PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 208 GTİ alınır mı?

Mehmet Opc
13-12-2019, 20:00
Arkadaşlar merhaba,

Yakın zamanda 208 GTİ almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaretli var. Ustam çok arıza çıkartan başını ağrıtıcak bir araba dedide yeni THP'ler hakkında pek bi bilgim yok kronik sıkıntısı varmıdır? Alıcağım aracın motoruyla oynamayı düşünmüyorum filtre kiti yaparım dahada bişey yapmayı düşünmüyorum. Birde Yol tutuşu konusunda tereddütlerim var nasıldır dengelimidir ve yola tutunmasında sorun yaşanır mı? Fren hakkında'da bazı tereddütlerim var frenleri nasıldır? Güven verir mi son olarak istanbulda sadece GTI'lara bakan bi usta varmıdır? Biraz pinpirikliyimdir en ufacık bişey olunca gideceğim bir usta önerirmisiniz. Son olarakta 80 bin bütçem var başka önerebileceğiniz araç var mı? Arayışım tek kapı spor gidişi yol tutuşu ve frenlerinin iyi olabilecek bir araç düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

NurkanA
13-12-2019, 21:52
Arkadaşlar merhaba,

Yakın zamanda 208 GTİ almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaretli var. Ustam çok arıza çıkartan başını ağrıtıcak bir araba dedide yeni THP'ler hakkında pek bi bilgim yok kronik sıkıntısı varmıdır? Alıcağım aracın motoruyla oynamayı düşünmüyorum filtre kiti yaparım dahada bişey yapmayı düşünmüyorum. Birde Yol tutuşu konusunda tereddütlerim var nasıldır dengelimidir ve yola tutunmasında sorun yaşanır mı? Fren hakkında'da bazı tereddütlerim var frenleri nasıldır? Güven verir mi son olarak istanbulda sadece GTI'lara bakan bi usta varmıdır? Biraz pinpirikliyimdir en ufacık bişey olunca gideceğim bir usta önerirmisiniz. Son olarakta 80 bin bütçem var başka önerebileceğiniz araç var mı? Arayışım tek kapı spor gidişi yol tutuşu ve frenlerinin iyi olabilecek bir araç düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

THP sahibiyseniz olumlu yorumlar görülebiliyor, ama RCZ,208 , 308 hatta 508'de bile araç baktım ancak olumlu yorumlar olumsuzun 3 katı olduğu için THP'den uzak durmak mantıklı olacağını düşündüm. Bu sadece ön yargı tabi, GTi sahibi arkadaşlar araç hakkında daha detaylı bilgileri verecektir.. Ben THP'den korkuyorum :)

NurkanA
13-12-2019, 21:53
THP sahibiyseniz olumlu yorumlar görülebiliyor, ama RCZ,208 , 308 hatta 508'de bile araç baktım ancak olumlu yorumlar olumsuzun 3 katı olduğu için THP'den uzak durmak mantıklı olacağını düşündüm. Bu sadece ön yargı tabi, GTi sahibi arkadaşlar araç hakkında daha detaylı bilgileri verecektir.. Ben THP'den korkuyorum :)

olumsuz yorumlar olumlunun 3 katı olduğu için olacak orası düzenleme yapamıyorum :(

onursumer
13-12-2019, 22:00
208 fiyat performans sınıfında oldukça başarılı hem model olarak yüksek alınabiliyor bütçeye gore

thp ye gelince bakımlı olduktan sonra çok sıkıntı cıkarıcak bir motor değil , belli başlı birkaç parçanın omru kısa olduğundan dolayı masraf çıkardığı oluyor fakat bakımlısı çok çok eğlenceli ve başarılıdır

istanbulda sadece gti bakan yok ama bu araçlarla ilgilenen birsuru yer var

fthdrn
13-12-2019, 22:03
Bakımları eksiksiz yapılmış thp adamı üzmez. Bu klasik bakarsan bağ bakmazsan dağ olur muhabbetidir. F/p olarak en mantıklı seçenek bence.

Gkn55
13-12-2019, 22:29
thp motordan korkmayın, arkadaşlarında dediği gibi kronikleri giderilmişse sıkıntı yaratmaz. tek korkmanız gereken Peugeot ve bitmek bilmeyen elektronik problemleri olur.

Grimlord
13-12-2019, 22:58
thp motordan korkmayın, arkadaşlarında dediği gibi kronikleri giderilmişse sıkıntı yaratmaz. tek korkmanız gereken Peugeot ve bitmek bilmeyen elektronik problemleri olur.

Bitmek bilmeyen elektronik problemleri en son 307lerde son buldu, daha sonraları sıkıntı kalmadı pek.

Bence gti tam bir fiyat performans aracı, aracımı satabilirsem ben de almayı düşünüyorum, çok istediğim bir araç. Donanım, fren, performans, kısacası herşey var.

Gkn55
13-12-2019, 23:00
Bitmek bilmeyen elektronik problemleri en son 307lerde son buldu, daha sonraları sıkıntı kalmadı pek.

Bence gti tam bir fiyat performans aracı, aracımı satabilirsem ben de almayı düşünüyorum, çok istediğim bir araç. Donanım, fren, performans, kısacası herşey var.

13 ay rcz thp200 kullandım. benim aracımda pek son bulmuş görünmüyordu :)

fthdrn
13-12-2019, 23:03
Şu pejo ve elektronik sıkıntısı mevzusu gerçeği pek yansıtmıyor. Sehir efsanesi gibi biliyorsun ama varlığını kanıtlayamıyorsun. 2000 senesinden beri kapıda her zaman pejo grubundan araba oldu. Kronik olarak bu elektronik sorunlarından bir tane başımıza gelmedi. 307 ilk üretildiğinde yaşanan sıkıntıları komple markaya yıkmak doğru değil. Elbette her markanın belli başlı sorunları olabiliyor.

fthdrn
13-12-2019, 23:05
Yazılmış aynı şey

Grimlord
13-12-2019, 23:42

4 tane pejomuz oldu, 1i sıfır olmak üzere. Şuan hala pejo kullanıyorum, hiç elektronik arızası yaşamadım. Şans mı diyelim o zaman :D

fthdrn
13-12-2019, 23:56
Kuzenim rcz ilk ciktigi zaman aldı.1 sene Cayır cayır gazlayarak kullandı. Soğuk motora kontak basıp tapagaz gidiyordu. Bir kere problem yaşamadı.

leventrc
14-12-2019, 01:29
406’ yı 0 km alıp 3 sene 160.000km kullanmıştı zamanında. 407 yine aynı şekilde 90.000km. Anneme 206 almıştık 70.000km kullandı. Sonra ben 18 yaşımı devirdikten birkaç sene sonra 207RC aldım 0km ve 60.000km kullandım. Elektroniksel ya da mekanik olarak hic sorun yaşamadık bu araçlarda. Bakımdan bakıma servise gitti. Yani bence elektroniksel olarak ya sorunsuzlar; ya da tamamen şans işi. Bir şey diyemedim.

Thp motor konusunda da 208’in thp sinde bakımlar aksatılmadığı sürece bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ama tabi geçmişinde de bakımları aksatılmamış bir otomobil olması lazım. Thp temelli motor yıllarca kullandım. Bakımlarını eksiksiz yapar nazik davranırsan ( soguk marşla gazlama gibi şeylerden kaçınırsan. ) ve gırtlak yüklemezsen hicbir şey olmaz. Bir kaç parçası biraz erken aşınıyor. Bu da günümüzde her motorda var zaten. O kadar olur :) O performansa o yakıt tüketimi her zaman tercih sebebi de olmuştur.

208GTİ’ da fiyat - performans oranı oldukça iyi. O bütçelerde 208GTİ alırmıydım? Kesinlikle alırdım...

onurgoyunc
14-12-2019, 07:41
2016 nisan beri 208 gti kullanıyorum, tavsiye derim. Çok zevkli araç. Makyajsız kasada bütçenize uygun araç bulabilirsiniz. Yakın zamanda 90.000 TL altına temiz gti bulmak zor olacaktır.

Sadece ön takımdan ses sorunu yaşadım, onda da 2 amortisör değişti garantiden.

İstanbul’da ebay diye bir servis varmış, gidenler oluyor gti larıyla.

Direksiyon tepkileri, yol tutuşu tatminkar. Frenler biraz daha iyi olabilir.

Anıl E.
14-12-2019, 08:11
Kuzenim rcz ilk ciktigi zaman aldı.1 sene Cayır cayır gazlayarak kullandı. Soğuk motora kontak basıp tapagaz gidiyordu. Bir kere problem yaşamadı.

şans olmuş,1.5 sene sonra kontağa basacağı anlamına gelmiyor fatih beyciğim :)

fiyat performans arabasıdır,donanım olarak da sunduklarını o fiyatlara verebilecek araba pek yok

ben tipinden dolayı almazdım.

OnurJDM
14-12-2019, 09:19
Yaklaşık 1.5 yıl 207 Lemans kullandım Stage 1 olarak , Alırken dikkat etmen gereken kronik olan Yüksek basınç pompası , Thermostat gibi parçaları değiştirilmişmi ona bakman. Değişmediyse heran sorun çıkartabilicek parçalar onun dışında bi sıkıntısını görmedim.

immortalboss
14-12-2019, 10:34
Ben de çok fransız sevmem ama her aracı kullanan kişinin dikkati, aracının bakım durumu göz önünde bulundurularak 30 yaşında bir araba ile dünya turuna bile çıkarım. :) Alırken 3-5 fazla verip temizini bulun. Keyifle sürün.

Rec.O
14-12-2019, 10:57
bende 207 gt kullanıcısıyım. Kronik sıkıntıları olarka kurum sorunu harici pek bi sıkıntısı olmuyor Allah var. Ama denilen gibi bakımlısını almak lazım ben aldıktan sonra yaklasık 2-3 bin tl masraf yaptım kafama göre olması için sorun olmasada ilerde sorun yaratabilecke parçalarıda değiştirdim. :) Bence 208 tip olarakda donanım olarakda o paralara alınabilecek en güzel araclardan birisi.

korkmazz
14-12-2019, 18:30
Kanka mito dan sonra gidiş olarak tatmin edecektir frenler konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim mitonun Brembolarının yerini tutmaz diye düşünüyorum.Yalnız fiyatlarda almış başını gitmiş her araba gibi 3-4 ay önce lacivert atmıştım sana bir tane keşke alsaymışım onu 15 k üstüne koymuş fiyatlar :)

cess
15-12-2019, 01:06
Daha bugün 208 gti baktım birtane. Bütçemiz aynı fakat 3 ay öncesine kadar bu fiyata temiz araç alınabilirken şu an bulmak neredeyse imkansız. Satılıktaki araçların yarısı hasar kayıtlı (25 bin, 50 bin). Forumda ve face te thp motorla ilgili bilgiler mevcut, teoride birçok bilgiyi öğrenebilirsin. Umarım sizde bende bir araç bulabiliriz.

DDJ
15-12-2019, 02:01
2015 senesinde 206 aldıktan sonra tadını alınca bu böyleyse eski ve yeni gti serisi ve rcler nasıldır kim bilir diyerekten pug hastası oldum.Ama o Ep-3 Type-R ve Fk-2 yok mu of offf :love::love:

buraek4
15-12-2019, 19:30
Arkadaşlar merhaba,

Teşekkür ederim.

Selamlar. Fiyat performans aracı olarak otomatik vites takıntınız yok ise piyasada alabileceğiniz en iyi seçenek. Yüksek basınç pompası ve termostat kronik arızasıdır. Değişmişini alırsanız kafanız rahat eder. Yüksek basınç pompası 3800 civarları çünkü. Yakıtı gidişine göre çok çok ideal bir arabadır. Ortalama normal kullamın da 6-7,5 arası bulunduğunuz yerin trafiğine göre değişkenlik gösterir. Stok olarak 100-200 22 sn civarıdır. Açık hava filtresi takamazsınız rolanti de devir dalgalanması yapar arıza yakar. Daha farklı çözümler üretilebilir aracı alırsanız yardımcı olurum :)

ProdriveSTI
15-12-2019, 19:34

RCZ 200 almak istiyordum,alternatiflere mi yönelelim,scirocco vs. :D

Mehmet Opc
16-12-2019, 08:16
Kanka mito dan sonra gidiş olarak tatmin edecektir frenler konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim mitonun Brembolarının yerini tutmaz diye düşünüyorum.Yalnız fiyatlarda almış başını gitmiş her araba gibi 3-4 ay önce lacivert atmıştım sana bir tane keşke alsaymışım onu 15 k üstüne koymuş fiyatlar :)

Valla o laciverti almadım diye bin pişmanım şimdi örgütlenmiştler 65 yazan adam 80 çıkartmış 75 yazanda 90 a çıkartmış. Ama 2 aya fiyatlar düşer bu fiyatlarla hayatta alınmaz :D Ama mito'dan sonra hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünüyorum ama 3 seneden fazla kullandığım için artık değişiklik istiyorum o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum :)

Mehmet Opc
16-12-2019, 08:18
Daha bugün 208 gti baktım birtane. Bütçemiz aynı fakat 3 ay öncesine kadar bu fiyata temiz araç alınabilirken şu an bulmak neredeyse imkansız. Satılıktaki araçların yarısı hasar kayıtlı (25 bin, 50 bin). Forumda ve face te thp motorla ilgili bilgiler mevcut, teoride birçok bilgiyi öğrenebilirsin. Umarım sizde bende bir araç bulabiliriz.

Bence bekleyin çünkü piyasayla oynuyolar 2 aya düşer fiyat. 1 ay önce 85.000 bine By Peugeot Sportlar satılıyodu. Şimdi 2 parça boyalı 2013 model arabaya 90.000 yazmışlar

cess
16-12-2019, 09:26
Bence bekleyin çünkü piyasayla oynuyolar 2 aya düşer fiyat. 1 ay önce 85.000 bine By Peugeot Sportlar satılıyodu. Şimdi 2 parça boyalı 2013 model arabaya 90.000 yazmışlar
Haklısınız, lobi yapıyorlar fiyatların yukarıya çekilmesi için, kendim şahit oldum hatta. Yazın satılıkta olupta ekran görüntüsü aldığım araçları ve fiyatlarını gördükçe keşke diyorum erken davransaymışım. Ben bekledikçe fiyatı düşen herhangi bir araç görmedim son 1 yıldır malesef

Mehmet Opc
16-12-2019, 15:53
Haklısınız, lobi yapıyorlar fiyatların yukarıya çekilmesi için, kendim şahit oldum hatta. Yazın satılıkta olupta ekran görüntüsü aldığım araçları ve fiyatlarını gördükçe keşke diyorum erken davransaymışım. Ben bekledikçe fiyatı düşen herhangi bir araç görmedim son 1 yıldır malesef

Bizde bi ara mitoların fiyatları fırlasın diye böyle birşey yaptık millet arabalarını satamadığı için sonra acil fiyat düşürdü ve dibe indi fiyatlar satılmadığı için gerçek satıcılar fiyat kırmak zorunda kalıyor. Bence 1 ay bekle kesin düşücek ben bu fiyatlarda hayatta 208 gti almam

oguzedr
16-12-2019, 17:41
polo gti 120 ep3 95 fn2 120-130 olmuşken nasıl fiyatlar 1 2 aya düşücek merak ediyorum ? mevduat fazileri 200 baz puanda indirildi.

Fiyatların düşmesi için faizlerin tekrardan 20 üstüne ( sene basındaki gibi )ve kredilerinde artması lazım.

SeRKaN
17-12-2019, 12:54

1 ay önce 85 e bypeugeot sport lütfen biraz inandırıcı olalım :)

Redfish16V
17-12-2019, 12:59
seneler önce bayide 85ti by ps ler.by ps görünümlüdür :D gti fiyatları daha da artacak maalesef millet farkına vardı fp aracının olduğunun..

süleymann
17-12-2019, 13:18

6 ay gibi bir süre 208 gti kullandım hatta methanol bile bagladım. Gazladım sivasa gittim geldim sattım fk2 typer aldım ama 208 i arar oldum. Koltuk yol tutuş iç tasarım fiyat performans konusunda bence sınıfının en iyisi. Kasap ustaların binicilerin elinden geçmemiş 208 gti hiç bir şekilde üzmez.

İlanlarına sürekli bakarım hatta byps almayada niyetlenmiştim hiç böyle bir ilan görmedim.

Mehmet Opc
17-12-2019, 18:35

Keşke takip etseydin ilanları mat siyah kırıkkale yada kırıklarelinde 91 yazıp 87'e satılan çok güzel by peugeot sport vardı 60 binde cam tavan ve jbl'li

Redfish16V
19-12-2019, 07:59
Keşke takip etseydin ilanları mat siyah kırıkkale yada kırıklarelinde 91 yazıp 87'e satılan çok güzel by peugeot sport vardı 60 binde cam tavan ve jbl'li
Bahsettiğiniz araç ps görünümlü gti idi :) 0 iken 85e bayide olan ps hiç bir zaman 2.elde o paralara satılmadı maalesef.hepsi 90 + üstünde idi.

Mehmet Opc
19-12-2019, 08:14
Peki Beyler Alfa Romeo Mito satılıp 208 gti alınır mı ? Mito'daki yol tutuş ve fren performansı 208 gtida bulabilirmiyim? (Mito 1.4 155 hp kilitli diferansiyal ve brembo fren sistemi var orjinal)

SeRKaN
19-12-2019, 08:44

Byps olduğuna emin misin? hiç bir by peugeot sportta cam tavan ve jbl yok. Lütfen inadırıcı olalım diye yazdım tekrar yazayım emin olmadan yazmayın. :D

M U R A T
19-12-2019, 09:38
Peki Beyler Alfa Romeo Mito satılıp 208 gti alınır mı ? Mito'daki yol tutuş ve fren performansı 208 gtida bulabilirmiyim? (Mito 1.4 155 hp kilitli diferansiyal ve brembo fren sistemi var orjinal)

ben bir kaç ay 208 gti kullandım mito yu bilmiyorum fakat mükemmel yol tutar diyemiyorum ama kolay kontrol edilebilir ve zevkli, frenler yeterli seviyede ps ler güzel tabii ki fren açısından, malzeme ve işçilik kalitesi biraz düşük

lowLevel
19-12-2019, 12:08
Gecen sene 0 km by ps 105 bin Tlye satiliyordu. Bu sene yanlis hatirlamiyorsam eylul gibi bayiden 2 tane 0 km by ps satildi 120 bin Tlye. Hatta o araclardan birisi 9 bin km yapmis ve su an 145 bin TLden ***** sitede satista. Son 2 senedir kazali haric by psnin 100 bin Tl altina satildigini gormedim. 208 GTI guzel arabadir, vw grubu hot hatchler gibi duz yol araci degildir. Daha cok viraj icin yapilmis sasisi muhtesem bir aractir. Virajda eglenmeyi seviyorsaniz 208 GTI onerebilirim. Bence ***** sitede ki rakamlara cok takilmayin gercekten satmak isteyen birisiyle fiyat konusunda orta noktalarda bulusabilirsiniz.

rain man
19-12-2019, 18:06

Kilitli diff sonradan mı takıldı yoksa elektronik Q2'yi mi kastediyorsunuz?

208 gti kullanmadım ama mito gerçekten sıkı bir arabaydı.

Mehmet Opc
20-12-2019, 08:46
Byps olduğuna emin misin? hiç bir by peugeot sportta cam tavan ve jbl yok. Lütfen inadırıcı olalım diye yazdım tekrar yazayım emin olmadan yazmayın. :D
İlanda By Peugeot sport yazıyordu mat fümeydi ve 18 jant vardı 208 orjinal beygirmiş ve rengide orjinalmiş ben o aracı kasttetim ama yukarıda bir arkadaş onun BPS olmadığını görünümünü ona çevirdiğini söyledi bende tatmin oldum keşke hergün belirtmeseydin :) o zamanlar aracımı satmıyordum şimdi satmadan müşterim bile hazır sadece öğrenmek amacıyla yazdım çok bilgim olsa bu konuda zaten konu açmazdım. Burda insanların bilgi ve birikimine ihtiyaç duydugum için sordum sadece teşekkür ederim bu arada belirttiğin için. İnşallah bende 208 alırım yakın zamandada çekeriz yanyana :)

Mehmet Opc
20-12-2019, 08:47
Kilitli diff sonradan mı takıldı yoksa elektronik Q2'yi mi kastediyorsunuz?

208 gti kullanmadım ama mito gerçekten sıkı bir arabaydı.

Q2 yi kastettim.

Mehmet Opc
20-12-2019, 08:50
Gecen sene 0 km by ps 105 bin Tlye satiliyordu. Bu sene yanlis hatirlamiyorsam eylul gibi bayiden 2 tane 0 km by ps satildi 120 bin Tlye. Hatta o araclardan birisi 9 bin km yapmis ve su an 145 bin TLden ***** sitede satista. Son 2 senedir kazali haric by psnin 100 bin Tl altina satildigini gormedim. 208 GTI guzel arabadir, vw grubu hot hatchler gibi duz yol araci degildir. Daha cok viraj icin yapilmis sasisi muhtesem bir aractir. Virajda eglenmeyi seviyorsaniz 208 GTI onerebilirim. Bence ***** sitede ki rakamlara cok takilmayin gercekten satmak isteyen birisiyle fiyat konusunda orta noktalarda bulusabilirsiniz.

Bulsam ciddi satmayı düşünen biri ilana koymadan anlaşırsak almak istiyorum. Tek isteğim JBL olsun siyah renk olmasın bide değişen olmasın birde kronik sorunu olan 1-2 parçası var onların değişmiş olması yeterli. Ketçap mayonezde olabilir biraz fazla şey istediğimi biliyorum :D

BARR
20-12-2019, 09:07
İzmirdeki ZZ'lerden sonra piyasa artar.
BERKAY Koçero.

SeRKaN
20-12-2019, 12:40
İlanda By Peugeot sport yazıyordu mat fümeydi ve 18 jant vardı 208 orjinal beygirmiş ve rengide orjinalmiş ben o aracı kasttetim ama yukarıda bir arkadaş onun BPS olmadığını görünümünü ona çevirdiğini söyledi bende tatmin oldum keşke hergün belirtmeseydin :) o zamanlar aracımı satmıyordum şimdi satmadan müşterim bile hazır sadece öğrenmek amacıyla yazdım çok bilgim olsa bu konuda zaten konu açmazdım. Burda insanların bilgi ve birikimine ihtiyaç duydugum için sordum sadece teşekkür ederim bu arada belirttiğin için. İnşallah bende 208 alırım yakın zamandada çekeriz yanyana :)

:) hayırlı alışverişler

B.Koçer
23-12-2019, 15:04
BERKAY Koçero.

Canım sana ne lazım :D

allure gti ?

ZZ İZMİRDE plaka sı zz gördüğünüz her 208 ile bağlantım var yardımcı olurum :D

B.Koçer
23-12-2019, 15:06

Benimde kulağıma ılıstı arkadasıma demıs bırı ben gtı 95 ıstıyorum benım sıyah olana

70 bınde daha tavanlı falan

demısler sızın araca cok pejo sport vardı o paraya

bende dedım kı pejo sportun bundan haberı varmı :DD

BARR
23-12-2019, 15:27
Canım sana ne lazım :D

allure gti ?

ZZ İZMİRDE plaka sı zz gördüğünüz her 208 ile bağlantım var yardımcı olurum :D

Dahatemizinigörmedik.biz

levent
23-12-2019, 22:37
BERKAY Koçero.

Cem'dekini satarız isteyen olursa.

Komple yetkili bakımlı, hatasız kazasız tramersiz

70 bin km de.

2014 cam tavanlı siyah renk thp200, 98 bin TL :)

levent
23-12-2019, 22:38
Benimde kulağıma ılıstı arkadasıma demıs bırı ben gtı 95 ıstıyorum benım sıyah olana

70 bınde daha tavanlı falan

demısler sızın araca cok pejo sport vardı o paraya

bende dedım kı pejo sportun bundan haberı varmı :DD

bi üst mesaja yazdım bak 98 istiyorum ben de aynısına yavrum ama 95 e veririm :D

cess
24-12-2019, 23:19

Kendi mesajımı güncelleyim, 1 hafta oldu gti ı alalı, şimdilik memnumum, kafama takılan birşey var, onada perşembe günü bakıcaz, çözeriz inş.

ZX-636R
05-01-2020, 16:13
4 senedir 208 GTI sahibi olan biri olarak söyleyebilirim ki yol tutuş ve fren konusunda beklentilerini karşılayacaktır.

hızlanma konusunda ise zaten Mito dan çok daha iyi

Drive Fast
05-01-2020, 18:19
Kronik sorunları halledilmiş temiz vaziyette bir 208 gti ve adam akıllı bir lastik seti ile çok eğleneceğinize garanti verebilirim.
Çok yakın bir arkadaşımda var çok zevkli ve her anlamda tatmin eden bir araba

sanctuary35
05-01-2020, 19:25
Cem'dekini satarız isteyen olursa.

Komple yetkili bakımlı, hatasız kazasız tramersiz

70 bin km de.

2014 cam tavanlı siyah renk thp200, 98 bin TL :)

araç hanemize geçmiştir konu kapabilir

E46
07-01-2020, 16:05
Hayirli olsun cok guzel arac kazasiz cezasiz

fthdrn
20-01-2022, 18:11
var mı 208 gti temiz referanslı ???