Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.9 tdi ARL pd150 TOLEDO Sorgulama
ResuscitateR
06-03-2020, 16:24
Arkadaşlar ilanda bulunan araç hakkında bilgisi olan varmıdır? Güncel durumu ve evveliyatı hakkında.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-toretto-pd-satista-670095419/detay
içi dışı hatasızdır diyip , koltuklardaki deformeler, kapı döşeme sarkmaları , havalandırma ızgarası kırık vb vb ,
bu otomobıl ıcın degıl genel olarak soyle ılanları ben dırek kapatıyorum. bir süre öncede satılıktı sanırım , belkı karıştırıyorumdur bılemedım
içi dışı hatasızdır diyip , koltuklardaki deformeler, kapı döşeme sarkmaları , havalandırma ızgarası kırık vb vb ,
bu otomobıl ıcın degıl genel olarak soyle ılanları ben dırek kapatıyorum. bir süre öncede satılıktı sanırım , belkı karıştırıyorumdur bılemedım
doğru hatırlıyorsun satılıktı hemde komik rakamlara
Onurc doğru demiş araba ciddi yorgun duruyor. iç aksam haşat
30 bın cıvarına satılıkta gecen ay.2 katına cıkarmıs fıyatı :D 25 30 bandına alınabılır ustu pembe ruyalar otelı olur
ResuscitateR
07-03-2020, 10:02
30 bın cıvarına satılıkta gecen ay.2 katına cıkarmıs fıyatı :D 25 30 bandına alınabılır ustu pembe ruyalar otelı olur
Hayal kırıklığı oldu okuduğum mesajlardan sonra.. Sanki birazda insafsızca olmuş :confused::cool:
MURAT_HLX
07-03-2020, 12:24
şu sıralar pd130 makineli vag grubu araçlarına bakıyorumda anca bakmakla kalıyor :) eskiden ne güzel sattığımızın yerine 5 10 ekler bi şeyler alırdık şimdi nerdeee
erhanarici18
07-03-2020, 12:48
bakmadan bile kesin Adana'dan satılıtır dedim
Oraladakiler sever pd motorları 2.3 5silindir wv araçlarını
konyadan bmw nin çıkması gibidir :)