Orijinalini görmek için tıklayınız : X box one x alinir mi?
Cimmeria
23-12-2019, 19:23
Cok cok uyguna alma firsatim var, evde 4k tv de var. Cok oynamam ama 2-3 gunde bir illa oynarim bir iki saat diye dusunuyorum.
sizce alinir mi yoksa ps5 mi beklesem ne dersiniz?
onursumer
23-12-2019, 22:22
uzun suredir one x kullanıyorum , bence şuan alınabilicek en iyi konsol ps5 için ortalama 1 sene daha beklemeniz lazım ki ps5 çıktığında xbox un da yenisi çıkıcak :)
ChuckBartowsKi
25-12-2019, 13:45
Ben her zaman playstation dan yanayım sadece forza için xbox alınabilir o da bir oyun için değer mi :)
uykucu96
25-12-2019, 17:19
bence alınır konsolların bir birlerinden farkı yok herkes forza için xboxa değer mi diyor ama xbox da sadece forza yok ki ps de olan nerdeyse bütün oyunlar var olmayan da ps için oyunlar her iki şirketinde elinde tutması gereken koz zaten sıfırı pahalı ama yurt dışından ya da ikinci el alınabilir şayet ps4 alıpta fifa oynayacağıma ki Gran Turismo Sport harici ps'nin araba yarışı harici elinde bir koz yok forzanın kalitesiyle de gts baş ölçüşemez xbox alırım fifa artı yanında forza da oynarım
Geçen hafta Teknosa'da gördüm. One S'in X'e göre sadece 4k farkı varsa alınabilir.
https://i.hizliresim.com/NLm42k.jpg (https://hizliresim.com/NLm42k)
https://i.hizliresim.com/kMmg8v.jpg (https://hizliresim.com/kMmg8v)
OneS'in std Xbox'a göre 4k farkı var sadece, belki az bişey işlemci gücü...
Ama Xbox X ile S arasındaki fark büyük.
Bence direkt alınır. Bir de gamepass üyeliği patlatılır...
Cimmeria
12-02-2020, 23:13
alinirmis hakikaten :)
4ktvde ciddi zevkli oluyormus...
RafetAraç
16-02-2020, 11:25
bende almayı düşünüyorum ama 3.299tl aşırı pahalıymmış ya
Tüm xbox serilerini kullandım 360dan bu yana. X bariz farklı kesinlikle al derim.
Bir de şu konsolları oyun olarak görmeyin sadece, netflix-youtube-spotify vs gibi programları da smart tvlere göre çok daha iyi performansta kullanabilirsiniz.
CloudGrey
19-02-2020, 09:28
boşuna almayın.
3 ay kadar xbox one x kullandım hiç bir işe yaramıyor.
sadece forza horizon oynadım oda sanıyorum 10 saat gibi bir sürede bitti. sonra aleti sattım.
pubg'de vardı 10 saatte onu oynadım o joistik ile bir adam vuramadım.
online oyun oynayayım dersen yıllık 200 tl. oyunlar zaten 500 tl.
ne olursa olsun pc gibisi yok
onursumer
19-02-2020, 09:40
boşuna almayın.
sadece forza horizon oynadım oda sanıyorum 10 saat gibi bir sürede bitti. sonra aleti sattım.
hem pc hem ps4 hemde xbox one x kullanıcısıyım
işe yaramadığı bir durum kişiye gore değişir kullanamadım bana gelmedi desen daha doğru
en başta forza7 oynadan xbox satarak büyük hata yapmıssın zaten :)
CloudGrey
19-02-2020, 09:48
hem pc hem ps4 hemde xbox one x kullanıcısıyım
işe yaramadığı bir durum kişiye gore değişir kullanamadım bana gelmedi desen daha doğru
en başta forza7 oynadan xbox satarak büyük hata yapmıssın zaten :)
bıktım hep aynı, online oynim kankilerle desen sene olmuş 2020 hala oyunda atlamalar sıçramalar var.arkadaşın bir önünde bi arkanda bide bakıyorsun yok.birde para ödüyorsun.
fps oyun kabileyeti zaten sıfır her konsolda olduğu gibi...
gta5 in almıştım en çok , pc performansı yanında xbox faciya ötesi.. (gtx1070 ekran kartı i7 işlemcili)
forza serilerinin zaten alayı aynı 3 5 7 , horizon 2-3-4 hepsini oynadım...
kısaca 3200e değmez.
ben 2000 alıp 2000e satmıştım.
ayrıca forza artık pc içinde mevcut.
onursumer
19-02-2020, 10:19
bıktım hep aynı, online oynim kankilerle desen sene olmuş 2020 hala oyunda atlamalar sıçramalar var.arkadaşın bir önünde bi arkanda bide bakıyorsun yok.birde para ödüyorsun.
fps oyun kabileyeti zaten sıfır her konsolda olduğu gibi...
gta5 in almıştım en çok , pc performansı yanında xbox faciya ötesi.. (gtx1070 ekran kartı i7 işlemcili)
forza serilerinin zaten alayı aynı 3 5 7 , horizon 2-3-4 hepsini oynadım...
kısaca 3200e değmez.
ben 2000 alıp 2000e satmıştım.
ayrıca forza artık pc içinde mevcut.
bendede 1080 var ama gene xbox açıp oynuyorum :)
one x bence hala üretilmiş en iyi en kullanışlı konsol + 3 sene sonra oyunumu açmıcak derdi yok
PS5 gelene kadar xbox one s 1tb aldım. Oyun çokluğu malesef PS kadar yok. Çok beğenmedim. Horizon4, FM7 ve Division2 var şu an. Horizon4'de arkadaşlarla roll ve yarış yapıyoruz geziyoruz eğlenceli oluyor. Onun dışında xbox'ın "bence" bi değeri yok gözümde bi playstation olamaz. :D
Cimmeria
19-02-2020, 15:24
valla ben aldim memnunum, amazon netflix gibi uygulamalari tvden daha verimli.
Oyun olarak zaten gunlerce oynayan biri degilim ama forzalar var, nba 2k var, mortal kombat var var oglu var, gamepass cok mantikli zaten, 4k tv ile birlesince cok ciddi grafik farki var.
ps pro ile x box x arasinda 4k karsilastirmasi yapinca x box baya basarili,
tabi ben ingilterede aldim, turkiyeye gore fiyatlar komik kaliyor :)
Kesinlikle spoty, netflix, youtube oyun dışında bunları kullanan kişiler için çok kullanışlı hızlı bir şekilde geçiş yapılıyor expolerdan bile hızlıca dizi film açıp izleyebiliyorum
boşuna almayın.
Sana hitap etmemiş olabilir tabiki ama hiçbir işe yaramıyor boşa almayın falan iddialı olmuş.
10 yılı aşkındır konsol kullanıyorum, X de bunların gelmiş geçmiş en iyisi. Dediğim gibi sadece oyun odaklı değil uygulamalarda da çok iyi netflix youtube spotify gibi.
Forza Horizon 10 saat oynadım demişsin sanırım sadece hikaye oynamışsın bitti dediğine göre. Bu oyunların hikaye kısmı adı üstünde hikaye, online can veriyor bunlara sıkılmadan uzun süre oynanır.
Forza 7 halen oynuyoruz, 50 kişilik bir grubumuz var techturkeyden, haftanın belli günleri girip gazlıyoruz. Hoplama sıçrama kaybolma bizde olmuyor o senin oynadığın arkadaşlarının interneti ile alakalı sanırım.
Pubg oyundan saymıyorum ben, optimizasyon sorunları her zaman pcde de vardı. Hem pc hem xboxa aldım girip 2 kez oynamadım.
BF ve COD serilerinde gayet iyi performansı var, sadece biraz oynamaya alışman gerekiyor.
Bu arada bende de monster en üst serilerinden laptop var 1660ti kartlı, yakın zamanda aldım ama xbox halen en büyük rahatlık.
Xbox'a veya PS'ye işe yaramıyor diyen carbılır :P
Xbox'ı iyice öne çıkaran hem X hem de Gamepass oldu, PC ile birlikte Ultimate aldım... Uzundur Xbox'a tü kaka diyen PS'ciler PSNow sistemi bizde olmayınca Gamepass'e hayranlıkla bakmaya başladı ve ciddi ciddi Xbox alanlar oldu bu sayede.
Bende üçü de var, PC, Xbox One, PS4 :D 4k monitörüm veya TV falan olsa X ve Pro alacağım da, şimdilik yemiyor :D
CloudGrey
20-02-2020, 08:54
Xbox'a veya PS'ye işe yaramıyor diyen carbılır :P
Xbox'ı iyice öne çıkaran hem X hem de Gamepass oldu, PC ile birlikte Ultimate aldım... Uzundur Xbox'a tü kaka diyen PS'ciler PSNow sistemi bizde olmayınca Gamepass'e hayranlıkla bakmaya başladı ve ciddi ciddi Xbox alanlar oldu bu sayede.
Bende üçü de var, PC, Xbox One, PS4 :D 4k monitörüm veya TV falan olsa X ve Pro alacağım da, şimdilik yemiyor :D
ps ile xbox savaşından anlamam :D yesinler birbirini
bence pc varken konsol gereksiz.
bende xbox one x 4k tvye bağlı idi süper bir fark yok çünkü alet içeri fps basamıyor. zaten 60'ı geçmiyor hatta hiç görmüyor bile...
gta5te 30 fps idi :D görüntü 4k olsa ne olur..
pcde asus 144hz full hd monitörde forza,gta5 vs daha doyurucu idi.
pcmi satıp arada oynarım diye xbox one x almıştım , keşke pcyi hiç satmasaydım...
aşırı pişman oldum , neyseki o sırada birşeyler oldu zararsız sattım , xboxdanda kurtulup tekrar pc'ye dönebildim..
hele bu fiyatlarlar "oyun oynamak" isteyenler için yegane tavsiyem 3300e xbox alacaklarına 5K'ya avaraj bir pc toplasınlar...
Cimmeria
26-02-2020, 14:43
ps ile xbox savaşından anlamam :D yesinler birbirini
bence pc varken konsol gereksiz.
bende xbox one x 4k tvye bağlı idi süper bir fark yok çünkü alet içeri fps basamıyor. zaten 60'ı geçmiyor hatta hiç görmüyor bile...
gta5te 30 fps idi :D görüntü 4k olsa ne olur..
pcde asus 144hz full hd monitörde forza,gta5 vs daha doyurucu idi.
pcmi satıp arada oynarım diye xbox one x almıştım , keşke pcyi hiç satmasaydım...
aşırı pişman oldum , neyseki o sırada birşeyler oldu zararsız sattım , xboxdanda kurtulup tekrar pc'ye dönebildim..
hele bu fiyatlarlar "oyun oynamak" isteyenler için yegane tavsiyem 3300e xbox alacaklarına 5K'ya avaraj bir pc toplasınlar...
oyun oynama aliskanligi ile ilgili aslinda tamamen.
Ben surekli bilgisayar ile calistigimdan strateji oyunlarini cok sevsem de artik bilgisayarda oyun oynamaya halim kalmiyor, dolayisiyla koltukta yayilip fora ya da nba2k ya da bilimum dovus oyunlari oynamak rahat geliyor. Keza witcher vs oyunlari da gamepadle oynamak keyifli.
Strateji veya fps kasmiyorsan pcde oyun bana eziyet.
Ha 3000-4000 arasi para verirmiyim dersen vermem :) ben burda 1 haftalik x box xi 180 pounda aldim, yenisi cikana kadar takilirim :)
Bir de konsolun güzelliği, sabit çalışıyor olması. PC'de oynuyorum, bi yeri bi dönüyosun zırt kalıyor ekran, 1sn bile olsa donmalar oluyor, öyle şeylerle karşılaştım mı kaldırıp atasım geliyor. Konsolun bu güzelliği var. Ha onda da böyle optimizasyon özürlü şeyler olmuyor mu oluyor ama daha az.
Apple gibi "sırf orada çalışması"na yönelik bir çalışma mantığı hakim. Bu da başlı başına yetiyor.