Orijinalini görmek için tıklayınız : Ucuz hızlı araba önerisi
Merhaba ilk arabamı alacağım
Max 25-30 bin bandında hızlı araç arıyorum.
Bankadan onay geldi, yaklaşık bir buçuk aydır arabalara bakıyorum ama aklımda
Saxo VTS, a3 1.8t (biraz daha bütçe ayırmam lazım a3 için) , sedicivalvole, gsi, 220 turbo, 200vi fakat bazıları gerçekten problem açarsa baya uğraşacağım otomobiller.
sizin önerileriniz ne oluhr? ne önerirsiniz?
Önerileriniz var mı?
Cimmeria
13-01-2020, 00:45
saydiklarinin hepsi artik cok eskimis cani bir cok defa alinmis arabalar, ilk araban olacagindan ve kisitli bir butce ile hareket edeceginden ben olsam roverlari elerim.
saxo en ideali ama o paralara bulunur mu bilmiyorum, sonra 1.8t bakardim o da olmadi astra gsi bakardim, bunlarin arasina clio rs de ekleyebilirsin bence
C2 VTS al ilk araç için hem güvenli pratik hemde yeterince güçlü.
Proton 218 Bulabiliyorsan alınır. 206 gti / 106 gti /
220 tomcat üzer doğrudan ele. 200 vi de 1.8 145 lik makina var turbo yok bir tık daha sağlıklı olabilir ama genel olarak rover'ın makinaları masraf açmaya müsait. Alır yaparım dersen ne ala.
Şuan ilanda 14 civarına satılık bir Xsara VTS var, yoğun bir ilgi istiyor. Güzel pazarlıkla alabilirsen eğer elinde kalan para ile baya sağlam bakım onarım yapar binersin.
Citroen / Xsara / 2.0 / VTS / Fiyat Son Satilmazsa İLANDAN KALDİRRİM.. sahibinden.comda - 766304941 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-fiyat-son-satilmazsa-ilandan-kaldirrim-766304941/detay)
Bu araba 2 ay önce istanbuldan satıldı 20+ rakamlara, alan arkadaş,dışındaki uzaylı modifiyesini yaptı, arabanın eski ilanındaki hali iyi duruyordu.
Bence hala bu rakama alınır bir araba, farklı bir dönemde olsam ben alırdım açıkçası.
Motoru ne durudma bilmiyorum ama elinde kalan para ile baya sağlam bakım yapılır buna. C sınıfı coupedir, makinası zu10j4rs 165 hp dir.
o saydıgın arabaların içinde en hızlısı ve zevklisi 220 dir yolda diger yazdıklarına el sallarsın :)
coolvtec
20-01-2020, 09:38
Clio RS olabilir temiz bulabilirsen 2.0 172hp.