Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tofaş Şahin Radyatör

raptorbow
17-05-2020, 14:26
Arkadaşlar merhaba şahine çift fanlı radyatör takma istiyorum yada 4 sıralı olan varsa oda olur sizce hangi aracın fanı ve radyatörleri olur.

ghibli06
17-05-2020, 20:12
Arkadaşlar merhaba şahine çift fanlı radyatör takma istiyorum yada 4 sıralı olan varsa oda olur sizce hangi aracın fanı ve radyatörleri olur.

Ankaradasın madem, custom yaptır hocam istediğin ölçüde en sağlıklısı o, Kaya radyatör şaşmaz işinizi çözer, ben maseratiye bile orada büyük radyatör yaptırmıştı yıllardır kullanıyorum...

kadireren
17-05-2020, 21:15

Çift fan veya 4 sıra isteme sebebiniz nedir ? Aracınızın motoru orjinalse 3 sıra bakır tofaş radyatörü ile hararet sorunu olmadan kullanabilirsiniz tabi aracın soğutma sisteminde başka sorun yoksa

immortalboss
18-05-2020, 14:08
Çift fan veya 4 sıra isteme sebebiniz nedir ? Aracınızın motoru orjinalse 3 sıra bakır tofaş radyatörü ile hararet sorunu olmadan kullanabilirsiniz tabi aracın soğutma sisteminde başka sorun yoksa

Bende aynısını düşünüyorum. 45 derece civarlarında fan olmayan düz kayışa bağlı pervaneli 131'le hiç zorlanmadan 1 yaz boyunca İzmir-Soma yaptım. Herşeyi yerli yerinde olan bir tofaş kolay kolay hararet yapmaz. Ama aracın motorunda farklı güçlendirmeler varsa, veya herhangi bir sorun varsa iş değişir.

raptorbow
18-05-2020, 18:58
Araç şuan orjinal ama hafiften bir yükleme düşünüyorum elime fırsat geçtikçe yüklücem acelem yok ilk radyatörden başlamsk istedim. 3 sıralı yapıcaktım ama araştırmadan geçmek istemedim.

mkerim
24-05-2020, 19:41
klimalı tofaş radyatörü aradığın radyatör

raptorbow
25-05-2020, 11:53
4 sıralı buldum yakında takıcam