Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayene işlemlerinin ertelenmesi!

fatihdurutuna
03-04-2020, 22:27
Merhaba arkadaşlar , aracımın muayene süresi ortalama 1 ay önce doldu, bugün yarın derken yaşananların da telaşı ile unutuldu. Şimdi gelelim asıl soruna , aracım bir süredir ilanda ve İlana koyarken muayenesini yaptırır o şekilde teslim ederim diye düşünmüştüm ve ne tasadüf ki araca bir alıcı çıktı ve muayene ertelenme durumu ortaya çıktı. Merak ettiğim şey bende 3 aylık ertelenmeden faydalanabilecek miyim yada bu durum geçene kadar satışı veremeyecek miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Telefon ile yazmaya çalıştım hata eksik olduysa kusura bakmayın)

individual
03-04-2020, 22:31
muayene ertelenmesi sanırım aracını kullanan kişileri kapsıyordur.muayenesiz satışa şuan engel olur sanırım.

ChtArdARSL
03-04-2020, 22:36
Tuvturkten hala aciklama gelmedi. Cagiri merkezleri net bilgi veremiyor dolayisi ile
Sistem hala aktir

fatihdurutuna
03-04-2020, 22:42
Yarın sabah arayacağım bende , yaptırabiliyorsam hemen yaptırıcam. En azından özel durumlar için bir alternatif düşünülmüştür diye umuyorum.

modify34
03-04-2020, 23:18
bence satış için muayenenin yapılması gerek

tuFAN
03-04-2020, 23:31
TUVTURK Duyuruları-TUVTURK Arac Muayene İstasyonları (https://www.tuvturk.com.tr/duyurular.aspx?url=duyurular/tuvturk-onemli-duyuru-muayene-suresi.aspx)

gökberk
03-04-2020, 23:37
4 Nisan'da bitiyordu aracın muayenesi. Şansa bak :)

TarikS
03-04-2020, 23:53
Merhaba arkadaşlar , aracımın muayene süresi ortalama 1 ay önce doldu, bugün yarın derken yaşananların da telaşı ile unutuldu. Şimdi gelelim asıl soruna , aracım bir süredir ilanda ve İlana koyarken muayenesini yaptırır o şekilde teslim ederim diye düşünmüştüm ve ne tasadüf ki araca bir alıcı çıktı ve muayene ertelenme durumu ortaya çıktı. Merak ettiğim şey bende 3 aylık ertelenmeden faydalanabilecek miyim yada bu durum geçene kadar satışı veremeyecek miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Telefon ile yazmaya çalıştım hata eksik olduysa kusura bakmayın)

Son muayene tarihi 3 Nisan 2020 tarihinden önce olan araçlar kapsam dışındadır.

Muayene istasyonları çalışmaya devam ediyor. Muayenenizi yaptırıp satışı verebilirsiniz