Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane 3 Coupe Spacer ve Spor yay önerisi
Herkese merhaba,
Aracıma 30mm spacer taktırmak istiyorum Ankara'daki MGT Spacer'i önerdi bazı arkadaşlar daha önce çalışmış olan var mı bilgisi olan var mı ?
Ve 4-5 cm alçaltmak istiyorum. Önceki sahibi önleri basmış sanırım. Soğuk press ile.
Yay olarak H&R yi çok tavsiye ettiler ama önerilere açığım.
Sonuçta öğrenciyim hemen hemen her şeyin uygun ve kaliteli olanına yöneliyorum :D
Varsa bu işi yapan yada yapan tanıdığı olan yardımcı olursanız çok sevinirim. Birileri para kazanacaksa aramızdan olsun sonuçta hem de benim içim rahat olmuş olur. Şimdiden teşekkürler herkese.
FG spacer(R) / 📲542 642 16 16 (@fgspacer) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/fgspacer/)
tavsiye ederim, güvenilir, düzgün bir esnaf.
yalnız 30mm çok gelebilir ben 20mm kullanıyorum arkalarda, hadi belki 25 olabilir ama 30 ile çok dışarıda kalır bence.
yay olarakta H&R 5cm bulabilirsen iyidir. Ben bulamadığım için öne coil arkaya spor yay yapmak zorunda kaldım.
turboman
11-12-2019, 14:34
Fg spaceri tavsiye ederim aracıma arkalara 30mm yaptırmıştım kaliteli ve düzgün malzeme yapıyor sıkıntısız ...
denizhandinc
11-12-2019, 14:46
3 cm spacer abartı oluyor. 2 cm ideal bence. Letgoda falan temiz ikinci el HR, Eibach yaylar düsüyor takip etmek lazım
Yaylar ile ilgili emin olamadigim bir sey var ki o da her yay her araca uymuyor bildigim kadariyla degil mi ? Yani H&R 5 cmlik herhangi bir yay alip aracima takamam sanirim. Yanlisim var ise duzeltin lutfen
FG spacer(R) / 542 642 16 16 (@fgspacer) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/fgspacer/)
tavsiye ederim, güvenilir, düzgün bir esnaf.
yalnız 30mm çok gelebilir ben 20mm kullanıyorum arkalarda, hadi belki 25 olabilir ama 30 ile çok dışarıda kalır bence.
yay olarakta H&R 5cm bulabilirsen iyidir. Ben bulamadığım için öne coil arkaya spor yay yapmak zorunda kaldım.
Ben de önlere coil arkaya spor yay olarak düşünüyorum. Size ne kadar patladı bu olay :D
kalipson
11-12-2019, 17:01
Aracına uygun yayın referansı vardır HR.de. Kafana göre takılmaz yani.
Ayrıca 5cm yay önermem, amortisörleri öldürür. 3 cm.lik bakın.
Spacer.da da maksimum 25mm olsun. Lastik İz genişliği çok artmasın.
Aracına uygun yayın referansı vardır HR.de. Kafana göre takılmaz yani.
Ayrıca 5cm yay önermem, amortisörleri öldürür. 3 cm.lik bakın.
Spacer.da da maksimum 25mm olsun. Lastik İz genişliği çok artmasın.
Spacerda aluminyum mu yoksa metal mi onerirsiniz peki ?
denizhandinc
11-12-2019, 18:30
Yaylar ile ilgili emin olamadigim bir sey var ki o da her yay her araca uymuyor bildigim kadariyla degil mi ? Yani H&R 5 cmlik herhangi bir yay alip aracima takamam sanirim. Yanlisim var ise duzeltin lutfen
HR yada Eibach ın sitesine girip aracına uygun olan koda bakman lazım.
Spacerda aluminyum mu yoksa metal mi onerirsiniz peki ?
7075 aluminyum