Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyarı ( bilgilendirme ) DERİSAN
PiscocuK
18-11-2019, 16:55
Selamlar
Sürekli int üzerinden alışveriş yaparım.Yurtiçi yurtdışı bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.Olanı kullandım olmayanı hediye ettim.İlk kez get yada benzeri bir alışveriş yapmadım direk kart ile alışveriş yaptım
Alım yaptığım yer ile alıcı gibi iletişime geçerseniz hemen cevap veriyor ama sorun çıktığında kimse yok.Numaralarına kimse cevap vermiyor wp dan da artık cevap alamıyorum son durum instagramdan yakaladım kendilerini ve hiç tarzım olmasada biraz tehditkar konuştum.Şimdi olmayan ayakkabıyı buluyorlar isim soyisim istediler bakalım konu nereye gidecek.Şikayet var üzerinden onlarca benzer şikayet okudum tabi sipariş verilmiş ödeme yapılmıştı birkere :)
Uzun lafın kısası kimseyi dolandırıcılıkla suçlamıyorum (en azından şimdilik) Günün çoğunu benim gibi sahibinden üzerinde geçiren ana sayfa vitrininde gören almak isteyen cesaret edemeyen alsammı almasammı diye düşünenler olur diyerek bu konuyu açıyorum
Elimde sipariş detayları slip vs mevcut.Konuyu firma ile çözeriz çözemeyiz muallak ben sadece olurda birisi denk gelir alım yapmak isterse diye buraya paylaşıyorum
Sizleri gelişmelerden mutlaka haberdar ederim.Olumsuz durumlarda abi ben avukatım boştayım canımda sıkılıyor ver uğraşayım diye olursa yine konuyu değerlendiririz anasının ak sütü gibide helal hoş olsun benim bir beklentim olmaz.
Ankara Deri San İkinci El ve Sıfır Alışveriş ilanları sahibinden.com’da! (https://derisan.sahibinden.com/)
ERKEK AYAKKABI VE KEMER (@derisanayi) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/derisanayi/)
çakma üreten bir adamdan nasıl bir iş ahlakı bekliyorsun ki, adamlarda zaten ahlak olsa çakma mal üretmez :)
Bir de nacizane tavsiyem ayak sağlığı çok çok önemli , bu ne olduğu belirsiz ayakkabıları sırf modeli için ayağınıza giymeyin. %90ı kanserojen maddelerden imal edilme şansı çok çok yüksek çünkü denetimsiz merdiven altı yerlerden çıkıyor bu mamuller. Canlı gözümle görmüşlüğüm de var üretilen yerleri ve şartları. Ayrıca inanılmaz dandik duruyorlar orjinalini giyen adam zaten 100 metreden anlıyor bu çakmaları, özellikle o valentinolar.
PiscocuK
18-11-2019, 17:37
çakma üreten bir adamdan nasıl bir iş ahlakı bekliyorsun ki, adamlarda zaten ahlak olsa çakma mal üretmez :)
Bir de nacizane tavsiyem ayak sağlığı çok çok önemli , bu ne olduğu belirsiz ayakkabıları sırf modeli için ayağınıza giymeyin. %90ı kanserojen maddelerden imal edilme şansı çok çok yüksek çünkü denetimsiz merdiven altı yerlerden çıkıyor bu mamuller. Canlı gözümle görmüşlüğüm de var üretilen yerleri ve şartları. Ayrıca inanılmaz dandik duruyorlar orjinalini giyen adam zaten 100 metreden anlıyor bu çakmaları, özellikle o valentinolar.
ben bunu sipariş etmiştim :)
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-nike-airmax-yeni-sezon-erkek-ayakkabi-ithal-orjinal-735606845/detay/
Vallahi abi, Laleli'de bir sokak var sokak full çakma ayakkabı terlik satıyorlar.
Geçen gün oraya girdim, aklım yerinden çıkıyordu. Adamlar çuval çuval imitasyon ayakkabıları, terlikleri paketlemiş (satılmış) gönderiyorlardı..
overblack
18-11-2019, 17:45
dedikleri çok doğru.ayrıca bu tip sahte mal satan yerlere prim vermezsek işini hakkıyla yapan insanlar para kazanır.mesela tr'de yokken bile spor ayakkabı olarak skechers tercih ediyordum. sonra burda ürün satılmaya başlayınca burdan almaya başladım.en son metro grosmarkette indirimden 2 çift aldım. ama ürünler bildiğin çöp. sahte olmasa bile piyasada ucuza satılmak için inanılmaz düşük kalite ürünler. Aynı şey columbia'nın tekstil ürünleri için de geçerli.
ghibli06
18-11-2019, 17:57
Selamlar
Sürekli int üzerinden alışveriş yaparım.Yurtiçi yurtdışı bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.Olanı kullandım olmayanı hediye ettim.İlk kez get yada benzeri bir alışveriş yapmadım direk kart ile alışveriş yaptım
Alım yaptığım yer ile alıcı gibi iletişime geçerseniz hemen cevap veriyor ama sorun çıktığında kimse yok.Numaralarına kimse cevap vermiyor wp dan da artık cevap alamıyorum son durum instagramdan yakaladım kendilerini ve hiç tarzım olmasada biraz tehditkar konuştum.Şimdi olmayan ayakkabıyı buluyorlar isim soyisim istediler bakalım konu nereye gidecek.Şikayet var üzerinden onlarca benzer şikayet okudum tabi sipariş verilmiş ödeme yapılmıştı birkere :)
Uzun lafın kısası kimseyi dolandırıcılıkla suçlamıyorum (en azından şimdilik) Günün çoğunu benim gibi sahibinden üzerinde geçiren ana sayfa vitrininde gören almak isteyen cesaret edemeyen alsammı almasammı diye düşünenler olur diyerek bu konuyu açıyorum
Elimde sipariş detayları slip vs mevcut.Konuyu firma ile çözeriz çözemeyiz muallak ben sadece olurda birisi denk gelir alım yapmak isterse diye buraya paylaşıyorum
Sizleri gelişmelerden mutlaka haberdar ederim.Olumsuz durumlarda abi ben avukatım boştayım canımda sıkılıyor ver uğraşayım diye olursa yine konuyu değerlendiririz anasının ak sütü gibide helal hoş olsun benim bir beklentim olmaz.
Ankara Deri San İkinci El ve Sıfır Alışveriş ilanları sahibinden.com’da! (https://derisan.sahibinden.com/)
ERKEK AYAKKABI VE KEMER (@derisanayi) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/derisanayi/)
ya hocam öncelikle geçmiş olsun, hiç mi Ankara'lı arkadaşın yok, yoksa yazsan buraya sana derdim ki 'POLATLIDAN ÇÖP BİLE ALINMAZ!!!'... inşallah çözersin durumu...
CelalMrz
18-11-2019, 18:40
3-4 ay önce benim de alışverişim oldu ya tutarsa gibisinden 41 istediğim ayakkabıyı 40 gönderdiler değiştirmek için iki hafta uğraştım elimizde yok dediler başka model istedim gönderdiler kurtuldum dediğiniz gibi bir sorun olunca ulaşmak çok zor
Amanın kaçın polatlı çıktı...
pashaboy
18-11-2019, 19:02
Polatlı ışıklardaki ankara simiti ve dolandırıcısıyla meşhurdur...
9 Sene Ankara da yaşamış biri olarak, polatlı yorumlarını okumaya geldim.. :) :)
Geçmiş olsun abi neyse ki tutar öyle çok değilmiş, canın sağolsun inşallah çözülür.
Birşey dikkatimi çekti,
Konuya da yazmış kendisi ama,
Nedense bu sefer forum kin kusma alanına döndü diye yazmamış hayretler içerisindeyim...
Genelde akıl verirdi. Bu sefer hak vermiş..
ben bunu sipariş etmiştim :)
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-nike-airmax-yeni-sezon-erkek-ayakkabi-ithal-orjinal-735606845/detay/
biraz konu dışı ama TAA diye bi youtube kanalı var adama bayılıyorum, bu tarz ayakkabıları inceliyor bi bak derim :)
ya hocam öncelikle geçmiş olsun, hiç mi Ankara'lı arkadaşın yok, yoksa yazsan buraya sana derdim ki 'POLATLIDAN ÇÖP BİLE ALINMAZ!!!'... inşallah çözersin durumu...
Yaw bu mesajın "Bağcılar'dan araba alınmaz", "Diyarbakır'lı ile iş yapılmaz", "İzmir'liye borç verilmez" türünden yorumlardan ne farkı var?
ghibli06
18-11-2019, 21:46
Yaw bu mesajın "Bağcılar'dan araba alınmaz", "Diyarbakır'lı ile iş yapılmaz", "İzmir'liye borç verilmez" türünden yorumlardan ne farkı var?
Polatlı'dan çöp alınmaz, yeterince açık ...
PiscocuK
19-11-2019, 08:22
Abi dediğim gibi yüzlerce alışverişim oldu ilk kez böyle birşeyle karşılaştım.
biraz konu dışı ama TAA diye bi youtube kanalı var adama bayılıyorum, bu tarz ayakkabıları inceliyor bi bak derim :)
Tamamdır...
Rockford
19-11-2019, 08:27
polatlıdan çöp alınmaz, bağcılardan araba alınmaz.
evet binde bir illaki düzgünü de çıkar ama o riske de girilmez.
PiscocuK
19-11-2019, 08:40
Bağcıları biliyordum Polatlıyı tecrübe ettim :)
Bağcıları biliyordum Polatlıyı tecrübe ettim :)
reiss senin gibi birine hiç yakıştıramadım bu çakma çukma işleri :D pire için yorgan yakan sen,bi rattaaa ta için 300 yüzbin baloncuk veren sen ne işin var angaralı polatlıdaki çakma naykta :D
PiscocuK
19-11-2019, 08:52
reiss senin gibi birine hiç yakıştıramadım bu çakma çukma işleri :D pire için yorgan yakan sen,bi rattaaa ta için 300 yüzbin baloncuk veren sen ne işin var angaralı polatlıdaki çakma naykta :D
Abi ihtal ve orjinal ürünler demiş.Ben paspal biriyim zaten kılık kıyafete hiç önem vermem yani bunun orj fiyatı ne olmalı onu bile bilmem.Marka takıntım hiç olmadı pazardan bile giyinirim beğenmem yeter :) daha düne kadar Allah razı olsun anam alırdı kıyafetlerimide.Hiç benlik şeyler değil git dene.***** *** göbek bir olunca insan uğraşamıyor.Fit değiliz ki keyifle gidip alışverişlerimizi yapalım :)
Direk baktım, yeezy incelemesi çok iyiymiş :D
Abi ihtal ve orjinal ürünler demiş.Ben paspal biriyim zaten kılık kıyafete hiç önem vermem yani bunun orj fiyatı ne olmalı onu bile bilmem.Marka takıntım hiç olmadı pazardan bile giyinirim beğenmem yeter :) daha düne kadar Allah razı olsun anam alırdı kıyafetlerimide.Hiç benlik şeyler değil git dene.***** *** göbek bir olunca insan uğraşamıyor.Fit değiliz ki keyifle gidip alışverişlerimizi yapalım :)
Söyle açıklık getireyim ona da, evet bu çakmacılar hep ithal diye satıyor bu malzemeleri, külliyen yalan, bir kere bu malın legal yollarla bu model logo ile içeriye girmesi mümkün değil , ancak kaçak yollarla tabiri caizse ''eşşek sırtında'' denilen doğudaki kapılardan girebilir. O şekilde girmiş olsa da bu fiyata gelmesi mümkün değil, bunun nakliyesi rüşveti osu busu yine yüzü astarını geçer. Bu ayakkabılar ve tekstil ürünleri halis mulis Türk malı :)
CloudGrey
19-11-2019, 11:50
abiler kardeşler yapmayın etmeyin , burda bir çok kişi şehir çocuğu yavv...
lalelide bu işi yapan (üretimi) tanıdığım var..
adam kendi ürettiği ayakkabıyı giymiyor o kadar yani...
bir kere bu malların ilanlarında kullanılılan resimler orjinal, mallar turşu..
resme kanıp alım yapmayın...
ayakkabıyımı uzun yıllar giyiyorsanız verdiğiniz paraya acımayın.
asla ALIEXPRESSTEN çakma nike puma almayın.
son olarak favori dükkanımı bırakayım şuraya ; Shopi go | Anasayfa (https://shopigo.com/)
piyasada olmayan sneakerları getiriyor , yeni üyeliğie %10 indirim var ;)
son olarak favori dükkanımı bırakayım şuraya ; Shopi go | Anasayfa (https://shopigo.com/)
38 000 bin nedir yaa yıhhamınaa aliminyum :D corsayı verem üstüne binem modeli
Leopard Belted Overcoat - MARNI - Shopi go (https://shopigo.com/marni-leopard-belted-overcoat/)
RafetAraç
19-11-2019, 17:32
vayyy %10 indirimm var ama 1000 liradan aşşağı ayakkabı yok. burdan alışveriş yapan varmı merak ettim
CloudGrey
19-11-2019, 21:13
vayyy %10 indirimm var ama 1000 liradan aşşağı ayakkabı yok. burdan alışveriş yapan varmı merak ettim
adidas nike artık fiyatlar böyle (kur ve 2015te gelen ek vergi).
vatandaşı olmasak fena ülke değil aslında
Allah,bir spor ayakkabısına 1000 lira gibi rakamlar vereceğim günleri nasip etmesin :)
alper_pug
20-11-2019, 00:06
Allah,bir spor ayakkabısına 1000 lira gibi rakamlar vereceğim günleri nasip etmesin :)
Ben de böyle diyordum, geçen düm düz ayakkabıya 800 küsür verdim. Hala ben ne yaptım diyorum kendime :D
Bi bira 17 lira olmuş sen hala ayakkabıdasın.
Bi bira 17 lira olmuş sen hala ayakkabıdasın.
Carlsberg 11.50