Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Mondeo Tdci
Selamlar , buda benim aracim 2018 mondeo 1.5 tdci. Isvec te 2018 9. Ay itibari ile dizel vergisi adi altinda yeni bir kanun cikti. Yeni derken , daha oncede vardi fakat vergi oranlari inanilmaz bir sekilde artti.
Daha once 2.0 mi 1.5 dizelmi diye dusunurken 2.0 in yillik vergisi 12.000 kron olunca 1.5 i tercih etme sebebim oldu. Euro 6 motora sahip , yillik 85 kron vergisi var.
Epey bir arac arasinda kalmistim bmw 3.18d sw kia ceed 1.6d passat sw va gibi epey bir arac bakmistim. Fakat vw dunyanin heryerinde mi ucuk kacik rakamlara sahip olur anlamis degilim.
11.000 km de almistim suan 30.000 km ye geldi. Gayet makul yakiti var. Konforlu genis bagaj ve ic hacime sahip.
Ha bu arada gecenlerde bir zarf geldi , eu6 motorlu yeni bir arac almis oldugunuz ve ekolojiyi dusundugunuz icin tesekkur ederiz. 5 sene boyunca yillik verginiz 1150 kr dan 85 krona indirilmistir dediler. :D
https://i.imgyukle.com/2020/04/06/Jd1HVc.jpg
https://i.imgyukle.com/2020/04/06/Jd1MPI.jpg
https://i.imgyukle.com/2020/04/06/Jd1wMQ.jpg
https://i.imgyukle.com/2020/04/06/JdKnuY.jpg
https://s17.directupload.net/images/191016/g52ddjcz.jpg
Ha bu arada gecenlerde bir zarf geldi , eu6 motorlu yeni bir arac almis oldugunuz ve ekolojiyi dusundugunuz icin tesekkur ederiz. 5 sene boyunca yillik verginiz 1150 kr dan 85 krona indirilmistir dediler. :D
biz de işte kat iptali yapalım, koku salalım duman salalım onun peşinde koşalım :hahaha:
Çok farklı kafalar. Güle güle kullan abi çok keyifli aile araçları bunlar, sedanını 1 hafta kullanmışlığım vardı büyüklüğü ve sürüş keyfiyle epey hoşuma gitmişti
Mondeo çok severim , SW çok severim , isveç e ölürüm :) Hepsine maşallah :)
Özendiğimiz hayatı yaşamakla meşgulsün resmen.
Hedin Bill gördüm plakalıkta bi fena oldum :)
Corona işleri geçsin de bi plakalık ana gövdesi yolla abi bana , altındaki çıta var Vw Stockholm ve Hedin Bill Ford. Arabalara onları takayım sana dua edeyim.
biz de işte kat iptali yapalım, koku salalım duman salalım onun peşinde koşalım :hahaha:
Çok farklı kafalar. Güle güle kullan abi çok keyifli aile araçları bunlar, sedanını 1 hafta kullanmışlığım vardı büyüklüğü ve sürüş keyfiyle epey hoşuma gitmişti
Tesekkur ederim. Cevreye geri donusume inanilmaz onem veriyorlar. Hatta 5 sene icinde dizeli kaldiracaklarmis fakat o biraz yalan olur gibi.
Sedan - sw arasinda kalmistim kismet buna oldu.
Aykut abi buradan da yazmış olayım çok doğru bir karar verip güzel bir araba aldın, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Mondeo çok severim , SW çok severim , isveç e ölürüm :) Hepsine maşallah :)
Özendiğimiz hayatı yaşamakla meşgulsün resmen.
Hedin Bill gördüm plakalıkta bi fena oldum :)
Corona işleri geçsin de bi plakalık ana gövdesi yolla abi bana , altındaki çıta var Vw Stockholm ve Hedin Bill Ford. Arabalara onları takayım sana dua edeyim.
Sagolasin kardesim. Bu corona sona erse ilk isim Istanbul a gelmek olacak. Bir aksilik olmaz ise Plakaligida alir getiririm.
Aykut abi buradan da yazmış olayım çok doğru bir karar verip güzel bir araba aldın, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Sagolasin kardesim , bizi bir 5 sene goturur.
Maşallah İsveç’e ve mondeo’ya :) valla ben saçma sapan yazılımlı ve bakımsız dizellerden illet ettim artık, zehir soluyoruz resmen sayelerinde.
Maşallah. Tam huzur spec bir araba. Güle güle kullanın.
Cok guzel tercih olmus.
Ben de almanya da bir eski kasa 2.0 dizel sw olanını kullanıyorum. O bile cok saglam ve yol tutusu, direksiyon hissi vs guzel bi arac. Eminim ki bu kasa da cok daha zevklidir.
Buradada yazilim yapanlar var fakat %99.9 ekoloji dusuncesi ile hareket ediyorlar. En buyuk fark otobus ve kamyonlar. Sifir duman.
Cok guzel tercih olmus.
Ben de almanya da bir eski kasa 2.0 dizel sw olanını kullanıyorum. O bile cok saglam ve yol tutusu, direksiyon hissi vs guzel bi arac. Eminim ki bu kasa da cok daha zevklidir.
Tesekkurler. 1.5 dizel bendeki 120 hp. Keske biraz daha guclu olsa diyorum fakat ici genis ve kullanisli. Tek eksigi sunroof , oda olsaydi hakikaten tadindan yenmezdi.
ÖmerF.Bayar
07-04-2020, 14:07
Maşallah, Munih te kiralamıştım rengine kadar aynı idi,
çok begenmiştim, yolda hiç yormamıştı 4 kişi, hatta 6 kişi Avusturya ya geçmiştik korka korka :)
güzel günlerde kullanın :)
Maşallah aile için en mantıklı seçim :)
Keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle :)
Cok tesekkur ederim. 800 km lik Uzun yol tecrubem oldu , gercekten yolu hissettirmeyen az yakan cok kacan bir arac.
burcinkarabacak
08-04-2020, 08:03
hayırlı olsun sw güzel bir araç çocuk olsun olmasın :) kazasız belasız binmeniz dileğiyle
saygılarımla
hayırlı olsun sw güzel bir araç çocuk olsun olmasın :) kazasız belasız binmeniz dileğiyle
saygılarımla
Tesekkur ederim. Sizin aracinizinda masallahi var. Mondeo yu almadan once epey bakmistim passat fakat dusuk km dekilere sifir parasi istendigi icin kapisindan dondum.
Cimmeria
08-04-2020, 21:44
oo tam Atasehirde basket oynamaya gitmelik araba :) Gule gule kullan
oo tam Atasehirde basket oynamaya gitmelik araba :) Gule gule kullan
Eskilerden kim kaldi abi :) sagolasin.