Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'a Yakın Kiralık Yazlık Aranıyor

Schumi
12-02-2020, 22:08
TechTurkey'de herşeye bir çözüm yada öneri geliyor banada gelir umarım. 20 Haziran - 1 Ağustos tarihleri arasında yaklaşık 40 gün süreyle kiralık eşyalı yazlık arıyorum. Hız sınırlarına uyarak cuma trafiğinde İstanbul'a en fazla 4 saat mesafeye kadar olabilir. Havuzlu olması şart ama çok güzel bir yer için belki vazgeçebiliriz. Elinde eşinde dostunda olan yada şu mevkiye bak diyenler varsa yardım rica ediyorum. Kafamda tam bir bütçe yok. Ayrıca çok sapa bir yer olmasın hafta içi eşim ve kayınvalidem çocuk ile kalacakları için güvenlik sorunu olabilecek yerler olmaz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Evrenoz
13-02-2020, 09:07
Havuz yok,
sahile bir kaç dakika mesafede ( ister halk plajı, ister ücretli ebach )
Altınoluk

16EC813
13-02-2020, 09:12
armutlu ben 7 sene kaldım içmesuyu barajı yaptık altyapısını ve içmesuyu hatlarını yeniledik ,benim çok hoşuma gidiyodu tabi bu şahsi düşüncem
ama ulaşım istanbula rahat bildigim kadarıyla o zaman vardı ama şimdi var mı bilmiyorum deniz otobüsü var
doga geniz herikiside var ayrıca kaplıcada var dogal

HaKo
13-02-2020, 11:21
silivri düşünür müsünüz bütçe nedir bir de ?

b.arica
13-02-2020, 13:35
Sakarya / Karasu'ya bakabilirsiniz. Denizi manzarası güzel güvenlikli siteler var. Trafik konusunda yorum yapamıyorum ne yazık ki.

BAT9
13-02-2020, 19:14
Şarköy tarafları olabilir. Geçen sene 3 ay çok uygun fiyata site içerisinde eşyalı, havuzlu ve denize 100metre civarı yakınlıkta bir yerde ev tutmuştuk. Güzel, mütevazi, insanı neşeli, huzurlu ve kafa dinlemelik bir yer. Cuma günleri iş çıkışı çıkıyor pazar akşamları dönüyordum.

Zaten her yer çarşıya çok yakın pek arabaya ihtiyaç duyulmuyor. Güvenli bir yer olduğunu düşünüyorum genç ve çocuklu aile sayısı oldukça fazla düşünebilirsiniz.

İlan tarihi eski ama belki bir işe yarar.

Sahibinden 2+1, 90 m2 Kiralık Yazlık 1.250 TL'ye sahibinden.com'da - 684239470 (https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sarkoy-de-havuzlu-dag-manzarali-sifir-ayarinda-684239470/detay)

Schumi
13-02-2020, 22:07
Havuz yok,
sahile bir kaç dakika mesafede ( ister halk plajı, ister ücretli ebach )
Altınoluk
Altınoluk cuma akşam git pazartesi sabahı gel beni çok yorar gibime geliyor. Birde eşim 25 yıl boyunca Akçay'da tatil yapmış bence istemez Balıkesir tarafınıç

armutlu ben 7 sene kaldım içmesuyu barajı yaptık altyapısını ve içmesuyu hatlarını yeniledik ,benim çok hoşuma gidiyodu tabi bu şahsi düşüncem
ama ulaşım istanbula rahat bildigim kadarıyla o zaman vardı ama şimdi var mı bilmiyorum deniz otobüsü var
doga geniz herikiside var ayrıca kaplıcada var dogal
Lise bitip çalışmaya başlayınca babam bana zorla bir devremülk aldırdı Armutludan para biriktirmeyi öğreneyim diye. Yaklaşık 18-19 yıl oldu 1 kere bile gitmedik. O yüzden oraya bira kılım. :D

silivri düşünür müsünüz bütçe nedir bir de ?
Silivri düşünürüm tabiki bana uygun. Başta güvenlik olmak üzere kriterlerime yakın ise. Açıkçası bütçe konusu tamamen bulacağımız yere bağlı. Teklifiniz varsa öğrenmek isterim. Bana uyarsa sizden fotoğraf isteyebilirim.

Sakarya / Karasu'ya bakabilirsiniz. Denizi manzarası güzel güvenlikli siteler var. Trafik konusunda yorum yapamıyorum ne yazık ki.
Evet Karasu'da tatil yapmıştım bekar iken. Hem köprü hem çamlıca gişeler yorabilir ama üçüncü köprü burda iş görebilir belki. Var mı önerdiğiniz bir site ?

Şarköy tarafları olabilir. Geçen sene 3 ay çok uygun fiyata site içerisinde eşyalı, havuzlu ve denize 100metre civarı yakınlıkta bir yerde ev tutmuştuk. Güzel, mütevazi, insanı neşeli, huzurlu ve kafa dinlemelik bir yer. Cuma günleri iş çıkışı çıkıyor pazar akşamları dönüyordum.

Zaten her yer çarşıya çok yakın pek arabaya ihtiyaç duyulmuyor. Güvenli bir yer olduğunu düşünüyorum genç ve çocuklu aile sayısı oldukça fazla düşünebilirsiniz.

İlan tarihi eski ama belki bir işe yarar.

Sahibinden 2+1, 90 m2 Kiralık Yazlık 1.250 TL'ye sahibinden.com'da - 684239470 (https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-sarkoy-de-havuzlu-dag-manzarali-sifir-ayarinda-684239470/detay)

Şarköy aklımdaydı ama yerlisi bir arkadaş site içi dışında önermedi güvenlik yüzünden. Yazın kavgası gürültüsü çok olur huzursuz olabilirler evdekiler hafta içi müstakil yazlıklarda dediler. Müstakil diye şartım yok ama yerlisinin böyle söylemesi bir acaba dedirtti.

.::EmrE::.
13-02-2020, 22:13
Airbnb deneyin.