Orijinalini görmek için tıklayınız : arac hakkında bilgisi olan
yusufcan_k
12-01-2009, 15:43
http://www.sahibinden.com/100_000_km_de_2002_model_mini_cooper_siyah_bocekWQ QaXQQ7385735WQQpXQQdisplayitem
ilandaki mini cooper a talip gibiyiz abimin kafasına yattı tanıyan bilen var mı aracı ?? bel altında boya varmıs sizce alınır mı bide kilometresi birazcık kafamıza takıldı 100000 km deki miniden hayır beklenir mi :D
ondertopcu
12-01-2009, 15:45
sorunu yoksa fiyatı iyi gibi
bmwpassion.net 'te minicilere sorabilirsin
mümkünse ve imkanda varsa bence orjinal s e bakmanızı öneririm. kilometre kafanıza takılmasın yurtdışında çok fazla var 200k civarında ve belirli problemler yok ama aracın imajına bakılarak gazlanmıştır diye düşünüyorum sahibi düzgün bakmadıysa her arabada olan rutin şeyler oluşabilir. benim tikimden dolayı dikkatimi çekti farları çok sararmış görünüyor ben rahat binememde öle :D bide 2. fotoda kaput ya açık yada tam oturmuyor ikisinden biri. araba bel altı boyalı aa şasisi ne durumda baktırmanı öneririm. ama tekrar ediyorum son fiyat ne dedi bilmiyorum ama eğer biraz daha çıkarsan s alabilirsin ki ben onu öneririm kendim kullanıcı olduğumdan. Mini hakkında da her türlü soruna cevap vermeye çalışırım bilgim doğrultusunda.
yusufcan_k
13-01-2009, 18:24
arabaya baktırdık bugun ve haşat ötesi birşey neyi elinize alırsanız bitmiş gibi birşey kazalıymıs ve kazadan sonra body kit yaptırılmıs ve resimde görüldügü gibide degil resmen xS cok kötü durumda arac kısacası yalan oldu o iş =) bizde onun yerine bugun kawasaki zx 6 R aldık =) 2007 model xD baska bir karakızımız oldu konu kitlenebilir teşekkürler yardımlarınız icin
DoDo_hamann
13-01-2009, 18:29
Bu araba istanbulun arabasıydı galiba,kazada body kitte orda yapıldı,Ankara'ya satılmış heralde..