PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Avrupa yakası kaliteli Camcı aranıyor

u7kara
03-03-2020, 21:13
İstanbul içi mümkünse Avrupa yakasında kaliteli camcı arıyorum camı sökmeden camdan kalıp alıp cam dökecek yada başka modelden kesecek

Oguzhandeniz
03-03-2020, 22:09
Dostum biz camcıyız fakat ankarada. Araç için özel yapım cam mı istiyorsun tam olarak? İstediğin camın fotoğrafını yollar mısın?

yusufcan_k
03-03-2020, 22:14
Dostum biz camcıyız fakat ankarada. Araç için özel yapım cam mı istiyorsun tam olarak? İstediğin camın fotoğrafını yollar mısın?

usta madem camcısın bende birşey sorayım opel corsa c aracımız var arka rezisdans calışmıyor hiçbirisi daha önce film varmış sökülmüş tekrar yapılmış vs buna ne yapabiliriz yeni cam maliyeti ne olur yada alternatif nedir?

Oguzhandeniz
04-03-2020, 07:57
usta madem camcısın bende birşey sorayım opel corsa c aracımız var arka rezisdans calışmıyor hiçbirisi daha önce film varmış sökülmüş tekrar yapılmış vs buna ne yapabiliriz yeni cam maliyeti ne olur yada alternatif nedir?

Hocam biz mimari camcıyız. Ulaştırma sektörü ile alakamız yok. Soruyu soran arkadaşa yardımcı olmaya çalışma sebebim, geçenlerde yapılması imkansıza yakın denilen bi camı baya uğraşarak yaptık. Yat camıydı. Bunu da aynı teknikle yapan çıkabilir ama isteyeceği paradan korkun :D çünkü tamemen özel imalat. kalıp alınıyor en az 3 defa. bi cam için de en az 4-5 cam feda ediliyor. dolayısıla maliyet açısından yüksek çıkacağı kesin.

u7kara
05-03-2020, 21:24

kendi arabam için ön cam kırık ve cam yok

smtakdnz
14-04-2020, 08:11
Camı bulunamayan araclara daha büyük bir aracın dmaxte chevrolet impala camını kesip oturtmuslardı.Tabi bu amerikada yapılabilen bir olay bizdeki çok bilen ustalar yapabilir mi bilmem.

aslan
14-04-2020, 09:11
kendi arabam için ön cam kırık ve cam yok

Arkadaşım camcı dilersen iletişim numarasını veririm istediğin camı bulur