Orijinalini görmek için tıklayınız : Xt Performans Yaylarını Taktık Gazladık
Xt Performans Yaylarını Taktık Gazladık
Bu hafta sizlere yaklaşık 3 haftadır kullanmış olduğum #xtsprings performans yayları hakkında izlenimlerimi anlatmak istedim.
İyi seyirler.
https://youtu.be/Y9tyMNCMlqw
mikelazi
07-03-2020, 11:10
4 aydır xt kullanıyorum.tam bir f/p ürünü.
daha önce astra k da kullandım. yol tutuş falan yok gereksiz yumuşak 1 ay sonra söküp attım. yay konusunda bilindik markalardan şaşmamak lazım. ben sağdan sağdan giderim viraj kasmam önemli olan görüntü dersen o zaman alınabilir.
denizhandinc
07-03-2020, 22:14
eibachdan gerisi hikaye. he performans önemli degil sadece aracı düsürsün diyorsan alınır
Viraj performansını ben açıkçası beğendim arkadaşlar, beklentimi yüksek tutmamamdan kaynaklı da olabilir. eibach 2000TL arabam 200binlik olsa amenna
rain man
08-03-2020, 20:28
Aynı arabada farklı iki marka spor yay ve marka coilover kullanmış biri olarak diyebilirim ki maksat performanssa coilover dışında gerisi yalan. Coilover takacağın arabanın da çok yukarda olması lazım o yüzden stok devam aeordinamiyi bozmaya gerek yok :)
mikelazi
09-03-2020, 09:18
90lı senelerde yay kestim-tabladan düşürdüm.
2000li senelerde bir çok aracımda eibach ve H&R kullandım.
C1 için hem yol tutuşu,hemde görüntüsünü iyileştirmek için spor yay arayışına geçtim.costom coil yaptır geç dedi herkes.bende biraz araştırdım sanayi yapımı sadece öne custom coil fiyatına komple xt 4 yay almak daha mantıklı geldi.
söylendiği gibi konfor olarak çok iyi,ama oem yaylarından sert.ben bide amortisörleri mildende kısalttım :)
perf.konusuna gelince ist.park sürem xt yay-12mm spacer ile oem halinin arasında 12sn .lik bir iyileşmem oldu.yani çokta yüzeysel bakmamak lazım derim :)