Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düzce Tarafı Ekspertiz Önerisi

akko
29-11-2019, 10:11
Selamlar,
Cumartesi günü(30.11.2019) kendi aracımı verip, Düzce' de beğendiğim başka bir araca bakmaya gideceğim.
O taraflardan daha önce hiç araç almadım.
Önerebileceğiniz ekspertiz firması var mıdır?

TarikS
29-11-2019, 10:16
Gezenadam'la bir konuş yerinde bakmaya 100 lira falan isterlerde ekspertize götürmeye de 100-150 daha alırlar sen götürün dersen

Git-gel'e değmiyor hakikaten Hakan, 50 tane de fotoğraf çekip gönderiyorlar. He adama "bi tur at kullan izlenimlerini aktar" dersen çok beklentin olmasın ama görsel açıdan incelerler kusurlarını paylaşırlar baya

makif84
29-11-2019, 10:20
Onay oto ekspertsiz you tube tan araştırın.İzlediğim kadarıyla işinde oldukça iyiler.

Grimlord
29-11-2019, 10:20
Gezenadam +1

Aracımı satarken alıcı gezenadamı çağırdı, yaklaşık 65 tane fotoğraf yolladılar. Altı üstü, kapı içlerindeki bantlara kadar fotolamışlar. Al veya alma diye yorumda da bulunuyorlar zaten.

Victiz
29-11-2019, 10:21
Onay Oto Ekspertiz iyi diyorlar

Chn53
29-11-2019, 10:22
Bu iki meşur expertizden birisi düzcedeydi sanirim , tarcanlar di heralde

individual
29-11-2019, 10:26
tarcanlar çok uzak kalırmı ?

mcemrek
29-11-2019, 10:37
sanırım tarcanlar izmitte onay oto düzcede olması lazım. videolarına bakılırsa işlerinde iyiler.

individual
29-11-2019, 10:51
tarcanlara 500km uzaklıkdan gelenler var.ondan yazdım.videolarında işlerinde iyi olduğu gözüküyor.açıkcası 100km200km demem ben giderdim :)

TLH
29-11-2019, 11:00
Tarcanlarda sıra bulabilirseniz gidin derim, çok yoğunlar

akko
29-11-2019, 11:17
Herkese teşekkür ederim
gezen adam ve tarcanlar'a bir bakıyorum

tiMachine
29-11-2019, 11:19
Herkese teşekkür ederim
gezen adam ve tarcanlar'a bir bakıyorum

Dayı onay da işinde iyidir ona da bakabilirsin yeri de düzce küçük sanayide. Tarcanlardan daha yakın. Gezenadama ulaş ilk önce dışarıdan baksınlar bir araca hoşuna giderse verdikleri yorum onay otoya sokarsın

akko
29-11-2019, 11:33
Dayı onay da işinde iyidir ona da bakabilirsin yeri de düzce küçük sanayide. Tarcanlardan daha yakın. Gezenadama ulaş ilk önce dışarıdan baksınlar bir araca hoşuna giderse verdikleri yorum onay otoya sokarsın

Teşekkürler, servis kayıtlarında olumsuz birşey yok baktırdım.
Ama tabi, dışarıdan yine kontrol ettirmek lazım

KÖROĞLU
29-11-2019, 11:36
Tarcanlara giderseniz almadan dönersiniz muhtemelen, başka konuda da yazdım.

Benim aracımın airbag kapağını söküp yerine alalede takıp bıraktılar saçma sapan duruyordu kapak( yolcu tarafı, mondeo mk2)

+ biz yazdık demek için kaçırmayan devriyja ve içeriden hiçbir şekilde duyulmayan debriyaj rulmanına bu ses yapıyor vs vs yazdılar.

işinde iyidir kötüdür bilmem ama ben bir daha aracımı oraya götürüp ekspertiz yaptırtmam.

Yeri de izmit yalova yolu üzerinde.

akko
29-11-2019, 11:46
Tarcanlara giderseniz almadan dönersiniz muhtemelen, başka konuda da yazdım.

Benim aracımın airbag kapağını söküp yerine alalede takıp bıraktılar saçma sapan duruyordu kapak( yolcu tarafı, mondeo mk2)

+ biz yazdık demek için kaçırmayan devriyja ve içeriden hiçbir şekilde duyulmayan debriyaj rulmanına bu ses yapıyor vs vs yazdılar.

işinde iyidir kötüdür bilmem ama ben bir daha aracımı oraya götürüp ekspertiz yaptırtmam.

Yeri de izmit yalova yolu üzerinde.

Satıcı oraya kadar izin verir mi götürmemize kararsızım abi, yorum için teşekkür ederim

arda35
29-11-2019, 12:06
Tarcanlar'ı önerenler ciddi mi? Hangi satıcı 200 km yolu kabul eder. Yakın çevrede hiç güvenilir firma olmaz, o zaman amenna. Onun haricinde böyle bir teklifte bulunmak ayıptır.

BLACKCODE
29-11-2019, 12:26
Satıcı oraya kadar izin verir mi götürmemize kararsızım abi, yorum için teşekkür ederim

Onay Oto ya o kadar yakın lokasyondan Tarcanlar'a gitmek çok gereksiz olur.Youtube videolarını izlersen Onay'a gitmeye aklının yatacağına eminim.

320Si
29-11-2019, 14:37
Sakarya’da tanıdığım iyi bir ekspertiz firması var . Kendi aracımı satmadan önce 2 farklı yere ekspertize götürdüm . Önerdiğim yerdeki ustadan çok daha detaylı ve farklı bilgi aldım . Diğer götürdüğüm firmada Sakarya’nın en iyisi diye geçen bir firma . Mekanik kontrol anlamında iyi değiller fakat kaporta ve boya konusunda gayet iyiler . Eğer Düzce’de düzgün ekspertiz bulamazsanız .Düzce Sakarya’ya yakın atlayın gelin derim yolda da aracın durumunu görürsünüz .

akko
29-11-2019, 14:53
Onay Oto ya o kadar yakın lokasyondan Tarcanlar'a gitmek çok gereksiz olur.Youtube videolarını izlersen Onay'a gitmeye aklının yatacağına eminim.

teşekkür ederim, Sanırım öyle yapacağım.

Sakarya’da tanıdığım iyi bir ekspertiz firması var . Kendi aracımı satmadan önce 2 farklı yere ekspertize götürdüm . Önerdiğim yerdeki ustadan çok daha detaylı ve farklı bilgi aldım . Diğer götürdüğüm firmada Sakarya’nın en iyisi diye geçen bir firma . Mekanik kontrol anlamında iyi değiller fakat kaporta ve boya konusunda gayet iyiler . Eğer Düzce’de düzgün ekspertiz bulamazsanız .Düzce Sakarya’ya yakın atlayın gelin derim yolda da aracın durumunu görürsünüz .

Valla bende isterim gelmek, söylediğiniz gibi yolda gidişini de az çok görmüş oluruz. bakalım nasıl ilerlicez

gökberk
29-11-2019, 15:36
Düzce'de Onay oto var gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz.
Tarcanlar Kocaeli Başiskele tarafında. Tarcanlar'a gitmek için akşamdan aracı bırakmak gerek öyle yoğun.

akko
29-11-2019, 16:00
Düzce'de Onay oto var gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz.
Tarcanlar Kocaeli Başiskele tarafında. Tarcanlar'a gitmek için akşamdan aracı bırakmak gerek öyle yoğun.

sanırım Onay oto tercih edeceğim.
Tarcanlar için uzak dedi satıcı.

AşkınS.
29-11-2019, 16:50
Onay oto düzcede
Tarcanlar kocaeli başiskelede. Ben aracı alırken 8 kişi sıra vardı yarım saatten hesapla dedi :) bende ümrana gittim. Adamla kaporta ve plastik aksam kısmında iyiler çünkü zaten işleri bu. Kendileri de zamanında 2 araçtan 1 araç yapmış diye duydum. E doğal olarak nerde çakallık yapılabilir biliyorlar. Ben satıcı olsam getirir miydim bilemiyorum.. mesele bişey gizlemek değil,o ekspertiz raporunda kendini garantiye almak için bozuk olmayan şeyi bile bozuk yazması mesele olur..

MeRtCaN
29-11-2019, 17:54
Tarcanlara git bence akılda soru kalmasın :)

Kadyr
29-11-2019, 18:53
Onay oto yuda takip ediyorum. Tarcanlar gibi orası da. Daha az işlek tabi muhtemelen düzce kalabalık yer olmadığından.

R.I.P
30-11-2019, 13:58
Tarcanlara gidecektim “randevusuz çalışıyoruz şu saatte açılıyoruz erken gelirsen iyi olur dedi”
Söylenen saatten yarım saat sonra gittim, bir yarım saat daha bekledim gelen giden yok. Standart Türk esnafı özetle. Düzceden falan gelip böyle esnaflara prim yaptırmayın.

akko
30-11-2019, 20:48
Bir aksilik olmazsa ki(bu hafta lanet insanlarla tanıştım. Ciğeri beş kuruş etmeyecek sözünden dönenler.)
Onay otoda karar kıldık. Satıcı da tarcanlar için uzak dedi

MOVISTAR
01-12-2019, 16:04
Onay oto ekspertizi bayağıdır takip ediyorum. Gayet dürüst ve güzel bakıyorlar araca umarım beklediğiniz gibi çıkar bakacağınız araç.

Ceo41
08-12-2019, 00:13
Onay oto da isim yapmış durumda, en yakını size orası gibi...

Tarcanlara bende arabamı götürdüm, aldığım raporlada sattım. Çok aşırı sıra var, sabah 6-7 gibi gitmek yada geceden araç bırakmak gerekiyor. Ben sabah 8 de gittim öğlen 1 de anca sıra geldi :D Tabi şansıma tam sıra bendeyken elektrikler kesildi bi 40 dk da onu bekledik o da ayrı bi mevzu :D :D

gökberk
08-12-2019, 01:54
Onay oto'da ekspertiz yaptırdı arkadaşım geçenlerde. 1,5 saat filan sürdü diyor ilgilenmeleri, beklemesi.
Bir de conta testi yapmışlar contası yanık çıkmış ama aracın contası yanık değil. Satın aldıktan sonra Sakarya'ya geldi zaten biz de test ettik bir problem yok.