Orijinalini görmek için tıklayınız : pushlommy den hediye kazanmak
Arkadaşlar bir kaç gündür mailime bu adresten hediye kazandınız maili geliyor.Bu gün neyse açtım maili Tebrikler! (1) IPhone Xs Max sizin için rezerve edilmiş! yazmakta.
kutu seçimi yapmak için 3 hak veriyor birinde bu ürünü buldum ve fotoğraftaki görsel çıktı.1$ yatır muhabbeti çıktı.Pek mantıklı gelmedi ama.Nedir ne değildir acaba?bilen var mı?
https://resmim.net/f/Istbw5.jpg
Fotoyu buraya upload etmen bile vakit kaybı sana bence bırak 1 doları.
CloudGrey
06-11-2019, 09:55
abi 2020'ye giriyoz , yapmayın artık bunu :D
Vereceğim adresteki çöp bidonuna 500Tl bırak telefonu adresine getirelim :)
Vereceğim adresteki çöp bidonuna 500Tl bırak telefonu adresine getirelim :)
ben en iyisi karakedi bozası getireyim :)
ben en iyisi karakedi bozası getireyim :)
Geçen aldım, biraz bozmuş sanki..
CloudGrey
06-11-2019, 10:09
Tamam öldüm vurmayın :)
2 dolara bu tür dolandırıcılık maillerini engelleyen program satıyorum :D
o değilde dün yanımda bi araba durdu dolmuş beklerken bende adres sorcak zannetim,kulaklığı çıkardım.
dayı demezmi ben havaalanı çalışanıyım , elimde parfüm var vs vs...
ulan dedim eskiden bu işler yaya yapılırdı , ne kadar kazandınızda arabayla dolaşır oldunuz :D
bastı gitti :D
kiraccemal
06-11-2019, 10:14
o değilde dün yanımda bi araba durdu dolmuş beklerken bende adres sorcak zannetim,kulaklığı çıkardım.
ulan dedim eskiden bu işler yaya yapılırdı , ne kadar kazandınızda arabayla dolaşır oldunuz :D
özellikle seat leon mk3 araçlar ile bu işi yapıyorlar farklı lokasyonlarda 3 defa denk geldim. (1 tanesinde mk2 leon yanaşmıştı yanıma)
burda clio focuslarla yapıyorlar o işi :)
CloudGrey
06-11-2019, 10:17
burda clio focuslarla yapıyorlar o işi :)
özellikle seat leon mk3 araçlar ile bu işi yapıyorlar farklı lokasyonlarda 3 defa denk geldim. (1 tanesinde mk2 leon yanaşmıştı yanıma)
benimki parayı tam bulamamıştı daha :) dacia ile geziyodu :D
Geçen aldım, biraz bozmuş sanki..
Gidince denerim artık :)
Bana da benzer 1 link geldi SMS olarak.
Tıklayınca THY'de bulunup alınmayan, gümrüğe takılan eşyalar havasında 1 site açıldı.
Fiyatlar çok cazipti, kapıda ödeme imkanı da vardı ama salatalık falan gelir diye almadım :)
Şimdi yeni moda
Yolda kasklı motorsikleti ile yolda kalıyor numarası var
Benzinim bitti diye
Amah heee öperler
Bu ülkede birisine iyilik yapmadan ucuz maldan almadan 4,5 kere düşünün
Ağlatır ve kanatırlar
individual
06-11-2019, 11:53
Günde 1000Kişiye gönderseler bundan 100 kişi 1 dolar ödeme yapsa.
günde 100 dolar ayda 3100Dolar x 5,75 = 17.825TL ayda. x 12 ay = 213.900TL Yılda.
güzel yol bulmuşlar.
100 kişiden %75 ödeme yaptıkdan sonra gelmese ürün aman ne olcak 1 dolar diyecek.
Günde 1000Kişiye gönderseler bundan 100 kişi 1 dolar ödeme yapsa.
günde 100 dolar ayda 3100Dolar x 5,75 = 17.825TL ayda. x 12 ay = 213.900TL Yılda.
güzel yol bulmuşlar.
100 kişiden %75 ödeme yaptıkdan sonra gelmese ürün aman ne olcak 1 dolar diyecek.
990'da Spy dergisi sosyal deney yapmış: 58 zengin kişiye 1.11 dolarlık çekler yollamış. Tahsil eden 26 kişiye 64 centlik, onu da tahsil eden 13 kişiye 13 centlik çekler yollamış. Bunu sadece 2 kişi tahsil etmiş: Suudi bir silah tüccarı ve Donald J. Trump :D
true story;Donald Trump Once Cashed A 13-Cent Check: Incredible True Stories Of President Trump | Washington DC, DC Patch (https://patch.com/district-columbia/washingtondc/donald-trump-once-cashed-13-cent-check-incredible-true-stories)
aklıma geldi birden
Ahmetim103
06-11-2019, 12:09
vallahi sesli güldüm :hihih:
Şimdi yeni moda
Yolda kasklı motorsikleti ile yolda kalıyor numarası var
Benzinim bitti diye
Amah heee öperler
Bu ülkede birisine iyilik yapmadan ucuz maldan almadan 4,5 kere düşünün
Ağlatır ve kanatırlar
Hastane önünde bir genç bir yaşlı bayan versiyonu var. Genç "yol paramız yok, annem ile eve dönemiyoruz" edebiyatı yapıyor.
Hastane önünde bir genç bir yaşlı bayan versiyonu var. Genç "yol paramız yok, annem ile eve dönemiyoruz" edebiyatı yapıyor.
Ben merhamet duygumu rafa kaldıralı çok oldu
Yardıma muhtaç ailelerim var zaten ben gerekeni onlara yapıyorum
Çalışsın ibnetorlar çalışana ekmek var
Garson arıyorum bulamıyorum amk gazetesi :)
Bu gibi durumlarda "Bedava peynir sadece fare kapanında olur" sözünü hatırlamak çok faydalı olur.