Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul Çatalca Civarında Eksper
Mercedes - Benz / 190 / 190 D / 2.0 / YİLDİZLARİ USTUNDE sahibinden.comda - 786484080 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yildizlari-ustunde-786484080/detay)
ilandaki araca bakmayı düşünüyorum .İstanbul Çatalca civarında eşinin ehli güvenebileceğim Ekpertiz veya Mercedes ustasına ihtiyacım var.
İzmirden gideceğim için bölge hakkında bilgim yok Şimdiden Teşekkürler.
Onurkk06
03-02-2020, 16:10
Çatalcaya yakın tepecik civarında birkaç mersedes özel servisi görmüştüm onun haricinde Beylikdüzünde ümran VS var
Çatalcaya yakın tepecik civarında birkaç mersedes özel servisi görmüştüm onun haricinde Beylikdüzünde ümran VS var
Uçakla gideceğim için esasen İstanbul Airport civarında da olabilir
ErkanCanS
03-02-2020, 20:50
Mimarsinan Gültür sanayi sitesinde çak-mer mercedes özel servis akalandan 30 dakikaya gidebelirsiniz tavsiye ederim. Beylikdüzünde outopiada umran ekspertiz var. Akalandan 45 dakikada o sürer.
free-hifi
03-02-2020, 21:05
Umran a gideceksiniz adımı verin. Göztepe Şube müdürü Özgür dersiniz.
Beylikduzune giderseniz autopianin icin zaten ekspertiz cenneti. En az 6-7 eksper var icerde veya e5 aksi istikamette tam karsisinda oto rapor var.
tuner faruk
03-02-2020, 23:56
Tepecikte Çak-Mer 'e baktırabilirsiniz birde merakımdan sormak istiyorum ilandaki rakama yakın bir fiyata mı alacaksınız ?
Adamı ara Tepecik Çak-Mer servise getirsin aracı onay çıkarsa orada satış yaparsın çatalcaya gitme direk