Orijinalini görmek için tıklayınız : Amazon.com.tr
Arkadaşlar daha önce bu siteden alışveriş yapan, olumlu veya olumsuz deneyimi olan var mı aramızda ?
Amazon'u biliyoruz ama işin içine com.tr girince ve baya bir fiyat farkı çıkınca tereddüte düştüm biraz.
Black& decker akülü vidalama almaya niyetlendim heryerde 450-500 tl bandında burda 280 tl gibi rakamlarda işkillendim açıkçası
yigitblr
19-11-2019, 21:16
Ben aşağı yukarı bir sene önce alışveriş yaptım, ssd satın almıştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Belirtildiği zaman dilimi içinde gelmişti. Şu an nasıldır bir bilgim yok ama o zaman hepsiburada ve n11 den aşağı yukarı %10-%15 daha ucuzdu fiyatları.
CloudGrey
19-11-2019, 21:26
mantık gittigidiyor hepsiburada n11 ile aynı.
amazon sadece arada komisyoncu , tabi kendi bünyesindende mal satıyor.
örneğin samsung s9plus için alcantra kılıf samsungta 300 lira iken amazonda 160 küsürdü.
aldım samsung garanti belgesi ile geldi sorunsuz...
Reeder marka tablet aldım, piyasanın yarı fiyatı idi.
Hala kullanıyorum.
Amazon TR satıcıydı. Problem yaşamadım.
Sarjlı vidalama alıpta salatalık çıkmasından korktum açıkcası :D:D Yorumlar için teşekkür ederim ilaç gibi geldi şuan :)
İşine yarayan,düşünen olursa piyasadan yaklasık 150-200 tl gibi uygun bir rakamı var şuan için
Black & Decker BDCDD12Kb Li/Ion Akulu Vidalama, Turuncu/Siyah: Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/Stanley-Black-Decker-BDCDD12KB-Vidalamalar/dp/B016XLYKO6)
Gimifayf
19-11-2019, 22:17
7 ay önce Iphone telefon aldım. Faturası geldi Apple sitesinden kontrol ettim garantisi falan aktif bir sorun yok. Memnunum tavsiye ederim.
amazon satıcılı urunler ucuz dıgerlerı standar oluyor. bende 4-5 alısverıs yaptım. sorunsuz .
Evet kendi sattığı ürünlerde baya uygun fiyatlar var. Aldığım ürünü biraz daha araştırdım %50 gibi daha uygun diğer sitelere göre
Televizyon aldım ben de geçen sene bir sorun yaşamadım.
Linkini paylaştığınız ürünün satıcısı Amazon Türkiye'nin kendisi olduğu için gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.
Sarjlı vidalama alıpta salatalık çıkmasından korktum açıkcası :D:D Yorumlar için teşekkür ederim ilaç gibi geldi şuan :)
İşine yarayan,düşünen olursa piyasadan yaklasık 150-200 tl gibi uygun bir rakamı var şuan için
Black & Decker BDCDD12Kb Li/Ion Akulu Vidalama, Turuncu/Siyah: Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/Stanley-Black-Decker-BDCDD12KB-Vidalamalar/dp/B016XLYKO6)
Yanlız bu üründe vida setleri yok diye biliyorum. Hayırlı olsun.
Linkini paylaştığınız ürünün satıcısı Amazon Türkiye'nin kendisi olduğu için gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.
niye satıcı türk olunca kazıklamazmı :D
niye satıcı türk olunca kazıklamazmı :D
Yok öyle değil, durum tam tersi; kazıklamamasının sebebi, isminin sonundaki Türkiye değil, isminin başındaki Amazon :)
Amazon 1-2 kere alışveriş yaptım. Diğer sitelerden uygundu fiyatları. Bunun sebebi düşük komisyon büyük ihtimal. N11 ve hepsiburadaya göre düşük komisyon ile çalışıyorlarmış ama prosedürleri daha fazla satıcı için. Bu sebepten çoğu satıcı uğraşmıyor ve diğer yerlerden satıyor.
nasıl bir memleket oldu hayret bişiy cidden..
en ucuzu en uygunu bulmaya çalışıyoruz,, ama piyasadan yarı yarıya uygun buldukmu resmen durumdan "işgilleniyoruz"
pes cidden pes.. bizi bu duruma getirenler utansın, karşılığını bulsun..
Rıdvan :icon13:
Heryerde 135,170 TL arası olan bebek çantası 49,50 TL görünce aldı.Şu anda 134 liradan başlıyor. İnşallah salatalık gelmez :)
en ucuzu en uygunu bulmaya çalışıyoruz,, ama piyasadan yarı yarıya uygun buldukmu resmen durumdan "işgilleniyoruz"
Zehir bile parayla,mutluluk bedava olur mu
saygılar abi
SametYkn
20-11-2019, 09:44
İyi bir referans kulaklığı almıştım satıcı amzondu amazon dışı olan satıcılardan bir şey almadım ama bir sıkıntı olmaz paran amazon güvencesinde sorun olmaz
Yanlız bu üründe vida setleri yok diye biliyorum. Hayırlı olsun.
Evet vida seti yok. Çift akü ve çanta mevcut. Şuan çift aküyü 500 tl den aşağıda bulamadım. Bu fıyata tek akülü dahi satmıyorlar
Evet tamda durum bu ne yazik ki. Ağlanılacak bi halimiz var
saygılar abi
Tamolarak bunu mu demek istemiştin :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-opel-rekord-direksiz-coupe-651574706/detay
saygılar abi
https://i.hizliresim.com/lQ5rGQ.jpg (https://hizliresim.com/lQ5rGQ)
Amca ne yalıyor o öyle 16EC813
Amca ne yalıyor o öyle 16EC813
seven mii :D
Satıcı ve gönderici kısmı amazon sa güvenle alabilirisiniz eğer diğer firmalara aracılık edilen satışsa firmanın güvenilirliği önemli
CEVA lojsitikte sağlık operasyonları şefi olarak çalışıyorum. Amazon ile aynı tesisteyiz.
Amazon operasyonunda çalışan birçok arkadaşım var. Gönül rahatlığı ile alabilrsiniz.
Amazon türkiyenin sahibi de Jeff Bezos yani :))
Heryerde 135,170 TL arası olan bebek çantası 49,50 TL görünce aldı.Şu anda 134 liradan başlıyor. İnşallah salatalık gelmez :)
Kendi mesajıma alıntı yapıyım.Dün aldığım çanta kocaman bir kolide geldi.Kolay gelsin adlı şirketle gönderildi.gelen mesajla aracı gps le takip ettim. Gelmeden yerinizdemisiniz diye mesaj geldi.Evet yazıp onayladım.1 saat içinde geldi.Şu anda aynı ürün 174 tl oldu anlamadım ama gayet olumlu sonuçlandı.
Arkadaşlar daha önce bu siteden alışveriş yapan, olumlu veya olumsuz deneyimi olan var mı aramızda ?
Amazon'u biliyoruz ama işin içine com.tr girince ve baya bir fiyat farkı çıkınca tereddüte düştüm biraz.
Black& decker akülü vidalama almaya niyetlendim heryerde 450-500 tl bandında burda 280 tl gibi rakamlarda işkillendim açıkçası
Amazon dediğimiz site, hepsiburada, trendyol vs gibi yerlerden 2 kat daha güvenilirdir.
İlk açıldığında kurye (ulaştırma) konusunda biraz sıkıntı yaşanmıştı fakat son dönemlerde olumsuz hiç bir şey duymadım.
Müşterilerini çok dikkatli seçiyorlar..
Valla bugün ürün elime geldi. Arkadaşın dediği gibi kocaman kutuya güzel şekilde paketlemişler.
Resmen yarı fıyatına aldım süper oldu
ben otomobil/aksesuar kategorisini bulamıyorum ya :)
Pazartesi kablo test aleti sipariş ettim ertesi gün teslim ettiler. Piyasadan da %40 daha ucuz. Çeşit artar umarım.
ben otomobil/aksesuar kategorisini bulamıyorum ya :)
Trendyolda Sonax ürünlerinin indirimi gerçek alabilirsin oradan kullandığın ürün varsa BSD vs.
Trendyolda Sonax ürünlerinin indirimi gerçek alabilirsin oradan kullandığın ürün varsa BSD vs.
abi valla önceden çok kullanıyordum ama aynı rakamlara daha güzel ürünler keşfettim :D
teşekkür ederim
react1ve
06-12-2019, 19:59
Pazartesi gecesi son çıkan kitaplardan 4 adet sipariş verdim fiyatlar neredeyse yarı yarıya ve gönderici bizzat amazon.Teslimat bugündü fakat aksama doğru mail attılar yoüunluktan dolayı 1-2 gün gecikme olacak özür dileriz diye. Teslim alayım paketleme ürün hakkında falan daha detaylı bilgi veririm.
onursumer
07-12-2019, 10:35
bende geçen gün rapido isograph kalem ucu almak istedim 0.1 ve 0.3 heryerde olmuyor amazonda hem buldum hemde yarı fiyatına geldi :)
react1ve
07-12-2019, 16:43
bende geçen gün rapido isograph kalem ucu almak istedim 0.1 ve 0.3 heryerde olmuyor amazonda hem buldum hemde yarı fiyatına geldi :)
Fiyatlar gerçekten çok iyi. Umarım millet uyandıkça artış olmaz.
Fiyatlar aslında ürüne göre çok değişiyor, satıcı zaten kendileri değilse fark etmiyor pek, HB, GG, n11 nasılsa orada da aynı oluyor. Ancak kendilerinin satıcı olduğu birçok üründe ciddi fiyat avantajı olabiliyor piyasaya göre...
Sanıyorum geçen sene idi, harici HDD bakıyordum, 1 TB'lar 300-400 TL civarlarında idi piyasada, Seagate miydi neydi 300 küsür TL'ye 2 TB gördüm Amazon'da. "Lannn?" dedim bunda bi yamuk olmasın? Acaba kırpılmış bir model midir, yavaş mıdır falan filan diye kıyaslama yapmaya çalışıyorum, yok, gayet normal bi HDD işte :) Baya büyük sevinçle almıştım :)
react1ve
09-12-2019, 18:09
Hala gelmedi ürünler beklemeye devam. Ama duyduğum kadarı ile black friday zımbırtısından dolayı bütün alışveriş siteleri ve kargolarda ciddi yoğunluk yaşanıyormuş. Acelesi yok bekleriz biraz daha.
immortalboss
09-12-2019, 18:12
Ben bu konulara biraz yabancıyım. Bu amazon yurtdışı sitesi değil miydi? O kadar çabuk nasıl geliyor acaba?
kunteper
09-12-2019, 18:20
Ben bu konulara biraz yabancıyım. Bu amazon yurtdışı sitesi değil miydi? O kadar çabuk nasıl geliyor acaba?
Turkiyede ofis actilar gecen sene
onursumer
09-12-2019, 18:46
com.tr uzantısı turkiye ofisi fakat yurt dışıda alsan oyle uzun surmuyor
ingiltereden kask aldım 4 günde geldi
react1ve
11-12-2019, 20:26
Kitaplar gecikmeli de olsa geldi. Fiyattan dolayı acaba kaçak basım mı diye düşünmüştüm,öyle çıkmadı,bildiğin orjinal. Paketlemesi falan da gayet iyiydi,herhangi bir hasar almamışlar.