Orijinalini görmek için tıklayınız : kaplama rengi- ruhsatttaki renk
astroid gri aracımı şeffaf kaplı üç yıldır kullanıyorum çok memnunum koruyuculuğundan da memnunum ama kenar kısımlardan kalkmaya başladı muhtemelen kış sonrası kaplamayı sökerim ama tekrardan kaplarsam şeffaf yerine farklı renk düşünüyorum örnek verirsem nardo gri gibi bir renk yaparsak trafik polisi astroid gri yazıyor ama nardo gri diye sorun çıkarır mı
farklı bir soru daha kaplamam git gide mat hal almıştı şuan şeffaf kaplı ama kaplamadan dolayı mat görünüme sahip yeniden kaplamayı düşünürsem tavsiyeniz ne olur kaplama üzerine cila olabilir mi
Öncelikle kaplamanın dikkatli sökülmesini tavsiye ederim ben :D
Öncelikle kaplamanın dikkatli sökülmesini tavsiye ederim ben :D
Kaplayan kişi iyi işçilik çıkarmıştı en son görüştüğümde karismamami kendisinin daha iyi sokecegini söyledi muhtemelen ona soktururum
Bir çok arabada o kadar detay verilmez "gri" der geçerler, grinin tonuna takılacaklarını sanmam. Nardo grinin ne olduğunu da bilen memur az denk gelir, o da ona en fazla "güzel olmuş topraaam kazasız belasız" der yollar :)
matlaşmayan kaplama için kaliteli malzeme gerek, matlaştığına göre ucuz bir malzeme kullanılmış, sökerken çok özen gösterilmesini öneririm ben de
yilmazcatalbas
18-11-2019, 14:26
İyi bir folyo ile kaplandıysa ve boyalı parçanız yoksa eğer yeterli ısıya ulaştığında kendiniz de rahatça sökebilirsiniz. Gri olduktan sonra astroid veya nardo olmasına polisler takılmaz kolay kolay.
CloudGrey
19-11-2019, 11:54
tr'de ruhsatında gri yazan arabayı , nordo yada astroid gri diye ayırabilecek kültüre sahip bir memura denk gelme olasılığın , hamile erkek görme olaslığının karaköküdür.
tr'de ruhsatında gri yazan arabayı , nordo yada astroid gri diye ayırabilecek kültüre sahip bir memura denk gelme olasılığın , hamile erkek görme olaslığının karaköküdür.
Kral nasıl bir hayal gücün var :D :D