Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel aracýma ELM TURBO BASINCI ÖÃRENME
Arkadaşlar merhaba 1.6crdi pro ceed aracımda turbo basıncı değerlerini öğrenmek istiyorum paşaoğlu bekir abinin yazılımı mevcut ve turbo basıncını öğrenmem görmem gerektiğini söyledi araçda delmek biçmek yerine şöyle bir cihaz alsam
ELM327 Super mini bluetooth V2.1 OBD2 Fiyatı - Taksit Secenekleri (https://www.hepsiburada.com/elm327-super-mini-bluetooth-v2-1-obd2-p-HBV000007EB5X?magaza=MultiMarketim&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-universal-campaign&gclid=Cj0KCQiAtf_tBRDtARIsAIbAKe1HTPAiJDUjhWoyGviv DwB6eDhseyFDROB12C3b0Q2gVXOqI4gMJM4aAmhkEALw_wcB)
bekir abinin attığı yazılımı yanlışlıkla ws silermiyim ve doğru değerleri görebilirmiyim ?
niye silesin ki :)
Bunu kullanman için ayrıca program yüklenmesi gerekiyor telefona. Android ise TORQUE du sanırım o vardı. Apple ise DASHCOMMAND veya başka buna benzer bir program ile görebilirsin.
Lakin her araçta görüyorsun diye bir şey yok. mesela, R56 LCI aracımda afr bile görüyordum.
R53'de hararet yağ sıcaklığı hariç görememiştim.
Araca göre değişir.
niye silesin ki :)
Bunu kullanman için ayrıca program yüklenmesi gerekiyor telefona. Android ise TORQUE du sanırım o vardı. Apple ise DASHCOMMAND veya başka buna benzer bir program ile görebilirsin.
Lakin her araçta görüyorsun diye bir şey yok. mesela, R56 LCI aracımda afr bile görüyordum.
R53'de hararet yağ sıcaklığı hariç görememiştim.
Araca göre değişir.
torwue programında hp ve tork ne diye yazıyor bulamadım
obd2 diye aratırsan ilk çıkan program android te
Arkadaşlar merhaba 1.6crdi pro ceed aracımda turbo basıncı değerlerini öğrenmek istiyorum paşaoğlu bekir abinin yazılımı mevcut ve turbo basıncını öğrenmem görmem gerektiğini söyledi araçda delmek biçmek yerine şöyle bir cihaz alsam
ELM327 Super mini bluetooth V2.1 OBD2 Fiyatı - Taksit Secenekleri (https://www.hepsiburada.com/elm327-super-mini-bluetooth-v2-1-obd2-p-HBV000007EB5X?magaza=MultiMarketim&wt_gl=cpc.68xx.shop.all.genel-universal-campaign&gclid=Cj0KCQiAtf_tBRDtARIsAIbAKe1HTPAiJDUjhWoyGviv DwB6eDhseyFDROB12C3b0Q2gVXOqI4gMJM4aAmhkEALw_wcB)
bekir abinin attığı yazılımı yanlışlıkla ws silermiyim ve doğru değerleri görebilirmiyim ?
Sen değil yazılımı, işin bitince konuyu bile silersin........................
mikelazi
04-11-2019, 13:14
Sen değil yazılımı, işin bitince konuyu bile silersin........................
ilginç bir arkadaş.
özelden yazıştık.şimdi burada soruyor.
yeterli bilgileri aldıktan sonra burayıda siler :)))))))))
ELM327 yi obd ye taktı ısen o yazılım sılındı geçmiş olsun
elm327 yi obd ye taktı ısen o yazılım sılındı geçmiş olsun
:) anladim
:) anladim
Şaka yapıyor sana. İnanma ;) :o
Şaka yapıyor sana. İnanma ;) :o
analdım zaten satın aldım bakalım thork programını =) en azından turbo basıncını görürüz
aç kapa tuşlu bu ürün uygun olurmu ?
Elm327 Obd2 On Off Turkce Bluetooth Arac Arıza Tespit Cihazı - n11.com (https://urun.n11.com/tespit-ve-test-cihazlari/elm327-obd2-on-off-turkce-bluetooth-arac-ariza-tespit-cihazi-P220837015?gclid=Cj0KCQiAtf_tBRDtARIsAIbAKe2IKRcYI Szrbqa-7ZfaYX9w24wABRKiIFbIA3YfCa7V4y40BxQVFYYaAlCLEALw_w cB&gclsrc=aw.ds)
analdım zaten satın aldım bakalım thork programını =) en azından turbo basıncını görürüz
Şaka yaptım tabı ama elm senın ısını gormez
elm327 1.5 bar dan sonrasını okumaz 255 kpa gorursun en fazla
senın basıncında 1.6 1.7 dır onun ıcın ıyı bır basınc saatı alırsan daha cok ıs gorur
Şaka yaptım tabı ama elm senın ısını gormez
elm327 1.5 bar dan sonrasını okumaz 255 kpa gorursun en fazla
senın basıncında 1.6 1.7 dır onun ıcın ıyı bır basınc saatı alırsan daha cok ıs gorur
hadi yaa üzdü