Orijinalini görmek için týklayýnýz : Bunlarýn Galericilik Belgeleri Ýptal Edilmeli
Aðlamak istiyorum ama sinirden (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-prelude-2.2-vtec-4ws-780330914/detay)
Yukardaki ilana bir bakýn ve oturun aðlayýn. Bilmeyen garibanlar piyasasý bu zannedecek ve ben niye alamiyorum diye hayiflanacak.
Cimmeria
30-01-2020, 02:39
ok....
...
alýþmak zor olsada ike ike katlanacak buna yürek..
Bence kupon araç ben olsam 150 yazardým. Honda yaþlandýkça kýymetleniyor. Diðerleri gibi çiçek deðil Vtec açan araçlar bunlar. CVT olsa tadýndan yenmezdi.
Oguzhandeniz
30-01-2020, 08:05
Bu adamlar kolleksiyoner ve 3 arkadaþlar. Garajlarýný gördüm. Bi W140 vardý dýþý bej içi bej resmen sýfýr km gibiydi. Ortaklarýn kendine ait iþyerleri var ve hobi olarak yapýyorlar bu iþi. Ben bunlardan bi E53 kasa makyajlý 3.0d spor paket X5 almýþtým. Araba o kadar temizdi ki 202binden 270bine kadar rutin bakým dýþý bi lira masraf açmamýþtý. Her arabasýna istediði paralar yüksek ama arabalar çok temiz.
Galerinin diðer ilanlarýna bakarsan classic youngtimer olarak bilinen genelde 90lar öncesi az üretilmiþ kült ve bakýmlý araçlarýný satýyor. Bu araç youngtimer'a girer mi ülkesine göre deðiþir. Adamýn hedef kitlesi baþka. Ayda bir kere keyif için garajýndan çýkarýp eskiyi yad edecek zengin 40+ yaþ grubu için bu fiyatlar.
CloudGrey
30-01-2020, 08:26
ilanlardaki fiyatlara bakmayýn boþuna , koy 50bini masaya böyle bekle ;
10 dakka sonra anahtarla çýkarsýn dýþarý
https://resmim.net/f/pgGMpp.jpg
Aðlamak istiyorum ama sinirden (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-prelude-2.2-vtec-4ws-780330914/detay)
Yukardaki ilana bir bakýn ve oturun aðlayýn. Bilmeyen garibanlar piyasasý bu zannedecek ve ben niye alamiyorum diye hayiflanacak.
aylarca ilanda 75.000 tl den durdu. gidip alýnabilirdi. galericilik belgesini iptal edin yazýsýný editlersen sevinirim. firma sahibi yakýn bir abim sorun olmasýn .
Yine bu neyse de ilanlardaki diðer 2.2'ye bakar mýsýnýz? Galerici aldýðý gibi 95e satmaya çalýþýyor -yeni seri plaka- Görmüþ herhalde bunu 115'e ne eksiðim var deyip yapýþtýrmýþ o da :) Sýfýr ayarýnda yazýp 270k km olmasý da...
sen herkesi parayla satýn alabileceðini mi sanýyorsun ??
böle boþ bir muhabbet yapýyorsun.
kimin ne olduðunu bilmeden boþ yorum yapýlmassa sevinirim.
araba pert kayýtlý falan mý ? neden belgesi iptal oluyor adamýn :) keza öyle bir belge mi var :D uhashusauhash
çok cahilim amk keske ölsem :D
PiscocuK
30-01-2020, 08:40
Lütfen bana bu arabayý bugün 50,000 TL ye alýrmýsýn.Bak fiyatýný falan tartýþmýyorum.OK de hemen gidip alalým.Sahibini galeriyi tanýmam etmem lafýmýda yemiyorum bugün bu iþi bitirelim
14:00 civarý bakýrköyde olacaðým numaram 0532 683 77 altý altý mutlaka haber bekliyorum
CloudGrey
30-01-2020, 08:40
sen herkesi parayla satýn alabileceðini mi sanýyorsun ??
böle boþ bir muhabbet yapýyorsun.
kimin ne olduðunu bilmeden boþ yorum yapýlmassa sevinirim.
herkesi deðil herþeyi para alýyoruz.
burda konu insan deðil " mal "
kaldýki satýlýk insanlarda var ama konumuz bu deðil...
ve her malda (burda konumuz araba) X miktar bir para ile alabilir evet.
araba senin galiba , çok içerledin :)
CloudGrey
30-01-2020, 08:48
Lütfen bana bu arabayý bugün 50,000 TL ye alýrmýsýn.Bak fiyatýný falan tartýþmýyorum.OK de hemen gidip alalým.Sahibini galeriyi tanýmam etmem lafýmýda yemiyorum bugün bu iþi bitirelim
14:00 civarý bakýrköyde olacaðým numaram 0532 683 77 altý altý mutlaka haber bekliyorum
araba kimin ? yada kimin tanýdýðýnýn ?
böyle linç yedimize göre ....
Low-Rider
30-01-2020, 08:50
Sanane araba kiminse, sen 50k TL masaya koyar el öptürür alýrým demiþsin.
Ahanda git al diyorlar 50k TL hazýr.
PiscocuK
30-01-2020, 08:50
Vallahi billahi tillahi tanýmýyorum ne sahibini ne kimin olduðunu.Sadece arabayý çok beðendim.Eðer 50 ye biterse gidip birlikte alalým..Sonrasýnda da güzel bir yemek gömelim.Linç yada baþka birþey deðil amacým.çok çok ciddiyim.Samimiyetime inan lütfen
free-hifi
30-01-2020, 08:51
Belge yi takan var mý
CloudGrey
bazen fazla uç yorumlarýn oluyor,linç etmek deðil amacým :) çoðu mesajýn böyle . Ýnsanlarýn bindiði arabalarý pokluyorsun,her arabaya bir fiyat biçiyorsun yapma böyle :)
Prelude'ye gelecek olursak ,yine yurt dýþý birim fiyatý ile karþýlaþtýrdýðýmýzda uçuk bir rakam .
CloudGrey
30-01-2020, 08:57
Sanane araba kiminse, sen 50k TL masaya koyar el öptürür alýrým demiþsin.
Ahanda git al diyorlar 50k TL hazýr.
tamam anlaþýldý burdan birinin , neyse möhim deðil ;)
yazdýðýmý bir daha okuman için buraya kopyalýyorum ;
bu yazýda 50yi masaya koyar elimi öptürürüm yazmýyor.
genede yüzyüz dediðin gibi olduðunu varsayýyor , Burdan araba sahibinden , senden, üsteki araba sahibinin yakýnlarýndan , sahibinden çalýþanlarýndan , sergen yalçýnda samimi þekilde özür diliyorum.
konu uzamasýn
Mühür kimdeyse Süleyman odur.
Araba adamda istediði fiyatý yazar. Bana göre de çok aptalca bir fiyat ama yapacak birþey yok.
Redfish16V
30-01-2020, 09:00
piyasasý birden deðerlenen araçlardan biri de prelude.. Ancak o arabayý 50ye alabileceðini düþünen varsa ilaný kapatsýn gitsin :) Yakýn zamanda 80 civarýna satýldý,kupon araçlar maalesef ve serbest piyasa :)
genede yüzyüz dediðin gibi olduðunu varsayýyor , Burdan araba sahibinden , senden, üsteki araba sahibinin yakýnlarýndan , sahibinden çalýþanlarýndan , sergen yalçýnda samimi þekilde özür diliyorum.
konu uzamasýn
yukarýdaki arkadaþlarý ve araç sahibini tanýmýyorum. hiç prelude'm olmadý, rica etsem 50.000liraya benim için alýr mýsýn aracý?
herkesi deðil herþeyi para alýyoruz.
burda konu insan deðil " mal "
kaldýki satýlýk insanlarda var ama konumuz bu deðil...
ve her malda (burda konumuz araba) X miktar bir para ile alabilir evet.
araba senin galiba , çok içerledin :)
boþ konuþma neyin ne olduðunu bilmeden araba benim de olsa baþkasýnýnda olsa hatta SENÝNDE OLSA bu gereksiz yorumu kim yapsa ayný þekilde cevap verirdim.
CloudGrey
30-01-2020, 09:04
boþ konuþma neyin ne olduðunu bilmeden araba benim de olsa baþkasýnýnda olsa hatta SENÝNDE OLSA bu gereksiz yorumu kim yapsa ayný þekilde cevap verirdim.
haklýsýn kardeþim özür dilerim
PiscocuK
30-01-2020, 09:04
konu uzamasýn
Bak hala boþ boþ muhabbet yapýyorsun..Bu araçla sahibiyle yakýnýyla yada aklýndan geçirdiðin her ne düþündüðün varsa benim bununla bir baðlantým olduðunu ispat et sana bu arabayý hediye olarak alacaðým.Ben atmosferik araç arayýþýndayým.Tanýyan bilen arkadaþlarým oldukça mevcut.Niyetimde V6 vardý sende bu aracý attýn ve hoþuma gitti.Keþke 50 ye bitirebilseydin. ÜZDÜN
Ben 60 veriyorum varsa alabilen öðlen alýrým hemen :D
Þaka bi yana da araba güzel yahu o kadar eder mi etmez mi bilmem ama 50 bine herkes in uçarak alacaðýndan eminim :)
anýl turan
30-01-2020, 09:11
BMW / 3 Serisi / 320i / Cabrio / BMW E36 CABRIO sahibinden.comda - 650706264 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-e36-cabrio-650706264/detay)
fiyatýný bilmem ama 320i cabriosuda guzelmis...
Boyasýz Kazasýz yazip sadece 2 parça boya yazmasida enteresan tabiki.
Galericiler jargonunda araçlar kaç parçaya kadar boyasiz kabul ediliyor?
CloudGrey
30-01-2020, 09:14
Bak hala boþ boþ muhabbet yapýyorsun..Bu araçla sahibiyle yakýnýyla yada aklýndan geçirdiðin her ne düþündüðün varsa benim bununla bir baðlantým olduðunu ispat et sana bu arabayý hediye olarak alacaðým.Ben atmosferik araç arayýþýndayým.Tanýyan bilen arkadaþlarým oldukça mevcut.Niyetimde V6 vardý sende bu aracý attýn ve hoþuma gitti.Keþke 50 ye bitirebilseydin. ÜZDÜN
haklýsýn abi özür dilerim.
atmo arabada arýyorsan favorimdir ;
Sahibinden Satılık 1986 Model 235000 Km Toyota MR2 120.000 TL - 782691891 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-tamamen-orijinal-1986-model-aw11-mr2-782691891/detay)
sýkýlýnca k20yi 20 metreden atýyorsun çuk oturuyor...
heran bozulmasý muhtemel 4vs sistemine , þanzýmaný yüzünden yýlda 1 kere anca vtec açabilecek arabalara para verme
Gri Cabrioya ben, yeþile de Low-Rider çökücek bulaþmayýn, algý yapmayýn.
ülkece , ya da yok ülke fazla olur
forumca diyelim , fiyatlara eleþtri yapma olayýný býrakmalýyýz bence,yoksa ardý arkasý kesilmez,
içinde bulunduðumuz durum bu
x adam 1 lira yazdýysa
y kiþisi benimki daha temiz diyip 3 yazar
z kiþisi alýn **k der 10 yazar, bitti gitti,uzatmaya hiç gerek bile yok
parasý olan adam gider alýr :D
Aracý 50'ye al. Alýr almazda bana haber ver. 70 bin nakit para ile Sait Halim Paþa'ya gelirim.
Tþk Rýdvan
Piyasada fiyatý arz-talep dengesi belirler.
Adam tüccar. Satacak kar edecek ki yazmýþ bu fiyatý. Satamazsa düþer fiyatý. Satamazsa yine düþer. Yine satamazsa yine düþer.
Forumda da 3'e alýp, konu açýp, video çekip 8'e çakmaya çalýþan dolu. Onlarý alkýþlamayý biliyorsunuz. Forumu sadece al sat için kullananlara sesinizi çýkarmýyorsunuz. Adam ayný arabanýn sadece plakalarý farklý olanýndan 10 tane konu açmýþ. Bu mu hobi þimdi :)
Otomobil forumu olarak ne yaptýk insanlarý bilinçlendirecek? Daha buradakiler fiyatlar yükseldikçe ellerini ovuþturmaya baþladýlar.
Arabaya istenen rakam bence de çok afaki, ama malýn sahibi fiyatý belirler ister satar ister satmaz.
Bi arkadaþ yazmýþ güzel söz, mühür kimdeyse süleyman odur diye, bende buna katýlýyorum. Aramýzda gidip o rakama bu arabayý satýn alacak kimse yoktur eminim. (Mantýk çerçevesinde düþününnce)
Ama çok kupon bir araba ve parayla iþi olmayan biri alayým da garajda dursun diye bile satýn alabilir bilemeyiz.
neticede sergenli görsel fazla iddialý olmuþ. Mesaj sahibi de özür dilemiþ, büyüklük göstermiþ.
Son olarak:
Söz aðýzda iken sahibinin esiridir, aðzýndan çýktýktan sonra sahibi sözün esiri olur.
Keyifli forumlar :)
Açýklama güzelmiþ ' sýfýrdan farksýz '
12 yýlda 21 mesaj, esas bu üyelik iptal edilmeli :)
Mal adamýn, istediði fiyatý yazar.
Diðer ilanlarý da benzer þekilde.
Çok isteyen, meraklýsý gider, oturur, pazarlýk yapar, aklýna yatarsa alýr.
Firmanýn jaguar'ida iyi duruyor
Jaguar / XK8 / 4.2 / JAGUAR XK8 sahibinden.comda - 727093538 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-jaguar-xk8-727093538/detay)
O deðilde lacivert SL e bayýldým.
Çocukluk aþkým.
Almanya da aile doktorumuz da vardý.O zamandan baþlayan aþk:)
prelude nin her yeri kupon olsa ne olur. yok honda falan diyorsunuz. nsx deðil bu dandik bir prelude hemde otomatik. o paraya ne klasikler var prelude az geride dursun.
Özgür Ozan
30-01-2020, 10:25
Muhtemelen linç yiyeceðim ama olsun, araç sýradan al satçý vatandaþýn ya da galericilerin olunca http://www.techturkey.com/forum/sohbet/238591-sahibinden_com_manasiz_fiyat_patlamalari_.html 32 sayfalýk böyle bir konu oluyor, buradan tanýyan birilerinin olunca mal adamýn istediði fiyatý yazar oluyor bir techturkey klasiði :)
Tofaş / Kartal / 1.6 ie / KARTAL 1.6 ALMANCI DAN ORJİNAL sahibinden.comda - 783168229 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-kartal-1.6-almanci-dan-orjinal-783168229/detay)
YORUMSUZ...
ghibli06
30-01-2020, 10:35
Muhtemelen linç yiyeceðim ama olsun, araç sýradan al satçý vatandaþýn ya da galericilerin olunca http://www.techturkey.com/forum/sohbet/238591-sahibinden_com_manasiz_fiyat_patlamalari_.html 32 sayfalýk böyle bir konu oluyor, buradan tanýyan birilerinin olunca mal adamýn istediði fiyatý yazar oluyor bir techturkey klasiði :)
aslýnda þöyle,sadece kýsýtlý sayýda üretim yapýlmýþ ya da TR ye çok az gelmiþ araçlar var, çoðunun zamanýnda deðeri bilinmemiþ, bakýmsýz kalmýþ hatta yürütülememiþ derken ülkede satýlan sýradan 4 teker ve direksiyon harici hiç bir ekstrasý olmayan sýfýr arabalar 150.000 tl ye peynir ekmek gibi satýlmaya baþlanmýþ, bu ortamda bu tarz bahsettiðim araçlarýn deðerlerinin yükselmesi normal, borsa gibi... kupon bir araç satýþa çýktýðýnda hedef kitlesi belki 20-25 kiþi, 3.000 kiþi deðil, hedef kitlesinden bu parayý verebilecek insanlar da çýkýyor, buna neden þaþýrýyoruz? mesela bir civic astronomik yazdýðýnda eleþtirilebilir ama ayný kiþilerdeki BMW cabrio bu fiyata belki yurt dýþýna bile satýlabilir ... yalan yok ben maseratiyi aldýðýmda 20-22 arasý bir þey verdim, þu anda 150-200 arasý el deðiþtiriyor, geçen sene 3 ghibli bu aralýkta el deðiþtirdi...
Özgür Ozan
30-01-2020, 10:42
aslýnda þöyle,sadece kýsýtlý sayýda üretim yapýlmýþ ya da TR ye çok az gelmiþ araçlar var, çoðunun zamanýnda deðeri bilinmemiþ, bakýmsýz kalmýþ hatta yürütülememiþ derken ülkede satýlan sýradan 4 teker ve direksiyon harici hiç bir ekstrasý olmayan sýfýr arabalar 150.000 tl ye peynir ekmek gibi satýlmaya baþlanmýþ, bu ortamda bu tarz bahsettiðim araçlarýn deðerlerinin yükselmesi normal, borsa gibi... kupon bir araç satýþa çýktýðýnda hedef kitlesi belki 20-25 kiþi, 3.000 kiþi deðil, hedef kitlesinden bu parayý verebilecek insanlar da çýkýyor, buna neden þaþýrýyoruz? mesela bir civic astronomik yazdýðýnda eleþtirilebilir ama ayný kiþilerdeki BMW cabrio bu fiyata belki yurt dýþýna bile satýlabilir ... yalan yok ben maseratiyi aldýðýmda 20-22 arasý bir þey verdim, þu anda 150-200 arasý el deðiþtiriyor, geçen sene 3 ghibli bu aralýkta el deðiþtirdi...
Bülent abi ben 5 sene e36 ya bindim, az çok piyasasýný, genel olarak satýldýðý ve alýndýðý paralarý biliyorum ve bu galerinin bmw lerini inceledim þahsi kanaatim o araçlar 140-150 binlik araçlar deðil, yani 40-50 bin km de boyasýz falan olsa anlarým lakin ben e36 için fiyatlarý fazlasýyla þiþkin buldum. Ayný fikrim prelude için de geçerli. Tamam bunlar özel araçlar ama benim gözümde bu fiyatlar deðil ederleri(diðer mercedesleri ayrý tutuyorum onlardan çok anlamam onlarýn fiyatý normal olabilir, bilmiyorum). Ama benim dikkat çekmek istediðim konu farklý ve kastettiðim þeyi birçok kiþinin anladýðýný düþünüyorum.
Ýlgili galerinin sattýðý arabalar leon golf vs deðil ki gidip baþka muadilini alalým.Diðer ilanlarýna baktým; gerçekten temiz ve nadir bulunabilecek, ileri ki yýllarda koleksiyon sayýlabilecek arabalarý satýyorlar. Sattýðý arabalar geçmiþte daha ucuza satýlmýþ olabilir lakin bu ne yazýk ki bir anlam ifade etmez.
ghibli06
30-01-2020, 10:49
Bülent abi ben 5 sene e36 ya bindim, az çok piyasasýný, genel olarak satýldýðý ve alýndýðý paralarý biliyorum ve bu galerinin bmw lerini inceledim þahsi kanaatim o araçlar 140-150 binlik araçlar deðil, yani 40-50 bin km de boyasýz falan olsa anlarým lakin ben e36 için fiyatlarý fazlasýyla þiþkin buldum. Ayný fikrim prelude için de geçerli. Tamam bunlar özel araçlar ama benim gözümde bu fiyatlar deðil ederleri(diðer mercedesleri ayrý tutuyorum onlardan çok anlamam onlarýn fiyatý normal olabilir, bilmiyorum). Ama benim dikkat çekmek istediðim konu farklý ve kastettiðim þeyi birçok kiþinin anladýðýný düþünüyorum.
yok ben de anladým demek istediðini, forumda birileri birilerini tanýmýyorsa 20 tl lik sattýðý ürün bile dolandýrýcýlýða girebilirken, milyonlarca vurgun yapanlar da haklý duruma geçebilir...
CloudGrey
30-01-2020, 10:51
þansýmý bu ilandada denemek istiyorum :)
Tofaş / Kartal / 1.6 ie / KARTAL 1.6 ALMANCI DAN ORJİNAL sahibinden.comda - 783168229 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-kartal-1.6-almanci-dan-orjinal-783168229/detay)
Tabiki geçmiþteki yaptýðým hatalardan ders çýkartarak ;)
fiyatta biraz daha az tutup öpücük yerinide daha halktan tepki almayacaðýný düþündüðüm bir bölgeye çektim.
geliyor ;
ilanlardaki fiyatlara bakmayýn boþuna , koy 15 bini masaya böyle bekle ;
https://resmim.net/f/NnAHJd.jpg
PiscocuK
30-01-2020, 10:52
þansýmý bu ilandada denemek istiyorum :)
Tofaþ / Kartal / 1.6 ie / KARTAL 1.6 ALMANCI DAN ORJÝNAL sahibinden.comda - 783168229 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-kartal-1.6-almanci-dan-orjinal-783168229/detay)
Tabiki geçmiþteki yaptýðým hatalardan ders çýkartarak ;)
fiyatta biraz daha az tutup öpücük yerinide daha halktan tepki almayacaðýný düþündüðüm bir bölgeye çektim.
geliyor ;
ilanlardaki fiyatlara bakmayýn boþuna , koy 15 bini masaya böyle bekle ;
https://resmim.net/f/NnAHJd.jpg
Bak ötekine 50 yi verecektim ama buna 10 bile vermem býrak 15i
MertSerhanÖ.
30-01-2020, 10:53
Ya ilandaki arabayý,galeriyi,kuponu falani filani bosverin.
bir sene icinde,Ülkemizde nasýl da suratýna bile bakmadýðýmýz araçlar,þuan yüzde 80 imizin hayali oldu ama ?:)
Hey gidi dýþ mihraklar hey gidi serbest piyasa ekonomisi.
Üzerine bir miktar soðuk su lütfen.Afiyet olsun.
Ya ilandaki arabayý,galeriyi,kuponu falani filani bosverin.
bir sene icinde,Ülkemizde nasýl da suratýna bile bakmadýðýmýz araçlar,þuan yüzde 80 imizin hayali oldu ama ?:)
Hey gidi dýþ mihraklar hey gidi serbest piyasa ekonomisi.
Üzerine bir miktar soðuk su lütfen.Afiyet olsun.
Buzlu Ayraný tercih ediyoruz :hehe:
https://images.app.goo.gl/iHvC5zQFu7yfBsQz7
Beyler ben actigim konuda ironi yaptim. Piyasa kendinden gecmis adeta. Prelude ile 10 yillik bir mazim var,neyin ne oldugunu manuel prelude kullanicisi oldugum icin iyi bilirim. Ne kadar temiz olursa olsun bir Prelude boyle bir fahis fiyat etmez bu yilda. He, yil 2030 olur, temiz kalir o zaman belki. Alicilar uyanik olsun. My Prelude https://i.hizliresim.com/yGy8M7.jpg
ghibli06
30-01-2020, 11:38
2001 senesiydi, satýlýk bir TVR vardý, gittim baktým bayýldým ama o zaman neyle kýyasladým? M3 le, 3 daha veririm M3 alýrým dedim :) sonra F355 fiyatlarý M3 le aynýyken düþündüm, düþündüðümle kaldým, porscheyi e39 M5 le takaslayalým dediler yok dedim ... þimdi diyoruz ki arkadaþ çevremle, bu araçlarý alsak elimizdeki bmw leri Mleri elimizde tutsak ne güzel olurdu :)
KoramiraL
30-01-2020, 12:48
yukarýdaki arkadaþlarý ve araç sahibini tanýmýyorum. hiç prelude'm olmadý, rica etsem 50.000liraya benim için alýr mýsýn aracý?
Yazdýklarýnla ayný durum peþinden sýradayým...
overblack
30-01-2020, 13:48
70'li yýllarýn camaro'larý 170-180'den baþlayýp yukarýlara doðru devam ediyor. Prelude denen çöpe 115 verilmesi okuduðum yorumlara göre normal geliyorsa camaro'cu arkadaþlar az istiyor gerçekten.Hatta klasik alacam desem bu lude'u alacaðýma giderim 400 bin verir en büyük motorlusundan muscle car alýr keyif yaparým 8 silindirin sesi ile. Japon klasik arabalarý bu arabalar deðil.Eðer bulabilirseniz toyota gt2000,70's celica filan bulmanýz lazým.Bu arada kendim honda'cýyým.
BMW / 3 Serisi / 320i / Cabrio / BMW E36 CABRIO sahibinden.comda - 650706264 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-e36-cabrio-650706264/detay)
fiyatýný bilmem ama 320i cabriosuda guzelmis...
Boyasýz Kazasýz yazip sadece 2 parça boya yazmasida enteresan tabiki.
Galericiler jargonunda araçlar kaç parçaya kadar boyasiz kabul ediliyor?
hahahaaha çok iyiydi boyasýz 2 parça boyalý :D
Þu ifadeyi yazan zihniyetten aðzýyla kuþ tutsa araç almam.
Meraktan ilanlarýna göz attým da adamlarýn 1 tane mantýk çerçevesi içinde alýnabilir aracý yok.
Deðiþik kafalar.
Doðru söze ne denilir :)
migrosda 90 liraya kavurma var.. gurme marketlerde de 280 liraya kavurma var.. bu mantýkla gurme marketlerinde ruhsatýný iptal edelim...
bu konu techin kanayan yarasý.. haftada bir açýlýr.. piyasasýndan x rakam yüksek bir araba seçilir..yooððaamuuðaaa böyle fiyatmý olur diye baþlanýr giydirilmeye..sonra konu 150lira etmesi gerekip 350 lira istenilen S2000 e baðlanýr (ki ben de ilk zamanlarýmda bu tuzaklara düþmüþ bir insaným) ordan e46 M3 lere 350Z lere kayar ve yeni konu açýlana yakýn bi yerde son bulur..arka sokaklar dizisi gibi bitmiyor bu konu..
TR de þu kadar var en temizi bu kadar e bak ingilterede de þu kadar.. bu cümleleri birebir yüzlerce kere okumuþuzdur.. 50 liralýk arabaya 150 istiyolarsa almayýn aga.. biri baþýnýza silahmý dayadý.. ha dersinki ben 50 liraya pazarlýk yaptým gittim 150 ye çýkardý rakamý o ayrý konu..
prelude e gelecek olursak.. 4WS (aktif çalýþorsa), zamanýnýn ilerisinde bir kasaya sahip biraz kabýz motorlu görseli cici bir araba..mesela driven34 nasýl bmw garajý yapmýþsa bir honda garajý yapacak araç severin de mutlaka garajýnda olmasý gereken bir araba.. honda garajý yapacaksan 90 model crx - 92 vtec del sol - 94 coupe civic - ve prelude olmalý.. gerisi taksi çýkmasýda toplanýr.. ford garajý yapacaksan cosworthlerin olmak zorunda gibi biþey bu..
yani belgesini iptal etmeyelim bence bi þans daha verelim :)
bir de þu Honda'yý itin bilmem neresine sokup çýkarmaktan vazgeçin artýk yahu!
Sattýklarý 60 model beetle 67.000 TL ilanda idi. Daha sonra ilandan kalktý ve burada 115.000 TL' den ilana girdi.
turbo&quattro
31-01-2020, 16:51
prelude nin her yeri kupon olsa ne olur. yok honda falan diyorsunuz. nsx deðil bu dandik bir prelude hemde otomatik. o paraya ne klasikler var prelude az geride dursun.
Bunu yazmak icin girmistim. Prelude ne ara kupon, klasik oldu yahu. Alti ustu prelude, nsx degil, supra degil bisey degil.
Carmageddon
31-01-2020, 16:55
Fiyatlar biraz fazla olabilir belki fakat galerinin tarzý çok hoþuma gitti. Modern klasikleri seviyoruz.
Ýbrahim33
31-01-2020, 17:08
piyasa malýna yüksek fiyat istemiyor ki. kupon satýyor adamlar. arabalarýda 1.sýnýf hep. iyi mal iyi para. varsa daha temizi onu alýn hesabý. ki haklýlarda bence.
gokhankenar
31-01-2020, 19:13
viper22 bunlarýn karþý dükkanýndaki galeri galiba :hihih:
Ohh My Goddd,diyorum. Hadi burdan yak.
https://i.hizliresim.com/Yd142l.jpg
viper22 bunlarýn karþý dükkanýndaki galeri galiba :hihih:
Vala savunan da olur Galericileri savunmayan da. Ben sahsen arac bakacagim zaman ***** sitede, "kimden" kismini bos birakiyorum, satin alacagim zaman ise "sahistan" olani isaretleyip oyle aratiyorum. Piyasayi yukseltmekten baska bir sey yapmiyorlar. Alirken arabani oldururler satarken 1''e 1000 koyarlar. Ben batan galerici duymadim ama tokatci galerici cok duydum/gordum. RAM'S olayini herkes hatirlar 4 yil onceki. Trajikomik bir vakaydi.
Redfish16V
01-02-2020, 21:04
https://i.hizliresim.com/OrWv15.jpg (https://hizliresim.com/OrWv15)
aracý zaten ludecularýn çoðu biliyor.. gerçekten emsalsiz olanda var ama arada böyle fýrsatçýlar maalesef oldukça fazla..
Bu galeriler, bir araba alýnca önceki sahiplerinin buhar olduðunu düþünüyor galiba.
duygulara tercüman olmuþsunuz, burada zamanýnda forumdan birilerinin arkadaþý olan galericinin yalanýný ortaya çýkardýðým için günlerce linç yemiþtim, forum dýþý x kiþinin yaptýðý bir hata söz konusu oldu mu direk ölüm fermaný verilirken kendi tanýdýklarýnýn yaptýðýna serbest piyasa kardeþim!!!! isteyen istediði fiyatý yazar!!! malý çekemedin kýskandýn boklama!!!, forumdaki bu çifte standarttan nefret ediyorum, 10 yýldýr takýldýðým bu platformdan uzaklaþýyorum iyice
bir de þu Honda'yý itin bilmem neresine sokup çýkarmaktan vazgeçin artýk yahu!
noldu ya dislike atmýþ herkes :) bu kadar mý kötü Honda? bu kadar mý yanlýþ bir tespitte bulunmuþum?
lucky Jackal
03-02-2020, 12:46
valla fiyatý satýcý belirliyor. isterse 200 yazar. alan olursa alýr, almayan almaz. Niye 200 yazdýn diyemem. Fiyatý normal demiyorum, adam istediði fiyatý yazar diyorum. Sergen resmini gönderen arkadaþda 50 lirayý gidip teklif edecekse gitsin etsin. Alabilir mi alamaz mý bizde görelim. Nasýl adam istediði fiyatý yazarsa sende istediðin fiyatý teklif edersin ama alýr mýsýn alamaz mýsýn, gidip teklif etmediði sürece onu bilemeyeceðiz. Zaten bu gibi arkadaþlar genelde her þeyi bilirler, her piyasaya hakimler. Baba git 50 bin koy masaya versin muhabbeti, kahvehane muhabbetidir net. Sen bu muhabbeti yapýnca sanki adamlar fiyatlarý düþürüyor.
CloudGrey
03-02-2020, 17:36
valla fiyatý satýcý belirliyor. isterse 200 yazar. alan olursa alýr, almayan almaz. Niye 200 yazdýn diyemem. Fiyatý normal demiyorum, adam istediði fiyatý yazar diyorum. Sergen resmini gönderen arkadaþda 50 lirayý gidip teklif edecekse gitsin etsin. Alabilir mi alamaz mý bizde görelim. Nasýl adam istediði fiyatý yazarsa sende istediðin fiyatý teklif edersin ama alýr mýsýn alamaz mýsýn, gidip teklif etmediði sürece onu bilemeyeceðiz. Zaten bu gibi arkadaþlar genelde her þeyi bilirler, her piyasaya hakimler. Baba git 50 bin koy masaya versin muhabbeti, kahvehane muhabbetidir net. Sen bu muhabbeti yapýnca sanki adamlar fiyatlarý düþürüyor.
alýntý yaparak sergeni koyan arkadaþý bulursun.
neyse oda bulabilir sizi , þekil A.
herþeyi bilmem ,ama az çok bu piyasa içindeyim...
85 bin kmde (sözde youngyoungtimer classic tribine kendi çapýnda galericiler tarafýndan sokulan ) bi arabaya 115 yazýlan yer piyasa deðildir.
piyasa alýcý ile satýcýnýn buluþtuðu noktadýr.
yoksa elinde mühürle gezen süleyman'ý takip etmek zorunda kalýrýz.
satýcýnýn fiyatý belirlemesi için o birim paraya ne sattýðýný ve o paranýn ikamesini bilmesi gerekir.
birþeyi bilmek içinde eðitim gerekir...
bir arkadaþ yazdý ama kimse sallamadý bu çok doðru bakýn tekrar yazayým ;
prelude 115 yazarsa
bende 43binde megane 2 cc'ye 90 yazarým.
beni gören megane 3 cc sahipleri 100 olan rakamlarýný 130 yapar.
130 olan 2012-2013 c klass sahibi dicekki ulan reno 130sa beninki 160...
sonra bu adamlarý traþ eden berber diyecekki ulan adam 160lýk arabaya biniyor 20 deðil 30 versin traþ parasý.
manav dicekki ulan berbere bak yüzde 50 zam yapmýþ domates 15 lira lan o zaman..
sonra prelude sahibi gidip manavdan 15 liraya domates alacak...
ayrýca geçen konudaki arkadaþ gibi (ds3 muhabbetinde) 145 yazýp 105 býrakabilir bir galericide olabilir.
buda ciddiyetsizlik.
onada söylemiþtim 105 verecen niye 115 deðilde 145 yazýyorsun diye.
neyse bu konu bitmez.
kendi açtýmýz çukura batmaya devam ediyoruz ;)
Galericilik lisansý out
Dolandýrýcý lisansý in :)
KM düþük falan doðru mu yahu sahiden :D
bir kaç yýl önce bi amcadan alýnmýþ preludeyi satýlýklar kýsmýnda görmüþtüm fiyatý 26 felandý herhalde.mevcut piyasa herkese ederinden fazla yazma cüreti verdi bi nevi illüzyon oldu bu herkes etkilendi
lucky Jackal
04-02-2020, 11:10
alıntı yaparak sergeni koyan arkadaşı bulursun.
neyse oda bulabilir sizi , ÅŸekil A.
herşeyi bilmem ,ama az çok bu piyasa içindeyim...
85 bin kmde (sözde youngyoungtimer classic tribine kendi çapında galericiler tarafından sokulan ) bi arabaya 115 yazılan yer piyasa değildir.
piyasa alıcı ile satıcının buluştuğu noktadır.
yoksa elinde mühürle gezen süleyman'ı takip etmek zorunda kalırız.
satıcının fiyatı belirlemesi için o birim paraya ne sattığını ve o paranın ikamesini bilmesi gerekir.
birşeyi bilmek içinde eğitim gerekir...
bir arkadaş yazdı ama kimse sallamadı bu çok doğru bakın tekrar yazayım ;
prelude 115 yazarsa
bende 43binde megane 2 cc'ye 90 yazarım.
beni gören megane 3 cc sahipleri 100 olan rakamlarını 130 yapar.
sonra bu adamları traş eden berber diyecekki ulan adam 160lık arabaya biniyor 20 değil 30 versin traş parası.
manav dicekki ulan berbere bak yüzde 50 zam yapmış domates 15 lira lan o zaman..
ayrıca geçen konudaki arkadaş gibi (ds3 muhabbetinde) 145 yazıp 105 bırakabilir bir galericide olabilir.
buda ciddiyetsizlik.
onada söylemiştim 105 verecen niye 115 değilde 145 yazıyorsun diye.
neyse bu konu bitmez.
kendi açtımız çukura batmaya devam ediyoruz ;)
Senden alıntı yapıp yazdığın kahvehane muhabbetine dahil olmak ve muhattap olmak istemedim ama mecbur bıraktın.
Öncelikle Ne yapalım? Çözüm önerin nedir? Ortaya koyabildiğin, çeşitli argümanlarla destekleyebileceğin bir fikirin var mı? Araç satışında fiyat serbesliğini kaldırıp BDDK/EPDK gibi bir denetleyici kurum mu getirelim?
Söylediğim şey basit, adam istediğini yazar sende alırsın veya almazsın. Hiç kimse almazsa o fiyatlar zaten düşer. Bak o arabanın fiyatı normal veya şu an fiyatlar gayet normal demiyorum. Almayın abicim o zaman. O paralara satamayınca ne yapacak insanlar?
O ona bakıp fiyatı yukarı çekermiş o berber ona bakıp traşa zam yaparmış vs. Boş işler bunlar, hepsi lafügüzaf. Berber gibi manav gibi herkese hizmet eden esnafın kişi bazlı fiyat belirlemesi mümkün mü? Bir işletme böyle yaşayabilir mi? Ne diyecek yani ahmet abimiz Şahin'e biniyor ona domates 3 lira, Mehmet abimiz Mercedese biniyor o gelirse 15 lira mı? Manavı berberi de geç, ben Migrosta bu bahsettiğim şekilde fiyat görebilir miyim acaba? Şahin' e binenlere 3 lira Mercedese binenlere 15 lira? Veya Ben megane 2 fiyatlarını yükselterek serbest piyasa da ki soğan fiyatlarını etkilerim diyebiliyor musun mesela? Sonra biz kahvehane muhabbeti diyince alınıyorsunuz.
Piyasa demişsin onu bile yanlış anlamışsın. Piyasa Alıcı ile satıcığın buluştuğu noktadır doğru ama anlaştığı nokta değildir. Sadece buluştuğu yerdir yani anlaşmanız gerekmiyor. Piyasa olması için buluşmanız yeterli anlaşmaya gerek yok.
Konu bitmez demişsin bitmez. Biz o arabalara o paraları verdikçe bitmez. Fiyatlarda düşmez. Gidip bakıp 10 bin lira düşmediği için 165 e almadığım fk2 şu an 250bin lira. Gidip alır mıyım? almam. Ama alan var mı? var. O zaman düşmez. Sen sabaha kadar burda masaya 50 bin koyarım arabayı verirler, elimi öptürürüm vs yaz. Dediğim gibi lafügüzaf. Buradan biri de çıkar, verdim 50 bin hadi git al der, sonra geri vites yapıp özür dilersin. Yapmayın böyle şeyler gerek yok.
lucky Jackal
04-02-2020, 11:11
85 bin kmde (sözde youngyoungtimer classic tribine kendi çapýnda galericiler tarafýndan sokulan ) bi arabaya 115 yazýlan yer piyasa deðildir.
satýcýnýn fiyatý belirlemesi için o birim paraya ne sattýðýný ve o paranýn ikamesini bilmesi gerekir.
prelude 115 yazarsa
sonra bu adamlarý traþ eden berber diyecekki ulan adam 160lýk arabaya biniyor 20 deðil 30 versin traþ parasý.
manav dicekki ulan berbere bak yüzde 50 zam yapmýþ domates 15 lira lan o zaman..
ayrýca geçen konudaki arkadaþ gibi (ds3 muhabbetinde) 145 yazýp 105 býrakabilir bir galericide olabilir.
buda ciddiyetsizlik.
neyse bu konu bitmez.
Senden alýntý yapýp yazdýðýn kahvehane muhabbetine dahil olmak ve muhattap olmak istemedim ama mecbur býraktýn. Öyle göz kýrpan emojilerle falan olmaz bu iþ.
Öncelikle Ne yapalým? Çözüm önerin nedir? Ortaya koyabildiðin, çeþitli argümanlarla destekleyebileceðin bir fikirin var mý? Araç satýþýnda fiyat serbesliðini kaldýrýp BDDK/EPDK gibi bir denetleyici kurum mu getirelim?
Söylediðim þey basit, adam istediðini yazar sende alýrsýn veya almazsýn. Hiç kimse almazsa o fiyatlar zaten düþer. Bak o arabanýn fiyatý normal veya þu an fiyatlar gayet normal demiyorum. Almayýn abicim o zaman. O paralara satamayýnca ne yapacak insanlar?
O ona bakýp fiyatý yukarý çekermiþ o berber ona bakýp traþa zam yaparmýþ vs. Boþ iþler bunlar, hepsi lafügüzaf. Berber gibi manav gibi herkese hizmet eden esnafýn kiþi bazlý fiyat belirlemesi mümkün mü? Bir iþletme böyle yaþayabilir mi? Ne diyecek yani ahmet abimiz Þahin'e biniyor ona domates 3 lira, Mehmet abimiz Mercedese biniyor o gelirse 15 lira mý? Manavý berberi de geç, ben Migrosta bu bahsettiðim þekilde fiyat görebilir miyim acaba? Þahin' e binenlere 3 lira Mercedese binenlere 15 lira? Veya Ben megane 2 fiyatlarýný yükselterek serbest piyasa da ki soðan fiyatlarýný etkilerim diyebiliyor musun mesela? Sonra biz kahvehane muhabbeti diyince alýnýyorsunuz.
Piyasa demiþsin onu bile yanlýþ anlamýþsýn. Piyasa Alýcý ile satýcýðýn buluþtuðu noktadýr doðru ama anlaþtýðý nokta deðildir. Sadece buluþtuðu yerdir yani anlaþmanýz gerekmiyor. Piyasa olmasý için buluþmanýz yeterli anlaþmaya gerek yok.
Konu bitmez demiþsin bitmez. Biz o arabalara o paralarý verdikçe bitmez. Fiyatlarda düþmez. Gidip bakýp 10 bin lira düþmediði için 165 e almadýðým fk2 þu an 250bin lira. Gidip alýr mýyým? almam. Ama alan var mý? var. O zaman düþmez. Sen sabaha kadar burda masaya 50 bin koyarým arabayý verirler, elimi öptürürüm vs yaz. Dediðim gibi lafügüzaf. Buradan biri de çýkar, verdim 50 bin hadi git al der, sonra geri vites yapýp özür dilersin. Yapmayýn böyle þeyler gerek yok.
https://i.hizliresim.com/OrWv15.jpg (https://hizliresim.com/OrWv15)
aracý zaten ludecularýn çoðu biliyor.. gerçekten emsalsiz olanda var ama arada böyle fýrsatçýlar maalesef oldukça fazla..
km hala düþürülmüþ durumda ise, yani eski haline çýkartýlmadý ise,þu andaki satan kiþilerinde bundan haberý varsa,
burada onlarý savunan insanlar tekrar savunsun madem bu fotoðraflardan sonra,yanlýs mý soyluyorum ? prelude'ye binen arkadaslar biliyorsa zaten yeterlidir,herkesin de alýp bineceði bir otomobil deðil zaten sanýrým.
CloudGrey
04-02-2020, 11:42
Senden alýntý yapýp yazdýðýn kahvehane muhabbetine dahil olmak ve muhattap olmak istemedim ama mecbur býraktýn. Öyle göz kýrpan emojilerle falan olmaz bu iþ.
Öncelikle Ne yapalým? Çözüm önerin nedir? Ortaya koyabildiðin, çeþitli argümanlarla destekleyebileceðin bir fikirin var mý? Araç satýþýnda fiyat serbesliðini kaldýrýp BDDK/EPDK gibi bir denetleyici kurum mu getirelim?
Söylediðim þey basit, adam istediðini yazar sende alýrsýn veya almazsýn. Hiç kimse almazsa o fiyatlar zaten düþer. Bak o arabanýn fiyatý normal veya þu an fiyatlar gayet normal demiyorum. Almayýn abicim o zaman. O paralara satamayýnca ne yapacak insanlar?
O ona bakýp fiyatý yukarý çekermiþ o berber ona bakýp traþa zam yaparmýþ vs. Boþ iþler bunlar, hepsi lafügüzaf. Berber gibi manav gibi herkese hizmet eden esnafýn kiþi bazlý fiyat belirlemesi mümkün mü? Bir iþletme böyle yaþayabilir mi? Ne diyecek yani ahmet abimiz Þahin'e biniyor ona domates 3 lira, Mehmet abimiz Mercedese biniyor o gelirse 15 lira mý? Manavý berberi de geç, ben Migrosta bu bahsettiðim þekilde fiyat görebilir miyim acaba? Þahin' e binenlere 3 lira Mercedese binenlere 15 lira? Veya Ben megane 2 fiyatlarýný yükselterek serbest piyasa da ki soðan fiyatlarýný etkilerim diyebiliyor musun mesela? Sonra biz kahvehane muhabbeti diyince alýnýyorsunuz.
Piyasa demiþsin onu bile yanlýþ anlamýþsýn. Piyasa Alýcý ile satýcýðýn buluþtuðu noktadýr doðru ama anlaþtýðý nokta deðildir. Sadece buluþtuðu yerdir yani anlaþmanýz gerekmiyor. Piyasa olmasý için buluþmanýz yeterli anlaþmaya gerek yok.
Konu bitmez demiþsin bitmez. Biz o arabalara o paralarý verdikçe bitmez. Fiyatlarda düþmez. Gidip bakýp 10 bin lira düþmediði için 165 e almadýðým fk2 þu an 250bin lira. Gidip alýr mýyým? almam. Ama alan var mý? var. O zaman düþmez. Sen sabaha kadar burda masaya 50 bin koyarým arabayý verirler, elimi öptürürüm vs yaz. Dediðim gibi lafügüzaf. Buradan biri de çýkar, verdim 50 bin hadi git al der, sonra geri vites yapýp özür dilersin. Yapmayýn böyle þeyler gerek yok.
muhattap olmak istemiyorsanýz hiç yazmayýn, sorun deðil.
Çözüm önerim var evet , sitenin experlerinin fiyat belirlemesi bir çözüm olabilir.
þöyle ilanlara izin verilmemeli misal ; Peugeot / 207 / 1.6 THP / RC / DERT OLDU PABLO RC sahibinden.comda - 773740587 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dert-oldu-pablo-rc-773740587/detay)
yada vasýta altýna "afaki fiyatlý araçlar" diye bir sekme açýlýp o ilanlar oraya taþýnsýn.
ben yukarda þu markaya binen þu kadar soðan/sarmýsak rakamý ödesin diye bir analizi yapmadým.
genel olarak anlatmaya çalýþtým , lakin anlatamamýþým.
þöyle açýklayayým ; girdi maliyetlerinden deðiþiklikler evet malýn fiyatlanmasýnda etki eder.
yani step by step gideyim ; pazara soðaný þahinle taþýyan bir dayýnýn þahin arabasýnýn deðeri 5 iken 10 olursa , þahini birleþtiren öðelerinde fiyatýný 1ken 2 olur.
dayý için þahini yürütme maliyeti artýnca dayýnýn taþýdýðý soðanýnda fiyatý artmak zorunda kalýr , baþka çaresi yok.
piyasa alýcýnýn ve satýcýnýn anlaþtýðý noktadýr.
aksi taktirde piyasa olsaz.
malý satamayan satýcýlar ile malý almayan alýcýlar size bir piyasa etmez.
x malýna y paradan almaya "talipler" bir piyasa oluþturur.
yani bi 50bin arabaya 150 yazarak ahanda yeni piyasasý bu ben yaptým oldu diyemezsiniz.
özür dileklerimde "geri vites" algýlayanlar üzerine almasýnlar ...
prelude 115 yazarsa
buda ciddiyetsizlik.
neyse bu konu bitmez.
Bak arkadaþým yine konuyu dün sattýðým ds3 e getirmiþsin
Öncelikle aracý alan kiþi yakýn arkadaþým. Sazan avýna vs kimse çýkmýyor. Araca üzerinde ki setup 60 bin tl. Ve herþey yeni yapýldý. Canýný alýpta araci satýlýk a koymadým. Km düþürüp pert yada aðýr hasar kayýtlý aracý kimseye hatasýz diye itelemiyorým. Kimseye de zorla bir araç satmýyorum.
O km de o renkte hatasýz boyasiz 3 tane belki araç bulursun. Ýlanlarda ben uzun zamandýr 64/65 Km de lansman rengi araç görmedim
Diðer konuda da yazdim birçok eleþtiren kiþi için. Peki bu kadar mertsiniz neden þu foruma 400 bin tl ilaný olan mk6 golf r eleþtirebilecek cesaretiniz yok?
CloudGrey
04-02-2020, 11:59
Bak arkadaþým yine konuyu dün sattýðým ds3 e getirmiþsin
Öncelikle aracý alan kiþi yakýn arkadaþým. Sazan avýna vs kimse çýkmýyor. Araca üzerinde ki setup 60 bin tl. Ve herþey yeni yapýldý. Canýný alýpta araci satýlýk a koymadým. Km düþürüp pert yada aðýr hasar kayýtlý aracý kimseye hatasýz diye itelemiyorým. Kimseye de zorla bir araç satmýyorum.
O km de o renkte hatasýz boyasiz 3 tane belki araç bulursun. Ýlanlarda ben uzun zamandýr 64/65 Km de lansman rengi araç görmedim
Diðer konuda da yazdim birçok eleþtiren kiþi için. Peki bu kadar mertsiniz neden þu foruma 400 bin tl ilaný olan mk6 golf r eleþtirebilecek cesaretiniz yok?
extra birþey demedimki..
ogün söylediklerimi yazdým.
setup'u vs vs onlarýda konuþtuk evet para emek harcamýssýn dedik , hakkýný verdik.
aracýda satmýþsýn hayrýný gör.
40 bin tl yekte silen (ki bu arabanýn istenen fiyatýnýn %36sý yapýyor) bir senle karþýlaþtým için senden örnek vermek zorunda kaldým.
belki o galerici arkadaþta öyle yapýyordum dedim.
o rakama golf r ilaný hiç görmedim , takip etmediðimden olabilir.
ama tavrým ayný olurdu , konu þahsi deðil yani..
PiscocuK
04-02-2020, 12:11
Ben kaçýrmýþým hangi konu ds3 konusu okuyayým
Redfish16V
04-02-2020, 12:22
km hala düþürülmüþ durumda ise, yani eski haline çýkartýlmadý ise,þu andaki satan kiþilerinde bundan haberý varsa,
burada onlarý savunan insanlar tekrar savunsun madem bu fotoðraflardan sonra,yanlýs mý soyluyorum ? prelude'ye binen arkadaslar biliyorsa zaten yeterlidir,herkesin de alýp bineceði bir otomobil deðil zaten sanýrým.
normalde prelude ailesi diye kavram vardý yýllardýr.gerek forumlarý gerek facede gruplar olsun gerçek anlamda eski kültürü koruyup araçlarýný seven kitle vardý.ama ne olduysa sonra 1 yýldýr birileri lude alýp satmaya,reklam boyutuna taþýmaya baþladý.Ve bunun gibi geçmiþte 20bin tlye bile alýnmayan ludelar km çekilip vb türden hatasýz diye reklam edilir oldu.kullanýcý kitlesi kendini korumaya çalýþýyor ama maalesef bu insanlar fazlaca türüyor.Gerçekten sevipte binen adama zaten 100k da verseler satmaz :)
lucky Jackal
04-02-2020, 12:50
prelude 115 yazarsa
buda ciddiyetsizlik.
neyse bu konu bitmez.
kendi açtýmýz çukura batmaya devam ediyoruz ;)Piyasa tanýmýn hala yanlýþ, diðer yazdýklarýna da cevap verilir ama gerek yok. Zaman kaybý olur.
Çözüm önerine dair bir þeyler yazayým, Sitenin eksperleri dediðin kimdir? bu fiyatý nere göre belirleyecekler? nasýl güveneceðiz? bu adamlarýn özel bir firmanýn adamý olmasýný piyasaya nasýl kabul ettireceðiz? Bu þeye benziyor, Hurriyetemlak ýn eksperleri konut fiyatý belirlesin. konutlar o fiyattan satýlsýn. Düþünce biçimin için sýð demek bile az kalýyor. Sen daha kýyýdasýn, biraz daha ufkunu geniþletmen lazým.
Bu arada o yaptýðýna geri vites denir. ortaya bir laf atýp, bu iþ böyle olur diyorsan. Hadi yap dendiðinde affedersin kývýrýyorsan. Buna geri vites, gayet rahatlýkla denir. 100 bin liralýk arabasýna 200 yazan her adama masaya 100 bin lira koyunca arabasýný alamazsýn. Gerçi siz her þeyi biliyorsunuz, bunada bir çözüm bulursunuz ;)
O prelude e mesela gidipte 50 bin teklif edebildiniz mi? almak isteyen arkadaþlar var. Var mý öyle bir yürek mesela gidip masaya bir 50 bin koyup elinizi öptürüp arabayý almayý dener misiniz? Haber bekliyoruz sizden
CloudGrey
04-02-2020, 13:00
Piyasa tanýmýn hala yanlýþ, diðer yazdýklarýna da cevap verilir ama gerek yok. Zaman kaybý olur.
Çözüm önerine dair bir þeyler yazayým, Sitenin eksperleri dediðin kimdir? bu fiyatý nere göre belirleyecekler? nasýl güveneceðiz? bu adamlarýn özel bir firmanýn adamý olmasýný piyasaya nasýl kabul ettireceðiz? Bu þeye benziyor, Hurriyetemlak ýn eksperleri konut fiyatý belirlesin. konutlar o fiyattan satýlsýn. Düþünce biçimin için sýð demek bile az kalýyor. Sen daha kýyýdasýn, biraz daha ufkunu geniþletmen lazým.
Bu arada o yaptýðýna geri vites denir. ortaya bir laf atýp, bu iþ böyle olur diyorsan. Hadi yap dendiðinde affedersin kývýrýyorsan. Buna geri vites, gayet rahatlýkla denir. 100 bin liralýk arabasýna 200 yazan her adama masaya 100 bin lira koyunca arabasýný alamazsýn. Gerçi siz her þeyi biliyorsunuz, bunada bir çözüm bulursunuz ;)
O prelude e mesela gidipte 50 bin teklif edebildiniz mi? almak isteyen arkadaþlar var. Var mý öyle bir yürek mesela gidip masaya bir 50 bin koyup elinizi öptürüp arabayý almayý dener misiniz? Haber bekliyoruz sizden
haklýsýnýz...
honda ve tanýdýk olunca normal oluyor , diðer konuda millet sahibindendeki fiyatlara önüne gelene sallýyor :) evet anlýyorum.
Parasýný piyasasýný bilmem ama ilgili arkadaþýn ilanlarýnda ki araçlara bayýldým. Keyifle bünyesinde kupon araçlarý toplamýþ.
Yine bu neyse de ilanlardaki diðer 2.2'ye bakar mýsýnýz? Galerici aldýðý gibi 95e satmaya çalýþýyor -yeni seri plaka- Görmüþ herhalde bunu 115'e ne eksiðim var deyip yapýþtýrmýþ o da :) Sýfýr ayarýnda yazýp 270k km olmasý da...
Dediðim ilan fýyatýný 67 bin tl'ye düþürmüþ. Post'ta yazdýðým km yanlýþ deðilse kilometreyi de fiyat gibi 30 bin kýrmýþ :D :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-coskun-motors-55-den-sifir-ayarinda-otomatik-honda-prelude-4ws-783092473/detay
huseyinturk
20-02-2020, 15:31
Piyasanýn içine edenler kimse kusura bakmasýn ama bu forum kullanýcýlarýnýn da çoðunun olduðu gibi ona buna takýlanlar. Yok 200 binde arabamý alýnýr, yok boya olmasýn, yok dolu olsun. Arz talep meselesi, bir arabanýn ilanlarýnda ki en ucuz 10 araba satýlýrsa yüksek olanlar kalýyor haliyle. Galeriyiz araba alýp satýyoruz ayný arabanýn sorunlu ama düþük kmde olaný sorunsuz yüksek kmlisinden hýzlý ve daha yüksek rakamlara satýyor. Bir de bir araca çok para verince daha saðlam, sorunsuz olacaðýna inanan mallar var. Bu mallar var olduðu sürece böyle yukarý yönlü devam eder piyasa....
Mutlu Deðerli
20-02-2020, 15:47
O para eder mi, þu para yazýlmýþ alan maldýr deniyor, 2 sene sonra o tepe rakamlara pert alýnamýyor. Yani yýllarca konuþuluyor þu piyasa ama ben hiç düþtüðüne denk gelmedim. Devlet aracýn kurla gelen fiyatýna %110 ötv koyup üstüne %18 kdv koyarak aracý bayiye koyduruyor kimse buna biþey demiyor. 'Garibanýn garibana yaptýðý zulüm''e dönüyor iþin ucu.
Clio ya binen HONDA rakamlarýna dem vuruyor, kendi aldýðý Clio 6ayda 5bin üstüne koyuyor, ilana koyup satabiliyor ama.
Ýðneyi kimse kendisine batýrmýyor. Batýrsanýzda bi *** olacaðýndan deðil, bu kervan böyle döner gider. Dolar ne zaman dibe vurur 2-3liralara gelir, otv ne zaman %20 30 seviyelerinde alýnýr ekonomimiz iyileþir, o zaman insanlar gidip bu prelude'e 125verecegine 100bin TL'lere 0 Civic alabilir. (0 Civic 180bin civarý þu an)
Ýlandaki araç o rakamý eder mi bilemem, ama 80binlere gerilerse alan birisi çýkar. Ýnanýlmaz kondisyon ve temizlikte duruyor fotolarda
O para eder mi, þu para yazýlmýþ alan maldýr deniyor, 2 sene sonra o tepe rakamlara pert alýnamýyor. Yani yýllarca konuþuluyor þu piyasa ama ben hiç düþtüðüne denk gelmedim. Devlet aracýn kurla gelen fiyatýna %110 ötv koyup üstüne %18 kdv koyarak aracý bayiye koyduruyor kimse buna biþey demiyor. 'Garibanýn garibana yaptýðý zulüm''e dönüyor iþin ucu.
Clio ya binen HONDA rakamlarýna dem vuruyor, kendi aldýðý Clio 6ayda 5bin üstüne koyuyor, ilana koyup satabiliyor ama.
Ýðneyi kimse kendisine batýrmýyor. Batýrsanýzda bi *** olacaðýndan deðil, bu kervan böyle döner gider. Dolar ne zaman dibe vurur 2-3liralara gelir, otv ne zaman %20 30 seviyelerinde alýnýr ekonomimiz iyileþir, o zaman insanlar gidip bu prelude'e 125verecegine 100bin TL'lere 0 Civic alabilir. (0 Civic 180bin civarý þu an)
Ýlandaki araç o rakamý eder mi bilemem, ama 80binlere gerilerse alan birisi çýkar. Ýnanýlmaz kondisyon ve temizlikte duruyor fotolarda
Sýfýr Civic'e 100 vermek....
40-50.000tl lik arabalar bunlar. C segmenti komple.
Mutlu Deðerli
20-02-2020, 19:06
Sýfýr Civic'e 100 vermek....
40-50.000tl lik arabalar bunlar. C segmenti komple.
ya bi amerikalý veya avrupalý 35bin para birimine FK8 Type-R'i bayiden 0 aliyor. Lakin bura Türkiye, ekonomimiz maalesef boyle