Orijinalini görmek için tıklayınız : güncel 50cc motor tavsiyesi
Grimlord
13-03-2023, 07:52
merhabalar
max 55 bin tl'ye kadar 125cc motor tavsiye edebilecek varmıdır
Honda dio tavsiye ederim, 58 bin civarına bayiler ve galeriler satıyor
start stoplu, sessiz sakin ve acaip az yakan bir motor.
Honda dio tavsiye ederim, 58 bin civarına bayiler ve galeriler satıyor
start stoplu, sessiz sakin ve acaip az yakan bir motor.
+ olarak kombine fren falanda var sanırım.
çok teşekkür ediyorum önerileriniz için
*satılmıştır*
2022 model 200 km’de Primavera 50 cc
İsteyen olursa arkadaşımda. 95k / pazarlık payı var
slowmotion
02-04-2023, 15:26
Arkadaşlar 50 cc motor sahipleri yakit tüketimlerini yazabilirlermi?
zOnstyLe
06-04-2023, 21:49
çok teşekkür ediyorum önerileriniz için
Merhaba henuz motor almadıysanız PCX aldıgım için motorumu satıyorum. Birazda aciliyetim var o yuzden motorumu piyasasına gore biraz daha hesaplı vereceğim dusunurseniz.
sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-acil-bakimli-dusuk-km-125cc-garaj-motoru-1081986472/detay/)
Merhaba henuz motor almadıysanız PCX aldıgım için motorumu satıyorum. Birazda aciliyetim var o yuzden motorumu piyasasına gore biraz daha hesaplı vereceğim dusunurseniz.
sahibinden.com Hata Sayfası (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-acil-bakimli-dusuk-km-125cc-garaj-motoru-1081986472/detay/)
Merhaba rks azure 50 pro aldim teşekkür ediyorum
zOnstyLe
07-04-2023, 10:38
Merhaba rks azure 50 pro aldim teşekkür ediyorum
Hayırlı olsun kazasız belasız surusler.
Jön Türk
12-06-2023, 08:17
Peugeot Kisbee hakkında bilgisi olan var mı ?
sıfır mı alıcaksın. 2nci el mi. guzel motordur. kıvrak hızlı.
Jön Türk
12-06-2023, 11:44
sıfır mı alıcaksın. 2nci el mi. guzel motordur. kıvrak hızlı.
2020 1500 km de alacağım motor
yorumları güzel revivalden sonra kaliteli gelir diyorlar
PowerSample
12-06-2023, 13:58
4 senedir Antalya'da kullanıyorum. Parçaları kaliteli, yakıtı ortalamalar içerisinde fakat parçaları diğer motorlara göre pahalı. Hava filtresine geçen ay 285 TL civarında bi para verdim. Benim kisbee karbüratörlü ve limitörünü açtım. Seri baga takmama rağmen 75-80 civarı çevreyolunda gidebiliyorum. F/P oranını hala koruyor bence.
kisbee guzeldir üzmez. hacim olarak ufak kalıyor bazı çin motorlarına göre ama kıvraklığını seversin. sakın parçalarına zarar verme
Jön Türk
12-06-2023, 15:46
4 senedir Antalya'da kullanıyorum. Parçaları kaliteli, yakıtı ortalamalar içerisinde fakat parçaları diğer motorlara göre pahalı. Hava filtresine geçen ay 285 TL civarında bi para verdim. Benim kisbee karbüratörlü ve limitörünü açtım. Seri baga takmama rağmen 75-80 civarı çevreyolunda gidebiliyorum. F/P oranını hala koruyor bence.
enjeksiyonlu bulduğum motor, evin altına koymaya alacağım revivalimi sattım değerini korusun birşey koyayım diye düşünüyorum.
sıfır virago 50 de alabilirim.
kisbee guzeldir üzmez. hacim olarak ufak kalıyor bazı çin motorlarına göre ama kıvraklığını seversin. sakın parçalarına zarar verme
evet güzel motor hakkını yiyemem dediğiniz gibi parçaları biraz pahalı diğer markalara modellere göre.
üstte de yazdığım gibi çok kullanmayacağım.
çok teşekkür ederim
enjeksiyonluysa dahada iyi. bendeki karburatorluydu
Jön Türk
16-06-2023, 11:36
16000 km de sağ yana yatık çıkınca vazgeçtim.
Sıfır km Virago50 aldım nardo, revivale göre dağlar var eğer düşünen varsa.
16000 km de sağ yana yatık çıkınca vazgeçtim.
Sıfır km Virago50 aldım nardo, revivale göre dağlar var eğer düşünen varsa.
Şuan mondial wing kullanıyorum geçici süreliğine (Yamaha tricity sattım) böyle bir kötü kullanım tecrübesi yok.
Motora binesim gelmiyor, ben de 2. el kisbee bakındım, kisbe tecrübe ettin mi ?
ruudvan senin tecrüben ne yönde ? çinli 50 lik abiler bizi üzdü, motor sürüş keyfi sıfırın altında. Kisbee de bu his az da olsa geri geliyor mu ?
Genel olarak sigorta fiyatlarından dolayı 50cc+ bir motor alma taraftarı değilim. Kisbee radarımda SYM Orbit keza radarımda.
Şuan mondial wing kullanıyorum geçici süreliğine (Yamaha tricity sattım) böyle bir kötü kullanım tecrübesi yok.
ruudvan senin tecrüben ne yönde ? çinli 50 lik abiler bizi üzdü, motor sürüş keyfi sıfırın altında. Kisbee de bu his az da olsa geri geliyor mu ?
Genel olarak sigorta fiyatlarından dolayı 50cc+ bir motor alma taraftarı değilim. Kisbee radarımda SYM Orbit keza radarımda.
HAHAHAHAHHAHAHAHA. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Elimde filtre kahvem, tricity için tur camı bakarken bu yazını görmem..
HAHAHAHAHHAHAHAHA. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Elimde filtre kahvem, tricity için tur camı bakarken bu yazını görmem..
Hayırlı olsun kardeşim benim, güzel günler de güle güle bin. Ruhsat hala bende kahveyle birlikte karakola gelmek istemiyorsan cümlelerimizi dikkatli seçelim :D
Olm wing nasıl bir pişmanlıkmış öyle, gerçekten düşmanın varsa ona bile önerirken 2 kere düşünmek lazım :)
Almadın mı camı hala ? al şunları da getir takalım mis gibi bin. + ehliyete yazıl.
Hayırlı olsun kardeşim benim, güzel günler de güle güle bin. Ruhsat hala bende kahveyle birlikte karakola gelmek istemiyorsan cümlelerimizi dikkatli seçelim :D
Olm wing nasıl bir pişmanlıkmış öyle, gerçekten düşmanın varsa ona bile önerirken 2 kere düşünmek lazım :)
Almadın mı camı hala ? al şunları da getir takalım mis gibi bin. + ehliyete yazıl.
Bilirsin ki benim çok Afganlı kardeşim var... Karakol derken haha
Şakası bir yana, henüz bir şey alamadım. Toplu almak istiyorum, kask, mont önerisi alırım
kisbee guzel motor. hacim ufak heryere girer. çimlilerin kalıpları daha büyük. genelde kalkışı en seri motorlardan biridir. 80cc ye yükseltme işi biraz problemli. sanırım üst kapak farklı çin motorlarından.
ben karburatorlusunu kullanmıstım yenı modelleri enjeksiyonlu.
hız limitorunu kaldırmak cok basit. 2 kablo baglamayla cozuluyor.
genelde marş problemi var birdeparcaları cokpahalı
mikelazi
21-07-2023, 14:53
al bir süpeRR 8 geç
Jön Türk
21-07-2023, 15:12
Selam tecrübem olmadı km'den dolayı alamadım motoru.
Şuan Revival sonrası Virago kullanıyorum ikisi arasında bile fark var. (baksalar aynı derler)
Sym Orbit ve Mio kullanmıştım bence onlardan tercih edebilirsiniz. Mio çok rahattı.
50cc fiyatına mondialin cross motorundan almak mantıklı mıdır sizce? 48k civarıydı en son.
Grimlord
22-07-2023, 12:55
50cc fiyatına mondialin cross motorundan almak mantıklı mıdır sizce? 48k civarıydı en son.
çok fazla arıza veriyor diye biliyorum, epey bir şikayet var onunla alakalı
orkuteren
22-07-2023, 17:00
3 aydır gaza gelip motor alma arefesindeydim. Yasanın çıkmaması, sigorta poliçe fiyatları ve stok yok beklemen gerekiyor vs derken 1 günde kararını değiştirip gittim 50 cc de karar verdim. 50 cc lerde sıfır bile olsa Çinli abilerle ilgili sorunları çok görünce sıfırdan vazgeçip biraz araştırdıktan sonra kemikli sağlam ve mekanik olması sebebiyle Sym orbit 2 aldım ikinci el. Bendeki model karbüratörlu model. 125 cc ile ortak kasa kullandığı için hiç 50 cc gibi durmuyor. 12 jant ve lastiklerin kalın olması sebebiyle biraz yüksek bir motor. 168 boyum ışıkta tek ayak ile dengede kalabiliyorum . 2021 yada 22 den sonra euro 4 olup yarı otm karb gibi bir sistemden bahsediyor kullananlar. Hız olarak 50 gibi bir limit koymuşlar fabrika ama şöyle bir durum var karbüratörlüler de varyatörun orda bir bilezik var onu çıkarınca , euro 4 lerde ise bilezik + gösterge arkasında limitör soketini çıkarınca 65 -70 gibi hızlarda soluksuz gidiyor. Ben 105 kg civariyim ruzgarsiz havada düz yolda 60 km hız civarı rahat gidiyorum.
Eğer karar verip alıcı olursan şayet facebookta sym orbit 2 50 cc grubu var orda sohbette bazen modelli ve düşük km ilana çıkan motorlar olabiliyor denk gelirse süper olur. Ben keşfetmekte geç kaldım biraz yoksa aldığım motordan daha uygun motorlar ilana düştü hep.
Bu yıl içerisinde rks azure 50 pro kirmizi renk 80cc olarak satilan motoru satin almistim, şuana kadar şehir icinde 400 km yol yaptim. Motorun performansindan çok ama çok memnunum gercekten .Diger 50cc modelleri olan wing,revival veya arora markasinin motorlarindan performansi cok daha iyi acik ara önde diyebilirim.50 cc motor alicaklar kesinlikle azure 50 pro modeline bakmasini tavsiye ediyorum
Mondial 50 turismo hakkında bilgisi olan var mıdır? Hiç motor tecrübem yok sahile git gel falan yaparım 50 cc yeter bana :)
livaneli
24-10-2023, 23:57
Çan çin çun 50 cc alan dostlar, her 2 bin km'de bir varyatör bakımı yaptırın
darkmoon
26-10-2023, 05:01
Çıkmadımı hala şu 125cc yasası çıktımı ülkede ne kadar 50cc si olan varsa satışa koyar bence . devasal ikinci elde satılık 50cc pazarı olucak o saatten sonra bence kimsede almaz o motorları..
125 cc ile ilgili bir olay yok diye açıklama yapılmıştı diye biliyorum. 50 cc devam :)
darkmoon
26-10-2023, 11:44
Bence mantıklı olurdu en azından bir sigortaları olurdu en azından birazda motor gibi motora binerlerdi zaten Çin menşeili bazı firmalar 200-250cc lik bloklarda 125 lik makineler getirip işte 5 bin liralık kit ile 200-250cc yaparız muhabbeti dönerdi yüksek ihtimal..
50cc de sigorta olmaması büyük sıkıntı geçen sene bir çocuk kaza yapmıştı o zaman demişlerdi motorun iki misli masraf çıkmış diye araç sahibi dava açmış falan .. ucuz değil artık araba parçaları bir ayna far kırsa hele birde kapıya zarar verse değişecek olsa geçmiş olsun geçtim hani Mercedes bmw audi vw falan filan tarzı markaları egea meganın parçaları bile dünya para ..
Geçen günlerde bizim koca oğlanın yanına, eşimin dükkanının önünde park sıkıntısı olduğu için duba niyetine kullanmalık kuba bluebird aldım. Çok fazla kullanmıyoruz. Ama küçük motorun rahatlığını özlemişim. Arada kaçırıp sağa sola işlerimi görmeye gidiyorum. 1 Ay içinde 150km yapmışız. Ön frende hidrolik eksilmesi ve fren müşüründen dolayı fren lambasının takılı kalması sorunlarıyla karşılaştım. Hidroliği tamamladık servisinde ama ön fren tam sıkılsada kitlemiyor mesela. Daha kötüye gitmiyor ama ilk günkü gibide değil.
Neyse bunlar normal mi? Yani bu kadar sorunlu mu bunlar? Yoksa bana mı çin² denk geldi?
edemirbas
06-04-2024, 12:37
Geçen günlerde bizim koca oğlanın yanına, eşimin dükkanının önünde park sıkıntısı olduğu için duba niyetine kullanmalık kuba bluebird aldım. Çok fazla kullanmıyoruz. Ama küçük motorun rahatlığını özlemişim. Arada kaçırıp sağa sola işlerimi görmeye gidiyorum. 1 Ay içinde 150km yapmışız. Ön frende hidrolik eksilmesi ve fren müşüründen dolayı fren lambasının takılı kalması sorunlarıyla karşılaştım. Hidroliği tamamladık servisinde ama ön fren tam sıkılsada kitlemiyor mesela. Daha kötüye gitmiyor ama ilk günkü gibide değil.
Neyse bunlar normal mi? Yani bu kadar sorunlu mu bunlar? Yoksa bana mı çin² denk geldi?
Hidrolik nereden eksiltmiş bulabildiniz mi? Kaliperden sızdırdıysa eğer balalatalara gelmiş olabilir. Bende de benzer bir sıkıntı oldu, bu hafta giriştim motora balataların yüzeyi ayna gibi olmuş meğer. Yüzey tekrar mat olacak kadar çok az zımparaladım, balata spreyiyle hem diski hem balataları iyice temizledim şu an çok daha iyi tutuyor. Diski bir beze balata spreyi sıkıp tekeri döndürerek silebilirsiniz artık kir gelmeyene kadar. Bende orta sehpa olmadığı için o kadar temizleyemedim ama ciddi fark etti özellikle zımparalama sonrasında
Maalesef bulamadık hiç bir yerinde terleme akma sızdırma vs yok. Ama kaliperlere dikkatlice tekrar bakarım yarın.
Yaz gelmesiyle birlikte yine şehiriçi scooter sezonunu 1 ay önce açtım.
Daha önceden cappucino kullanıcısıydim.
Bu sefer Falcon Martini 50cc aldım.
Şuan henüz 200km civarında kullanmış olsam da ilk izlenimlerimi yazayım;
En büyük avantaji motor fabrikasyon 125cc ve gy6 152qmi klonu. Bence gayet yeterli ama fazlasını isteyen için 150cc kit var.
Varyator tipi uzun tip ve Honda spacy ve dio kitleri uyumlu.
Lastikleri naylon değil, kauçuk bazlı geliyor.
Henüz rodaj olduğundan sikistirmadim ama 80li hızlara düz yolda çok rahat çıkıyor. 6500 devir gibi 70km hız oluyor.
Cappucino 72cc hali ile 48-50 çıktığım yokuşu Martini ile 60 ile zorlanmadan çıkıyorum.
Amortisörler daha yumuşak.
Kasa büyüklüğü Cappucino ile aynı.
Sele altı çene açık kask alıyor.
Bir de estetik olarak ön çamurluk ve ön teker arası boşluğu az olması güzel. Cappucino ve diğer çinlilerde o boşluk çok fazla.
AliGizda
20-05-2024, 14:34
Güncel tavsiye alabilir miyim? Kuba Brillant Pro baktım, kasası falan çok hoşuma gitti ama ikinci el ile 0 arasında uçurum fiyat farkı olunca vazgeçtim gibi.
Horwin diye elektrikli bir model buldum sonra, epeyde yükseldim ama hem markanın az bilinirliği hem de ısınma problemi yaşayanların fazlalığından onuda eledim.
50 CC olarak güncel tavsiyeler nedir?
Bluebird'ten uzak durmanı tavsiye edebilirim. Hatta Kuba'dan uzak durulabilir. Keşke az daha para verip daha üst modelini alsaydım dedim serviste, hepsi aynı. Farklı değil bunun parçaları diğerlerinde de var aynı kalite dedi ustası.
Fren sorunu çözülene kadar 5 kere servise gitti. En sonunda çözüldü. Ön frende hidrolik kaçırıyordu. Hala neredendi bilmiyorum. Adam her yere sıvı conta sürerek çözmüş.
Ön takım gevşedi. Gidonda bir süre boşluk vardı.
Bi ara frene basınca marş yapıyordu (Çukura girdikten sonra oldu) Fren yapacağımı ön gördüğümde kontağı kapatarak servise sürdüm.
Sağ ayna ve gaz kolunun bağlı olduğu nokta aldığım andan itibaren ileri geri oynuyor. Sebebi tırnağın tam olarak yerine oturmamasıymış. Yapılacak birşey yokmuş vs vs.
Bu arada Güncel km tahminen 345km. Ben bu motoru eşimin dükkanın önüne gündüz araba bırakmasınlar diye duba niyetiyle aldım. Terlik niyetiyle kullanmaya başladım 1-2 km mesafeler için. ama özetle duba diye aldığım motorda bile bu kadar dert yaşadım.
Birde bu karburatörlü olduğundan bu kadar yakıyor sanırım 3.5 lt alıyor her fullediğimde, 80km civarı bitiyor. 117ci (1923cc) harleyim var o bile uzun yolda 4.9 litre yaktı. Bu hacmine göre inanılmaz fazla yakıt yakıyor.
AliGizda
27-05-2024, 08:28
Bluebird'ten uzak durmanı tavsiye edebilirim. Hatta Kuba'dan uzak durulabilir. Keşke az daha para verip daha üst modelini alsaydım dedim serviste, hepsi aynı. Farklı değil bunun parçaları diğerlerinde de var aynı kalite dedi ustası.
Fren sorunu çözülene kadar 5 kere servise gitti. En sonunda çözüldü. Ön frende hidrolik kaçırıyordu. Hala neredendi bilmiyorum. Adam her yere sıvı conta sürerek çözmüş.
Ön takım gevşedi. Gidonda bir süre boşluk vardı.
Bi ara frene basınca marş yapıyordu (Çukura girdikten sonra oldu) Fren yapacağımı ön gördüğümde kontağı kapatarak servise sürdüm.
Sağ ayna ve gaz kolunun bağlı olduğu nokta aldığım andan itibaren ileri geri oynuyor. Sebebi tırnağın tam olarak yerine oturmamasıymış. Yapılacak birşey yokmuş vs vs.
Bu arada Güncel km tahminen 345km. Ben bu motoru eşimin dükkanın önüne gündüz araba bırakmasınlar diye duba niyetiyle aldım. Terlik niyetiyle kullanmaya başladım 1-2 km mesafeler için. ama özetle duba diye aldığım motorda bile bu kadar dert yaşadım.
Birde bu karburatörlü olduğundan bu kadar yakıyor sanırım 3.5 lt alıyor her fullediğimde, 80km civarı bitiyor. 117ci (1923cc) harleyim var o bile uzun yolda 4.9 litre yaktı. Bu hacmine göre inanılmaz fazla yakıt yakıyor.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler abi, bugün Kuba Brillant 50 Pro alıp son noktayı koymayı planlıyordum bu okuduklarımdan sonra vazgeçtim.
Peugeot' a falan çok niyetlendim ama fiyatları çok yukarılarda, bilindik bir markanın 125' liğini almak daha hayırlı olucak sanırım.
125cc'ye çıkılacaksa paket servise gelen giden kuryelerle arada muhabbet ettiğimden biliyorum yemek sepeti, trenyol go kuryeleri vs. Günde 20-30 kişi geliyorsa yarısından fazlası activa, dio, pcx, nmax vb japon kullanıyor. Hepsi memnun, ama bunun dışında memnunum diyen tvs kullananlar ve rks spotini kullananlar. Hoş rks'lerde görsel olarak ağzı yüzü kaymış, Farı iptal edip koruma demirine led takan mı ararsın, egzozu yere sürterek ya da patlamış gezen mi ararsın, plastik aksamında araya parmak girecek boşluklar oluşmuş mu ararsın, ne ararsan var yani. Hor kullanıyorlardır da kullanıma bu kadar bağlı olamaz. Hepsi aynı şekilde çünkü. Ama anladığım kadarıyla nispeten daha sorunsuz diğer Çin malı scooter'lara göre. Her şeye rağmen ben biraz daha para verir dio activa alırdım. Bütçe varsa öyle tavsiye ederim. Uygun fiyatlı 50cc Çin harici bir şey varsa o da düşünülebilir :)
Grimlord
27-05-2024, 12:49
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler abi, bugün Kuba Brillant 50 Pro alıp son noktayı koymayı planlıyordum bu okuduklarımdan sonra vazgeçtim.
Peugeot' a falan çok niyetlendim ama fiyatları çok yukarılarda, bilindik bir markanın 125' liğini almak daha hayırlı olucak sanırım.
Sym alabilirsiniz, ben de almayı düşünüyorum hatta.
Kuba blueberry vardı bende, ilk 20 kmde motorun tüm vidaları gevşemişti. Arkadaşıma sattım sadece 100kmde iken, almaya geldi motor çalışmadı. 3 gün çalışmayan motor ayak marşıyla çalışır hale geliyordu. Kesinlikle tavsiye etmem :D
Öyle laçka bir gaz kolu vardı ki şangır şungur oynuyordu. Ucuz diye aldım ancak gerçekten haketmiyor o kadar parayı.
AliGizda
27-05-2024, 13:01
Sym alabilirsiniz, ben de almayı düşünüyorum hatta.
Kuba blueberry vardı bende, ilk 20 kmde motorun tüm vidaları gevşemişti. Arkadaşıma sattım sadece 100kmde iken, almaya geldi motor çalışmadı. 3 gün çalışmayan motor ayak marşıyla çalışır hale geliyordu. Kesinlikle tavsiye etmem :D
Öyle laçka bir gaz kolu vardı ki şangır şungur oynuyordu. Ucuz diye aldım ancak gerçekten haketmiyor o kadar parayı.
SYM 100.000 civarı şu anda, ona o para haram ya, Django 50 al daha mantıklı :D
Aslında Brixton diye bir marka var 125' lik vitesli, çok şık duruyor aklım onlara da kaymıyor değil ama vitesli tecrübem 0.
SYM 100.000 civarı şu anda, ona o para haram ya, Django 50 al daha mantıklı :D
Aslında Brixton diye bir marka var 125' lik vitesli, çok şık duruyor aklım onlara da kaymıyor değil ama vitesli tecrübem 0.
2 güne alışırsın alt yapın olduktan sonra
eminkilic61
28-05-2024, 09:52
BMW CE02 modelini bugün gördüm. Araba ehliyetle vs kullanılıyor.
15 HP, 90 km elektrikli menzil ama rakam... 350.000 tl
AliGizda
28-05-2024, 10:36
CE02' yi biliyorum da o sınıf ya :) O paraya araba alırım şahsen :D
Horwin var BMW' ye göre daha uygun yollu elektrikli, o da farklı ve tarz duruyor ama facebook gruplarında ısınma sorunlarından vs bahsetmişler. Çok ta bilinen bir şey olmadığından eledim.
Hatta şöyle bir şey bulmuştum bakarken, aşırı tarz bence ama eşime beğendiremedim :D
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-super-soco-tc-2022-model-474-km-de-sifir-gibi-1172788909/detay)
çok beğendim tarzını fuarda denedim, fiyat çok alakasız 400e ce04 bulunuyor bir şekilde :D 300 bin altına dolu paketi indirirlerse düşünülür bence
AliGizda
03-06-2024, 08:55
Bir tanıdık vasıtasıyla hiç duymadığım 50-125 dönüşümlü Altai F1 Max Pro aldım. Daha plaka işlerini vs halledemedim ama çok kısa mesafelerde kullandım, ilk izlenimim çok hoşuma gitti. İlerleyen dönemlerde yine tecrübelerimi yazarım.
salih_560
22-10-2024, 09:41
Yaz gelmesiyle birlikte yine şehiriçi scooter sezonunu 1 ay önce açtım.
Daha önceden cappucino kullanıcısıydim.
Bu sefer Falcon Martini 50cc aldım.
Şuan henüz 200km civarında kullanmış olsam da ilk izlenimlerimi yazayım;
En büyük avantaji motor fabrikasyon 125cc ve gy6 152qmi klonu. Bence gayet yeterli ama fazlasını isteyen için 150cc kit var.
Varyator tipi uzun tip ve Honda spacy ve dio kitleri uyumlu.
Lastikleri naylon değil, kauçuk bazlı geliyor.
Henüz rodaj olduğundan sikistirmadim ama 80li hızlara düz yolda çok rahat çıkıyor. 6500 devir gibi 70km hız oluyor.
Cappucino 72cc hali ile 48-50 çıktığım yokuşu Martini ile 60 ile zorlanmadan çıkıyorum.
Amortisörler daha yumuşak.
Kasa büyüklüğü Cappucino ile aynı.
Sele altı çene açık kask alıyor.
Bir de estetik olarak ön çamurluk ve ön teker arası boşluğu az olması güzel. Cappucino ve diğer çinlilerde o boşluk çok fazla.
merhaba şu an motordan memunmusunuz yakıttan arka amortisörlerinden sorun oluyormuş artçı bindiği zaman genel anlamda nasıl motor biraz bilgi verebilir misiniz ???
Aranel Ciryatan
22-10-2024, 10:42
Gönül Vespa GTS SuperTech 125 istiyor ama fiyatı çok saçma geldiği için ABS'si de olması nedeniyle Django 125 bakıyorum. Fakat Django hava soğutmalı motor. 2 kişi yokuş vs çıkarken bir sorun yaratır mı hava soğutması biraz kafamda soru işaretleri var.
Bilen vardır belki eve gidip gelirken Maltepe sahilden Sancaktepe tarafına bağlanan yolu kullanıyorum ve bir dağ aşmak gerekiyor. Burada 2 kişi sorun yaşatır mı bu kafamı kurcalıyor biraz.
Gönül Vespa GTS SuperTech 125 istiyor ama fiyatı çok saçma geldiği için ABS'si de olması nedeniyle Django 125 bakıyorum. Fakat Django hava soğutmalı motor. 2 kişi yokuş vs çıkarken bir sorun yaratır mı hava soğutması biraz kafamda soru işaretleri var.
Bilen vardır belki eve gidip gelirken Maltepe sahilden Sancaktepe tarafına bağlanan yolu kullanıyorum ve bir dağ aşmak gerekiyor. Burada 2 kişi sorun yaşatır mı bu kafamı kurcalıyor biraz.
su soğutmalı sym jet x 125 tavsiye ederim.
Aranel Ciryatan
22-10-2024, 12:20
su soğutmalı sym jet x 125 tavsiye ederim.
Retro model bakıyoruz. O yüzden çin mallarını eleyince elde Django kaldı.
mikelazi
22-10-2024, 12:49
servisi dert djangonun
honda-yamaha bak derim
perf. istiyorsanda nmax
Aranel Ciryatan
22-10-2024, 13:29
servisi dert djangonun
honda-yamaha bak derim
perf. istiyorsanda nmax
Yok direkt sadece retro model bakıyorum. O yüzden tüm seçenekler iptal. Ya kafayı kırıcam parayı basıp Vespa alıcam ya da almıcam Django'yu da elersem.
ARORA mojito pro s
125cc su soğutmalı retro
Aranel Ciryatan
22-10-2024, 14:44
ARORA mojito pro s
125cc su soğutmalı retro
Arora en uzak durulması gereken marka diye biliyorum :D Dediğim gibi çin ürünlerinin hepsini eledik.
Arora en uzak durulması gereken marka diye biliyorum :D Dediğim gibi çin ürünlerinin hepsini eledik.
vespa sizi üzmeyecektir
mikelazi
24-10-2024, 10:29
Yok direkt sadece retro model bakıyorum. O yüzden tüm seçenekler iptal. Ya kafayı kırıcam parayı basıp Vespa alıcam ya da almıcam Django'yu da elersem.
face. gruplarına girdinmi bilmiyorum.django dan ciddi soğursun.bir sıra bende baya arastırdım tarz 10numara ama gerisi fıss
Aranel Ciryatan
24-10-2024, 13:55
face. gruplarına girdinmi bilmiyorum.django dan ciddi soğursun.bir sıra bende baya arastırdım tarz 10numara ama gerisi fıss
Facebook gruplarına baktım. Orada inanılmaz bir kitle var çok memnun olan kitle de var yerin dibine sokan da. Bide o tarz gruplara insanlar genelde sorunu olunca giriyor. Kim aracından memnun olduğu için orada olmadığı için otomobil gruplarında bile sadece sorun paylaşımı var :D
lamretta modelleri çok güzel. tecrübem yok ama çin mallaerından daha iyiymiş giibi geliyor.
django 125cc arkadasımda var ufak bir kaç sorun harici önemli sorun cıkartmadı
Aranel Ciryatan
25-10-2024, 12:34
lamretta modelleri çok güzel. tecrübem yok ama çin mallaerından daha iyiymiş giibi geliyor.
django 125cc arkadasımda var ufak bir kaç sorun harici önemli sorun cıkartmadı
Lambretta bi aklımda. gidip bir bayide incelicem X125 modelini.
Lambretta bi aklımda. gidip bir bayide incelicem X125 modelini.
Lambretta nın G350 aldı bir yakınım, çok güzel kesinlikle
lambretta sym bloku kullanıyor. fiyatına göre sym fiddle da bakılabilir. iki markada da kredi kartı taksit kampanyası olması lazım.
EnesPolatdemir
29-11-2024, 10:04
revival iyidir ya. Bakkala çakkala gitmeye büyük motor çıkartmamak için almıştım. Bi de eğlencesine uğraşmıştım. limon fardır, Krom ayna, lastik yanakları, 100cc çevirme, Krank, harley tipi açık hava filtresi, Karbon akrep egzoz vs vs vs. Ekmek almak için aldığım motor kolumdan büyük mavi alev atıyordu ;);). He para varsa bws50 çok çok iyidir.