Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Kancar'ın dümenleri
bu arkadaşın geçenki 90 bin tl ye accord mu civic mi diye saçma sapan bir videosu üzerine açtım konuyu .abi o araba o para eder mi allah rızası için .bir de yorumları kapatmış :D
galericik oynuyor .bir halttan anladığı da yok galiba .bize dokunan tarafı daha önce sattığı civic hatchback gibi bu accordu da izleyici kitlesini kullanarak saçma sapan paralara satıp piyasayı yüksletmesi .gerçi ne anlatıyorum ,alan kerizler var .
Konuya Aziz Sancar diye gelen ben :icon_wack :D
Apaçi bi arkadaş. Biraz islamcılık ile birşeyler yapmaya çalışıyor.
Drive Fast
02-02-2020, 01:57
Bana çok samimiyetsiz gelen biri ayrıca bazı videoları denk gelince izlemiştim herhangi bir şey katmıyor bence, yani en azından ben videodan bir şey alamadım. Abi şu youtube a video koyacaksınız bilmediğimiz bir şey anlatın tampon ızgara jant vs takıp anlatmak bana gerçekten saçma geliyor bide buna modifiye denmesi ayrı bi olay, bu yüzden şuanki yaşımı hava filtresi takıp 15 bg alan abilerimizin zamanında yaşamak isterdim en azından samimiyet varmış
Olayı nedir bu adamın piyasa yükseltecek?
Kimdir nedir bilmem tanımam. Konu nedir onu da bilmem ama muhtemelen yüksek rakamlara araç satma işini becerebilen biri. Satana laf etmemeli,alan olduktan sonra niye satmasın.
Yalnız değilsin. İnternet paketinize yazık bu tarz hiç bir işe yaramayacak insanlar için vaktinizi yormayın.
PiscocuK
02-02-2020, 02:26
Bu arkadas yutubiiirr. Fk3 dizel videosuna denk geldim kendi aracima baslamadan once. Soyle yaptik boyle ettik. Garaj isimleri vs. Aradim bende meraktan garaji. Adamlar beni dovecekti neredeyse. Bizde oyle mal yok kim soylemisse yalan soylemis diye. Dedim ki video cekmissiniz oyuzden aradim. Neyse cok uzatmicam. Ben araci bitirince bana ulasti. Onu nerden aldin bunu nerden aldin diye. Egolu arkadas gitmis kedi gelmis. Yetmedi araci sattigi kisiye aratti. Gun sonuna bakinca bos isler. Bende video cekicem kafamda bunlarin alayina tasak seklinde
free-hifi
02-02-2020, 07:58
Bu arkadas yutubiiirr. Fk3 dizel videosuna denk geldim kendi aracima baslamadan once. Soyle yaptik boyle ettik. Garaj isimleri vs. Aradim bende meraktan garaji. Adamlar beni dovecekti neredeyse. Bizde oyle mal yok kim soylemisse yalan soylemis diye. Dedim ki video cekmissiniz oyuzden aradim. Neyse cok uzatmicam. Ben araci bitirince bana ulasti. Onu nerden aldin bunu nerden aldin diye. Egolu arkadas gitmis kedi gelmis. Yetmedi araci sattigi kisiye aratti. Gun sonuna bakinca bos isler. Bende video cekicem kafamda bunlarin alayina tasak seklinde
Konulu çekersen ben de oynarım mavi donum var. Pardon mavi Hondam var
Geçen accordu satarken ilanda bütün accordlardaki deri sorunu... falan filan diye bşey söylemiş. Facede accord grubunda da birileri yazmıstı, neyden bahsediyo bu, bizim araclarda böyle bi sorun yok diye :)
Kendi aracında olan sorunu kronik sorun gibi yansıtmıştı.Yanlıs hatırlamıyorsam aracının km si 170-180k bşeydi.
Benim accord un km si 290 bin civarıydı,derileri cok daha iyi durumdaydı.
Birde bundan 3 sene önce filan fb7 kasa civic alıcam,test videoları filan izlyrm, azizin video denk geldi. Hiç unutmuyorum arabayı gömdü de gömdü, hele geri görüş kamerasını itin deliğine soktu cıkardı.bu kadar berbat olamaz falan filan diye.
Sonra ben fb7 aldım, + diğer markalardan da sürekli arac alıyorum bi kıyqslama yaptım, fb7 nin geri görüş kamerası gece dahil bir cok modelden daha net ve güzel.
Aziz o video dan bi süre sonra fb7 aldı ve video yu kaldırdı :)
Kişilik olarak iyi birisi olabilir,içinde kötülük yoktur belki bşey diyemem ama araçtan anlama ve tanıma/tanıtma konusunda bana cok başarılı gelmedi..
i-vtec07
02-02-2020, 12:28
Bu arkadaş honda civic fc5 magdurlari videosu cekip sonra dava acılınca R yapan arkadaş değilmi
calamityeas
02-02-2020, 12:45
Kibar ünal turan
ercan26esk
02-02-2020, 13:00
boş beleş bir arkadaş bir kaç videosunu izlemiştim sonrasında aman aman dedim zaman kaybı...
Kimdir bu arkadaş diye baktım youtuber çıktı. Farzetki works tarzı araç yapan el yapımı sikimstain coil takan bi vatandaş olması dışında ne dümeni çevirmiş tam anlamadım ben. Fiyat yükseltmesi mi sorun? Eğer o ise fiyat yükselmesini bir kişiye mi bağlıyorsunuz? Ekonomik durumun enflasyonun hiç mi suçu yok? Bırakalım otomobili ben bi gün satın aldığım bir şeyi ikinci kez aynı paraya alamıyorum neredeyse.
Alsatcı bı arkadas aldıgı arabaları ove ovebıtıremeyıp 3e alıp 5e ıteleyen bı tıp
Onurkk06
03-02-2020, 07:02
2 sene önce falan Bi videosunu izlemiştim gram araba bilgisi olmadan bu kadar isim yapmış helal olsun dedim 160lık roccoya binip offf anammm nasıl gidiyor falan diyordu
camsemih
03-02-2020, 08:06
Kibar ünal turan
en çok buna güldüm :D
Buda sanırım YouTube galericilerinden bir tane var takip ettiğim 75. Liraya aldığı golfu 1 yil gibi süre geçtikten sonra 100 diyenide var buda ayrı bir ticaret kapısı oldu
Aziz Kancar kimdir ?
Vasfı veya katkısı nedir ?
ghibli06
03-02-2020, 10:43
arkadaşlar neden bu adamlara bu kadar önem veriyorsunuz ki? sosyal medya çıktı dünya yalan bilgi kaynamaya başladı her konuda, bakıyorsun bırak yurtdışına gitmeyi evinden çıkmamış adam HAARP konusunda video yapıyor, şoförlüğü tofaştan öteye geçememiş adam GTR35 yoruluyor ciddi ciddi, deprem oluyor 30 yıllık prof.dan daha fazla yorum yapıp 'İstanbul'da sakallı bebek doğdu ondan deprem oldu!' diyecek duruma getiriyor ama burada asıl olay bunları izleyip prim verenler, burada bu konunun açılması bile bahsettiğim zihniyete hizmet ediyor, ben uzaktan kumanda montajı yaparken videolarda denk gelmişti bu adam, tofaş alıyordu ama öyle bir anlatıyordu ki sanki samanlıkta corvette C3 bulmuş...
PiscocuK
03-02-2020, 11:08
Hepsini bitiricem şu havalar bir düzelsin :)
Sancar diye okudum da geldim, olmadığını öğrenince çıktım.
https://www.youtube.com/watch?v=PLECq-CSrXU
bi tane e36 videosuna denk gelmiştim.Yalan yanlış anlatıp duruyodu.
Ya bu keko bi videosunda trafiği eleştrip evimize, işimize gidemiyoruz diyordu bunu yaparken de tek başına bi araç içerisindeydi. Herkes toplu taşıma kullansın bu keko için yollar boş kalsın.
RafetAraç
03-02-2020, 22:58
sevimsiz bi tip itici bi karakter
Şu videosunu izlemiştim.2:00 da dolandırıcı tipli adamın dediğine bak. Alırken ah vah yoktu .Satarken boncuk oldu.
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=DyoT0dv3bOo)
hiç izlemedim :) çok itici.
individual
04-02-2020, 10:21
son videosunun altindaki yorumlar cok iyi degil.
cogunluk hani ihtiyacin vardi ondan satmistin simdi yeni daha luks almissin falan yazmis.
İnstasına baktım konudan sonra şimdi ekspertiz açacakmış KanCAR isim şaka değil bu arada.
RafetAraç
04-02-2020, 18:36
YouTube (https://youtu.be/DyoT0dv3bOo?t=548) videoda geçen muhabbetler çok farklı
imprezaWRC
05-02-2020, 11:00
Al benden de o kadar.
serkankıvrak
06-02-2020, 14:31
Bu sitem tamamıile bizim foruma olmalı :D
https://i.hizliresim.com/BGmDOv.jpg (https://hizliresim.com/BGmDOv)
PiscocuK
06-02-2020, 14:36
Adam olun :) canını sıkmayın insanın :)
aziz önce türkçe öğrensin;
demi değil değil mi,
askeri değil asgari,
3. paragraftaki mı, ki, da ve de ekleri ayrı olacak,
hem ünlem hem nokta olmaz,
boşluktan sonra virgül olmaz önce virgül sonra boşluk olur
yazık yemin ediyorum yazık "de"leri "da"ları ayıramayan adamlar basın açıklaması yapıyor
sosyal medyanın amk..
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/8CbdjWkdZ6eAGv7QpKvQrRsrKU7T7nQ4IYg9SifCTyRBhzPItK J68xgv1LweUU_ElVaGCdPfjRS6ybkyDqTxqy7UzQ
ASKERİ Ücret Nedir ? Nasıl Kazanılır ?
Adam benim mesajdan yola çıkıp yine bize giydirmiş :D Pardon beyler :D
Reisi kızdırmayın, soğuk presle yazı yazan parmaklarınızı kıstırır yoksa :D
konuyu kapatın şunun da bir tarafı kalkmasın muhatap aldık sanacak :)
immortalboss
06-02-2020, 15:40
Bu arkadaşı bilmem de bu Tofaş takımından en sevdiğim adam Efecan Saygılı. Eleman benim gibi sakin sağ şerit sevenlerden. Orjinalci. Bunlar gibi sıcak pres, soğuk sıkım vs. sevmiyor. Galericilik belgesi dağıtılıyordu bir ara. O belgeyi alan galerici oldu heralde ülkede.
aziz önce türkçe öğrensin;
demi değil değil mi,
askeri değil asgari,
3. paragraftaki mı, ki, da ve de ekleri ayrı olacak,
hem ünlem hem nokta olmaz,
boşluktan sonra virgül olmaz önce virgül sonra boşluk olur
yazık yemin ediyorum yazık "de"leri "da"ları ayıramayan adamlar basın açıklaması yapıyor
sosyal medyanın amk..
https://streamable.com/ikdss
Kuaför diyemeyen adam'dan imla kuralı beklemişsin.
Not: Bu ve diğer kekoları youtube'da oturum açmadan izliyorum. İzlemediğin adamı eleştiremezsin olurda burayı okursa hem videolarımı izliyolar hem eleştiriyolar demesin. Bilgi sahibi olmadan eleştirilmez.
Daha düne kadar dövlet, uzun adam yalamalığı yapıyordu şimdi döviz fiyatları ve vergileri eleştirmeye başlamış.
Nobel ödülünde şaibe mi var diye bakmaya gelmiştim ama kusura bakmayın dayanamıcam Aziz Kancar kim ak?
soru : askeri ücret nedir ?
cevap : askerlere verilen ücrettir.
bence beyninizin bu kadarlık kısmıtla muhabbeti sürdürmek gerekli aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz.
mirafiori
06-02-2020, 16:46
Bu arkadaşı bilmem de bu Tofaş takımından en sevdiğim adam Efecan Saygılı. Eleman benim gibi sakin sağ şerit sevenlerden. Orjinalci. Bunlar gibi sıcak pres, soğuk sıkım vs. sevmiyor. Galericilik belgesi dağıtılıyordu bir ara. O belgeyi alan galerici oldu heralde ülkede.
Efendi bir çocuk Efecan :) Bende takip ediyorum, Tofaş ı seviyor, aracın basitliği, herşey yapmaya müsaitliği vs. eklenince keyifli videolar geliyor. :)
Adam zaten galerici olduğundan fiyatın yükselmesi normal ama yükseltenin tek bir kişi olmaz olasılığı düşük.
Gökhan Bilgin
06-02-2020, 16:51
Efendi bir çocuk Efecan :) Bende takip ediyorum, Tofaş ı seviyor, aracın basitliği, herşey yapmaya müsaitliği vs. eklenince keyifli videolar geliyor. :)
Bir takipçiside benim çizgisi belli çocuğun samimi geliyor açıkçası alakam olmamasına rağmen severek izliyorum
Grimlord
06-02-2020, 17:08
Ciddiye alınacak , hatta burada konusu açılacak bir tip değil bence.
trajikomik beş para etmez herif ya. ekşi sözlükteki eleştrilerine karşı da videoda gözü dönmüş bi şekilde "şu kaba etinin üstüne oturan herkes konuşuyor" falan diyordu.
asgari ücret yazmayı bilmeyen adam araba falan kullanıyor, video çekiyor, klavye kullanıyor resmen şansa yaşamak bu :D
baskan96
06-02-2020, 18:15
Zamanın birinde temiz doğanlar yavaş yavaş meşhur olmaya başlarken bu arkadaşın zannedersem Bolu'dan bordo renk bir araç alma videosuna denk gelmiştim.
Aracı İstanbul'a getirdi vs derken izleyim dedim doğan temiz duruyor bakalım ne olacak. Birkaç video sonra araç çalındı. Akıbetini öğrenebilecek mi vs derken 1-2 video daha seyrettim ve hakikaten üzülmüştüm araç çalınması hususunda.
Geçenlerde yine yeşil bir doğan alım videosuna denk geldim. O aracın videoları vs derken bordo doğan bulundu videosu geldi.
Doğan bulundu şöyleydi böyleydi derken iki lafın arasında bir "ben yeşili satıcam bordo benim helal paramla aldığım arabaydı, helal paramdı, anamın ak sütü gibi helaldi" diye pek çok sefer söyleyince bir tek senin alın terin mi helal a** diyip izlemeyi kesmiştim.
Yeni trend İslamcı galericilerden bana göre. Genelde kazalı boyalı değişenli araç alıp satıyor videolarında ama beyanları araçtan anlayan kişi niteliğinde değil. Bağcılar tarafına hitap eden dip basık varex işlerini vs seviyor. Kibar Ünal Turan yazılmıştı tam da tanımıdır :)
TR iq ortalaması 84.. şempanzenin iq su 80.. bu durumda bu ve türevi usta modifiyeci, üstad galerici arkadaşların peşindeki arkadaşları hor görmeyin..
85milyon nüfuslu ülkede arabayı yerin dibine indirmeyi cam filmi yapmayı egzosttan 280db ses çıkartmayı modifiye sananlar ile bunu alkışlayanlar tabikide olacak.. 15bintl ye yay amortisör takımı üreten ve bunun için milyonlarca euro arge ye yatırım yapan ile sanayide 200liraya soğuk pres ile arabaya yay yaptıran arkadaş arasındaki farkın, aynı arabalar ile 150km/h hızla girdiğin virajdan birisinin çıkıp diğerinin helvasını yemek gibi bir fark olduğu ancak tecrübe ile sabitlenerek anlaşılabilir..
hakaret etmeden eleştirelim.. iq nun düşük olması hakaret değildir bir kaderdir.. onlarla yaşamak zorundayız..ötekileştirmeden ötekileştirin ! ''bir müsibet bin nasihatten iyidir'' atasözünün karşılığı için var bu arkadaşlar.. belkide ne yapMaMalıyız ı bizlere tekrar tekrar gösterdikleri için teşekkür etmeliyiz !
konuyu açan arkadaş başlıktakinin yeteri kadar pr'ını yaptıysa kapatalım artık
turboman
07-02-2020, 13:00
Aziz kancar yazınca başlıkta bende bi halt sandım. :)
Youtube, İnstagram kitlesi oldukça bu adamlar ekmek yemeye devam eder. Talep edilen şey ne ise maalesef o yapılıyor. Kaliteli içerik üreten insanların kanalları hep geride kalıyor
Yiğit G.
07-02-2020, 14:03
dünyanın en saçma videosu
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Nir_UpFIzGc&feature=youtu.be)
" İç kalitesi doblo gibi "
" Megan bundan 2 kat daha kaliteli ben meganı tercih ederim "
vs vs Sevgili Kancar sorun şu ki sen arabalardan gram anlamıyorsun. Tipinde biriz itici bu yüzden insanlar sana gıcık kapıyor. Sen işini yap yine al sat sana kimse bir şey diyemez. Ama çıkıp bir *** biliyor gibi konusursan böyle rezil ederler insanı.
Yürüyen cehalet, bende bi iki videosuna denk geldim çoluk çocuk takip ediyor, iyide dümen tutturmuş ama sonu yakındır fazla barınacağını sanmam
Ünal Turan bu adamdan daha samimi ve ne yaptığını gizlemeden, saklamadan söylüyor.
Ne ticaretine ne de zevkine yorumum yok ancak, yıllardır satışcıyım, insan sarrafı oldum sayılır. Çok net söylüyorum, bu arkadaş çok yapmacık.
Şu forumda boyle biri 4 sayfa konuşulmuş mu gerçekten ?
Yar... gibi bunu başımıza bela ettiler hıammına
Şu forumda boyle biri 4 sayfa konuşulmuş mu gerçekten ?
https://www.youtube.com/watch?v=GfN2T2nfyBo
https://www.youtube.com/watch?v=GfN2T2nfyBo
https://youtu.be/yUB98tZ5qOo
Bir kaç sene önce aracımın panjurunu satıyordum , benden almaya geldi yanıma.
Selamlaşma vs. oraları geçer geçmez, (reklam olmasın diye ismini tam yazıyorum) beni tanımışsındır adım DALYAR soyadım AKOĞLU filan ben youtuber ım vs vs direk reklama geçti.
En haz etmediğim tip.. youtuber olsan ne olmasan ne ?
Tanımıyorum kardeşim sen, mal bu alacaksan al almayacaksan işim başımdan aşkın demiştim. aracına Typer Panjur takıp, proje yaptığını sanan bir genco.
Eğer panjur takıp arabacı olunuyor ise benim yaptığım projeye Nobel falan verilmesi lazım..
Selamlaşma vs. oraları geçer geçmez, (reklam olmasın diye ismini tam yazıyorum) beni tanımışsındır adım DALYAR soyadım AKOĞLU filan ben youtuber ım vs vs direk reklama geçti.
Tanımıyorum kardeşim sen, mal bu alacaksan al almayacaksan işim başımdan aşkın demiştim. aracına Typer Panjur takıp, proje yaptığını sanan bir genco.
Eğer panjur takıp arabacı olunuyor ise benim yaptığım projeye Nobel falan verilmesi lazım..
Dalyar kimdi amk diye 9 saniye düşündüm :D
ayıp ettin hocam ya .techdeyiz ,yıllardır üyeyiz ,üyelik tarihine bakarak dediysen yeni hesabım .amaç gırgır şamata olsun ne pr'ı .
-Murat Özcan-
10-02-2020, 21:11
Kendisini tanımam etmem zaman zaman videolarına denk geldiğim bir şeyler yapmaya çalışan ama beğenilmeyen sıradan bir vatandaş benim için..
ahmetakbayir
10-02-2020, 23:05
Bunlardan piyasada çokça var ve artmaya da başladı techturkey olarak azınlıktayız bişiler yapmamız lazım :)
Bunlara fazla prim verildi. Doğru düzgün video çeken adamı bu işlerden soğuttular vallahi. Techturkey , bencede hala aktif kalan forumlardan biri olarak bunların içinden geçer isterse. 3 yıldır YouTube kanalı açmak için çabalıyorum. Eline iPhone alan YouTuber oldu..
Bence tecrübeler youtube hesabi açalım, toplanan parayla her ay mangal yapalım :D
Bence tecrübeler youtube hesabi açalım, toplanan parayla her ay mangal yapalım :D
Tecrübeler ne la techturkey olcakti:)
Reklamını yapmış oldunuz istemeden de olsa. Ne güzel haberim yoktu Aziz Sancar sanıp girdim ve maalesef öğrenmiş oldum. 200k ya yakin da abonesi varmış... Biz yapsak kim izleyecek deriz izleyen oluyormuş demek ki. Bu YouTube isi de politika gibi oldu. Anlayan anlamayan herkes ekmeğini götürüyor. Alan ve izleyene bakmak lazım. Işini hakkiyla yapan hicbir YouTube kanali abone kazanamiyor. Bizim millet goygoy ve geyik sever. Kimsenin gerçek bilgiye birseyleri ogrenmeye ihtiyacı yok. Nabza gore serbet veren tayfadan biri sanirim. Yesin ekmegini helal olsun. Halk böyle seviyor...
eline telefoni alan youtuber oldi zaten ülkede
Hayatımda katlanamadığım insan tipine örnek olmuş abi.
Ben de tanımıyordum bu şahsı, konuyu girince merak edip bakıyım dedim direk kapadım.
Söyleyecek bir şey bulamadım :) herkes söylemiş zaten
2018 haziran ayindan beri twitch yayini acmayan galerici, istedigi kitledigi yakaladigi icin simdi expertiz isine basliyor.
EnesAksu
18-02-2020, 06:57
Bu adamın bir videosunu 5 dk izlemeye dayanabildim. Sonra dönüp Barış Özcan videolarını Allahım sana şükürler olsun diyerekten hatim ettim.
Ünal Turan Aziz Kancar'ı göre diz çöker tövbe ister. En azından Ünal turan ne olduğu belli kimliğini saklamıyor. Bu adam leş al-satcılardan hiç haz etmem.
Aliburakb
18-02-2020, 10:44
ünala bile şükür edecek hale mi geldik vay amk gazetesi :) ben ünalı eski dönemlerinden (2010- 2012) dönemlerinden yakınen tanıyan biriyim ve yaptığı hiçbir işi açık açık yaptığını ne gördüm ne duydum :) suç ortağını ve aynı ekmeği yediği arkadaşını bile satan biri yani :)
ahmet3425
18-02-2020, 11:19
reklamın iyisi kotusu olur mu ? surada iyi kotu adam hakkında 5 sayfa yazı yazılmıs ne gerek var bu tiplere prim yaptırıyoruz ?
Geçen sene aracımı satıyorum, 1.3 dizel astra vardı. eleman araca bakmaya geldi, abi dedi Aziz Kancar var biliyor musun? aynen dedim duymuştum, onun telefonu var bende, aradım ona da danıştım, araç hakkında bilgi aldım o da olumlu konuştu demişti.
dedim oh tabi ne güzel iyi yapmışsın. (içimden derin bi off geçirerek)
https://www.youtube.com/watch?v=B8A93WV3TgY
Ekspertizde bir dünya markası.
Bu arkadaşı tanımam etmem birkaç kez youtube denk gelmişti burda konu açılınca baktım ama neden bana çok itici gıcık geliyor anlamadım.
PiscocuK
20-02-2020, 10:35
Mermiler seksin Alemde teksiiiiiiiiğğğnnnnn
Böyle serbest piyasaya osssuruyuum.
anlayan anlamayan herkes belli işlere girdi.
Bişey olmasa bile kesin bişeyler oluyor piyasada.
Videoyu izledim bildiğin mahalle arası ekspertizci gibi dükkan olmuş. Tarcanların videolarını izleyerek airbag kontrolü yapacak anlaşılan adamlar mesleklerinin sırlarını paylaşmış oldu. Ama dükkan görüntüsü içerisi falan rezalet.
çok amatör dükkan millet neredeyse milyona yakın para bağlıyor bu keko 50 bin TL'ye işi halledip bi de premium gibi pazarlıyor :D :D
Reklam olmayacağını bilsem bizim arkadaşın dükkan görselini atıcam aminimyum dükkan görsün keko diye
Mutlu Değerli
20-02-2020, 16:02
Yar... gibi bunu başımıza bela ettiler hıammına
https://twitter.com/belaettiler
zOnstyLe
20-02-2020, 16:33
https://www.youtube.com/watch?v=B8A93WV3TgY
Ya zaten ne kadar amator oldugu video'da kendi agzı ile soyluyor, yanında calısan insanlarda aynı sekilde amator. Madem boyle marka olmak gibi bir niyetin var koyarsın oraya 3 4 tane bu işin ehli personel bakarsın keyfine.. Şimdiden gidecekler için buyuk gecmiş olsun..
şu adamın tipi kadar itici bi insan görmedim.Yapmacık konuşmaları boş beleş sallamaları.Görünce direk esc tusuna basıyorum
konuyu silsin yönetim artık :)
konuyu silsin yönetim artık :)
kesinlikle :D