PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RS 7 Hakkında Acil Yardım

Black_Eagle
16-04-2020, 14:21
Arkadaşlar merhaba. Linkini koyduğum araçla pazarlığımızı yaptık bugün gittim gördüm turladık falan ve arabaya gerçekten hasta oldum. Hiç bu güçlerde bir araç sahibi olmamıştım. Yaşattığı haz gerçekten çok etkiledi beni ve almak istiyorum ama hiç bilgim olmayan bir araç o yüzden tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlara sormak istediğim birkaç soru var.
Öncelikle bu aracın herhangi bir kronik sorunu veya baktırırken özellikle dikkat edilmesi gereken bir şeyi var mıdır? Aldıktan sonra motorudur şanzımanıdır bizi üzer mi?
2. olarak İzmir'de bu aracı nerede baktırabilirim. İzmirli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
3. olarak Doğan Kabak videosunda ( YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=sRN7mx40pCw) ) Ferhat Albayrak bu aracı baya bir övmüş oda etkiledi beni alma konusunda. Çünkü çok acayip arabaları test ediyorlar ve ben rs7 yi övdüğü kadar başka arabayı övdüğü bir video görmedim ve videoda bu aracın sadece yazılımla acayip güçlere çıktığını söylüyor. İnternette de stage 2 yazılımlı 750 beygirlik rs7 ler gördüm. Kendimi biliyorum bir süre sonra o güçlere çıkmak isterim bunun için İstanbulda bu aracı kime teslim etmem lazım tabi daha sesli bir egzosda istiyorum bu konuda da tavsiyelerinizi almak isterim.
Yanıtlar için teşekkürler şimdiden. Linki bırakıyorum bu arada araçta seramik fren yok sadece bu ciddi bir sıkıntı olur mu?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2014-audi-rs-7-4.0-tfsi-quattro-dogus-cikisli-789218476/detay/

.::EmrE::.
16-04-2020, 14:40
RS7 ile tecrübesi, deneyimi olacak insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez, bu sebeple çok kolay yanıt alabileceğinizi sanmıyorum. :)

Yigit-Y
16-04-2020, 14:42
Aldığın adam

Kerem Abim

Adamın Hammaddesi

Çok güzel baktı

Disklerini serviste 20k gibi paralara

Lastikleri deli para harcamış bir adam

Ya öz abim olmasını isterdim

Hayırlı Olsun

Alacağın en iyi arabayı alıyorsun

MK8800
16-04-2020, 15:17
RS7 tecrübem olmadı ama abimin RS6 ile baya gazladım (0 alıp 12.000km gibi vermiştik)

Oncesinde 458,Carrera4S gibi araçlarımızda oldu şöyle söyleyim abim,ben ortak görüşümüz SS araçlardan sürüş hissiyatı keyif olarak neredeyse farkı yok

Performans vs anlamında da keşke şöyle olsaydı falan diyeceğiniz bi durumu da yok aslında inanılmaz konfor sunuyor

Hatta öyle ki aldığı zaman hiç beğenmeyen ayrıca pek araba kullanmayan babam dahi Mersin/Istanbul yapmıştı kendisi kullanarak :D

Stage2 konusuna gelince bizde ki performance plus 605hplik versiyonda bazen gaza basmaya çekindiğiniz durumlar bile oluyordu.Yazılmsız dahi tatmin olursunuz

gurcell
16-04-2020, 16:11
Aracın sahibi senden önce sadece 50-60k frenlere ve lastiklere harcadı, parayla işi gücü olmayan adamdır. Aracı biryerlere göstermene gerek yok, git al , yoksa zaten biz alacağız bu rakama :)

TaGo
16-04-2020, 16:20
Sahibi yakın arkadaşımdır :) kendisini hiç sevmem. Aracın lastiklerinş de ben taktım. Audi özel ekipman pirelli . Diskler değişirken şansına pahalı versyon olan papatya diye tabşr ettiğimiz seramik diskler vardı. Onlarla değişti. Aracınnkm si çok düşük, kerem performans amaçlı kullanmıyor. Makina mühendisi kılın teki işte :) sonuna kadar referansım arabaya

Black_Eagle
16-04-2020, 16:26
Aracın sahibi senden önce sadece 50-60k frenlere ve lastiklere harcadı, parayla işi gücü olmayan adamdır. Aracı biryerlere göstermene gerek yok, git al , yoksa zaten biz alacağız bu rakama :)

Ben kaporayı göndereyim en iyisi :)

Black_Eagle
16-04-2020, 16:27
Sahibi yakın arkadaşımdır :) kendisini hiç sevmem. Aracın lastiklerinş de ben taktım. Audi özel ekipman pirelli . Diskler değişirken şansına pahalı versyon olan papatya diye tabşr ettiğimiz seramik diskler vardı. Onlarla değişti. Aracınnkm si çok düşük, kerem performans amaçlı kullanmıyor. Makina mühendisi kılın teki işte :) sonuna kadar referansım arabaya

Ben kardeşiyle görüştüm yüz yüze seramik mi diye sordum ama değil dedi eminmiyiz seramik olduğundan :)

cabrioleter
16-04-2020, 16:35
araç stage2 yazılım ile 720 hp 1000 tork oluyormuş :O bildiğin yer uçağı..

rebelh
16-04-2020, 16:42
Arkadaşlar merhaba. Linkini koyduğum araçla pazarlığımızı yaptık bugün gittim gördüm turladık falan ve arabaya gerçekten hasta oldum. Hiç bu güçlerde bir araç sahibi olmamıştım. Yaşattığı haz gerçekten çok etkiledi beni ve almak istiyorum ama hiç bilgim olmayan bir araç o yüzden tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlara sormak istediğim birkaç soru var.
Öncelikle bu aracın herhangi bir kronik sorunu veya baktırırken özellikle dikkat edilmesi gereken bir şeyi var mıdır? Aldıktan sonra motorudur şanzımanıdır bizi üzer mi?
2. olarak İzmir'de bu aracı nerede baktırabilirim. İzmirli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
3. olarak Doğan Kabak videosunda ( YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=sRN7mx40pCw) ) Ferhat Albayrak bu aracı baya bir övmüş oda etkiledi beni alma konusunda. Çünkü çok acayip arabaları test ediyorlar ve ben rs7 yi övdüğü kadar başka arabayı övdüğü bir video görmedim ve videoda bu aracın sadece yazılımla acayip güçlere çıktığını söylüyor. İnternette de stage 2 yazılımlı 750 beygirlik rs7 ler gördüm. Kendimi biliyorum bir süre sonra o güçlere çıkmak isterim bunun için İstanbulda bu aracı kime teslim etmem lazım tabi daha sesli bir egzosda istiyorum bu konuda da tavsiyelerinizi almak isterim.
Yanıtlar için teşekkürler şimdiden. Linki bırakıyorum bu arada araçta seramik fren yok sadece bu ciddi bir sıkıntı olur mu?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2014-audi-rs-7-4.0-tfsi-quattro-dogus-cikisli-789218476/detay/

bence rs7 yerine dolar almalısın..

Black_Eagle
16-04-2020, 16:54
bence rs7 yerine dolar almalısın..

Evet konuyu ilk ekonomi Telegram grubunda dile getirmiştim ama orada herkes rs7 al demişti o yüzden bu taş :D bu arada çözümü buldum forex hesabında 10k usd bırakıp 1.5 lot alışta beklerim dolar yükselirse zararım olmaz bozduğum dolardan :)

rebelh
16-04-2020, 17:04
Evet konuyu ilk ekonomi Telegram grubunda dile getirmiştim ama orada herkes rs7 al demişti o yüzden bu taş :D bu arada çözümü buldum forex hesabında 10k usd bırakıp 1.5 lot alışta beklerim dolar yükselirse zararım olmaz bozduğum dolardan :)

çözüm mantıklı bu işlerden anlıyorsan sıkıntı olacağını sanmam :)

gurcell
16-04-2020, 17:09
30 saniye düşünmen hata :)

M_PROJECT
16-04-2020, 17:28
Gonul rahatligi ile alabilirsin. Aracin sahibi bir cogumuzun yakindan tanidigi bir kisidir. Bir sorun yasamazsin.

FaBeRgE
16-04-2020, 18:07
doğru diyosun dolarda şu anda en az 1000nm var :)

ChtArdARSL
16-04-2020, 18:56
Diger ilandaki arac ile bu arac arasindaki farklar nelerdir?

TarikS
16-04-2020, 21:59

VAG grubu deyince akla direk Revo geliyor :) içeriden kumandayla 3-4 mod değişimi de yapılabiliyor diye biliyorum. sadece yazılımla 100 HP deniyor ama stage 2 ve üzerinde önü açıktır tabii

REVO Stage 1 Software for a AUDI RS7 4.0 TFSI - Twin Turbo | Only REVO (https://www.onlyrevo.com/product-details/software/audi/rs7/212/stage-1)

Egzozda tek adresim İskender usta olurdu. bir çok RS serisi yaptı şimdiye kadar

2jz
16-04-2020, 22:56
Rs'ler özellikle görsel olarak hoşuma gidiyor. Verimlik, teknik olarak zaten diyecek pek bir şey yok. Yalnız kullananlarda şunu gözlemliyorum, bir süre geçtikten sonra çok ciddi sıkılıyorlar. Sıkılıp satacağını söyleyenlerin büyük çoğunluğu yeni alacakları aracı Rs yerine Amg veya M tercih ediyor.

utkunoa
16-04-2020, 23:04
dilerseniz izmirde detaylı log alıp motor sağlığı hakkında türkiyemizin benzin şartları ile bilgi verebilirim. Bunları en hassas noktası bujiler bu arada, Yazılımdan sonra EGT nin çok iyi bir şekilde kontrol altında tutulması gerekiyor.

kasttas
16-04-2020, 23:26
Aracın sahibini tanımıyorum fakat rs7 2 3 ay kullandigim bir aractir hissiyat olarak ssleri aratmiyor benim gozumde daha once 2 3 ay farklı ss araclarda kullanmıstım.

Yigit-Y
17-04-2020, 11:32
Rs'ler özellikle görsel olarak hoşuma gidiyor. Verimlik, teknik olarak zaten diyecek pek bir şey yok. Yalnız kullananlarda şunu gözlemliyorum, bir süre geçtikten sonra çok ciddi sıkılıyorlar. Sıkılıp satacağını söyleyenlerin büyük çoğunluğu yeni alacakları aracı Rs yerine Amg veya M tercih ediyor.

Kerem abi 1 seneden fazladır kullanıyordu bunu

Ondan öncede s5 i vardı

Yeni Kasa Porsche kafasında vardı hep

Zevk adamıdır. Sattığı her aracınada üzülüyor :)

Ben bu konuştuğumuz aracın stock uzamasını gözlerimle gördüğüm için

Ki kerem abi çok hor kullanmaz

Miktir olup gidiyor ışınlanıyor bir anda

Bende önyargılı içim canlı görünce hastası oldum

bugün parasal olarak çok rahat olsam kesinlikle sleeper olarak böyle birşey düşünürdüm

3.0 TDİ logo koyar safe revolu binerdim

Yolda da ferro lambo düşssün diye dua ederdim

:)

Kerem abinin hiç öyle egoları olmadı

Çeşme İzmir arası ufak uzayan bir adam evli barklı çocuklu olduğu için safe drive yaptı hep

Bir delikanlı bununla bela olur otobanda herkese :):)

onurc
17-04-2020, 11:37
ne güzel bi sorgu konusu , hayırlı olsun şimdiden =))

2jz
17-04-2020, 12:35
Kerem abi 1 seneden fazladır kullanıyordu bunu

Ondan öncede s5 i vardı

Yeni Kasa Porsche kafasında vardı hep

Zevk adamıdır. Sattığı her aracınada üzülüyor :)

Ben bu konuştuğumuz aracın stock uzamasını gözlerimle gördüğüm için

Ki kerem abi çok hor kullanmaz

Miktir olup gidiyor ışınlanıyor bir anda

Bende önyargılı içim canlı görünce hastası oldum

bugün parasal olarak çok rahat olsam kesinlikle sleeper olarak böyle birşey düşünürdüm

3.0 TDİ logo koyar safe revolu binerdim

Yolda da ferro lambo düşssün diye dua ederdim

:)

Kerem abinin hiç öyle egoları olmadı

Çeşme İzmir arası ufak uzayan bir adam evli barklı çocuklu olduğu için safe drive yaptı hep

Bir delikanlı bununla bela olur otobanda herkese :):)

Ben kötü demiyorum zaten. Cidden hem iç dış tasarım hem teknik olarak çok iyi. Ama sahip olan bir çok insandan anladığım kadarıyla biraz daha GT tarafı ağır basıyor. Uzun otobanda akıp gidecen işte :)

Yada ben apaçi bmw'ci olduğum için böyle geliyor. M'ler en hızlısı değil ama keyifli. M için bahsediyorum tabi yoksa 335d uzun süre kullandım hızlı bir 3 serisi sadece. 92 m3'de uzun süre kullandım o başka tamamen.

G_TT_I
17-04-2020, 13:20
Gecmisi temiz guzel araba hayirli olsun, maslak dogus yeni kasa rs6 vs baya bilgili surekli serviste ilgilendikleri arabalar oluyor, son donemde iscilik kalite ve fiyatlari piyasaya gore cok dusuk, zaten biseyde istemez bi rutin bakima gidecek, ucuz yada kullandigin yag varsa kendin goturup verdiginde kabul eden servisler var.

Yigit-Y
18-04-2020, 10:13
Ben kötü demiyorum zaten. Cidden hem iç dış tasarım hem teknik olarak çok iyi. Ama sahip olan bir çok insandan anladığım kadarıyla biraz daha GT tarafı ağır basıyor. Uzun otobanda akıp gidecen işte :)

Yada ben apaçi bmw'ci olduğum için böyle geliyor. M'ler en hızlısı değil ama keyifli. M için bahsediyorum tabi yoksa 335d uzun süre kullandım hızlı bir 3 serisi sadece. 92 m3'de uzun süre kullandım o başka tamamen.

Otomobilde almancısındır ama oradada ölüm grubu vardır

Bmw daha genç işidir o da hızlıdır

Mercedes değişiktir

Audi grubu çok farklıdır.

Zevk meselesi

Ama sleeper katagorisinde

Rs7 ile Rs6 nın yeri bambaşka oluyor bende

Alacak arkadaş çok keyifli bineceği kesin

Hem lüks ben burdayım duruşu var rs7 de hemde çok yaramaz çocuk edasında gidişi var

İki tarafada hayırlı olsun

Cimmeria
19-04-2020, 15:02
Otomobilde almancısındır ama oradada ölüm grubu vardır

Bmw daha genç işidir o da hızlıdır

Mercedes değişiktir

Audi grubu çok farklıdır.

Zevk meselesi

Ama sleeper katagorisinde

Rs7 ile Rs6 nın yeri bambaşka oluyor bende

Alacak arkadaş çok keyifli bineceği kesin

Hem lüks ben burdayım duruşu var rs7 de hemde çok yaramaz çocuk edasında gidişi var

İki tarafada hayırlı olsun

Araba cok guzel gercekten. Dikkatimi cekti neden satir satir yaziyorsun? Yan yana yazinca okunmuyor mu :)

Yigit-Y
19-04-2020, 15:03
Araba cok guzel gercekten. Dikkatimi cekti neden satir satir yaziyorsun? Yan yana yazinca okunmuyor mu :)

Herkes okuyamıyor diye boşluk bırakarak yazıyorum.Alışkanlık oldu

enesy
19-04-2020, 16:11
Herkes okuyamıyor diye boşluk bırakarak yazıyorum.Alışkanlık oldu

Yılmaz özdil yokken sen vardın yiğit-y

Black_Eagle
20-04-2020, 18:58
Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de çok düzgün birisinden alışveriş yaptım. Aracı bugun itibariyle aldım herhangi bir yerde baktırma gereği bile duymadım. Allah utandırmasın. Bu arada şu anda yazılım düşüncemi geri çekiyorum fazlasıyla yeterli sadece sesi biraz daha fazla olsaydı fena olmazdı ama olsun.

aybarsdnr
20-04-2020, 19:45
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanman dileğiyle

gurcell
21-04-2020, 19:44
Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de çok düzgün birisinden alışveriş yaptım. Aracı bugun itibariyle aldım herhangi bir yerde baktırma gereği bile duymadım. Allah utandırmasın. Bu arada şu anda yazılım düşüncemi geri çekiyorum fazlasıyla yeterli sadece sesi biraz daha fazla olsaydı fena olmazdı ama olsun.

Dedik sana , güzel günlerde kullan :)

blumenberg
21-04-2020, 19:51
dolar yerine rs7 al diyenlerden biri de bendim :o hayırlı olsun çok güzel bir seçim, kazasız belasız inş

baskan96
21-04-2020, 20:01
Abi hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Bir şeyi merak ediyorum, 530 için kapora verdiğini söylemiştin sanki neden vazgeçtiniz?
Rs7 işin bambaşka bir boyutu tabiki ama merak ettim:D

Black_Eagle
22-04-2020, 09:15
Abi hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Bir şeyi merak ediyorum, 530 için kapora verdiğini söylemiştin sanki neden vazgeçtiniz?
Rs7 işin bambaşka bir boyutu tabiki ama merak ettim:D

Aslında vazgeçmedim ama bayideki arkadaş en iyi ihtimalle haziranda gelir dedi. Eğer bayi en iyi ihtimalle haziran diyorsa temmuzda bile o arabanın gelmesi şüphelidir. O yüzden aklımda hiç olmayan bir arabaya giriştim :) muhtemelen haziranda gelmezse kaporanın da iade edilmesi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Yigit-Y
22-04-2020, 09:20

Hayırlı olsun
Senin 508 de güzelmiş
Kerem abide kendini garip hissediyor şuan :)

Yazılımlı ve komple egzozlu hali acayip birşey olurdu
Belki ilerde yaptırırsın

Allah kaza bela göstermesin iki tarafada

Hayırlı olsun

Black_Eagle
22-04-2020, 09:22
Dedik sana , güzel günlerde kullan :)

Teşekkürler. Bu arada sizin konunuzda geçti ben sizinle 13-14 yıl önce Ankara’da tanıştığımı farkettim :) Ben o zamanlar ankarada oturuyordum 2003 sti vardı bende. Subaruimpreza.org un kahvaltı organizasyonu olmuştu orada tanışmıştık.

Black_Eagle
22-04-2020, 09:27
Hayırlı olsun
Senin 508 de güzelmiş
Kerem abide kendini garip hissediyor şuan :)

Yazılımlı ve komple egzozlu hali acayip birşey olurdu
Belki ilerde yaptırırsın

Allah kaza bela göstermesin iki tarafada

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Yazılımı biraz erteleyebilirim ama egzos istiyorum biraz daha çatara patara hoşuma gider. Bu kadar hızlı bir aracım olmamıştı anlamsız bir şekilde hızlanıyor araba otobanda önümü biraz boş görsem gaza oturduğum anda 200 üstü hızlara çıkıyor daha da güçlü olursa durmak sıkıntı olucak gibi :D