Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil MT-07 Sorgulama.
MertSerhanÖ.
03-03-2020, 18:56
Merhaba herkese.
Çoktandır motosiklet almak istiyordum,bütçem 25k-30k arası.
Birtane mt07 buldum,tanıyanlar edenler varmıdır,sizce nasıl duruyor yorumlayabilirsek sevinirim.Yarın iş için izin aldım,sabahtan bakmaya gidicem.Teşekkürler
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-titiz-kullanicidan-hasar-hayitsiz-akrapovic-egsozlu-ekstrali-796650884/detay
Tayfun-E30
03-03-2020, 20:21
eski bir mt07 sahibi olarak rearset takım değil yarısı orjinal yarısı farklı.. motor hem sağa hem sola yatmış akrep dışında üstündeki ıvır zıvırlar para etmez olmasa orjin olsa daha iyi.. garip ledler gidon riser, ön cam bu motorun ruhuna çok aykırı.. o arka sıyırıcıda uyuz bişey vibrasyon yapıyo... piyasasını bilmiyorum ama daha orjinal motor olsa daha iyi..
turboman
03-03-2020, 20:32
3 tane mt07 motorum oldu zamanında ama bu motor biraz ayıpları varmışta onları örtmek için yapılmış gibi duruyor bide km yüksek.5 saha fazla ver düzgün motor al derim. Kuzenimde vardı geçen ay nıghtflu 2018 28bin km de 32 ye sattı daha eksozu bile değişmemişti ona göre değerlendir.
CloudGrey
03-03-2020, 21:45
55bin km motor için fazla, alıp 20K binsen elinde kalır
MertSerhanÖ.
03-03-2020, 23:23
Çok teşekkür ediyorum hepinize.Kendisini elemiş bulunuyorum :)
Motorcu çevremden duyduğum motorun ekranını söküp kilometreciye gidince 5dk da km düşürülüyormuş. O yüzden temiz kullanıcıdan düşük km bulmak zor olabilir. Genelde mt-07 al satcıların tercih ettiği bir motor.
15-20bin km'de olup zinciri değişen var, normalde 30binde değişmesi gerekiyor acaba neden değişti o zincir km'si düşük olduğu için mi :)
Motorcu çevremden duyduğum motorun ekranını söküp kilometreciye gidince 5dk da km düşürülüyormuş. O yüzden temiz kullanıcıdan düşük km bulmak zor olabilir. Genelde mt-07 al satcıların tercih ettiği bir motor.
15-20bin km'de olup zinciri değişen var, normalde 30binde değişmesi gerekiyor acaba neden değişti o zincir km'si düşük olduğu için mi :)
Zincir 10bin km’de de değiştirilebilir belki daha erken bile. Bu tamamen ne verirsen elinle o gelir seninle meselesi. Zincirin bakımını düzenli yaparsan biçilen ömrüne yakın kullanılır. Ama hiç temizleme yağlama bakımını yapma, çok erken km’de yalan olur gider :)
MertSerhanÖ.
05-03-2020, 07:57
Bu arada tarz olarak alakasız olacak ama,dün xmax aldım:)
2016 model,6700 km de.Şuan aramız iyi bakalım:)
Bu arada tarz olarak alakasız olacak ama,dün xmax aldım:)
2016 model,6700 km de.Şuan aramız iyi bakalım:)
xmax=huzur
egzozlu mt07 = küfür
bizde bindik uzun süre çok güzel küfür ettiriyor , hiç gerek yok .