten sonra 1.11 içi yapmaya çalışacağım. Tecrübeli arkadaşların fikirlerine her zaman açığım.

YouTube (https://youtu.be/LsjPZLCL20s)

barisy
29-10-2019, 23:02
Tebrikler Utku. Süre nereden nereye geldi. Aracın da maşallah çok güzel, pistte enfes. Katılım çok fazlaydı, o da ayrıca mutlu etti açıkçası. Umarım hep bu gün gibi sorunsuz güzel pist organizasyonları olur. Süre de aşağı iner. Daha yeni başlıyoruz.

rahmitanir
30-10-2019, 07:26
Muhteşem bir gündü.

İzmir'de gördüğüm en kalabalık katılım dün oldu sanırım.

Utku'nun lastik öncesi süre ile lastik sonrası süre arasında, sanki rampa aşağıya fırlatılarak alınmış kadran görünttüsü gibi fark oldu :D

Tebrik ederim bro, hep birlikte daha da keyifli organizasyonlara inş.

utkunoa
30-10-2019, 09:06
Tebrikler Utku. Süre nereden nereye geldi. Aracın da maşallah çok güzel, pistte enfes. Katılım çok fazlaydı, o da ayrıca mutlu etti açıkçası. Umarım hep bu gün gibi sorunsuz güzel pist organizasyonları olur. Süre de aşağı iner. Daha yeni başlıyoruz.

Cok saol Baris abi, Inanilmaz bir katilim vardi kimse beklemiyordu bu kadar katilim olacagini

utkunoa
30-10-2019, 09:07
Muhteşem bir gündü.

İzmir'de gördüğüm en kalabalık katılım dün oldu sanırım.

Utku'nun lastik öncesi süre ile lastik sonrası süre arasında, sanki rampa aşağıya fırlatılarak alınmış kadran görünttüsü gibi fark oldu :D

Tebrik ederim bro, hep birlikte daha da keyifli organizasyonlara inş.

Saolasin bro, insallah elimizden geldigince sık sık track day duzenleyecegiz.

dkaya87
30-10-2019, 09:40
İzmir piste susamış belli :)

keyifli bir pist oldu gerçekten.

997TT
30-10-2019, 21:24
Slicks sesını ozlemısım be....
Dıreksıyon bıraz daha yumusak davranıp,ıcerı erken kapnmdan daha hızlı cıgıyle daha ıyı sureler gelıcektır. Sadece 11.dakıkda en hızlı tur dedıgın ıcın o turu ızledım.

utkunoa
30-10-2019, 21:59
Slicks sesını ozlemısım be....
Dıreksıyon bıraz daha yumusak davranıp,ıcerı erken kapnmdan daha hızlı cıgıyle daha ıyı sureler gelıcektır. Sadece 11.dakıkda en hızlı tur dedıgın ıcın o turu ızledım.

Bu 3. Ve en son seansti saat 5 gibi idi yanilmiyorsam hava iyice serinlemisti, 1. Seansta 1.13.9 geldi 2. Seansta 1.13.4 geldi son seanstada 1.12.9 u yakaladim. Dediginize dikkat edicem birde ekstradanastik havasina hic dikkat etmemistim onada bu sefer el aticam. Su an hedefim 11 içi insallah olucak. Iyi dilekleriniz icin tesekkurler