Orijinalini görmek için tıklayınız : e90-e60-c180 aranıyor
evet 3 farklı model arıyorum ne yazık ki tek bir seçenek üzerinde yoğunlaşamadım piyasa yüzünden
e90 3.16i -3.20i benzin/lpg 2009 ve üzeri LCİ arıyorum otomatik , sunroof ve ışık paket şart bej döşeme tercihen maks km 150bin
e60 520d LCİ , joiystick sunroof vb dolusunu arıyorum maksimum km 200bin
c180 2011 sonu ve 2012 model 7 ileri iç dış makyajlı cam tavan amg tüp takılan versiyon olacak maksimum km 150bin
değişen boya takıntım yok tamir tadilat görse dahi eli yüzü düzgün , yürüyeni güven veren araçlar olur , ağır hasarlılar da olur , ölücü mezarcı değilim aracın hakkı neyse onu veririm paramız hazır araç bulamadık , kendinizde ya da eşiniz dostunuzda var ise paylaşın lütfen araç aramaktan gına geldi
bosporuss06
03-01-2020, 13:46
Bütçe nedir?
Bütçe nedir?
140 bin lira bütçe var aracına göre farklı miktarlar düşünüyorum abi
i-vtec07
03-01-2020, 21:21
2011 184 lük e90 320d im var renk füme 165 bin km de. Sunroof bi xenon ışık paket var. Araçta sadece deri koltuk yok içi siyah ve piono black detaylar var fabrikasyon olarak. Bakımı yeni yapıldı motor şanzıman sorunsuz. Sol ön kapının ve sağ ön kapının altınde lokal olarak birde sağ arka kapıda yüzeysel boya var . Anahtarla çizilidiği için boyandı hepsi. Dediğim gibi lokal boyalar. Çizik haldeki öncesi fotoları.mevcut. Düşünürsen d.m atabilirsin.
e90da dizel düşünmüyorum teşekkürler
bosporuss06
08-01-2020, 07:12
o bütçeye istediğin aracı bulabilirsin.bulamıyorsan sıkıntı var demek.
140 bin lira bütçe var aracına göre farklı miktarlar düşünüyorum abi
140.000 tl bütçeyle e60 e90 ve c180 bulamamak! çok zor bi ihtimal. Bahsettiğiniz araçlar min 80.000- max 120.000 TL arasında zaten. 140 lı rakamlara f30 satıyorlar.
benzer üçlemeye yaklaşık 1 aydır bende bakıyorum, yok abicim yok!
temiz alınabilecek bir 2008 E60 çıktı karşıma 140bin TL! birde 200binde, benim ilanlarda bulamadığım temiz C180 AMG facelift/320d coupe/E60 önerilerine her türlü açığım :D
wolkanku
08-01-2020, 12:20
temiz alınabilecek bir 2008 E60 çıktı karşıma 140bin TL! birde 200binde, benim ilanlarda bulamadığım temiz C180 AMG facelift/320d coupe/E60 önerilerine her türlü açığım :D
piyasada hışır olmamış araba bulmak zor, özellikle bmw çok dertli iş, p.zevenklerin eline düşmemişini bulmak zor, düşüp de kurtulacak gibi olanlar iyi para yer.
e tabi bakımlısı da , haklı olarak fiyatını bunlardan farklı tutuyor.
Low-Rider yeni aracını alana kadar 5 tane f10 520d , 2 tane a5 baktı, bu süreçte eksiksiz her gün mesaj ve sesli mesajlarla arabanı bana sat, evli çocuklu aile babasının ihtiyacı o araba dedi :) her hafta kademeli olarak fiyat teklifini arttırdı ama ona şunu söyledim, totalde 7 araba baktın aradığını bulamadın, ben sana arabamı satsam bu arama sarmalına ben gireceğim, hiç o stresi çekesim yok demek durumunda kaldım.
neyse ki yeni aracını aldı artık mutlu mesut biniyor, yakında açar konusunu.
o bütçeye istediğin aracı bulabilirsin.bulamıyorsan sıkıntı var demek.
140.000 tl bütçeyle e60 e90 ve c180 bulamamak! çok zor bi ihtimal. Bahsettiğiniz araçlar min 80.000- max 120.000 TL arasında zaten. 140 lı rakamlara f30 satıyorlar.
abiler iyisiniz hoşsunuz ama ankara içerisinde tam 9 tane , şehir dışında 3 tane araca gittim baktım evet bu paralara araç yok, 140bine satılan f30ların hepsi ağır hasar kayıtlı 3-4 parça değişenli araç aramaktan o kadar yorgun düştüm ki inanın araç yok bu fiyatlara istediğimiz gibi yok en azından
neyse beni anlayan birisi çıkmış en azından varol hocam, satıcılarla dövüşmekten onların yalanlarıyla uğraşmaktan bıktım bir araca bakmaya gittim şuan ilanını kaldırmış 07AIS plaka bir c180 gittiğimde araba çekme belgeliydi adam bunu telefonda söylemedi bile siz düşünün bu satıcıların aymazlığını
177 tdi quattro bakın, henüz o kadar abarmadı fiyatlar :)
Ekleme: İlanım falan yok, tavsiye ettiğim bir model olduğu için yazdım.
piyasada hışır olmamış araba bulmak zor, özellikle bmw çok dertli iş, p.zevenklerin eline düşmemişini bulmak zor, düşüp de kurtulacak gibi olanlar iyi para yer.
e tabi bakımlısı da , haklı olarak fiyatını bunlardan farklı tutuyor.
Low-Rider yeni aracını alana kadar 5 tane f10 520d , 2 tane a5 baktı, bu süreçte eksiksiz her gün mesaj ve sesli mesajlarla arabanı bana sat, evli çocuklu aile babasının ihtiyacı o araba dedi :) her hafta kademeli olarak fiyat teklifini arttırdı ama ona şunu söyledim, totalde 7 araba baktın aradığını bulamadın, ben sana arabamı satsam bu arama sarmalına ben gireceğim, hiç o stresi çekesim yok demek durumunda kaldım.
neyse ki yeni aracını aldı artık mutlu mesut biniyor, yakında açar konusunu.
gördüm instagramda A5 i çiçek gibi araba, hayırlı olsun bu arada güle güle binsin :) bu arada Low-Rider en son teklife nerede kaldıysa 5bin üstünü teklif ediyorum :D kafamda 8-10 olabilecek model vardı CLK mercedesten, R53 miniye, F10 bmw’den Touring E60 a vs vs yani anlıyacağınız üzere tek derdim temiz, kafam rahat mutlu binebileceğim herşey olur derdindeyim almadan önce şu sorunu hallederiz, bunu X usta yapar diyeceğim tek şey arabayı alırken pasta cilası yada lastik değiştirmesi olsun istiyorum biraz da. Bir de yukarıda ki bahsettiğim skalayı küçültmeden bişey olmayacağını düşündüm 2 arabaya indirdim odaklanıp bakayım dedim ya bi sorunu çıkıyor, ya satıcısı pezevenk çıkıyor ya favoriye ekler eklemez satılıyor. Çok merak ediyorum nerede son bulacak bu iş, dediğim gibi 140-150 ye kadar aşırı temiz düzgün olması dahilinde biraz daha çıkılabilir araç önerilerinize kapım, mesaj kutum, herşeyim açık :D
neyse beni anlayan birisi çıkmış en azından varol hocam, satıcılarla dövüşmekten onların yalanlarıyla uğraşmaktan bıktım bir araca bakmaya gittim şuan ilanını kaldırmış 07AIS plaka bir c180 gittiğimde araba çekme belgeliydi adam bunu telefonda söylemedi bile siz düşünün bu satıcıların aymazlığını
Yav sorma Allah kolaylık versin, araba alacaklara. Ben hiç bu kadar araba alma konusunda sıkıntıya girdiğimi hatırlamıyorum, ortalık leş kaynıyor
wolkanku
08-01-2020, 14:10
gördüm instagramda A5 i çiçek gibi araba, hayırlı olsun bu arada güle güle binsin :) bu arada Low-Rider en son teklife nerede kaldıysa 5bin üstünü teklif ediyorum :D kafamda 8-10 olabilecek model vardı CLK mercedesten, R53 miniye, F10 bmw’den Touring E60 a vs vs yani anlıyacağınız üzere tek derdim temiz, kafam rahat mutlu binebileceğim herşey olur derdindeyim almadan önce şu sorunu hallederiz, bunu X usta yapar diyeceğim tek şey arabayı alırken pasta cilası yada lastik değiştirmesi olsun istiyorum biraz da. Bir de yukarıda ki bahsettiğim skalayı küçültmeden bişey olmayacağını düşündüm 2 arabaya indirdim odaklanıp bakayım dedim ya bi sorunu çıkıyor, ya satıcısı pezevenk çıkıyor ya favoriye ekler eklemez satılıyor. Çok merak ediyorum nerede son bulacak bu iş, dediğim gibi 140-150 ye kadar aşırı temiz düzgün olması dahilinde biraz daha çıkılabilir araç önerilerinize kapım, mesaj kutum, herşeyim açık :D
Yav sorma Allah kolaylık versin, araba alacaklara. Ben hiç bu kadar araba alma konusunda sıkıntıya girdiğimi hatırlamıyorum, ortalık leş kaynıyor
teklif edilen rakamlara satmadığımı duyan arkadaşlarım "kafayı yemişsin" " sat gitsin yine bulursun" diye bakıyor.
ancak durum ortada , kimle konusak leş çer çöp arabaları bebekler bebeği diye pazarlayan satıcılarla sinir stres harbi yaşıyor. o toplara hiç girmeden mutlu mesut devam etmek akıl karı şu dönemde.
inşallah gönlünüze göre araçlar bulursunuz.
teklif edilen rakamlara satmadığımı duyan arkadaşlarım "kafayı yemişsin" " sat gitsin yine bulursun" diye bakıyor.
ancak durum ortada , kimle konusak leş çer çöp arabaları bebekler bebeği diye pazarlayan satıcılarla sinir stres harbi yaşıyor. o toplara hiç girmeden mutlu mesut devam etmek akıl karı şu dönemde.
inşallah gönlünüze göre araçlar bulursunuz.
teşekkürler :)
şaka bi yana temizini bulmuşken zorunlu olmadıkça satmayın, ben günlük binmiyorum keyfi almak istediğim için tamamen mutlu bineceğim birşey arıyorum. inşallah buluruz çok fazla beklemeden
hakan308
08-01-2020, 22:26
770523784 benim aracim, anlattiklarim ne ise aracta odur. Ciddi alici iseniz yardimci olurum. Numaram 0 542 591 29 29
bosporuss06
09-01-2020, 13:34
Benim e60ım 226bin kmde.Satıp belki,düzgün bir 530 veya 535d hatta ellenmemiş lci fabrikasyon m paket 520d bulur alırım diye ilana koydum,1 haftada ilanı kaldırdım.Düzgün arabalar(oda bulabilirsen)inanılmaz yüksek fiyatta ilandalar.En önemlisi de bu piyasada kendi aracımı satıp,maceraya girmek akıl işi değil.Sıkıntı zaten bizde,durup durup kaşınıyoruz işte.
BMW / 3 Serisi / 320i / Premium / TEMİZ BAKIMLI DEĞİŞENSİZ BMW sahibinden.comda - 777453350 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-bakimli-degisensiz-bmw-777453350/detay)
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / Sahibinden cok temiz sahibinden.comda - 761525512 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-cok-temiz-761525512/detay)
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / 2012 BMW 3.20 İ BOYASIZ SUNROOF Bİ XENON sahibinden.comda - 776496018 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-3.20-i-boyasiz-sunroof-bi-xenon-776496018/detay)
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / SAHİBİNDEN BOYASIZ KAZASIZ DEĞİŞENSİZ IŞIK BAKIMLI BEJ SUNRUF sahibinden.comda - 767462363 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-boyasiz-kazasiz-degisensiz-isik-bakimli-bej-sunruf-767462363/detay)
Bu ilanların hiç birini tanımam. Var araç ama istenenleri karşılar mı bilemem tabi. Ha 2nci el piyasasının saçmalığına katılıyorum. Ama Biraz bekleyerek biraz araştırarak bulunabilir. 140 lara f30 alınır cümlemi yineliyorum. ki daha 3.16 lara bakmadım bile.