Orijinalini görmek için tıklayınız : Şimdi ben hangisine pazarlık yapayım :)
Merhaba arkadaşlar önceki konumda araba fiyatlarının neye göre arttığını anlamadığımdan tam para birikti derken Kemal Sunal in başlık parası hesabı zam geliyordu. Yine muhteşem ***** sitede millet birbiriyle yarışıyor 250 binden aşşa s2000 kalmadı ki 2005 ler geçen ay 160-170k di.
Şimdi şu mazdada açıklamada ön rot kolu vs. ve bir parça değişimi 32 bin tl hasar kaydı çıkıyormuş ki adam sonra açıklamadan kaldırdı. Derken gel gelelim işler iyi gidiyor diyordum tam niyetlendim birde ne göreyim 1.5 ay önce 78 bin tl olan araç uçmuş sonra başka bir rx8 bakayım dedim r3 lerin hepsi 120 bin tl ye çıkarmışlar :)
şimdi bu araç 1,5 ay önce 78 bindi ve bu fiyata ***** sitede çıkmış ama aynı araç tasit com da şuanda 87 ye güncellemişler.
Şimdi araç sahibini arasam 87 bin tl denmi pazarlık yapayım yoksa 115 bin tl denmi :) sizce bu işin sonu ne olur
Mazda / RX / RX-8 / MAJESTY MOTORS' DAN 2011 RX-8 R3 RENESİS BOSE RECARO 70.000KM sahibinden.comda - 708952680 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-majesty-motors-dan-2011-rx-8-r3-renesis-bose-recaro-70.000km-708952680/detay/)
2.El Mazda RX İstanbul - 4467371 | Tasit.com (https://www.tasit.com/ilan/majesty-motors-dan-2011-rx-8-r3-renesis-bose-recaro-70-000km-mazda-rx-rx-8-4467371)
.::EmrE::.
20-01-2020, 00:04
75 teklif ederdim ben olsam max....
Rx8’in sandık motoru olmuştur 40-45 bin ... 80 bine satılmayan arabalar 110-120 den ilana girilmiş :)
75 teklif ederdim ben olsam max....
hocam kafamda zaten 70-75 arası teklif etmek var yani motor 8.9 8.7 veriyormuş en kötü bi 20k daha gider gibide... Dikkat ettiysen aynı arabayı aynı firma sahibindende 115 bin tl ye koymuş onu diyorum şimdi sahibindendeki ilanamı pazarlık yapacam yoksa tasitcom *** :D
Rx8’in sandık motoru olmuştur 40-45 bin ... 80 bine satılmayan arabalar 110-120 den ilana girilmiş :)
geçen sene sandik motor r3 15 bin + kdv 19 bin falandı şuan 45 r2 ler r3 sandık motor 70 bin tl
aracını satamayan gerçekten üzerine 15-20 bin ekleyip piyasayı bulandırıyor araba almak-satmak şu sıralar çok akıllıca gözükmüyor doğrusu
Bu ülkeye kaliteli benzin girmediği sürece böyle narin motorlu araçları haneme eklemem.Önceki araçlarımda da benzinden kaynaklı ciddi maddi sıkıntılar yaşadım ...
SpeedlinE™
20-01-2020, 07:13
ülkeye reset şart artık, ikinci el piyasası ne hale geldi yaa...
Fiyatı değişmeyenler diye bir başlık daha açmak lazım.
Motosiklet kullanıyorum, orda da durum aynı. Geçen hafta arkadaş için ilan sahibini aradım fiyat olması gereken +8di. Motorunuz güzel sorunu yok ama fiyat biraz pahalı değil mi diye sordugumda.. Şubat sonunda fuar var fiyatlar yükselcek dedi orda kapattık telefonu :)
aynı firmadaki bmw 4 takıpteydım yılbası oncesı 199 ılandaydı 2 ocakta 220 oldu su an 235
Emre-Dylan
20-01-2020, 23:09
Sandık motoru almış başını gitmiş bu saatten sonra 80 90k vermem için motoru 3 5k km önce değişmiş olması lazım. ***** sağlıklı rx8 ülkede 3 5 tane var hepsi saatli bomba bi motor gitse mıçtın. Teklife gelirsek 19.11.2019'da 87k'ya koymuş, sahibindende ise ocak 2020. Adam güncellemeyi unutmuşum diyip, kıvırabilir ama 1 2 ay sonra fiyatı düşer malumm alan olmayınca :D :D
Geçen yıl aynı durumda kalınca eski fiyat üzerinden ricacı olup 60.000tl kırımla pazarlığa başlamıştık benzeri bir araç için. Bence sizde makul bir şekilde durumun farkında olduğunuzu izah edip eski fiyatı üzerinden makul bir oranda pazarlık yapmayı teklif edebilirsiniz. Kabul etmezse, etmez mal adamın sonuçta ama bence deneyin, ha kabul etmezse de ticaret yapmayın(şahsi kanaatim).
Eskiden 500 lira pazarlik ederken bile utanırdin çekinirdim. Şimdi piyasa zaten saçma bir de satıcılar kendini zeki sanıyor. Son 1 haftada 4 5 araca ederinin 3-5 altını teklif ettik (44 olan arac icin 39a anlastik) hiçbiri olmaz demedi. Çünkü ederi o kadardi. Onlar da biliyor. Kesinlikle içinizden geçeni teklif edin zaten arkadaşlar yazmış rotary tam bir saatli bomba Trde... Kimse bizim bu tayfa gibi manyak takintilarla bakmiyor arabasina. Durumlari icler acisi oluyor. Acımayın derim... :)
i-vtec07
21-01-2020, 07:45
S2000 için bütceniz nedir antalyadaki kırmızı vsa sız için pazarlık edebilirim araç sahibini tanıyorum. Not : komisyon beklentim yok, sevabına :)
S2000 için bütceniz nedir antalyadaki kırmızı vsa sız için pazarlık edebilirim araç sahibini tanıyorum. Not : komisyon beklentim yok, sevabına :)
hocam şuan bütçem s2000 i zor karşılar 100k kadar rx8 ve müdaili araçlar bakıyorum. bi 6.30ci gördüm 2005 150 demiş piyasasi 120 civarı indirim yapmadı ama o düşerse onada bakıyorum yani s2000 şuan rüya gibi birşey
araç budur BMW / 6 Serisi / 630Ci / 630Ci / Biblo Satıştaaa Farkındalık Yaratmak İsteyenlere sahibinden.comda - 612015694 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-biblo-satistaaa-farkindalik-yaratmak-isteyenlere-612015694/detay/)
Eskiden 500 lira pazarlik ederken bile utanırdin çekinirdim. Şimdi piyasa zaten saçma bir de satıcılar kendini zeki sanıyor. Son 1 haftada 4 5 araca ederinin 3-5 altını teklif ettik (44 olan arac icin 39a anlastik) hiçbiri olmaz demedi. Çünkü ederi o kadardi. Onlar da biliyor. Kesinlikle içinizden geçeni teklif edin zaten arkadaşlar yazmış rotary tam bir saatli bomba Trde... Kimse bizim bu tayfa gibi manyak takintilarla bakmiyor arabasina. Durumlari icler acisi oluyor. Acımayın derim... :)
ben e36 yı almaya gittiğimde 27 bin tl yazıyordu 94 model zincirli motor 290 bindeydi ve gerçekten çok temiz araç 3.18is 22 bin tl ye aldım telefonda fiyat düşmedi gittiğimde vazgeçtim diye döndüğümde düştü ama gel gelelim satmıcak adam küfür ediyor karşılık veriyorsunuz.
alıcı : alo bmw için aramıştım bütçem 130k ne düşünüyorsunuz
satıcı: kardeş benim arabam Tr de tek sen git dökük yıkıklara bak amk
böyle diyen adamdan araba alınırmı ?
hocam şuan bütçem s2000 i zor karşılar 100k kadar rx8 ve müdaili araçlar bakıyorum. bi 6.30ci gördüm 2005 150 demiş piyasasi 120 civarı indirim yapmadı ama o düşerse onada bakıyorum yani s2000 şuan rüya gibi birşey
araç budur BMW / 6 Serisi / 630Ci / 630Ci / Biblo Satıştaaa Farkındalık Yaratmak İsteyenlere sahibinden.comda - 612015694 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-biblo-satistaaa-farkindalik-yaratmak-isteyenlere-612015694/detay/)
sosyal sorumluluk projesi sanki ak :D farkındalık yaratmak isteyeneymiş
neyle bastığını da yazmamış yay press falan olabilir, takasta da "fiyatı şişirilmemiş" f10 dizel diyor, istiyor ki sadece o kucağa alsın :D bence alınacak araba değil o paraya 645ci da var dah düşük km ve orijinal olan
Allah akıl fikir versin
sosyal sorumluluk projesi sanki ak :D farkındalık yaratmak isteyeneymiş
neyle bastığını da yazmamış yay press falan olabilir, takasta da "fiyatı şişirilmemiş" f10 dizel diyor, istiyor ki sadece o kucağa alsın :D bence alınacak araba değil o paraya 645ci da var dah düşük km ve orijinal olan
Allah akıl fikir versin
Mavi sislerine kurban, farkındalık spec.
Mavi sislerine kurban, farkındalık spec.
onların piyasaya nam salmış bir ismi var , "Deli Mavi Zenoğn" :D
ben e36 yı almaya gittiğimde 27 bin tl yazıyordu 94 model zincirli motor 290 bindeydi ve gerçekten çok temiz araç 3.18is 22 bin tl ye aldım telefonda fiyat düşmedi gittiğimde vazgeçtim diye döndüğümde düştü ama gel gelelim satmıcak adam küfür ediyor karşılık veriyorsunuz.
alıcı : alo bmw için aramıştım bütçem 130k ne düşünüyorsunuz
satıcı: kardeş benim arabam Tr de tek sen git dökük yıkıklara bak amk
böyle diyen adamdan araba alınırmı ?
Hocam siz daha tecrubelisinizdir ama olayın ustune canli bir ornek vereyim size.
Az önce alımdan geldik. Ustelik benim eski sattigim aracim. 3 sene sonra yakin arkadasima aldik. Ama arabanin benim sattigim haliyle alakasi yok. Ben yaklasik 15k masraf edip cicek gibi tum evraklari sifir katalogu opel club kartı ve orijinal parcalariyla 19500e vermistim simdi ise arabanin afedersiniz anasini aglatmislar calisan ozenle yapilan herseyi gavur mali gibi enteresan bir sekilde sokup bozmuslar, hali icler acisiydi ve 27 yazmislardi. Sadece benim eski aracim diye gecmisini ve mazisini bildigimiz icin romantik davrandik 300km yol gittik ve 22 ye araci aldik. Eski sahibi oldugum ve aracı civatasina kadar bildigim icin istedigi fiyatin ütopik oldugunu o da biliyordu ve anlastik. Simdi tamirhaneye cektik komple sifirdan yapılacak... Yani mal kendini belli eder hocam, binen de az cok arabasi kadardir (sözüm meclisten disari) o yuzden ticaretin ayibi olmaz, hakederi olur düşüncesindeyim. Ölücü değiliz sonuçta hicbirimiz, burda herkes az cok aractan anlar. O yuzden tekrar söylüyorum bence acımayın. Laf soz olursa da eyvallah der gidersiniz...
rx8 konusunda aşırı bilgim yok ancak şeytana uyayım benim e90'nın yanına çekeyim mi dedim de sonra kafam karıştı. Sonra bütçem dahilinde şu aracı buldum 1aydır duruyor: Mazda / RX / RX-8 / Mazda RX 8 2006 temiz kullanım, duzenli merser servis bakımlı sahibinden.comda - 769705506 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-rx-8-2006-temiz-kullanim-duzenli-merser-servis-bakimli-769705506/detay/)
sahibinin ismini aratınca doktor çıkıyor ve açıklamadan arabadan anlıyor. Ancak kompresyon durumu motor istiyor demek midir? misal bu aracı neden düşünmediniz?
Ayrıca bir ara izmirde 55 civarında olan aracı incelemeye gittim. Aracın içinden geçilmiş 50e bırakıyordu ama 20-30k harcansa gene adam olmaz gibi geldi bulaşmadım. Şu linkini attığım da masraflı mıdır?
redbull35
23-01-2020, 07:54
Bu galerideki S3 e pazarlık yaptık. 280 e anlaştık arabada hata kusur yok dendi. Araştırdık ettik dolu hasarı çıktı. Biz vazgeçince ilanı 310 a çıkardılar.
Hocam siz daha tecrubelisinizdir ama olayın ustune canli bir ornek vereyim size.
Az önce alımdan geldik. Ustelik benim eski sattigim aracim. 3 sene sonra yakin arkadasima aldik. Ama arabanin benim sattigim haliyle alakasi yok. Ben yaklasik 15k masraf edip cicek gibi tum evraklari sifir katalogu opel club kartı ve orijinal parcalariyla 19500e vermistim simdi ise arabanin afedersiniz anasini aglatmislar calisan ozenle yapilan herseyi gavur mali gibi enteresan bir sekilde sokup bozmuslar, hali icler acisiydi ve 27 yazmislardi. Sadece benim eski aracim diye gecmisini ve mazisini bildigimiz icin romantik davrandik 300km yol gittik ve 22 ye araci aldik. Eski sahibi oldugum ve aracı civatasina kadar bildigim icin istedigi fiyatin ütopik oldugunu o da biliyordu ve anlastik. Simdi tamirhaneye cektik komple sifirdan yapılacak... Yani mal kendini belli eder hocam, binen de az cok arabasi kadardir (sözüm meclisten disari) o yuzden ticaretin ayibi olmaz, hakederi olur düşüncesindeyim. Ölücü değiliz sonuçta hicbirimiz, burda herkes az cok aractan anlar. O yuzden tekrar söylüyorum bence acımayın. Laf soz olursa da eyvallah der gidersiniz...
hocam adamlar küfürü basıyor :) telefonda delikanlılık ayrı birşey durduk yerede mahkemelik olmanın anlamı yok zaten normalde değerini yazanda var şuanda r3 ilanları var 85 ede var ama işte beklerken hazır birikenide yiyoz. Şuan 6.30 bakıyorum 2005-2006 bakalım artık dediğim gibi evladiyelik birşey yapmak istiyorum ben
Maalesef beklediğiniz her gun fiyatlar daha da artacak. Özellikle son 7 8 yıldır almadiginiz bir urunu daha sonra daha ucuza alma devri tamamen bitti. Nakitiniz yoksa bile hazir faizler dusukken kredi çekip almak bile mantikli oldu çünkü maaslar artmiyor ama ayni paraya 3 ay sonra o araci alamiyorsunuz.. Begendiginiz veya temiz oldugunu dusundugunuz bi arac bulursaniz paraniza da yuzde 20 yakinsa hic çekinmeyin teklif verin derim. Mesela favimda bir rcz vardi ama fiyatı piyasanın cok ustunde 98 yazmis. Simdi bildirim geldi 89a indirmis. :) Umarim aradığınız aracı bulursunuz.
R3 motoru en son 75 bin adam akıllı rektefiye olmuyor kim ne derse desin yarın bir gün motoru bittiğinde eninde sonunda 75 kaçar adama :) ama o kasaya aşığım para olsa 2 arabalık dueum olsa alır koyarım kenara şuan piyasadaki alınacak en mantıklı araba mersindeki beyaz araba sandık motorlu 1 parça boyası var çok temiz bir araçtı hala öyleyse