Orijinalini görmek için tıklayınız : Tofaş Turbo Set
Tofaş için hazır kurulu al tak şeklinde turbo kiti arıyorum, çok üst düzey bir set'e ihtiyacım yok kara düzenden hallice temiz hatasız bir set olması benim için yeterli olacaktır, maksat hobi olarak bir proje olacak.
Parçacı hurdacı dolaşmak pek istemiyorum açıkçası.
Zamanında almış toplamış kurmuş daha sonra söküp kenara ayırmış kişilerden cevap bekliyorum, teşekkürler :)
immortalboss
06-12-2019, 11:47
Bu tür bolt-on bir sistem yok. Toplayan arkadaşlardan tavsiye alarak biraz da usta yorumlarını dinleyerek almanızı öneririm. Alacağınız kit özellikle 2. el olursa usta yanlış taksa da ürün arızalı der çıkar işin içinden.
Bu tür bolt-on bir sistem yok. Toplayan arkadaşlardan tavsiye alarak biraz da usta yorumlarını dinleyerek almanızı öneririm. Alacağınız kit özellikle 2. el olursa usta yanlış taksa da ürün arızalı der çıkar işin içinden.
Merhaba evet haklısınız, ustalık işini ben üstlenerek montaj ayar vb. işlemleri ben yapacağım o yüzden ustalık bir durum olmayacak.
İlk başta bende öyle düşündüm Fiorino intercooler + Fiorino turbo ve majör gaz beyni ile, stock motora montaj yapacaktım ve kırılana kadar kullanacaktım, motoru sıfırdan toplayıp daha üst bir setup'a geçm planım vardı Ancak madem kıracağız turbo kiti biraz daha üst seviye bir setup'ta toplayıp, daha sonra motor yaparken birde onu yapmakla uğraşmamaya karar verdim.
Merhaba evet haklısınız, ustalık işini ben üstlenerek montaj ayar vb. işlemleri ben yapacağım o yüzden ustalık bir durum olmayacak.
İlk başta bende öyle düşündüm Fiorino intercooler + Fiorino turbo ve majör gaz beyni ile, stock motora montaj yapacaktım ve kırılana kadar kullanacaktım, motoru sıfırdan toplayıp daha üst bir setup'a geçm planım vardı �� Ancak madem kıracağız turbo kiti biraz daha üst seviye bir setup'ta toplayıp, daha sonra motor yaparken birde onu yapmakla uğraşmamaya karar verdim.
0549 458 33 15 Okan Soyanıt' ı arayıp Flashçı Kaan verdi numaranı diyebilirsin. Kendisi bütün parçalarını hazırlayıp setup yapıyor yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
0549 458 33 15 Okan Soyanıt' ı arayıp Flashçı Kaan verdi numaranı diyebilirsin. Kendisi bütün parçalarını hazırlayıp setup yapıyor yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
Teşekkürler :)
Ürün buldunuz mu ? Setup bozan bir tanıdığımda set var isterseniz sizi görüştürebilirim.