Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya Ölçüm Makinesi
ErayCerit
09-11-2019, 19:07
Kullanan,tecrübe eden arkadaşlardan fikir istiyorum. Würth,pulani vs. vs. hangi marka alınmalı ? 1000-1500 tl'e kadar önerilere açığım
Saka yapmiyorum; Miknatisli magnet, bedavaya kolay expertiz. Macun varsa; astar varsa kesinlikle size parca boyali mi soyluyor. Cunku yapismiyor.
free-hifi
11-11-2019, 13:04
Würth tavsiye ederim
CloudGrey
11-11-2019, 13:14
Saka yapmiyorum; Miknatisli magnet, bedavaya kolay expertiz. Macun varsa; astar varsa kesinlikle size parca boyali mi soyluyor. Cunku yapismiyor.
bende tırnakla tıklatarak anlayabiliyorum , hayattaki tek skill'im bu.
konusu açılmışken bende sorayım bu 200-300 liralıklar çokmu tırt?
Aliexpresten 65tl gibi bir paraya almıştım.
Kalibre ettikten sonra sorunsuz ölçüyor.
Qnix ikinci el temiz bir şey alınır sanırım. Hiç kötü yorum duymadım
immortalboss
14-11-2019, 09:06
Bu sistem yalnız biraz riskli olur. Alüminyum panelli araçlar var, ve boya yanığından dolayı çok ince bir katmansa yine mıknatıs tutabilir diye düşünüyorum.
BENDE İLANDAKİ CİHAZDAN VAR İŞİMİ GÖRDÜ 3-5 KEZ KULLANDIM
TABİKİ SADECE MİKRON ÖLÇMEKLE BİTMİYOR DİKKAT ETMEK GEREKLİ
DÜŞÜNÜRSEN 250 TL VERİRİM
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-boya-kalinlik-olcer-trust-tester-mrg11fe-mikron-olcer-garantili-756570030/detay
Bu sistem yalnız biraz riskli olur. Alüminyum panelli araçlar var, ve boya yanığından dolayı çok ince bir katmansa yine mıknatıs tutabilir diye düşünüyorum.
İnce macunlu araçta denedim. Mıktanıs yapışıyor. Macundan kaporta yapılan araçlarda yapışmaz ince macunlarda mıknatıs yine yapışıyor.
İnce macunlu araçta denedim. Mıktanıs yapışıyor. Macundan kaporta yapılan araçlarda yapışmaz ince macunlarda mıknatıs yine yapışıyor.
Bu ince macunu sefa usta çekebilir mi? Ufak bir sürtmemiz varda, yardımcı olabilir mi?
Bu ince macunu sefa usta çekebilir mi? Ufak bir sürtmemiz varda, yardımcı olabilir mi?
@S.Ozcan sadece araç kaportası boyamıyor. Kepçe'nin kapağını da boyattık. Komple zımpara, astar, boya ve vernik yaptı plastik parça da olsa uğraştı sağolsun.
https://i.hizliresim.com/anQk6O.jpg
Burak K.
18-11-2019, 11:22
Bu forumda bi kitle var herşeyle, her konuyla dalga geçiyorlar. Adam bi soru sormuş doğru düzgün cevap veren yok yok kepçe boyadık yok macun çektik doğru düzgün cevap verecekseniz verin.
Bu forumda bi kitle var herşeyle, her konuyla dalga geçiyorlar. Adam bi soru sormuş doğru düzgün cevap veren yok yok kepçe boyadık yok macun çektik doğru düzgün cevap verecekseniz verin.
Can sıkmaya değmez, doğru cevapları ayıklayın boşverin.
Aşağıdaki de benim konumdu, biraz daha cevap var.
http://www.techturkey.com/forum/body_works/226526-hangi_boya_olcum_cihazi_yardim_lutfen.html?highlig ht=