Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 THP Downpipe (R56 Cooper S için)

TarikS
25-02-2020, 13:37
N18 motorlu Cooper S için downpipe arıyorum. Marka diye 1000 lira ve üzeri verme taraftarı değilim.

Sanayi işi olur, İskender abi işi olursa cillop olur :)

Tüm 1.6 THP'lerin downpipe'ı aynı mı bilmiyorum ama öyle galiba, hepsine açığım o yüzden. Net bilen varsa da PM ile bilgi verebilirse sevinirim

Teşekkürler

Yiğit G.
29-03-2020, 20:02
N18 motorlu Cooper S için downpipe arıyorum. Marka diye 1000 lira ve üzeri verme taraftarı değilim.

Sanayi işi olur, İskender abi işi olursa cillop olur :)

Tüm 1.6 THP'lerin downpipe'ı aynı mı bilmiyorum ama öyle galiba, hepsine açığım o yüzden. Net bilen varsa da PM ile bilgi verebilirse sevinirim

Teşekkürler

Üstünde 2 tane sensor girişi olmasına dikkat et. Bazılarında 1 tane var onada aracın sensoru takılı, sonradan AFR takıcaksan takamıyorsun. Bende iyi bir marka vardı downpipe ama satıp iskender aldım sırf AFR takabilmek için.

TarikS
30-03-2020, 12:01
Üstünde 2 tane sensor girişi olmasına dikkat et. Bazılarında 1 tane var onada aracın sensoru takılı, sonradan AFR takıcaksan takamıyorsun. Bende iyi bir marka vardı downpipe ama satıp iskender aldım sırf AFR takabilmek için.

Ben konuyu bile unutmuşum yahu. :D Kısmetime İskender abinin yaptığı bir DP denk geldi taze taze aldım onu taktım hemen. Delik sayısına bakmadım, elimdeki tek fotoda da aşağıdaki delik görünüyor ama yukarıda da vardı sanki, emin değilim ama uyarı için teşekkürler.