PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W212 e200 cgi hk.

BAT9
08-11-2019, 19:31
Herkese selamlar,

Mevcutta Passat B7 Highline kullanıcısıyız. Donanım,konfor ve sorunsuzluk bakımından memnun ediyor.
W212'e geçiş yapmak istiyoruz. İşten güçten çok zaman ayırıp bilgi sahibi olamıyorum, az çok bakabiliyorum.
Sağlıklı bilgi almak için buraya yazmak istedim.

Start - Prime - Elegance - Avantgarde paketler arasındaki farklar nelerdir?
Genelde Prime paketlerde koltuk ısıtma ve hafızalı koltukları gördüm ama diğer paketlerde sanki pek göremedim. Prime paketlerde sanırım genelde 2010 model oluyor.

Alırken nelere dikkat edilmeli ve kronik sorunları var mıdır?

Kullanan, tecrübesi veya bilgisi olanlar cevap verebilirse çok memnun olurum.:)

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler,

rain man
08-11-2019, 19:55
Takipteyim. Bir zincir sorunu biliyorum ama maliyet olarak bmw n47'den daha uyguna geliyor sanırım. Onun haricinde m271 motor temelde. w211'de kullanılan e200 kompresörle benzer. Sc yerine turbo var. Haricinde sorunsuzlar sanırım...

M3CSL
09-11-2019, 08:07
Donanim isi biraz karisik onlarda,isitma perde olmayanlar var,hafiza genelde olmuyor. Cam tavan olmayan az sayida var o onemli. Km donanimdan daha onemli faktor.
Zincir sorunu evet kronik biraz.onun disinda sorun yok.

BAT9
09-11-2019, 08:39
Takipteyim. Bir zincir sorunu biliyorum ama maliyet olarak bmw n47'den daha uyguna geliyor sanırım. Onun haricinde m271 motor temelde. w211'de kullanılan e200 kompresörle benzer. Sc yerine turbo var. Haricinde sorunsuzlar sanırım...
Hocam bilgiler için teşekkür ediyorum. Bugün 1-2 arabaya bakmaya gideceğim sahiplerinden de bir şey öğrenirim artık :)

Donanim isi biraz karisik onlarda,isitma perde olmayanlar var,hafiza genelde olmuyor. Cam tavan olmayan az sayida var o onemli. Km donanimdan daha onemli faktor.
Zincir sorunu evet kronik biraz.onun disinda sorun yok.

Sağ olun. Ben de tam anlayamadım donanım durumlarını. Bugün kilometresi 100k altı olan bir arabaya bakmaya gidicem. AMG yazmış cam tavan var ama görüntülerde hafıza veya ısıtmaya denk gelemedim. VW'de olup Mercedeste olmaması üzer sadece. Ama sanırım km düşük olması daha önemli.

blumenberg
09-11-2019, 15:21
e200 cgi tutulmayan motorlar, bende e250 cgi coupe vardı, 204 lük olanlardan, mümkünse bu motordan alın, yakıtı dışında sorun yaşamadım. 7 ileri versiyon olmasına rağmen 11 lt yakıyordu, 5 ileri olanlar 13 lt civarı

Drive Fast
09-11-2019, 16:12
Bildiğim kadarıyla mercedeste paketler tamamen görünüm paketleri, donanım olarak ne eklendiyse öyle geliyor tamamen alırken sipariş eden müşteri veya sipariş geçen yetkililer nasıl uygun gördüyse parti parti o donanımlarla gelmiş araçlar belli bir paket donanım seviyesi yok benim gördüğüm kadarıyla karışık bir durum söz konusu o yüzden bence belli bir pakete bağlı olmak yerine kendinize donanım olarak kriter koyup o donanımlarda temiz araçlara bakın derim

BAT9
09-11-2019, 17:55
e200 cgi tutulmayan motorlar, bende e250 cgi coupe vardı, 204 lük olanlardan, mümkünse bu motordan alın, yakıtı dışında sorun yaşamadım. 7 ileri versiyon olmasına rağmen 11 lt yakıyordu, 5 ileri olanlar 13 lt civarı

Bilgiler için sağ olun. E250'lerin genelde km uçmuş ve biraz fazla istiyorlar gibime geldi. Yakıt ile pek problem olmaz diye düşünüyorum gerekmediği sürece sadece hafta sonları ve uzun için yol kullanılacak.

Bildiğim kadarıyla mercedeste paketler tamamen görünüm paketleri, donanım olarak ne eklendiyse öyle geliyor tamamen alırken sipariş eden müşteri veya sipariş geçen yetkililer nasıl uygun gördüyse parti parti o donanımlarla gelmiş araçlar belli bir paket donanım seviyesi yok benim gördüğüm kadarıyla karışık bir durum söz konusu o yüzden bence belli bir pakete bağlı olmak yerine kendinize donanım olarak kriter koyup o donanımlarda temiz araçlara bakın derim

Bilgi için teşekkürler. Paketler biraz karışık vallahi :) Bugün servis bakımlı,kmsi düşük geçmişi belli AMG paket bir arabayı gördüm beğendim. Kaporta ve boya bakımından kendi ustalarımda onayladı. Sadece hafızalı koltuk ve ısıtma olmaması üzdü. Onlarda olsa tadından yenmezdi :)

207_TR
10-11-2019, 21:26
Herkese selamlar,

Mevcutta Passat B7 Highline kullanıcısıyız. Donanım,konfor ve sorunsuzluk bakımından memnun ediyor.
W212'e geçiş yapmak istiyoruz. İşten güçten çok zaman ayırıp bilgi sahibi olamıyorum, az çok bakabiliyorum.
Sağlıklı bilgi almak için buraya yazmak istedim.

Start - Prime - Elegance - Avantgarde paketler arasındaki farklar nelerdir?
Genelde Prime paketlerde koltuk ısıtma ve hafızalı koltukları gördüm ama diğer paketlerde sanki pek göremedim. Prime paketlerde sanırım genelde 2010 model oluyor.

Alırken nelere dikkat edilmeli ve kronik sorunları var mıdır?

Kullanan, tecrübesi veya bilgisi olanlar cevap verebilirse çok memnun olurum.:)

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler,

Start-Prime bunlar giriş paketleri. Zaten ilanlarda da az sayıda vardır. Bunları tavsiye etmem.

Elegance ve Avantgarde arasındaki esas fark Elegance klasik yapıda olan pakettir ve bu paketin süspansiyonu daha yumuşaktır. Acayip keyifli bir uzun yolu vardır.

Avantgarde ise biraz daha spor tarzda olanıdır. ( Amg yada Sport görünüm değil )

Bunların içeriğinde Premium paket eklentisi olanlar dolu diye geçer.

Çift koltuk hafıza, ön koltuklarda ısıtma, perdeler, keyless go, otomatik bagaj ve 6 lı cd changer oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu araçlardan CGİ motor tercih edilen motordur. Bazılarında yazar bazılarında yazmaz. Cgı aslında Turbolu olan motor. Kompresor olanlardan uzak dur yakıt ve gidiş olarak.

Android telefona MB Vın Decoder yükleyip aracın şasi numarasından aksesuar listesine ulaşabilirsin. Motor tipine kadar bilgi içerir.

Oradan Bayi olup olmadığı bile anlaşılır.

BAT9
11-11-2019, 06:33
Start-Prime bunlar giriş paketleri. Zaten ilanlarda da az sayıda vardır. Bunları tavsiye etmem.

Elegance ve Avantgarde arasındaki esas fark Elegance klasik yapıda olan pakettir ve bu paketin süspansiyonu daha yumuşaktır. Acayip keyifli bir uzun yolu vardır.

Avantgarde ise biraz daha spor tarzda olanıdır. ( Amg yada Sport görünüm değil )

Bunların içeriğinde Premium paket eklentisi olanlar dolu diye geçer.

Çift koltuk hafıza, ön koltuklarda ısıtma, perdeler, keyless go, otomatik bagaj ve 6 lı cd changer oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu araçlardan CGİ motor tercih edilen motordur. Bazılarında yazar bazılarında yazmaz. Cgı aslında Turbolu olan motor. Kompresor olanlardan uzak dur yakıt ve gidiş olarak.

Android telefona MB Vın Decoder yükleyip aracın şasi numarasından aksesuar listesine ulaşabilirsin. Motor tipine kadar bilgi içerir.

Oradan Bayi olup olmadığı bile anlaşılır.

Kıymetli bilgiler icin teşekkür ediyorum. Konuyu şişirmemek adına özelden bir şey sormak istiyorum. Dönüş yaparsan sevinirim abi :)