Orijinalini görmek için tıklayınız : Staj yeri... ?
Arkadaşlar ,belki biliyorsunuzdur işletme (yüksekokul) okumaktayım... Bu yaz zorunlu stajımız var ve ara tatilde İstanbul'a gittiğimde staj yerimi ayarlamam lazım... Ama açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce yapan arkadaşların veya bilgisi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
Nasıl bir yerde stajımı yapmalıyım ki işi öğrenebileyim ? Banka olabilir mi mesela ?
mesleğinle ilgili staj yaptıktan sonra iş fırsatları oluşabilecek bir yerde staj yapmalısın :) işsizlik tavan spec (yüksekokul mezunu)
özel yerler daha iyi olur mezun olduktan sonra eger memnun kalırlarsa staj döneminden daha rahat işe girersin..
Merhaba abilerim 93 doğumlu ve lise 3. sınıf öğrencisiyim(lise 4 olmam lazımdı fakat lise 2 yi 2 kez okudum.)
i.t.o anadolu teknik lisesi'nde elektrik elektronik alanı pano montörlüğü bölümünde okuyorum.***** bu yaz yaklaşık 1 ay staj
yapmam gerekiyor.geri kalan 2 ayda da çalışabilirim.okuduğum tarz liselerde artık eskisi gibi uygulamaya ağırlık verilmiyor genelde teorik olarak işliyoruz.ufak tefek işler haricinde uygulama pratiğimiz pek yok.bu veya buna yakın bir alanda stajyere veya elemana ihtiyacı olan varsa iletişime geçebiliriz.ben gaziosmanpaşada oturuyorum ulaşımın sıkıntı olmayacağı yerler tercih edilir.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim...
kariyer nette çok stajer arayan denk geliyor bir istersen Furkan ;)
bizim panocu arkadaşların staj yaptığı bi yer vardı avp. yakasında mesai fln güzel stajer maaşları var. öğrenip yazarım burdan
kariyer nette çok stajer arayan denk geliyor bir istersen Furkan ;)
daha önce lise 2 de de yapmıştım abi staj.çok da dert değil aslında yeri bulmak ta yinede burdan bulmak daha iyi bence.
bizim panocu arkadaşların staj yaptığı bi yer vardı avp. yakasında mesai fln güzel stajer maaşları var. öğrenip yazarım burdan
bekliyorum teşekkür ederim.
bende bu yaz yapıcam tuzla da her hangi bir tersanede inş. iyi bir yer bulabilirim
pm attım..
pm aldım.teşekkürler
aramaya devam.
Arkadaşlar ,belki biliyorsunuzdur işletme (yüksekokul) okumaktayım... Bu yaz zorunlu stajımız var ve ara tatilde İstanbul'a gittiğimde staj yerimi ayarlamam lazım... Ama açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce yapan arkadaşların veya bilgisi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
Nasıl bir yerde stajımı yapmalıyım ki işi öğrenebileyim ? Banka olabilir mi mesela ?
İstanbul'da otelcilik sektörü de gayet gelişmiş bir pazardır.
Conrad İstanbul, Hilton ParkSA ya da Hilton İstanbul ve yeni açılmış olan Moda'da ki Doubletree by Hilton'da yönetim ofislerinde staj yapmak işin başvurabilirsin.
Ankara'da yapıcam dersen yardımcı olurum Hilton adına konusuorum.
İngilizce var dimi?
fastchild
02-04-2011, 23:00
benimde var bu yaz ilk defa staj yapıcam tabi bizim okulda (motorlu araçlar teknolojisi) direk uygulama görüyoruz sök tak vs bizde gayet bol staj bizde sadece anadolu yakası pendik-boostancı arası yetkili servis arıyorum bakalım kosifler'e CV gönderdim sonuç nasıl olacak
İstanbul'da otelcilik sektörü de gayet gelişmiş bir pazardır.
Conrad İstanbul, Hilton ParkSA ya da Hilton İstanbul ve yeni açılmış olan Moda'da ki Doubletree by Hilton'da yönetim ofislerinde staj yapmak işin başvurabilirsin.
Ankara'da yapıcam dersen yardımcı olurum Hilton adına konusuorum.
İngilizce var dimi?
09-01-2009, 12:23 eski mesaj abi o ben hortlattım :)
stajyerler staj yersiz kalmasın güncel olsun.
anıl mümkün olduğu kadar okulu bitirdikten sonra işe girmek istediğin şirketete staj yapmaya çalış. Eğer kendini sevdirirsen, okul bittiği gibi orada işe başlama ihtimalin yüksek oluyor.
Murat Özcan
06-04-2011, 21:07
bende ısletme okuyuorum ılk yıl yapmıstım stajı muhasebe bürosunda cokta rahat gecmıstı