Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E36 3.20i Convertible 98' Steel Blue Metallic
serhadocak
30-11-2019, 21:24
Maşallah, geçen videoda izlediğimiz araba değil mi?
Maşallah, geçen videoda izlediğimiz araba değil mi?
Teşekkürler, evet sekizsilindir kanalına çıkan araç
serhadocak
30-11-2019, 21:28
Çok kızmıştım kasisten öyle geçince, belli korunmuş araç, ne gerek var o şekilde kullanmaya, boşta o kadar gazlamaya...
Çok kızmıştım kasisten öyle geçince, belli korunmuş araç, ne gerek var o şekilde kullanmaya, boşta o kadar gazlamaya...
Genel anlamda hor kullanılmış bir araç değil ama birkaç modifikasyona uğramış tabii, kronik bazı problemlerden birkaç eksiğimiz var en kısa zamanda tamamlanacaklar.
serhadocak
30-11-2019, 21:40
Arabanız çok çok güzel, Allah nazardan korusun, değeri artacak bir örnek...
Gerisi kolay, hem zevk verir böyle bir arabayla ilgilenmek...
Arabanız çok çok güzel, Allah nazardan korusun, değeri artacak bir örnek...
Gerisi kolay, hem zevk verir böyle bir arabayla ilgilenmek...
İyi dilekler için çok teşekkürler. İnşallah uzun yıllarımız olur bu araçla, istediğim kondisyona getirmek için çok sabırsızlanıyorum şuan zaman buldukça yavaş yavaş ilgileneceğim arabayla.
Paul Kleesine kurban maşallah. :)
Maaşaallağ ama o koyu ahşap kaplamalar dede arabası gibi göstermiş. Daha genç işi birşeyler lazım oralara
MOVISTAR
01-12-2019, 11:21
Maşallah çok güzel araç kazasız belasız kullanın :)
ghibli06
01-12-2019, 11:25
müthişşş!!!eski halini hatırlıyorum bu arabanın, güle güle kullan ve sakın satma!!!
Çok güzel maşaallah. Renk kombinasyonu harika. Maunlar da çok yakışmış bu kombinasyona. Direksiyon orijinal mi sonradan mı yapılmış acaba? Komple ahşap olanını gördüm bu direksiyonun ama böylesini hiç görmedim.
Paul Kleesine kurban maşallah. :)
Teşekkür ederim.
Maaşaallağ ama o koyu ahşap kaplamalar dede arabası gibi göstermiş. Daha genç işi birşeyler lazım oralara
Zevk meselesi tabi araçta OEM olarak değil sonradan eklenmiş ama benim hoşuma gitti belki ilerde OEM'e çeviririz yorum için teşekkürler.
Maşallah çok güzel araç kazasız belasız kullanın :)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
müthişşş!!!eski halini hatırlıyorum bu arabanın, güle güle kullan ve sakın satma!!!
Sizden bu yorumu almak çok değerli, iyi dilekleriniz için teşekkürler. İnşallah uzun yıllar satmayı düşünmüyorum.
Çok güzel maşaallah. Renk kombinasyonu harika. Maunlar da çok yakışmış bu kombinasyona. Direksiyon orijinal mi sonradan mı yapılmış acaba? Komple ahşap olanını gördüm bu direksiyonun ama böylesini hiç görmedim.
Teşekkür ederim, evet direksiyon sonradan yapılmış ama çok güzel bir uygulama olmuş normalde e36 kasada davul direksiyon tek geçerim bu direksiyonu pek sevmem ama araçla bir bütün içinde uymuş. O yüzden sökmeyi düşünmüyorum belki ilerisi için cruise+18 obc mizi bağladıktan sonra tuş takımlarını ekleyip teyp ve cruise ile bağlantılı hale çevirebilirim direksiyonu. Hem her araçta davul olursa farklılık nasıl olucak :o birazda 3 kol sürelim..
Müthiş gerçekten güle güle kullan, renk çok güzel. İçi de ayrı güzelmiş.
Ahmet 0941
01-12-2019, 21:13
Maşallah görünce kendi arabamdan soğudum gibi oldu :) Nazar değmesin.
Müthiş gerçekten güle güle kullan, renk çok güzel. İçi de ayrı güzelmiş.
Teşekkür ederim evet kombinasyonu çok beğenmiştim bende aracı gördüğümde
Maşallah görünce kendi arabamdan soğudum gibi oldu :) Nazar değmesin.
Teşekkürler. Malesef deydi bugün anten kırıldı :) Oem olarak bulamadım onuda..
-Murat Özcan-
02-12-2019, 12:57
Çok güzel maşallah böyle temiz araçları görünce insan mutlu oluyor
UmutBuran
02-12-2019, 13:20
Çok güzel görünüyor Maşallah kazasız belasız..
individual
02-12-2019, 14:15
maşallah nazar değmesin çok iyi duruyor.
çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın.tam koleksiyonluk bir araç
Çok güzel maşallah böyle temiz araçları görünce insan mutlu oluyor
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Elimden geldiğince bu kondisyonda tutmaya çalışıcam.
Çok güzel görünüyor Maşallah kazasız belasız..
Teşekkür ederim
maşallah nazar değmesin çok iyi duruyor.
Teşekkür ederim
çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın.tam koleksiyonluk bir araç
Teşekkür ederim
Maşallah takip ettiğim bir e36 bu zamana böyle gelmiş şanslılardan.
maşallah, ben de videosunu izleyip hayran kalanlardanım. keyifle binmeniz dileğiyle..
bu aralar forumda E36 çılgınlığı yaşanıyor :D