Orijinalini görmek için tıklayınız : infiniti fx37s 30gt alınır mı ?
Bu iki araç hakkında bilgisi olan var mıdır ? aslında gönlümde benzinli olanı var ama kilometreler hep 200 bin üzerinde , haliyle korkutuyor.
sanırım 350z ile aynı makine var benzinli olanda , nasıl araçlardır , parçası masrafı elektroniği ?
bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
PiscocuK
21-01-2020, 22:09
Takip. Zaten 3 tane var ilanlarda paylasiriz :)
Bu iki araç hakkında bilgisi olan var mıdır ? aslında gönlümde benzinli olanı var ama kilometreler hep 200 bin üzerinde , haliyle korkutuyor.
sanırım 350z ile aynı makine var benzinli olanda , nasıl araçlardır , parçası masrafı elektroniği ?
bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
Aynen altyapı Nissan
Amerika'da çok yaygınlar haliyle, ben zamanında Altima Coupe 3.5 aldığımda biraz araştırmıştım sağda solda, genel olarak edindiğim Infiniti izlenimi epey başarılı olduğu yönünde
Ama yine bunlarda da bakarsan bağ, bakmazsan dağ olma olayı var. Amerikalılara dayanıyorsa bize her türlü dayanır diye tahmin ediyorum :D Mercedesten falan daha reliable
Ben genel bir kontrol ettirip bir falsosu yoksa "sorun çıkaracak mı" endişesi olmadan binerdim. Ki o sıralar 8 yaşında olan çakılı dolu Altima'yı 150 ila 160bin km aralığında kullanıp satmıştım o sırada ne elektronik donanımlarda ne mekanikte bir sorun yaşamamıştım saat gibiydi
Aynen altyapı Nissan
Amerika'da çok yaygınlar haliyle, ben zamanında Altima Coupe 3.5 aldığımda biraz araştırmıştım sağda solda, genel olarak edindiğim Infiniti izlenimi epey başarılı olduğu yönünde
Ama yine bunlarda da bakarsan bağ, bakmazsan dağ olma olayı var. Amerikalılara dayanıyorsa bize her türlü dayanır diye tahmin ediyorum :D Mercedesten falan daha reliable
Ben genel bir kontrol ettirip bir falsosu yoksa "sorun çıkaracak mı" endişesi olmadan binerdim. Ki o sıralar 8 yaşında olan çakılı dolu Altima'yı 150 ila 160bin km aralığında kullanıp satmıştım o sırada ne elektronik donanımlarda ne mekanikte bir sorun yaşamamıştım saat gibiydi
hiç hayatımda yüksek km araç almadım , hatta 50 bin km nin üstünde aracım olmadı öyle söyleyeyim :) o yüzden biraz tedirgin oluyorum ama çok istediğim de bir araç. makinesi sağlamsa gerisi zaten bir şekilde çözülür..
PiscocuK
22-01-2020, 09:13
Tek kotu yani otomatik olmasi bence
manuelle suv yan yana koyamadım. Kapıya bile koymam açıkçası :)
bi ara bende fazlasıyla takmıştım ama sadece takılı kaldım :D
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/237487-infiniti_g37_3_7_v6__nissan_350z.html?highlight=
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/216869-infiniti_fx35_fx37_.html?highlight=
manuelle suv yan yana koyamadım. Kapıya bile koymam açıkçası :)
bence emre abi g37 ile karıştırdı fx37i :)
PiscocuK
22-01-2020, 17:21
bence emre abi g37 ile karıştırdı fx37i :)
Hahaha pardon kuzenim yazmis :)
Tam soyledigin gibi kardesim bu ara kafayi 350z ile bozdugum icin ikisini karistirmisim.