Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 6 R aramaktayım...
Eyup Duygun
05-12-2019, 11:33
Bizde var 2011 yetkılı servis bakımlı 105bın km keylessgo sunroof derı stok motor stg2+ gereken butun parcalar bırıncı sınıftır.
165,000 turk lırası
Bizde var 2011 yetkılı servis bakımlı 105bın km keylessgo sunroof derı stok motor stg2+ gereken butun parcalar bırıncı sınıftır.
165,000 turk lırası
Merhabalar. Özelden telefon numaramı yazayım görüşelim uygun olduğunuzda..
Güncelllllllllllllllllllll :) :)
Halen güncel arkadaşlar :D:D:D
Yeni yılda da aramaya devam :)
Bulamadık halen, devam aramaya :D
0 (535) 365 67 77
Kıvanc
Zekiden aldım numaranı de yardımcı olur.
70-80km civarı boyasız 2011 4 kapı.
0 (535) 365 67 77
Kıvanc
Zekiden aldım numaranı de yardımcı olur.
70-80km civarı boyasız 2011 4 kapı.
Teşekkür ederim, kendisine ulaşayım :o
Dostum 2012 85 binde hatasız tanıdığımda var beyaz renk 4 kapı stock araç 170 bin civarına verecek aracını düşünürsen mesaj atarsın
Dostum 2012 85 binde hatasız tanıdığımda var beyaz renk 4 kapı stock araç 170 bin civarına verecek aracını düşünürsen mesaj atarsın
Fiyat beni aşıyor ne yazık ki :( Yinede teşekkür ederim :o
Biz bu gidisle bulamicaz :) ben sonuna kadar direniyorum bekliyorum :)
Biz bu gidisle bulamicaz :) ben sonuna kadar direniyorum bekliyorum :)
Aynı şekilde bende beklemedeyim :D İnşallah buluruz ikimizde :D :D
Güncelllllllllllllllllllllllll :)
Daha bulamadin miii :)
Nerdeeeee :) :)
Aramaya devam.... :D
Güncelllllllllllllllllllllllllllllllllll :) :)
canozgur106
22-03-2020, 20:50
İnstadan Garaj As olarak ulaşın çevresinde R mevcut
Teşekkür ederim, kendisi ile bir müddet önce tanışmıştık. Telefonda falanda görüşmüştük ama fiyatlar beni aşıyordu. Hoş şu an 6 R işi iptal oldu benim için. Şayet çıkarsa uygun birşey bi arkadaşım var ona önereceğim o yüzden konuyu kaldırmadım :) Ben artık alamayacağım gibi, tam zamanında işsiz kaldım çünkü :(
Eyvallah Abi,
Sayfa benim. Ayrıca 13 adet büyük turbolu setup'dan stock boyasız 12.000 KM'de olan Golf 6R'a kadar olan whatsapp grubumuzda var.
Teşekkür ederim, kendisi ile bir müddet önce tanışmıştık. Telefonda falanda görüşmüştük ama fiyatlar beni aşıyordu. Hoş şu an 6 R işi iptal oldu benim için. Şayet çıkarsa uygun birşey bi arkadaşım var ona önereceğim o yüzden konuyu kaldırmadım :) Ben artık alamayacağım gibi, tam zamanında işsiz kaldım çünkü :(
Cengiz Merhaba,
Umarım tez zamanda işine ve istediğin otomobile kavuşursun. Telefonda uzunca konuşmuştuk. İstediğin zaman sana ve arkadaşlarına yardımcı olabilirim. Fakat almadan önce ikinci el ve üretimi devam etmeyen otomobile baktığınızı göz önünde bulundurun. :)
İmkansız olan sonuçları aşağıda özetledim. :)
Boyasız + değişensiz = UCUZ
Modifiyeli = SORUNSUZ
Golf R MK6 hakkında sorularınız ve sorunlarınız için isteyen herkes benimle iletişime geçebilir. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Instagram: Garaj.as
Saygılar sevgiler..
Cengiz Merhaba,
Umarım tez zamanda işine ve istediğin otomobile kavuşursun. Telefonda uzunca konuşmuştuk. İstediğin zaman sana ve arkadaşlarına yardımcı olabilirim. Fakat almadan önce ikinci el ve üretimi devam etmeyen otomobile baktığınızı göz önünde bulundurun. :)
İmkansız olan sonuçları aşağıda özetledim. :)
Boyasız + değişensiz = UCUZ
Modifiyeli = SORUNSUZ
Golf R MK6 hakkında sorularınız ve sorunlarınız için isteyen herkes benimle iletişime geçebilir. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Instagram: Garaj.as
Saygılar sevgiler..
Samet kardeşim selamlar,
İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Arkadaşın durumda belirsiz olduğu için konuyu askıya alacağım. Araç piyasasının ani artmasıyla beraber R lerde baya pahalandı, üstüne bu iş durumu olunca benim için çok kötü oldu :( İnşallah yeni bir iş bulunca 160 lık Scirocco bakayım diyorum artık. Gidişat sonrası hayalleri biraz düşürdük mecburen :) Sayfanı da sürekli takipteyim, çok emek veriyorsun aracına. Başarılarının devamını diliyorum, Allah nazarlardan saklasın tornadoyu.. Belki Scirocco konusunda rahatsız ederim az seni :) Scirocco da kullanıyorsun, baya bilgiye sahipsindir muhakkak. Günü gelince bir alo derim olmazsa... :)
Tekrardan görüşmek dileğiyle, Selametle kal.. :heyoo:
Samet kardeşim selamlar,
İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Arkadaşın durumda belirsiz olduğu için konuyu askıya alacağım. Araç piyasasının ani artmasıyla beraber R lerde baya pahalandı, üstüne bu iş durumu olunca benim için çok kötü oldu :( İnşallah yeni bir iş bulunca 160 lık Scirocco bakayım diyorum artık. Gidişat sonrası hayalleri biraz düşürdük mecburen :) Sayfanı da sürekli takipteyim, çok emek veriyorsun aracına. Başarılarının devamını diliyorum, Allah nazarlardan saklasın tornadoyu.. Belki Scirocco konusunda rahatsız ederim az seni :) Scirocco da kullanıyorsun, baya bilgiye sahipsindir muhakkak. Günü gelince bir alo derim olmazsa... :)
Tekrardan görüşmek dileğiyle, Selametle kal.. :heyoo:
Her zaman bilgim dahilinde olan konularda herkese yardımcı olurum.
Hepimiz iyi günlerde bineriz inşallah...
Her zaman bilgim dahilinde olan konularda herkese yardımcı olurum.
Hepimiz iyi günlerde bineriz inşallah...
Amin, inşallah :o :o