PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ampli Seçiminde Yardým



Aytürk
07-11-2019, 15:05
Herkese merhaba,

Aracım Opel Insignia. Standart ses sistemi kötü olmasa da, aracımda müzik dinlemeyi daha keyifli hale getirmek istedim. Aşağıdaki üniteyi aldım (uyum nedeniyle çok seçeneğim yoktu)

OPEL İNSİGNİA ANDROİD 7.1.2 MULTİMEDYA 2GB RAM PRO SERİ Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor (https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/opel-insignia-android-7-1-2-multimedya-2gb-ram-pro-seri-438810654)

Cihazın kapasitesi 4*50 watt. Hoparlörlerimizi, Alpine SXE-1725s'ler ile değiştirdik. Tweetar'lara müdahale etmedik. Ses çok daha güzel oldu, ama bu hoparlörün özelliği itibariyle bass sesleri tatmin etmedi. Bir de o istenen akustiği alabilmek için, sistemin sesini çok açmak zorunda kaldım. Bu yüzden, Newfron'un hatasını telafi amacıyla gönderdiği DIAMOND DA-ZZ10 25 CM Slim Bass'ı alındı.

Tweetar'ları saymazsak kapılarda toplam 4 hoparlör var. Yine beş kanallı bir şey almamız gerekecek sanırım. Bu bağlamda, bass doygunluğundan ziyade temiz bir akustik alabileceğim kadar iyi, fiyatı mümkün olan en düşük seviyedeki (en f/p) Amfi öneriniz nedir? Yani minimum maliyet ve maksimum fayda ekseninde öneriniz nedir? Referanslı, bilinen bir arkadaş olduğu sürece ikinci ele de açığım ama hem sıfır, hem de ikinci el konusunda tavsiye rica ediyorum.

Oguzhan.Ozturk
07-11-2019, 15:20
Satılık ilanında 4 Kanallı amfimi paylaşmıştım kaçırdınız ama malesef, şöyle söyleyim 4 kanal bir amfi yeter size bende 4 kanal var yine 2 midrange 2 16cm hoparlör 2 tweeter ve 1ad 30cm 1200w woofer bağlı çok çok yetiyor akustik mükemmel..

Bütçenizi yazarsanız güzel bi amfi ayarlarım size sıfır ya da 2. el farketmez.