Orijinalini görmek için tıklayınız : YouTube Kanalım hakkında düşünceleriniz? Yorumlarına en önem verdiğim platform burası
Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır aklımda olan kanalı 13 Mart'ta açtım. 14 Mart'ta da ilk videomu çektim ve o gün yayınladım. Şuan 3 videom yayında. Planlarımda çok güzel çekimler vardı ancak Coronadan ötürü çok büyük sıkıntı yaşadım ve yaşıyorum. İzlenme ve abone oranım tabi ki uçuşta değil. Çok önemsemiyorum çünkü iş olarak vs görmüyorum :) güzel insanlardan güzel yorumlar almak bana yetiyor. O yüzden yorumlarına en önem verdiğim platform burası. Kanalı buraya bırakıyorum ve konuyu okuyan herkesin yorumunu bekliyorum :) şimdiden teşekkür ederim..
YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCmSLh4HWfbxbxi4iUXvqqfA?view_as=subscriber)
Başlıktaki karakterlerin neden böyle olduğu hakkında bir fikrim yok :(
zOnstyLe
31-03-2020, 18:59
Hayırlı olsun kardesim 3 videonada like'ımızı attık :D
Emre-Dylan
31-03-2020, 19:02
Dostum videoları izleyip beğeniyorum başarılarının devamını dilerim.
Hayırlı olsun kardesim 3 videonada like'ımızı attık :D
Çok teşekkür ederim abim
Dostum videoları izleyip beğeniyorum başarılarının devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için abim :)
başlığı düzelttim :)
başarılar dilerim...
başlığı düzelttim :)
başarılar dilerim...
Teşekkür ederim abim :)
Videolardaki 2 araçta incelenecek güzel araçlar
Videolardaki 2 araçta incelenecek güzel araçlar ��������
Teşekkür ederim :)
-Murat Özcan-
01-04-2020, 09:17
Başarılar dilerim kardeşim..
sky clio
01-04-2020, 09:42
Başarılar, videolara like attım.
Zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.
Başarılar dilerim kardeşim..
Teşekkür ederim abim
Başarılar, videolara like attım.
Zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim abim umarım..
Konuyu görüp videolarımı izleyen herkesten ABONE olmanızı değil buraya düşüncelerinizi belirtmenizi istiyorum sadece :) eleştirildikçe mutlu olan bir karaktere sahibim. Saygı çerçevesinde iyi kötü her türlü yorumu bekliyorum..
Cimmeria
03-04-2020, 16:03
z4 konuna yazmistim, bu isi profesyonel olarak yapip bir yerlere gelmek istiyorsan ilk yapman gereken sey bir gimbal almak olmali
z4 konuna yazmistim, bu isi profesyonel olarak yapip bir yerlere gelmek istiyorsan ilk yapman gereken sey bir gimbal almak olmali
İlk etapta değişmesi gereken başka şeyler olduğunu düşünüyorum ben ama gimbalda ekleyeceğim listeme
3 videoyu beğenip abone oldum başarılar
3 videoyu beğenip abone oldum başarılar
Çok teşekkür ederim abim
Supra videosunu izledim. Titreme problemi var. Ona çözüm bulursan daha güzel olur .Başarılar...
Supra videosunu izledim. Titreme problemi var. Ona çözüm bulursan daha güzel olur .Başarılar...
Kameran ile çekim yaptığım sürece çok büyük titreme sorunu yaşamıyorum ama ilerleyen dönemde gimbal alıcam :) teşekkür ederim
livaneli
03-04-2020, 22:18
İyi, daha iyi olacak. Gençlere güveniyoruz.
Hayati bir iş olmadığını biliyorsun, keyfe keder olunca da en iyisini yapmak lazım.
Ukalalık, ben bilirimcilik fena halde itici olur. Gerisini biliyorsun zaten.
Cimmeria
03-04-2020, 22:25
Bence hem supra hem z4 videolarinda ciddi titreme problemleri var ve telefonu kendine cevirdiginde sen ekrana cok yakin duruyorsun, bunu cozmende fayda var, sen biraz daha uzak olmalisin kameraya...
ben arac icin youtube kanali acacak olsam kesin bir drone alirdim, drone ile hareketli cekim yapardim :)
Bence hem supra hem z4 videolarinda ciddi titreme problemleri var ve telefonu kendine cevirdiginde sen ekrana cok yakin duruyorsun, bunu cozmende fayda var, sen biraz daha uzak olmalisin kameraya...
ben arac icin youtube kanali acacak olsam kesin bir drone alirdim, drone ile hareketli cekim yapardim :)
Z4 videosunda da Golf videosunda da drone kullandım drone um mevcut :) telefonla çekmiyorum abi bu arada. Golf videosunda ben kamerayı elimde tutmadığım için titreme kabul edilebilir seviyede diye düşünüyorum..
İyi, daha iyi olacak. Gençlere güveniyoruz.
Hayati bir iş olmadığını biliyorsun, keyfe keder olunca da en iyisini yapmak lazım.
Ukalalık, ben bilirimcilik fena halde itici olur. Gerisini biliyorsun zaten.
Sağol abim değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Tamamen keyif için yaptığım , kenarda duran ekipmanlarımı değerlendirmek için yaptığım bir şey. Hiç bişey bilmiyorum ve YouTube camiasında ki en amatör kanal olarak görüyorum kendimi kafam rahat :)
Yeni videom yayında. Karantina günlerinde en çok yaptığım şeyle video çekip yayınladım. Yorumlarınızı bekliyorum :)