Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : vergi ödemesi ile ilgili fikir alışverişi

Ahmet Saraçoğlu
26-02-2020, 12:48
Arkadaşlar sebringi sattım , Mercedesin verigi borcu , genel ceza , kyk borcu vss devlete olan borçları sıfırlayıp mercedesi tekrardan canlandırıcam.

Şimdi danışmam gereken olay şu.İnteraktif veri dairesinden baktığımız rakamda peşin ödemede herhangi bir indirim oluyor mu?Motor hacmi , kasko bedeli vs bildiğimiz bilmediğimiz herhangi bir sebepten anapara yada faizde herhangi bir düşme oluyor mu?Yoksa İnteraktif vergi dairesinde ne yazıyorsa onu mu ödemek durumundayız?Nerdeyse bi araba parası rakam var çünkü , bi imkan , hak vs varsa faydalanıp indirerek ödeyeyim.Bu işlerle ilgili yönlendirme yapacak tanıdık muameleci yada akıl verebilecek kimse var mı?

TarikS
26-02-2020, 12:56
Direk vergi dairesine gidip derdinizi açıklayıp bir orta yol bulmak istediğini söylersen yardımcı olabilirler Ahmet, önden bir telefon açarak da bilgi alabilirsin

Ben son zamanlarda devlet dairelerine telefon açtığımda çok güzel yardımcı olduklarını gördüm hep, o yüzden bu avrupai öneriyle geldim sana da :D

En kötü ihtimalle krediler çok düşükken bi kredi patlatabilirsin. Rakamlar düşük olsa enpara'dan faizsiz taksitlendirme yapabilrisin dicektim ben vergileri cezaları direk 6'ya böldürüyorum onunla

Ahmet Saraçoğlu
26-02-2020, 15:39
Tarık krediden ziyade direk nakitle indirim var mı peşindeyim.Bizim bilmediğimiz bi indirim , prosedürde bi yolu vs varsa ödedikten sonradan öğrenip üzülmemek için.

KÖROĞLU
26-02-2020, 15:52
Gib de ne görüyorsan onu ödersin, ama bi vergi affı lafı dolaşıyor ortlarda, aciliyetin yoksa eğer bekle biraz nedir ne değildir belli olsun.

en azından vergi aslını ödersin, cezlar vs ler düşer.