Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepsiburada iade sorunu
Selamun aleyküm cümleten;
Hepsiburada.com dan aldigim ürünüm arizali çıktığı icin servis onayi ile 30 nisanda iade ettim.Ürun 4 nisanda hepsibura tarafindan teslim alindi.4 nisan günunden beri iadem ile ilgili dönüş veya cozum yapilmamakdir benim gibi suan iade veya teslimat ile ilgili sorun sıkıntı yasayan varmidir ?
AhmetKadir
11-05-2020, 00:26
Ben de tamire yolladigim robot supurge ile benzer bir sorun yasadim. Yogunluktan veya sorumsuzluktan yetkili firmayi 2 ay boyunca aramadilar. Her defasinda da sucu adamlara attilar. Sonra nasil olduysa bana sira geldi, 2 güne hallettiler işimi. Bu süreçte sac bas yoldurdular ama
normal şartlar altında zaten yoğunlar, pandemi yüzünden de inanılmaz mesai yapıyorlar. Bir ürün almıştım akşam 6 gibi sanırım, gece 1'de kargolandı diye mail geldi, dedim hadi ordan. Sabah 10'da ürün elime gelmişti. Tabi bu çaba satış için, aynı çabayı müşteri hizmetlerine verseler x2 satacaklar belki. Şu dönemde bir çok e-ticaret sitesi için bir çok şikayet var. Özellikle itopya için dikkat edin.
Şikayetvar.com a bilale anlatır gibi yazın ve resimlerinizi ekleyin.
Ben o şekilde ücret iadesi almıştım diğer türlü çok beklersiniz.
Hepsiburadadan şişme yatak aldım. Ürün geldi sorun yok. Normal olarak ürüne bakmak için kutusunu düzgünce açtık baktık bize göre değil ürün yine aynı şekilde kapatıp iade ettik. İade ettiğimiz ürünü aynı hafta bize iade ettiler. Neden iade ettiniz diye sorduk ürün kullanılmış, kir-pislik var dediler :D yine iade ettik. Yine iade ettiler. Adamlar temin eden firmaya ulaşamıyor. Firma kepenk kaptmış gitmiş. Olan verdiğimiz paraya oldu.
Abi şikayetvar.com sitesine dun dediginiz gibi fotolarini ekleyerek talebi olusturdum bakalim nasip
sportwagon
11-05-2020, 13:18
Hepsiburada ve hespsijet son zamanda ciddi sıkıntılı tedarik ve kargo konusunda
Bu arada isterseniz kargoyu kendiniz alabiliyorsunuz. Trump Towers'ın altında yerleri.
lethaldoze
11-05-2020, 21:59
Sürekli alışveriş yaptığım ve hiç sorun yaşamadığım siteydi, ta ki hepsijet mi nedir kargosu olana kadar. 2 kere sipariş verdim hepsijet gönderisi olan, ilki koronadan önceydi ve 20 günde geldi.
Kargo takip sistemleri yok, telefola ulaşılmıyor, canlı destekte robot var ne yazarsanız yazın aynı döngü içinde cevaplar dönüp duruyor.
Bir ay önce yine hata yapıp aradığım ürün en ucuz hepsiburada da diye sipariş verdim. Hepsijete aynı gün verildi kargo ama 1 ay oldu. Gelir inş. Birdaha da kolay kolay hepsijetlemi geliyor kargo bakar ve sipariş vermem.
gokhankenar
12-05-2020, 07:54
valla mümkün oldukça Hepsiburada ya bulaşmıyorum. Kendi depoları haricinde satış yapmaya başladıkları günden itibaren çok sıkıntılar çıkıyor. Ben N11 ciyim orası daha sistematik bence
Hondafatih
12-05-2020, 12:01
yoğunluk sebebi ile geçen haftalarda 600 tllik alışveriş yaptım ikiside aynı anda kargoya verildi ve kargo şirketleri bünyelerinde bekleterek ürünlerimi teslim etmeden geri iade etti
Bugun saat itibari ile iademi geti yatirilmistir
10 krktr
Geri yatırılmıştır.
gecmis olsun o zaman, sikayetvar mi etkili oldu oradan donus oldu mu yoksa direk yatirmislar mi ?
gecmis olsun o zaman, sikayetvar mi etkili oldu oradan donus oldu mu yoksa direk yatirmislar mi ?
Abi şikayet var etkili oldu ondan once musteri hizmetlerini günde 3 kez aramama ragmen çözüm bulmuyorlardi.
barracuda
16-05-2020, 12:51
Ben bir hata yapıp monitör aldım hb dan, sonra vazgeçtim ve teslim almadan hepsijet ile iadesini talep ettim.. Sonuç = 40 gün beklettikten sonra iademi zorla yaptılar.. 40 gün içinde sayısız sonuçsuz çağrı merkezi görüşmesi, tüketici mahkeme başvurusu, şikayet var başvurusu hepsini yaptım... Hepsiburda dan yıllardır alışveriş yapardım Ma artık bir süre bedava verseler ürün almam...
Ben bir hata yapıp monitör aldım hb dan, sonra vazgeçtim ve teslim almadan hepsijet ile iadesini talep ettim.. Sonuç = 40 gün beklettikten sonra iademi zorla yaptılar.. 40 gün içinde sayısız sonuçsuz çağrı merkezi görüşmesi, tüketici mahkeme başvurusu, şikayet var başvurusu hepsini yaptım... Hepsiburda dan yıllardır alışveriş yapardım Ma artık bir süre bedava verseler ürün almam...
Bende 10-12 gun oldu monitör siparişi verdim, hiç bi şekilde bilgi alamıyorum takip numarası verdiler hep aynı şey yazıyor. Kimseden geri dönüş de alamıyorum arıyorum ordan oraya ordan oraya aktarılıyor sonra telefon düşüyor filan, bakalım ne zaman gelecek.:beuj:
barracuda
20-05-2020, 20:44
Hepsijet teslimatı ise Allah yardımcınız olsun, artık büyük malzemeleri trendyol gittigidiyor ve n11 den alıyorum, çünkü aynı satıcılar bu sitelerdende satış yapıyorlar
Bugün teslim edilecek diye mesaj geldi ama gelen giden yok :D
golgeoyunu03
21-05-2020, 20:11
hepsiburada artık yoğunluktan dolayı kendi sattığı ürünleri ptt kargo ile göndermeye başladı, bilginize.
hepsiburadanın bu sorununa hiç denk gelmemiştim. nisan 25te 4 adet şampuan aldım.niye gidip marketten almıyorsam. bu sefer değişiklik olsun dedim gerçekten baya değişik oldu.3ürün geldi 1 ürün gelmedi.1 aydır biraz geçikiyoruz özür dileriz mesajı var. sanırım şampuanın içeriğini çözüp üretip getirecekler. iade edeyim diyorum faturalanmış ürün iade edilmez diye uyarı veriyor.
Hepsijet teslimatı ise Allah yardımcınız olsun, artık büyük malzemeleri trendyol gittigidiyor ve n11 den alıyorum, çünkü aynı satıcılar bu sitelerdende satış yapıyorlar
trendyol'dan gardrob aldım 40 günde dün geldi :)
Haftalardır kargo şubesinde faturası kesilmiş olup kargoya girilmeyen ürünlerimiz var. Şansa hangisi denk gelirse ara ara bir ürün giriyorlar. Çalışanlara yazık gerçekten. Firmalar zerre yarırım yapmıyorlar.
Yurtdışında gönderdiğimiz Dhl'ye bakıyorum 24 saat dolmadan yapılan teslimatlarımız var. En geç gideni 72 saat. Eskişehir içi kargom var 1 haftadır şubede, sisteme bile girilmemiş.
Silence45
21-05-2020, 21:43
Arkadaşıma monitör aldık, monitör teslim edilmedi. 2 ürün vardı ve ayrı ayrı paket olarak getirdikleri için önce bir paketi bırakmışlar ve gitmişler. Paketin üstünde 2 ürün yazıyor ve fatura yok. Anında müşteri hizmetlerini vs arayıp kayıt oluşturduk yaklaşık 1 aydır uğraşıyoruz ama hiç bir şekilde çözüme yanaşmıyorlar. Ya Hepsijet ya da Hepsiburada monitörü yedi üstüne yatıyorlar. Aklınızda olsun bir daha sipariş verirken. Tüketici hakem heyetine ve Cimere yazdık sonuç bekliyoruz bakalım. Almayın aldırmayın.
barracuda
21-05-2020, 21:51
Arkadaşıma monitör aldık, monitör teslim edilmedi. 2 ürün vardı ve ayrı ayrı paket olarak getirdikleri için önce bir paketi bırakmışlar ve gitmişler. Paketin üstünde 2 ürün yazıyor ve fatura yok. Anında müşteri hizmetlerini vs arayıp kayıt oluşturduk yaklaşık 1 aydır uğraşıyoruz ama hiç bir şekilde çözüme yanaşmıyorlar. Ya Hepsijet ya da Hepsiburada monitörü yedi üstüne yatıyorlar. Aklınızda olsun bir daha sipariş verirken. Tüketici hakem heyetine ve Cimere yazdık sonuç bekliyoruz bakalım. Almayın aldırmayın.
Eyvah eyvah Allah sabır versin şimdiden
Silence45
21-05-2020, 21:53
Teşekkürler, sağolun. Uğraşıyoruz ama nafile. Tüketiciden bekliyoruz cevabı. Bir de şikayetvar'dan çözüm hızlı gelmiş yukarıda sanırım şimdi oraya da konu açacağız. Olabildiğinde çözüme kavuşturup bu olanları da duyurmaya çalışacağım ki kimsenin canı yanmasın başka.
Haftalardır kargo şubesinde faturası kesilmiş olup kargoya girilmeyen ürünlerimiz var. Şansa hangisi denk gelirse ara ara bir ürün giriyorlar. Çalışanlara yazık gerçekten. Firmalar zerre yarırım yapmıyorlar.
Yurtdışında gönderdiğimiz Dhl'ye bakıyorum 24 saat dolmadan yapılan teslimatlarımız var. En geç gideni 72 saat. Eskişehir içi kargom var 1 haftadır şubede, sisteme bile girilmemiş.
Benzerini bende yaptım 2buyil rebul ve mebla tutsun diye activex eklemiştim.
Rebul lar geldi digeri gelmedi, bir sure sonra kendi kendilerine iptal ettiler gonderemiyoruz ucret iadeniz yapilacaktir diye maili ulasti :)
Hepsiburada’dan alışveriş yapmak zorunda bırakmasın Allah kimseyi.
Çok şükür Amazon ve N11 var. Adamı hayattan soğutur Hepsiburada :)