Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Telekom Prime , Vodafone Red ve Turkcell Platinum Kampanya Paylaşım Konusu
Bir sürü avantajlar oluyor.
Kullanmayanalar kullananlara el atarsa birbirmize yardımcı oluruz diye açayim dedim konuyu
Bi tomar para alıyorlar zaten bizden işe yarasın bari
Ben başlıyayim
Türk Telekom Prime kullanan varsa bi yardım ben alabilirim şuan :)
Mart gibi tahahhütüm dolacak annemin hat ben ve hanımın hattı vodafone'a talıyacağım. Depremden sonra çökmesiyle beraber Türk Telekom bende bitmiştir. 1999'dan beri Aria olarak başlayıp kullanıyordum.
Mart gibi tahahhütüm dolacak annemin hat ben ve hanımın hattı vodafone'a talıyacağım. Depremden sonra çökmesiyle beraber Türk Telekom bende bitmiştir. 1999'dan beri Aria olarak başlayıp kullanıyordum.
Şuan Türk Telekom da prime üyesimisin peki ?
onn_dear
19-11-2019, 18:37
Türktelekom kesinlikle önermem. Hanim geçti ses karşıya sürekli yankı yaparak gidiyor. Yani ne söylesen tekrar ediyor. Kimseyle konuşamaz olduk. Rezillik diz boyu.
Beyler ben konuyu anlatamadım sanırım
Bu 3 operatör kampanya yapıyorlar havalimanında indirim veya ücretsiz kullanımlar filan
Biz onun peşindeyiz.
Hangisi iyi diye sormadık ki :)
Türk Telekom kullanan arkadaşlar prime olarak bayağı avantajlı idi. TURKCELL platinuma göre ucuz ama kalite olarak hiç biri turkcell olamaz. Telekomda yurtdışı pulu havalimanı otobüs falan hepsini söylüyordu. 1 haftalık Vodafone kullanan biri olarak şunu söyleyeyim. Bir çok avantaj var görünüyor ama sana ne lazım onu düşünmek gerek. Vodafone da İnternet hızı rezalet. Müşteri temsilcisi 10 dk dan aşağı bağlanmıyor. Yalan değil arayınca 10 dakkadan başlıyor
Low-Rider
19-11-2019, 18:58
Prime'ın ispark hizmeti var.
Ayda 3 kere kullanım. Ben iki arabam'da da kullanıyorum baya işe yarıyor.
Türk Telekom prime
Yurt dışı harç pulu için kod gerekli banada
Şuan Türk Telekom da prime üyesimisin peki ?
yok düz aboneyim
ufuksaracci
19-11-2019, 20:27
Zamanında Vodafone kullanırken Carolita(kaan) böyle bir konu açmıştı. Bir kaç kere havaalanı lounge için yardımçı olmuştum kendisine. Şu anda Platinum Black kullanıyorum, İhtiyacı olana yardımcı olabilirim.
Garenta moov kullanmayan turkcellli varsa bende moov için kod alırım :D
Autoclup act45 boya koruma + ozonla dezenfeksiyon 310 tl yerine 149 tl 31 aralık son gün kod isteyen yazsın.
Enterprise araç kiralama %40 indirim kod isteyen yazsın.
Carmageddon
19-11-2019, 21:10
Türk Telekom prime
5 aralıkta da ben gidiyorum. Kod olsa fena olmaz, ülkeden çıkarken 50 lira haraç vermek çok koyuyor. :)
5 aralıkta da ben gidiyorum. Kod olsa fena olmaz, ülkeden çıkarken 50 lira haraç vermek çok koyuyor. :)
Mart sonuna kadar 6 çıkışım var
Devamı gelecek şerefsizler beni beklediler sanki
Hahahha
Garenta moov kullanmayan turkcellli varsa bende moov için kod alırım :D
%15 indirim için ö.m kontrol ;)
%15 indirim için ö.m kontrol ;)
Teşekkürler :D
gokberkeren
19-11-2019, 23:46
Türk Telekom prime
Mesaj olarak gönderdim
Mesaj olarak gönderdim
Çok sağol inş alabilirim yarın
Mesaj olarak gönderdim
https://i.imgyukle.com/2019/11/20/RrIZ1P.jpg
Sağol kardeşim Allah razı olsun
Türk Telekom kullanan arkadaşlar prime olarak bayağı avantajlı idi. TURKCELL platinuma göre ucuz ama kalite olarak hiç biri turkcell olamaz. Telekomda yurtdışı pulu havalimanı otobüs falan hepsini söylüyordu. 1 haftalık Vodafone kullanan biri olarak şunu söyleyeyim. Bir çok avantaj var görünüyor ama sana ne lazım onu düşünmek gerek. Vodafone da İnternet hızı rezalet. Müşteri temsilcisi 10 dk dan aşağı bağlanmıyor. Yalan değil arayınca 10 dakkadan başlıyor
aynen a ..m s..i min lavukları böle bi rezalet olamaz yaa bir haftadur hattı kapattırmaya çalışıyom ebemi öpmedikleri kaldı bitek :D bidamı töbee bunlara ulan yaa yarımsaat sokmak nedir baglanmak için ama mecburen bekledik bu kapatma işlemi için diğer ücretsiz müşteri hizmetlerinde yapmıyolar
neyse uzun lafın kısası kampanya manpanya yok işte şunu veriyolar yok işte bunu veriyolar a m g ben onların vereceklerinin vermeden alıyolar zaten
neşamışekeri ne arabın yüzü hesabı :D
bu isyanım Vodafone için di adını özellikle yazayım unutmuşum :D
Red ve Prime'ın yurtdışı pulları harika olmuş. Bizde yılın belli günlerinde geliyor o bir süredir ve önceden de bilemiyorsun tarih belli olunca açıklıyorlar :D
Turkcell Platinium um bende. herhangi bir indirim koduna ihtiyacı olan yazarsa yardımcı olurum
Carmageddon
20-11-2019, 10:42
Mart sonuna kadar 6 çıkışım var
Devamı gelecek şerefsizler beni beklediler sanki
Hahahha
Abi yazık etmişler sana. :)
Bu arada sıkıntı oldu mu alırken sadece telefon numarası ve kodu mu soruyor?
https://i.imgyukle.com/2019/11/20/RrsnAj.jpg
ihtiyacı olan çıkar mı benim şirket hattı üzerinden yapılabilir mi bilmiyorum.
Abi yazık etmişler sana. :)
Bu arada sıkıntı oldu mu alırken sadece telefon numarası ve kodu mu soruyor?
Tel numarası kod başka birşey yok
Sabah aldım direk
gokberkeren
20-11-2019, 19:32
Sağol kardeşim Allah razı olsun
Tatilse iyi tatiller,iş ise hayırlı işler olsun.
Yazıldımı bilmiyorum
Vodafone Red Business plas mlas bişey paketim 70 ₺ ödüyorum.
Yurt dışı Çıkış pulu
1 kere araba yıkatma (aylık)
Ücretsiz CIP Geçiş
Belçika hariç hemen hemen tüm avrupa ülkeleri mevcut dakikalarımdan
Bi kaç ıvırı zıvırı daha var.
20 GB , 2000 DK buna bayilerden geçilemiyo ama kurumsal firması olan biri referans olmalı.
Yazıldımı bilmiyorum
Yurt dışı Çıkış pulu
Ücretsiz CIP Geçiş
20 GB , 2000 DK buna bayilerden geçilemiyo ama kurumsal firması olan biri referans olmalı.
araba yıkatma nerede ACT mi?
araba yıkatma nerede ACT mi?
Otovınn olan heryerde
Turk Telekom Prime gerekli yine bana
Bu yurtdışı çıkış pulu için :(
Yazıldımı bilmiyorum
Yurt dışı Çıkış pulu
Ücretsiz CIP Geçiş
Bende de RED 10 paketi var şirket hattı. Yurtdışı pulunu bulamadım. Hangi menü altında?
Turk Telekom Prime gerekli yine bana
Bu yurtdışı çıkış pulu için :(
yine gerekli mi abi ?
yine gerekli mi abi ?
Evet kardeşim
Evet kardeşim
ÖM olarak atıyorum şimdi abi.
ardicli2000
04-12-2019, 09:23
aynen a ..m s..i min lavukları böle bi rezalet olamaz yaa bir haftadur hattı kapattırmaya çalışıyom ebemi öpmedikleri kaldı bitek :D bidamı töbee bunlara ulan yaa yarımsaat sokmak nedir baglanmak için ama mecburen bekledik bu kapatma işlemi için diğer ücretsiz müşteri hizmetlerinde yapmıyolar
neyse uzun lafın kısası kampanya manpanya yok işte şunu veriyolar yok işte bunu veriyolar a m g ben onların vereceklerinin vermeden alıyolar zaten
neşamışekeri ne arabın yüzü hesabı :D
İngilizce için kaçı diyorsa ona bağlanıyorsun. İngilizce de Türkçe de yapabiliriz konuşmayı diyorsun. Hemen Türkçeye aktarıyorlar beklemiyorsun :)