Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai Tucson fiyatlandırma hakkında
Merhabalar.
4x4 Turbo Elite plus bir Tucson ile satın almak için görüştüm. Ancak araca ciddi manada müşteri olup alacağımı belirttikten sonra şu da vardı bu da vardı gibi şeyler ortaya çıktı. Haliyle iş o noktaya geldikten sonra biraz midem bulandı. Araçta tramer yok ama serviste bir kaza geçmişiyle alakalı veri var. Sadece ön tampon değişik denmişti ancak servis kayıtlarında ön panel, acil fren sisteminin vs. 'nin de değişik olduğu vs ortaya çıktı. Piyasadan 15 bin civarı uygun bir fiyat a ön paneli değişmiş bi tucson alınır mı? Pek piyasasından, mekanik aksamından haberdar olduğum bir araç değil. Bu tür araçlar hakkında bilgisi olan var ise post altına detaylı görüşebilmem için yorum atabilir mi? Ya da bana gönderilen servis kayıtlarına beni tekrar ulaştırabilecek Hyundai servis yetkilisi var mıdır?
Aracı satın almak istiyorum bayağı hoşuma gitti ancak bu ufak tefek şeyler can sıkıyor.(Bahsettiğim dışında ufak tefek pürüzler de var.)
Merak edip/ilgilenip daha detaylı olarak bilgi verdikten sonra bana bir çıkar yol gösterecek olursanız çok minnettar kalırım. Teşekkürler
Yüksek bi araç olduğu için kaput zarar görmemiş genelde jip ve türevleri bu açıdan şanslı oluyor. Panel değişimi benim gözümde sorun teşkil etmiyor, önden kazalarda kolay zarar gören bi aksam. Serviste yapılmışsa bu daha da güzel. Şayet servis vidasına kadar değiştirir.
Size düşen panel değiştirten hasarın nereye kadar ilerlediğini görmek. Panelle kalmışsa elbette 15.000₺ ucuza alınabilir.
kaza dğişende yürüyen ve şasi önemli benim için
nedense bu konularda çok rahatım aracı beğenirsem fiyatı uygunsa gidişi düzgünse isterse pert olsun iyi toplanmış arabayı alırım binerim
Yüksek bi araç olduğu için kaput zarar görmemiş genelde jip ve türevleri bu açıdan şanslı oluyor. Panel değişimi benim gözümde sorun teşkil etmiyor, önden kazalarda kolay zarar gören bi aksam. Serviste yapılmışsa bu daha da güzel. Şayet servis vidasına kadar değiştirir.
Size düşen panel değiştirten hasarın nereye kadar ilerlediğini görmek. Panelle kalmışsa elbette 15.000₺ ucuza alınabilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim, ilk etapta ben de sorun etmedim ancak kaputta uç tarafta boyasız düzeltme mevcut. Bunu duyup kaputa bi bakayım derken kaputun orta kısımlarına kadar olan bölgede dalgalanma olduğunu sezdim. Ancak bu dalga çekiç dalgası gibi değil bütüne yayılmış bir dalga.
tıpkı euro ncap testlerinin yavaşlatılmış görüntülerinde araç hasarı alınca baştan sona kadar su dalgası gibi esneme oluşuyor ya. Ha sanki öyle bir esneme olmuş kaputta ve orjinal haline dönemeden o şekilde kalmış. Ancak bu yeterince detaylı bakınca görünüyor tabi. Kaput değişmemiş ve boya yok bu arada
kaza dğişende yürüyen ve şasi önemli benim için
nedense bu konularda çok rahatım aracı beğenirsem fiyatı uygunsa gidişi düzgünse isterse pert olsun iyi toplanmış arabayı alırım binerim
hocam bende sizin gibi düşünüyorum ancak sıklıkla farklı arabaları denemek isteyen birisiyim. Yukarıda belirttiğim şekilde bir durum söz konusu ve ben bunu biliyorum. Bana bunlar söylenmedi ben öğrendim ancak yarın ben satarken söyleme mecburiyetindeyim. Tamam kar etme amacında değilim ancak bunları söyleyince alacak olan kişi de vazgeçsin istemem. Ek olarak mtv(750₺) ve bakımı(1250₺) da ben yaptıracağım. Yani kaput dalgalı, kozmetik olarak da ezik göçük çizik vss. olan, ön panele kadar kazası olan bir SUV tercih sebebiniz olur muydu?
-Bu arada serviste aracın görünen 17-18 bin civarı hasarı mevcutmuş. Vidasına kadar işlenmiş bir tespit formu var tabi.
Yorumunuz için teşekkür ederim, ilk etapta ben de sorun etmedim ancak kaputta uç tarafta boyasız düzeltme mevcut. Bunu duyup kaputa bi bakayım derken kaputun orta kısımlarına kadar olan bölgede dalgalanma olduğunu sezdim. Ancak bu dalga çekiç dalgası gibi değil bütüne yayılmış bir dalga.
tıpkı euro ncap testlerinin yavaşlatılmış görüntülerinde araç hasarı alınca baştan sona kadar su dalgası gibi esneme oluşuyor ya. Ha sanki öyle bir esneme olmuş kaputta ve orjinal haline dönemeden o şekilde kalmış. Ancak bu yeterince detaylı bakınca görünüyor tabi. Kaput değişmemiş ve boya yok bu arada
hocam bende sizin gibi düşünüyorum ancak sıklıkla farklı arabaları denemek isteyen birisiyim. Yukarıda belirttiğim şekilde bir durum söz konusu ve ben bunu biliyorum. Bana bunlar söylenmedi ben öğrendim ancak yarın ben satarken söyleme mecburiyetindeyim. Tamam kar etme amacında değilim ancak bunları söyleyince alacak olan kişi de vazgeçsin istemem. Ek olarak mtv(750₺) ve bakımı(1250₺) da ben yaptıracağım. Yani kaput dalgalı, kozmetik olarak da ezik göçük çizik vss. olan, ön panele kadar kazası olan bir SUV tercih sebebiniz olur muydu?
-Bu arada serviste aracın görünen 17-18 bin civarı hasarı mevcutmuş. Vidasına kadar işlenmiş bir tespit formu var tabi.
fayda/maliyet oranı önemli
bariz ucuzsa ztn ucuz olma sebepleri vardır
ben araçta boya değişenden ziyade donanım konfor ve güvenliği önemsiyorum o yüzden fiyatı uygun hasar kayıtlı bir arabaya biniyorum çok menunum
sizin içinize sinmiyorsa bence almayın ama araç kriterlerinize uyuyorsa değişen parçalar çok önemli değil gibi fiyatına göre alınabilir diosanız alın
Herkese katılmakla birlikte kaputtaki dalgalanma vs pek önem arzetmez boya yok değişen yok. Ayrıca bugün ufak çiziği göçüğü olmayan araba nerdeyse yoktur.
15 bin ucuz olması oldukça yeterli bir sebep.
Allah korusun olası bi pert durumunda kaskonuzdan hasarsız araç bedeli alacaksınız zaten.
15bin TL yüzde kaç ucuza denk geliyor piyasasına göre?
Her araba alınır
Fiyatı önemli olan
hocam şöyle söyleyeyim 143.000₺ bana söylenen en son fiyat 1.6 T-GDI Elite Plus 45.000KM
tanıdığım aldı 1 ay bindi sattı neden diye sorduğumda onun yalancısıyım 1 tl yakıyor diyordu
Benzinli ise yakıtı hasar kaydından daha önemli. Bu arada ön tamponda bulunan şerit takip yada acil fren sistemini destekleyen radarlar çok pahalı. Honda CRV'de sanırım 8-10 bin fiyatı var. Panel plastik mi? Sac bile olsa sonuçta vida ile değişen bir parça ve bence tampon ile aynı değerde değişmesi önemsizdir.
mikelazi
15-11-2019, 17:10
şehiriçi kasmadan 9.5-12 arası yakar.tabi çok sert kullanılırsa 20lt leride görür.
şehirdışı 7,5lt altına düşüren görmedim.
1600kg 4x4
barakuda26
15-11-2019, 22:04
Turbo versiyonları için şanzımanla uyumsuz çok sorun çıkarıyor vs diye bi durum var sanırım ne kadar doğru bilmiyorum kullanıcısı değilim.
Geçen hafta turbosuz 1.6 gdı aldık 2017 cam tavan vs fulü 31 binde 142500'e hatasız boyasız. Turbolu bu kondisyonda olanlar en az 155-160 bandından başlıyor zaten.
Detaylı baktırdıktan sonra alınır fiyatı uygun görünüyor emsallerine göre
Ferhat_V
15-11-2019, 23:04
fiyat uygunsa al gitsin çabuk sıkılacaksın zaten..
2016 da babam sıfır aldı 4x4 elite plus olanı..cam tavanlı falan filan çok güzel dolu araç ama çok yakıyor eğer sürekli günlük bineceksen dert olabilir..bizimde ufak bir boya oldu kaputta pek dert edilecek şey değil istanbul trafiğinde normal hasarlar artık 15000 falan parçalar pahalı *****..