Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'a Giriş Çıkışlar -an itibariyle nasıl?
BesiktasCRX
01-04-2020, 11:22
Arkadaşlar,
Özel araçla (üzerime kayıtlı binek otomobil -araç içinde sadece ben varım) İstanbul'a gitmem gerekiyor.
TV lerde girişte kilometrelerce kuyruk olduğunu söylüyor ama bizzat durumu gözlemleyen var mı acaba? Durum ne kadar vahim? Otoyol girişinde kaç saat bekleniyor, hangi saatlerde biraz daha kolay giriliyor, bilgisi olan var mı?
Teşekkürler, herkese sağlıklı günler
Dün Dilovasında çalışan arkadaşlarım 4te çıktılar, 7.30 gibi istanbula gelebildiler.
İki gün önce Sakarya'dan İstanbul'a gelen bir tanıdığım toplam 7 saatte geldi. Bunun yaklaşık 2 saati otobanda geri kalanı kuyrukta beklemekle geçtiğini söyledi.
ÖmerF.Bayar
01-04-2020, 11:38
Ne taraftan geleceksin bilmiyorum ama tırlar 4-5 saatte Hadımköy - Çerkezköy yapabiliyorlar ve aynı sürede dönüş yapabiliyorlar,
cabriolet
01-04-2020, 11:56
ben şimdi hadımköy - çerkezköy yaptım araba ile 45 dakika sürdü çerkezköy osbye gelmem
BesiktasCRX
01-04-2020, 11:56
Ankara istikametinden geleceğim
Anlayamadığım şu: an itibariyle Google sadece az bir tıkanıklık gösteriyor. Acaba şimdi çıksam akşama doğru mu aşırı bir birikime olur
cabriolet
01-04-2020, 11:58
sabah işe gidiş akşam iş çıkışı saatleri yoğun oluyo sadece o zamanlara denk gelmemek lazım
Ben bu gece samsuna gideceğim kendi aracımla.
2 gün öncede arkdsm karabük tarafına gitti, ist cıkısında kontrol varmıs orda 1.5saat filan oyalanmışlar.
free-hifi
01-04-2020, 12:10
3 4 kişi muhabbeti nedir
BesiktasCRX
01-04-2020, 12:12
3 4 kişi muhabbeti nedir
Arabada birinci dereceden akraba haricinde kimse olamıyor bildiğim kadarıyla, ama onu nasıl anlayacaklar? Nişanlınla gitsen nasıl olacak?
Şimdi Ntv Haber'de canlı yayın yaptılar. Neredeyse her aracı durdurup evrak sorgusu ve ateş ölçümü yapılıyormuş.
Bu arada iç işleri bakanlığı genelgemi ne hazırlamış.
Aracında 1.derece akraba dısında biri varsa korsan taksi muamelesi yapılcakmış.
Öyle arkadaşınla,dostunla filan şehirdısına cıkamıycan diyor
free-hifi
01-04-2020, 12:36
Dün çevirme yapan trafik polisine denk geldim. Eşim çocuklarla köye gideceğim evrak lazım mı diye sordum. Yok dediler. Şimdi kararsız kalıyorum.
Arabada birinci dereceden akraba haricinde kimse olamıyor bildiğim kadarıyla, ama onu nasıl anlayacaklar? Nişanlınla gitsen nasıl olacak?
nişanlınla gidemezsin kurala göre kimlikten soyadına bakacaklar
1. derece akraba anne baba kardeş eş çocuk oluyor yanılmıyorsam
Ben dun Tupraş a gıdıp geldım.
3. cevreyolundan gıttım ve geldım.
Hıc bır denetleme yoktu.
Kurtkoy kavsagından tem e baglandım,yaklasık 8km kuyruk vardı ıstanbul cıkıs ıstıkametınde.
Hatta ınstagram koydum.
Bugun daha sakın.
Ibb den mutlaka trafıge bakın yada yandex gıbı yerlerden
Kısmi Ohal başlatıldı.
Yani sokağa çıkmaman ve bir yere gitmemen için herşeyi zorlaştırılıyor.
Bu haftasonuna kadar nakliye araçları hariç şehir giriş çıkışların özel araçda dahil kapatılması gibi bir duyum aldım.
Öne çekip gidecek olanlar uzasın yoksa bulunduğunuz yerde kalabilirsiniz.
free-hifi
01-04-2020, 13:11
Kısmi Ohal başlatıldı.
Yani sokağa çıkmaman ve bir yere gitmemen için herşeyi zorlaştırılıyor.
Bu haftasonuna kadar nakliye araçları hariç şehir giriş çıkışların özel araçda dahil kapatılması gibi bir duyum aldım.
Öne çekip gidecek olanlar uzasın yoksa bulunduğunuz yerde kalabilirsiniz.
15 gün sonra dönmek istesek?
Ben dün istanbuldan 4,5 saatte gittim edirneye 3 tane kontrol noktasından geçtim trafik vardı
Akraba mısınız soran olmadı zannedersem 65 yaş ve ateş kontrolü vardı riskli olanları bırakmıyorlar geri gönderiyorlar bide aynı gün içersinde edirneyi terk etmen gerekiyor dedi yoksa karantina başlar dedi plakamı aldı çıkarkende sildi plakayı
Arkadaşlar,
Özel araçla (üzerime kayıtlı binek otomobil -araç içinde sadece ben varım) İstanbul'a gitmem gerekiyor.
TV lerde girişte kilometrelerce kuyruk olduğunu söylüyor ama bizzat durumu gözlemleyen var mı acaba? Durum ne kadar vahim? Otoyol girişinde kaç saat bekleniyor, hangi saatlerde biraz daha kolay giriliyor, bilgisi olan var mı?
Teşekkürler, herkese sağlıklı günler
Google Maps'ten takip edebilirsiniz. Gece 3'te dahi kuyruk oluyor. E5'teki kısmı Şifa Mahallesi'nin ordan yan yola atlayıp Tuzla Piyade Okulu'nun orada tekrar anayola bağlanarak atlatabiliyorsunuz gibi görünüyor birkaç gündür bakıyoroum. İst'dan Ankara'ya doğru çıkışta da aynı şey geçerli karşı yan yol boş görünüyor. Çıkışları mı kapattılar acaba onu bilen yazsın lütfen. :D Bi akıllı ben değilim heralde.
TEM'de de Gebze'den yeni otobana çıkıp Kurtköy'ü geçinceki kavşaktan tekrar bağlanırsanız yine durmuyorsunuz. İst'dan çıkışta da Sultanbeyli'ye kadar gelip ordan Sultanbeyli yan yola devam, Orhanlı'dan tekrar otoban çıkabilirsiniz
Benim annemle soyadim farkli, yapacaklari isi s....
Tam bir saçmalık.
Çalışmak zorunda olan insanlara eziyetten başka birşey değil.
Düşün bir adam fabrikada çalışıyor 1 saatte işe gidiyor servisle ve sen onu 3.5 saat trafikte bekletiyorsun ateşini ölçeceksin diye. Teması azaltmak yerine arttırıyorsun aynı serviste insanları bekleterek.
Bu arada 3. köprü paralı otobandan gidersen genelde çevirmiyorlar, bu da ayrı bir saçmalık.
kelalper
03-04-2020, 10:33
ptesi bizde fabrikada iş başı yapacağız. Servis zaten sıkış pıkış binmek istemeyeni ne yapıcaz bilemiyorum.
kelalper
03-04-2020, 10:43
İşin ilginç yanı özel araçlarla seyehat için bir kural açıklamamışlar hiç bir yerde. Yani otomobilde bunlar olabilir bunlar olamaz bir otomobile şu kadar insan binebilir gibi bir olay da yok.
Tam bir saçmalık.
Çalışmak zorunda olan insanlara eziyetten başka birşey değil.
Düşün bir adam fabrikada çalışıyor 1 saatte işe gidiyor servisle ve sen onu 3.5 saat trafikte bekletiyorsun ateşini ölçeceksin diye. Teması azaltmak yerine arttırıyorsun aynı serviste insanları bekleterek.
Bu arada 3. köprü paralı otobandan gidersen genelde çevirmiyorlar, bu da ayrı bir saçmalık.
Freni tutmayan tır , kontrolde ki araçların arasına daldı dün İskenderun'da
2 nisan 2020 iskenderun'da yaşanan trafik kazası - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/2-nisan-2020-iskenderunda-yasanan-trafik-kazasi--6451086)
FatihDemirel
03-04-2020, 11:26
ptesi bizde fabrikada iş başı yapacağız. Servis zaten sıkış pıkış binmek istemeyeni ne yapıcaz bilemiyorum.
Servislere %50 kapasiteyle biniliyor, biz 20 kişilik servisle 10 kişi gönderiyoruz şuanda.
Freni tutmayan tır , kontrolde ki araçların arasına daldı dün İskenderun'da
2 nisan 2020 iskenderun'da yaşanan trafik kazası - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/2-nisan-2020-iskenderunda-yasanan-trafik-kazasi--6451086)
Kamyon, TIR, otobüs freni nasıl patlar?
Bunların sistemi havalı değil mi? Hava basıncı yoksa frenler zaten kendini kitli tutmuyor mu?
TIR, kamyon çalıştırılınca şöför 4-5 dk frenler hava dolsun diye bekliyor. Hava dolmazsa freni indirip yoluna gidemiyor zaten.
Bilenler belki yazar TIR fren sistemini.
Böyle araçlarda "fren patlaması" olmaz diye biliyorum.
Hava kaçarsa sistmeden, araç zaten duracak............
Akizilkaya
03-04-2020, 16:33
Otoban ve E5 üzerinde kaçılabilecek yollar var. Dün 45 dk da dilovasından maltepeye geldim.
E5 üzerinden giderken şifa mahallesi çıkışından çıkıp arka sokaklardan çevirmeyi atlatabiliyorsunuz. sokaklar da biraz sıkışık ancak 30 dk da rahatlıkla geçersiniz.
Haritaya bakarak çok kolay yön bulabilrsiniz.
Otoban için gebzeden sonra yanyola bağlanıp pelitli ve tepeören köylerine uğradıktan sonra havalimanından e5 e inebilrsiniz.
Aynı şekilde dönüşte de otoban için kurtkoy tepeören orhanlı yapıp otobana bağlanabilrsiniz. Viaporta gelmeden ve mehmetcik vakfı önündeki cevirmeyi atlatıyorsunuz.
E5 den gebze yönüne gelirken tuzladaki hastanenin ordan yanyola girip marmarayın yanından ilerleyebilrsiniz düz giderseniz denetim merkezinin oraya çıkıyor e5 cevirmesini atlatıyorsunuz ancak oraya çıkarken ara sokaklar doluyor. o yüzden marmarayın yanından giderken sağda alt geçite girip marmarayın diğer tarafından aynı yere cıkabilrsiniz.
cemwira42
05-04-2020, 14:02
Bugün giriş-çıkış yapan var mı? Köy yolları ve ara yollar da kontrollü diyorlar.
İstanbul'a dönen arkadaşı dün içeri sokmamışlar ikameti İstanbul olmasına rağmen. Organize sanayiiye girerek geçmiş.
Anlamadığım şey hem korona yayılmasın diye paylaşım yapıyorsunuz hemde nasıl çıkarız gireriz diye çakallık paylaşıyorsunuz. Köy yollarında tutmuşlar akıllı arkadaşlar için çok şükür. Virüs var ise o şehirde kalsın. Muğla belediye başkanı açıklama yapıyor gelmeyin hasta olursanız hastanelerde yer yok diye ama canını düşünen demicem keyfini düşünenler gitmiş hemen. Cahillik her yerde. Ama millete evde oturun diye Instagram dan story atarsınız
edemirbas
05-04-2020, 14:40
Kamyon, TIR, otobüs freni nasıl patlar?
Bunların sistemi havalı değil mi? Hava basıncı yoksa frenler zaten kendini kitli tutmuyor mu?
TIR, kamyon çalıştırılınca şöför 4-5 dk frenler hava dolsun diye bekliyor. Hava dolmazsa freni indirip yoluna gidemiyor zaten.
Bilenler belki yazar TIR fren sistemini.
Böyle araçlarda "fren patlaması" olmaz diye biliyorum.
Hava kaçarsa sistmeden, araç zaten duracak............
Ekşide okudum, kontrol noktası Belen'den İskenderun'a inen yokuşun sonundaymış sanırım. Frenler aşırı ısınmaktan tutmamış olabilir, onun dışında bir fikrim yok. Aynı noktada daha önce de bu şekilde kaza olmuş birkaç sefer.
Haritadan konumuna baktım şimdi, kazanın olduğu yerden çnce dağdan aşağı inip şehre öyle bağlanıyor yol. oraya kadar gelmeden önce baya mesafe varmış ama frenler patlayınca yetmedi herhalde
Fren patlar mı? | Frenteknik Otomotiv - Fren Test Sistemlerinde Akredite Servis, Hizmet (http://www.frenteknik.com/icerik.asp?id=16&konu=kutuphane)
Ferhat_V
05-04-2020, 16:07
polis bir tanıdıktan yazı geldi..bakanlık izniyle şehir değiştirebiliyoruz yarın çıktısını alıp koyucam arabaya..
ama biz ticari araçla iş için gittiğimiz için sorun olmayabilir..şahsi araçlarda sıkıntı çıkartabilirler.
Gebze ve Derince Limanlarında çalışıp İstanbul'dan gelip giden çok arkadaşım var. Gümrük Müşavirliği derneği yazı yayınladı. SGK bildirgenizi ve liman giriş kartlarını kolluk kuvvetlerine gösterip devam edebileceksiniz diye ancak uygulamayla ilgili bilgim yok.
DorukBasa
05-04-2020, 20:00
polis bir tanıdıktan yazı geldi..bakanlık izniyle şehir değiştirebiliyoruz yarın çıktısını alıp koyucam arabaya..
ama biz ticari araçla iş için gittiğimiz için sorun olmayabilir..şahsi araçlarda sıkıntı çıkartabilirler.
Bu belgeyi nereden alabiliriz?
Ben oncelıklı sektorde işsahıbıyım,Korfez e gıdıp gelecegım.
Bakan dıyor sırketınızden belge alsanız yeter.
Polıse gosterıyırsun,valılık kagıdı ıstıyor.
Bakan acıklama yaptı dıyorsun,işini belgelıyorsun,adam mal mal sana bakıyor.
3. Cevreyolunda rahat gıdıp geldım,oarayıda kapadılar. Hadı bakalım.
Ferhat_V
05-04-2020, 20:44
belge bu ben çıktı alıp arabada bulundurucam
Dosya Yukle - Dosya Upload (https://dosya.co/8tkl58irywru/şehir_giriş_ve_çıkış_tedbirleri_ve_yaş_s ınırlaması_sonn.pdf.html)
Ferhat_V
05-04-2020, 20:45
belge bu ben çıktı alıp arabada bulundurucam
Dosya Yukle - Dosya Upload (https://dosya.co/8tkl58irywru/şehir_giriş_ve_çıkış_tedbirleri_ve_yaş_s ınırlaması_sonn.pdf.html)
edit farzedin
dosya bu
şehir giriş ve çıkış tedbirleri ve yaş sınırlaması sonn.pdf - 273 KB (https://dosya.co/8tkl58irywru/şehir_giriş_ve_çıkış_tedbirleri_ve_yaş_s ınırlaması_sonn.pdf.html)
Ferhat_V
05-04-2020, 20:47
şu editi geri getirin :)
SON LİNK
şehir giriş ve çıkış tedbirleri ve yaş sınırlaması sonn.pdf (https://www.dosyaupload.com/7b8c)
Çekici ile araç çıkartabiliyormuyuz acaba? Şöförsüz, sadece araç çıkacak.
FatihDemirel
06-04-2020, 07:58
Bursa'da oturuyorum, iş yerim 40 km uzaklıkta Orhangazi ilçesinde, bugün işe gelirken polis gitmeseniz daha iyi diye beni geri göndermeye çalıştı. (Gıda sektörü)
ChuckBartowsKi
06-04-2020, 11:56
Cezanın geleceği günden bir gün önce Kayseri-İstanbul yapıp ardından tekrar İstanbul-Kayseri yaptım gece çıktığım ilk yolculuğumda sadece Ankara'da ateş ölçümü yaptılar önümüzde 2 otobüs olduğu için ( otobüsteki herkesin ateşini ölçüyorlar ) yaklaşık Ankara girişi 30dakika falan sürdü trafik oldu tabii gece ( 03.30 gibiydi )
İstanbul girişinde sabaha karşı bir şey yoktu fakat dubalar yol daraltma duruyordu dönüşte istanbul çıkışı kuzey otoyolunu kullanıp 1 saat civarı sürdü direk tem kullanırsanız ataşehirden önce trafik başlıyor normal saatlerde özellikle iş çıkışlarında kilit oluyor istanbuldan çıkarken problem yaşamadık ankarada niye geldiniz nereye gibi sorular soruldu tam iş çıkışıydı ve ankarayı pek bilmediğim için yaklaşık giriş gişelerinden girip ankara çıkışı kontrolden çıkışımız 1.5 saat sürdü normalde 20-30 dk diye hatırlıyorum.
Kayseri girişinde ise neden geldiniz ikametgahınız istanbul ateş ölçümü sorular vbg ilginç bir prosedürden sonra girebildim biraz problemli oluyor yolculuk
Şu an ticari anlamda izin alabiliyorsunuz eğer iş yerinizde otomotiv ibaresi varsa araç alım veya satım içinde izin alabilirsiniz diye düşünüyorum ama yollar boş kontroller de can sıkıcı şu an çekiciler hizmet verebiliyor diye biliyorum fakat çekici fiyatları x2 oldu bile şimdiden haberiniz olsun :)
İş yeri şehir çıkışında olanlara ise giriş çıkış yapabilmeleri için kağıt imzalatıyorlar 12 saat süre veriyorlar.
İzmir den Turgutluya çalışmaya gidiyor arkadaşım bugün hiçbirşey sorulmadan gitti. Valilikten izin kağıdı falanda yok henüz bugün başvuracaklardı..
Ozgu_Akcan
06-04-2020, 12:05
arkadaşlar benımde bi ankaraya gidip gelmem gerekiyor. şu sebeple ki yiğenim ankarada okuyor anne baba ayrı velayet annede (anne canada da çalışıyor THY de dolayısıyla gelemiyor) baba yavşağın teki ilgilenmiyor. yiğen dün benı aradı bi ağlamadığı kaldı dayı beni burdan al diye ben istanbuldayım o ankarada ikamet istanbulda yaş 18 e-devletten izin başvurusu yaptım acaba izin çıkıcakmı cumarttesi günü gidip alıp gelicem izin belgesi çıkarsa paylaşırım
İş yerim Gebze de mecburen Sakarya ve İstanbul'a geçmem gerekiyor yerinde teknik destek için aynı durum da olup çözüm üretebilen var mı acaba ?
Tuzla'da oturuyorum. Bu sabah işe gidecekken (Ataşehir) şekerpınar yönune yapılan kontroller nedeni ile kavsak olan bir yolda 100mt mesafeyi 25dk da aldım. Şartlara uymayanları kavşaktan geri döndürüyorlardı.
Gittiğim yol pek kullanılmayan ara bir yoldu. Oralara bile ekip koymuslar.
gemsazr9
06-04-2020, 21:04
Arkadaslar bursa istanbul yolunda yol kontrolu atlamak için otobana girdim ve sadece bir gişe sonra çıktım 14.5 tl yazdı hgs . Dogru mu hata mı cok pahalı
Bizim fabrika Manisada, şirketten bugün portal üzerinden izin kağıtları ve işe giriş bildirgeleri geldi İzmir-Manisa arasında özel aracıyla işe gitme durumuna karşı.
FatihDemirel
07-04-2020, 08:51
Arkadaslar bursa istanbul yolunda yol kontrolu atlamak için otobana girdim ve sadece bir gişe sonra çıktım 14.5 tl yazdı hgs . Dogru mu hata mı cok pahalı
Doğru, uzun süredir o şekilde.
Nightfish
07-04-2020, 09:53
Bizim fabrika Manisada, şirketten bugün portal üzerinden izin kağıtları ve işe giriş bildirgeleri geldi İzmir-Manisa arasında özel aracıyla işe gitme durumuna karşı.
Benim de aynı durum var ama izin kağıdı vs pek iplemiyor abiler. İzmir'den çıkışta polis ben bu kağıtla seni bıraksam bile dönüş yolunda Jandarma daha sıkı kontrol yapıyor, dönemezsen kalacak yerin var mı orada dedi. Eve geri döndüm :)
Nightfish
07-04-2020, 09:54
Ha unutmadan, çıkan ilk genelgede iş amaçlı gidip gelecekler de izin alabileceklerdir yazıyordu. e-devlet üzerindeki izin başvurusu sayfasında iş için gidişle ilgili maddeyi kaldırmışlar. Vefat, sağlık sorunu, askerden terhis ve kalacak yeri olmayanlar için başvuru seçenekleri var sadece.
Benim de aynı durum var ama izin kağıdı vs pek iplemiyor abiler. İzmir'den çıkışta polis ben bu kağıtla seni bıraksam bile dönüş yolunda Jandarma daha sıkı kontrol yapıyor, dönemezsen kalacak yerin var mı orada dedi. Eve geri döndüm :)
Zaten home office çalışıyoruz da nolur ne olmaz amaçlı. Ama zorunlu olarak gidip gelecekler için çok saçma bir durum...
MustafaCam
07-04-2020, 10:59
Kocaelide oturuyorum istanbulda çalışıyorum. Belgeleri ayarladım (ikametgah, sgk giriş bildirgesi). Bu sabah araçta 4 kişi gidiyoruz öyle bir yalandan baktılar sonra tamam geçin dediler. Çok trafikte yok maksimum 5 dk oyalandık filan. Saat 7:30 civarlarıydı.
Gırerken ıkametgah,cıkarlen de ne ıcın cıktıgınızı belgeleyın yeterlı.
SekoLive
07-04-2020, 13:39
Tekirdağdan istanbula geçen oldumu yakın süreçte
girişte neler sorguluyorlar.
ikametgah yeterli oluyor mu?
selamlar
nişanlım bu yasaklar başlamadan önce Edirne ye anasının babasını yanına gitti şimdi iş yüzünden geri gelmek zorunda, ikametgahı Bakırköyde ama Kağıthane de oturuyor özel arabası ile gelecek ne yapması lazım biri aydınlatabilirse beni çok sevinirim.
Eşim arada Gebze'ye gidiyor birlikte çalıştıkları kuzenleri ile birlikte.
Hiç durdurulmadan 20dk'da gidip geldikleri günler oldu. Aralardan bi yerlerden kaçıyorlarmış, birinde ufak bi şekilde beklemişler ama çok vakit kaybetmemişler.
Dün katıldığım bir toplantıda da Tuzla ve TEM-Orhanlı F1 pisti civarlarında gidiş gelişlerde kaçış rotalarının bulunduğunu belirttiler ama tam nereler bilmiyorum...
Day Walker
10-04-2020, 09:51
selamlar
nişanlım bu yasaklar başlamadan önce Edirne ye anasının babasını yanına gitti şimdi iş yüzünden geri gelmek zorunda, ikametgahı Bakırköyde ama Kağıthane de oturuyor özel arabası ile gelecek ne yapması lazım biri aydınlatabilirse beni çok sevinirim.
e devletten içişleri bakanlığında başvuru formu var onu doldurun.
evim tuzlada, iş yerim gebzede. her sabah, her akşam şehirler arası yolculuk yapmak zorundayım. normalde trafik olmadığında 15 dk sürüyor. tam 17km. bu yasak ilk çıktığında sabah işe 1 saat 45 dk da gelebildim. akşam da gebzeden tuzlaya tam 1 saat 30 dk da vardım. günden güne bu süre düşmeye başladı. işe giderken sgk iş yeri bildirim kağıdını gösteriyorum, eve dönerken de ikametgah gösteriyorum. kimi zaman bakıyolar, kimi zaman da kağıdı göster diyor görevli. okumadan geçin diyor. sabahları Kocaeli yönüne giderken yok ama akşamları İstanbul yönüne giderken ateşimize bakıyorlar.
evim tuzlada, iş yerim gebzede. her sabah, her akşam şehirler arası yolculuk yapmak zorundayım. normalde trafik olmadığında 15 dk sürüyor. tam 17km. bu yasak ilk çıktığında sabah işe 1 saat 45 dk da gelebildim. akşam da gebzeden tuzlaya tam 1 saat 30 dk da vardım. günden güne bu süre düşmeye başladı. işe giderken sgk iş yeri bildirim kağıdını gösteriyorum, eve dönerken de ikametgah gösteriyorum. kimi zaman bakıyolar, kimi zaman da kağıdı göster diyor görevli. okumadan geçin diyor. sabahları Kocaeli yönüne giderken yok ama akşamları İstanbul yönüne giderken ateşimize bakıyorlar.
ahuahauahua :D çevirmeye girme rekoru sizde o zaman :) Allah kolaylık versin.
DorukBasa
12-04-2020, 12:39
2-3 gün önce valilikten izin alarak istanbuldan, ankaraya gittim, yollar boştu farkında olmadan 180-190 gelmişim. Umarım radar falan çalışmıyordur. :(
Birkan61
12-04-2020, 15:20
2-3 gün önce valilikten izin alarak istanbuldan, ankaraya gittim, yollar boştu farkında olmadan 180-190 gelmişim. Umarım radar falan çalışmıyordur. :(
Gişeler arası yazıyor, seyyara denk gelmediyseniz sıkıntı yok şimdilik
Ben 6 hafta üst üste istanbul ankara gittim geldim 190-190, 2 kez gişeler arası ceza geldi
Polisin o an sizi ekranda yakalaması ya da insafiyeti diye düşünüyorum :D
Gişeler arası yazıyor, seyyara denk gelmediyseniz sıkıntı yok şimdilik
Ben 6 hafta üst üste istanbul ankara gittim geldim 190-190, 2 kez gişeler arası ceza geldi
Polisin o an sizi ekranda yakalaması ya da insafiyeti diye düşünüyorum :D
Abi Ankara gişelere 3-4 km kala sabit radar oluyor, belki onlar yazmıştır. 2 hafta öncesine kadar bende aralıktan beri her hafta gidip geliyordum daha ceza gelmedi.
misery1903
12-04-2020, 18:36
İstanbul'daki ortalama hızlar gibi 1 yıl sonra gelmez inşallah onlar da
Birkan61
12-04-2020, 20:24
Abi Ankara gişelere 3-4 km kala sabit radar oluyor, belki onlar yazmıştır. 2 hafta öncesine kadar bende aralıktan beri her hafta gidip geliyordum daha ceza gelmedi.
2019 mayıs ayından geldi bana geçtiğimiz ay :D
Dilerim ki yolda mazot veya yemek - çay molasını fazlaca vermişsindir bu ortalamayı epey düşürür
Hayat normale dönünce gelebilir
2019 mayıs ayından geldi bana geçtiğimiz ay :D
Dilerim ki yolda mazot veya yemek - çay molasını fazlaca vermişsindir bu ortalamayı epey düşürür
Abi mola verme alışkanlığım pek yoktur ama bakalım. :D
Dün izmire geldim valilik iznim vardı yeni otoban ücretsizmiydi hiç para kesedi hgs
Dün izmire geldim valilik iznim vardı yeni otoban ücretsizmiydi hiç para kesedi hgs
sonradan düşer
sonradan düşer
Baktım sadece kocaeli kesmiş
Baktım sadece kocaeli kesmiş
2 hafta süreyi bulduğu oluyor