Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni BMW Z4 M40i Türkiye’deki ilk ve tek sürüş !
Bu zor günlerde kafamız dağılsın vs diye video çekmeye çalışıyorum ufak tefek önlemleri alıp. 2. YouTube videomda BMW Z4 M40i ile oldu. Türkiye’de satışı olmayan bir otomobil. Yanlışlarım tabiki fazlasıyla var ama dilim döndüğünde anlatmaya çalıştım gördüklerimi ve hissettiklerimi.. yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum..
YouTube (https://youtu.be/8Bq9Eove9Wk)
Cimmeria
01-04-2020, 15:27
Eger bu ise devam edeceksen bence ilk yapman gereken bir Gimbal almak olmali...
paramızla alabiliyoruz maalesef. Biraz büyük konuşmuşsun
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-0-z4-m-sport-edition-807186003/detay
m40i miş araba geri alıyorum sözümü :)
Eger bu ise devam edeceksen bence ilk yapman gereken bir Gimbal almak olmali...
Henüz çok yeni olduğum için gidişata göre gimbal alacağım. Teşekkür ederim
m40i miş araba geri alıyorum sözümü :)
Herkes aynı şeyi yaptı abi alıştım :)
.::EmrE::.
01-04-2020, 18:37
Çekim için seçtiğiniz yer, drone çekimleri, "paranızla bile alamayacağınız" sözü vs. çok profesyonel olmamış. Türkiye'de kimsenin bilmediği ne araçlar var. M40i de yakın zamanda olacaktır.
Çekim için seçtiğiniz yer, drone çekimleri, "paranızla bile alamayacağınız" sözü vs. çok profesyonel olmamış. Türkiye'de kimsenin bilmediği ne araçlar var. M40i de yakın zamanda olacaktır.
paranızla alamayacağınız derken birincisi distributorun bu arabayı getirmemesi.
ikincisi bence en büyük sebep.
ulan o kadar para arabaya vericek olsan bu saçmalığımı alırsın suprayı mı demişte olabilir.
yoksa bunun fabrikasını 2 gün bana çalış diyecek kadar çok parası olanda var.
.::EmrE::.
01-04-2020, 18:59
paranızla alamayacağınız derken birincisi distributorun bu arabayı getirmemesi.
ikincisi bence en büyük sebep.
ulan o kadar para arabaya vericek olsan bu saçmalığımı alırsın suprayı mı demişte olabilir.
yoksa bunun fabrikasını 2 gün bana çalış diyecek kadar çok parası olanda var.
O kısmı göreceli. Bence Supra'da 1.400.000 TL hak eden bir araç değil, diyeceğim de zaten bizim ülkede hangi araç parasını hak ediyor o da var. İkisi de kötü benim gözümde. 2 milyona alınabilecek inanılmaz klasikler, supersportlar varken, ne bileyim.
Supra da Z4 te paralarını haketmiyor ki zaten Z4 e verdiğimiz fiyatlar hep havada kalıyor. Ama tr de hangi araba fiyatını hakediyor ki şuan ? Parasıyla bile alamayacağınız sözünü neden kullandığımı Rıdvan abi çözmüş zaten :) çekim için seçtiğim yer coronadan dolayı araç sahibinin uzağa gitmek istemediği içindi.. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için..
İlk z4 yazınca dedim yabancı plaka kesin.Harem sahilde görüyordum..video da o bölgeden geldi
İlk z4 yazınca dedim yabancı plaka kesin.Harem sahilde görüyordum..video da o bölgeden geldi
Doğrudur. Fikirtepe’de oturuyor araç sahibi
coolvtec
02-04-2020, 14:45
Aracı çirkin bulan bir tek ben miyim?
Aracı çirkin bulan bir tek ben miyim?
Supra videomda çirkin olduğundan bahsedip sonra bunu çektiğim için linç yedim abi bende :) bencede çok çirkin.. nerde o eski Z4
İnstagrama reklam verecek kadar vizyonsuz biri..
İnstagrama reklam verecek kadar vizyonsuz biri..
İnstagram kısmı ile erman abi ilgilenmiyor :) orada işler biraz karışık
ghibli06
03-04-2020, 10:36
şahsi düşüncelerimi açıklayayım:
1- otomobil videosu trafikte çekilmez, trafikte ancak trafik videosu çekilir, pist-boş alan-park alanı vs olmadan hiç bu işe kalkışmayın...
2- otomobil hakkında teknik bilgi vermekten çok 'abi nasıl aldı sen bu arabayı' muhabbeti dönmüş, gerek yok, ben sahibinin vizyonuna ya da instagram hesabına ilgi duymuyorum...
3- supra da Z4 de çirkin araçlar, dünyanın en kötü arabasıyla alakalı da video çekebilirsin sorun değil, ama eleştirilerini video içinde söylemelisin, videoda 'paranın alamayacağı araba' dedikten sonra burada eleştirmek olmaz...
4- eleştiri ya da övgüler hep görsel üzerine, önce ders çalışır gibi arabaları çalışıp notlar alıp onları gözlemleyip test etmen lazım ki bir anlamı olsun...
bu işlere devam edeceksen sıkı çalışmalısın...
Kendine özgü bir konsept yaratmali ve diger video cekenlerlerden farkli şeyler sunmalısın.
Baya çalışman lazım.
şahsi düşüncelerimi açıklayayım:
1- otomobil videosu trafikte çekilmez, trafikte ancak trafik videosu çekilir, pist-boş alan-park alanı vs olmadan hiç bu işe kalkışmayın...
2- otomobil hakkında teknik bilgi vermekten çok 'abi nasıl aldı sen bu arabayı' muhabbeti dönmüş, gerek yok, ben sahibinin vizyonuna ya da instagram hesabına ilgi duymuyorum...
3- supra da Z4 de çirkin araçlar, dünyanın en kötü arabasıyla alakalı da video çekebilirsin sorun değil, ama eleştirilerini video içinde söylemelisin, videoda 'paranın alamayacağı araba' dedikten sonra burada eleştirmek olmaz...
4- eleştiri ya da övgüler hep görsel üzerine, önce ders çalışır gibi arabaları çalışıp notlar alıp onları gözlemleyip test etmen lazım ki bir anlamı olsun...
bu işlere devam edeceksen sıkı çalışmalısın...
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim abim. Önerilerinin hepsini dikkate alacağım..
Kendine özgü bir konsept yaratmali ve diger video cekenlerlerden farkli şeyler sunmalısın.
Baya çalışman lazım.
Önerilerin için çok teşekkür ederim abim. Çok amatörüm ve çok çalışmam gerektiğinin farkındayım ve çalışıyorum :)
Kesinlikle okuyan herkesin iyi kötü yorumlarını bekliyorum. Eleştirildikçe mutlu olan bir insanım. Saygı çerçevesinde her türlü yorum yapmanızı bekliyorum :)
İnstagram kısmı ile erman abi ilgilenmiyor :) orada işler biraz karışık
O kadar çok karışık işlere girdik çıktık ki, insan merak ediyor ne kadar karışık olabilir diye :)
ghibli06
03-04-2020, 22:24
O kadar çok karışık işlere girdik çıktık ki, insan merak ediyor ne kadar karışık olabilir diye :)
yani şimdi aslında arabanı sahibi çok mütevazi hiç kendini afişe etmek istemeyen biri ama işte çevresi kötü :)
Cimmeria
03-04-2020, 22:32
bence arabaya siyah renk yakismamis ve siyaj jantlar, kirmizisi baya guzel
https://live.staticflickr.com/65535/49311927206_611f0f3bec_o.jpg
yani şimdi aslında arabanı sahibi çok mütevazi hiç kendini afişe etmek istemeyen biri ama işte çevresi kötü :)
Maalesef öyle abi. Yakın bir arkadaşı yapıyor her şeyi sosyal medyada. Erman abi sadece görüntüde :))
bence arabaya siyah renk yakismamis ve siyaj jantlar, kirmizisi baya guzel
https://live.staticflickr.com/65535/49311927206_611f0f3bec_o.jpg
Her türlü çirkin bende ama kırmızı olup birde bu z4 de ki gece paketi daha güzel olurmuş bence