PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane 3 Coupe Spacer ve Spor yay önerisi

Heval
11-12-2019, 11:15
Herkese merhaba,
Aracıma 30mm spacer taktırmak istiyorum Ankara'daki MGT Spacer'i önerdi bazı arkadaşlar daha önce çalışmış olan var mı bilgisi olan var mı ?
Ve 4-5 cm alçaltmak istiyorum. Önceki sahibi önleri basmış sanırım. Soğuk press ile.
Yay olarak H&R yi çok tavsiye ettiler ama önerilere açığım.
Sonuçta öğrenciyim hemen hemen her şeyin uygun ve kaliteli olanına yöneliyorum :D
Varsa bu işi yapan yada yapan tanıdığı olan yardımcı olursanız çok sevinirim. Birileri para kazanacaksa aramızdan olsun sonuçta hem de benim içim rahat olmuş olur. Şimdiden teşekkürler herkese.

Met
11-12-2019, 13:22
FG spacer(R) / 📲542 642 16 16 (@fgspacer) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/fgspacer/)

tavsiye ederim, güvenilir, düzgün bir esnaf.

yalnız 30mm çok gelebilir ben 20mm kullanıyorum arkalarda, hadi belki 25 olabilir ama 30 ile çok dışarıda kalır bence.

yay olarakta H&R 5cm bulabilirsen iyidir. Ben bulamadığım için öne coil arkaya spor yay yapmak zorunda kaldım.

turboman
11-12-2019, 14:34
Fg spaceri tavsiye ederim aracıma arkalara 30mm yaptırmıştım kaliteli ve düzgün malzeme yapıyor sıkıntısız ...

denizhandinc
11-12-2019, 14:46
3 cm spacer abartı oluyor. 2 cm ideal bence. Letgoda falan temiz ikinci el HR, Eibach yaylar düsüyor takip etmek lazım

Heval
11-12-2019, 16:52
Yaylar ile ilgili emin olamadigim bir sey var ki o da her yay her araca uymuyor bildigim kadariyla degil mi ? Yani H&R 5 cmlik herhangi bir yay alip aracima takamam sanirim. Yanlisim var ise duzeltin lutfen

Heval
11-12-2019, 17:00
FG spacer(R) / ��542 642 16 16 (@fgspacer) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/fgspacer/)

tavsiye ederim, güvenilir, düzgün bir esnaf.

yalnız 30mm çok gelebilir ben 20mm kullanıyorum arkalarda, hadi belki 25 olabilir ama 30 ile çok dışarıda kalır bence.

yay olarakta H&R 5cm bulabilirsen iyidir. Ben bulamadığım için öne coil arkaya spor yay yapmak zorunda kaldım.

Ben de önlere coil arkaya spor yay olarak düşünüyorum. Size ne kadar patladı bu olay :D

kalipson
11-12-2019, 17:01
Aracına uygun yayın referansı vardır HR.de. Kafana göre takılmaz yani.
Ayrıca 5cm yay önermem, amortisörleri öldürür. 3 cm.lik bakın.
Spacer.da da maksimum 25mm olsun. Lastik İz genişliği çok artmasın.

Heval
11-12-2019, 18:03
Aracına uygun yayın referansı vardır HR.de. Kafana göre takılmaz yani.
Ayrıca 5cm yay önermem, amortisörleri öldürür. 3 cm.lik bakın.
Spacer.da da maksimum 25mm olsun. Lastik İz genişliği çok artmasın.

Spacerda aluminyum mu yoksa metal mi onerirsiniz peki ?

denizhandinc
11-12-2019, 18:30
Yaylar ile ilgili emin olamadigim bir sey var ki o da her yay her araca uymuyor bildigim kadariyla degil mi ? Yani H&R 5 cmlik herhangi bir yay alip aracima takamam sanirim. Yanlisim var ise duzeltin lutfen

HR yada Eibach ın sitesine girip aracına uygun olan koda bakman lazım.

Met
11-12-2019, 19:14
Spacerda aluminyum mu yoksa metal mi onerirsiniz peki ?

7075 aluminyum